Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tapaa “Women in AI Leadership Awards” -palkinnon voittajat The Rising 2023 -tapahtumassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tapaa “Women in AI Leadership Awards” -palkinnon voittajat The Rising 2023 -tapahtumassa

Analytics India -lehden “Women in Tech Leadership Awards 2023” -palkinto Nousu juhlii johtajia, jotka ovat tehneet pitkäjänteistä vaikutusta tekoälyn ja teknologian aloilla vuosien kovalla työllä, sitoutumisella ja omistautumisella.

Saimme ehdotuksia johtavilta yrityksiltä, ​​jotka nimesivät henkilöitä, jotka ovat tehneet suuren panoksen ja osoittaneet asiantuntemusta liiketoiminnan arvon kasvattamisessa. Toimittajamme ja alan veteraaniemme arvioivat kaikki ehdotukset, ja palkitut valittiin huolellisen arvioinnin jälkeen.

Katso voittajat alta:

Anjali Iyer, Senior Delivery Practice Leader, TheMathCompany Inc

Anjali, jolla on yli 12 vuoden kokemus digitaalisista muunnosohjelmista Fortune500-asiakkaille, on erikoistunut pilvitietojen suunnitteluun, tuotesuunnitteluun ja multi-cloud MLO:ihin. Hänen johtamistaitonsa ovat saaneet aikaan merkittäviä parannuksia kaikkien hänen asiakkaidensa liiketoimintamittareissa.

Debarati Sengupta, tuotejohtaja, Futurense Technologies

Debarati toimii tällä hetkellä tuotejohtajana sekä Futurense Technologiesissa että Miles Educationissa, ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus skaalautuvan teknologian osaamisen rakentamisesta. Hänen asiantuntemuksensa on datalähtöisen osaamisen rakentaminen ja toteuttaminen sekä innovatiivisten tuotteiden ja liiketoimintamallien luominen.

Divya Gupta, maan IT-johtaja, Dyson

Divya on kokenut asiantuntija, jolla on 13 vuoden kokemus digitaalisesta transformaatiosta ja konsultoinnista. Divya on työskennellyt huippukonsulttiyritysten, kuten Deloitten, Accenturen ja Cognizantin, kanssa, ja hän johtaa nyt Dyson Intian IT-divisioonaa. Divya on myös tohtorintutkinto “Digital transformation” NMIMS Mumbaista ja on julkaissut useita alan artikkeleita.

Jayashree Arunkumar, suunnittelupäällikkö, Wipro Digital

Jayashree on Wipro Digital Ltd:n suunnittelupäällikkö, jolla on laaja kokemus digitaalisten muutoshankkeiden johtamisesta yhdysvaltalaisille asiakkaille. Ketterän ohjelmistokehityksen ja tekoäly/ML-pohjaisten alustojen asiantuntemuksensa ansiosta Jayashree on onnistuneesti toimittanut maailmanlaajuisia muutosohjelmia pankki-, media- ja terveydenhuollon asiakkaille. Madrasin yliopistosta valmistunut Jayashree opiskeli häiritsevää strategiaa ja innovaatioita sekä kestävän liiketoiminnan strategiaa Harvard Business Schoolissa.

Kavitha Krishnan M, tietotieteen vanhempi johtaja, Tredence

Sen lisäksi, että Kavitha on yrityksen datatieteiden tiimin vanhempi johtaja, hän on myös heidän AI/ML-projektiensa globaali johtaja. Yli vuosikymmenen kokemuksella kaikista datatieteen osa-alueista Kavitha on rakentanut parhaille vähittäisasiakkaille ratkaisuja dynaamiseen hintojen optimointiin, hintojen mikrovyöhykejakoon, alennusten optimointiin ja tulojen kasvun hallintaan. Kavithan lahjoitukset ovat tuottaneet vuosittain yli 20 miljoonan dollarin kumulatiiviset hyödyt.

Khushboo Singhal, vakuutusanalyysin johtaja, WNS Global Services

Khushboolla on kokemusta yli 100 datatieteilijän, analyytikon ja älykkään automaatioasiantuntijan johtamisesta. Hän on muun muassa tietotekniikan, RPA-automaation ja Tableau-tietojen visualisoinnin asiantuntija. Khushboo on edelläkävijä puhebiometriikan kehittämisessä puhelinkeskusten lisäystä varten sekä tunne- ja kyselyanalyysien toteuttamisessa AWS Comprehendin ja NLP:n avulla.

🔥 Empfohlen:  7 mieleenpainuvaa AGI-elokuvaa katsottavaksi tänä viikonloppuna

Megha Sinha, Varapääjohtaja, Genpact India

Meghalla on yli 13 vuoden kokemus data- ja teknologiastrategiasta, konsultoinnista sekä yrityssovellusten suunnittelusta ja kehittämisestä.

Genpactissa Megha hallinnoi täyden pinon AI/ML-ratkaisuja, strategisia tarjouksia ja uusia aloitteita pilvianalytiikan ja MLOps:n alalla. Hän tekee tiivistä yhteistyötä Hyperscalersin kanssa alakohtaisten tarjousten luomiseksi.

