Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tapaa Intian 100 vaikutusvaltaisinta tekoälyjohtajaa MachineCon 2023 -tapahtumassa kesäkuussa Bengalurussa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tapaa Intian 100 vaikutusvaltaisinta tekoälyjohtajaa MachineCon 2022 -tapahtumassa kesäkuussa Bengalurussa

Koneoppimisen biosfääriä nopeuttava Analytics India Magazine tuo sinulle kolmannen Machine Conferencen eli The MachineCon 2022 -tapahtuman, johon kokoontuu 100 Intian vaikutusvaltaisinta tekoälyjohtajaa.

Jatkossa teemaa “Laita tekoäly töihin”tämä yhden päivän kollokviumi on lippu kahdenkeskiseen vuorovaikutukseen tekoälyn johtavien alan johtajien kanssa, jotka jakavat kokemuksensa tekoälystä, ML:stä ja datatieteestä vakuuttavilla käyttötapauksilla ja inspiroivat meitä ideoilla, jotka ovat todella mullistavia.

Tiivis tapaus, MachineCon on eksklusiivinen, vain kutsuva konferenssi, jossa 100 analytiikkajohtajaa kokoontuu tutkimaan uraauurtavia innovaatioita ja haasteita, joita he kohtaavat tietojen käyttöönoton yhteydessä.

Missä: Hotelli Radisson Blu, Bangalore
Kun: 24.6.2022, perjantai
Rekisteröidy nyt

MachineConia ovat sponsoroineet Snowflake, Accenture, ISB, Hansa Cequity, upGrad, Teradata, Cartesian Consulting, Kabbage, Actify Data Labs ja Altair viimeisen kolmen vuoden aikana, ja sillä on ollut puhujia SAP:sta, Mahindra Groupista, Indian School of Businessista, Course5 Intelligencestä. , Great Learning, Insofe, mm.

Konferenssi kutsuu platina- ja kultasponsoreja sekä tarjoaa puheenvuoroja ja näyttelyesityksiä tämän vuoden painokseen.

AI100 Awards – Tunnustetaan 100 Intian vaikutusvaltaisinta tekoälyjohtajaa

Alan ajattelujohtajien istuntojen, pyöreän pöydän keskustelujen, toimittajaesittelyjen ja CAO-paneelikeskustelujen lisäksi tämän konferenssin tärkein vetonaula on AI100 Awards. AI100 Awards on pyrkimys tunnustaa Intian tekoälyalan parhaita tekijöitä, jotka ovat onnistuneesti muuntaneet datan merkityksellisiksi oivalluksiksi.

Tämä arvostettu palkinto juhlistaa miehiä ja naisia ​​AI/ML:n menestyksen takana Intiassa. Nämä henkilöt ovat ottaneet käyttöön AI/ML-ratkaisuja innovatiivisilla tavoilla tarjotakseen oivalluksia liiketoimintaan ja mahdollistaakseen kasvun. AI100-ehdokkuutta voivat jättää CXO:t, analytiikkapäälliköt sekä sisäiset tai ulkoiset PR-edustajat.

Ehdokkaat ovat avoinna vuodelle 2022, ja lisätietoja, mukaan lukien palkintokategoriat ja luettelo edellisten vuosien voittajista, löydät täältä.

🔥 Empfohlen:  12 parasta freelancerina toimivaa sivustoa aloittelijoille Intiassa

Ehdokkaat voi lähettää kautta Tämä muoto.

Rekisteröidy nyt

Ilmoittautuminen ja liput

MachineCon 2022 on henkilökohtainen konferenssi, jota isännöidään Hotel Radisson Blussa, Bengalurussa. Se on koko päivän cocktailillallinen perjantaina 24.6.2022. Rekisteröidy tästä.

Tämän vuoden konekonferenssin aikataulu ja puhujalista julkistetaan pian. Tarkista tästä kohdasta asiaankuuluvat ilmoitukset.

Ole osa tätä ainutlaatuista tekoäly- ja datatieteen johtajien tapaamista Intiassa, jossa tekoälyn käyttöönotto on asialistamme kärjessä, kun tutkimme viimeisimpiä mahdollisuuksia ja haasteita datavetoisessa maailmassa osallistumalla konekonferenssiin 2022.

Odotamme sinut mukaan tapahtumaan. Kiirehdi ja varaa paikkasi nyt!