Monali Bhalerao, Eaton Intian innovaatiokeskuksen suunnittelujohtaja

Monali on työskennellyt Eatonissa vuodesta 2009 ja on johtanut useita ryhmiä ja huippuyksiköitä, mukaan lukien digitaalisen segmentin ohjelmistoryhmiä sekä kyberturvallisuustuotteiden ja DERMS:n (Distributed Energy Resource Management System) huippuyksiköitä.

Monalilla on Punen yliopiston elektroniikkatutkinnon suorittanut ja hänellä on vaikuttava kokemus johtavista tuoteryhmistä ja teknologian huippuyksiköistä, ryhmien laajentamisesta yli 250 insinööriksi ja laboratorioiden käyttöönottamisesta. Hän on myös jättänyt yhden keksintöilmoituksen ja esittänyt kaksi teknistä asiakirjaa teollisesta IoT:stä ja hydraulikomponenttien langattoman liitettävyyden jälkiasentamisesta.

Neha Singh, asiakaskumppani, Fractal Analytics

Neha on kokenut analytiikka- ja tekoälyratkaisujen toimittaja, jolla on yli 18 vuoden kokemus asiakkaiden kanssa sijoitus- ja vähittäispankkitoiminnasta, vähittäiskaupan ja teknologian, median ja viihteen (TME) toimialoista. Tällä hetkellä Neha toimii TME:n asiakaskumppanina ja Intian analytiikan konsultoinnin johtajana Fractal Analyticsissa. Hän johtaa yli 250 jäsenen tiimiä ja on työskennellyt Fortune 500 -yrityksen kanssa yli 30 maassa.

Hän on erikoistunut mahdollistamaan asiakkaiden elinkaaren hallinnan ja tuotepäätökset analytiikan avulla. Erityisesti Neha omistaa tuotteen ja vision Fractalin kokeilutuotteelle Trial Run, joka on mahdollistanut suuren Fortune 500 Retail -yrityksen innovoinnin suorittamalla ja analysoimalla vuosittain yli 200 koetta kaupassaan.

Priya Kanduri, CTO ja johtaja, Happiest Minds Technologies

Priya on IT-turvallisuuden veteraani, jolla on yli 23 vuoden kokemus kyberriskeistä, pilviturvallisuudesta, tietosuojasta ja tietosuojasta, pääsyn hallinnasta ja vaatimustenmukaisuudesta. Hän on ollut merkittävässä roolissa seuraavan sukupolven hallittujen tietoturvaalustojen ja SaaS (Security-as-a-service) -alustojen kehittämisessä. Hän on myös Happiest Mindsin monimuotoisuuden ja osallisuuden mestari, ja hän on konseptisoinut innovatiivisia aloitteita monimuotoisuuden edistämiseksi, kuten vain naisille suunnatun hackathon-tapahtuman yrityksessä.

Rashmi Ramesh, Toiminnallinen johtaja ja pääinsinööri, Société Générale Global Solution Center

Rashmi johtaa Société Généralen alustakehitys- ja työkalukäytäntöä sekä ohjaa hybridipilvialustojen suunnittelustrategiaa ja käyttöönottoa. Hän johtaa myös globaaleja yhteisöjä, kuten kehitys- ja avoimen lähdekoodin asiantuntijoiden kiltaa ja DevSecOps-harrastajien kehittäjäyhteisöä.

🔥 Empfohlen:  Amazonin tuotemerkin suojaus: 5 tapaa kaappaajat yrittävät sabotoida brändiäsi Amazonissa (ja kuinka taistella niitä vastaan)

Hänet palkittiin “Vuoden johtajana vuonna 2021” ponnisteluistaan ​​innovaatioiden ja osallisuuden edistämiseksi samalla kun hän mentoroi tulevia johtajia.

Reji Rajendran Nair, pilvi- ja DevOps-alustan suunnittelun apulaisjohtaja, Verizon India

Reji on keskeinen toimija pilvi- ja ohjelmisto-Agile/CICD-alustan strategian, suunnittelun ja hallinnan suunnittelussa kaikille Verizonin IT-divisioonoille maailmanlaajuisesti. Koska Intian osasto johtaa WAVE:n (Women’s Association of Verizon Employees), Reji auttaa luomaan putkilinjan naisjohtajuudelle. Hän on voittanut lukuisia palkintoja työstään, mukaan lukien “TrendSetter Woman in IT by eWIT” vuonna 2020.

Ruma Mukherjee, johtava insinööri, Intel

Tekninen ja strateginen johtaja, jolla on noin 20 vuoden kokemus tietopohjaisista teknisistä ratkaisuista, Ruma on Intelin pääinsinööri ja johtaa yrityksen analytiikka- ja DevOps-ryhmää Bangaloressa. Hän on aiemmin työskennellyt IBM Labsin, Juniperin ja Novellin kaltaisten yritysten kanssa, ja hän on datatieteen, MLOpsin, tilastojen, AI/ML-pohjaisen tuotekehityksen, tutkimuksen ja konsultoinnin asiantuntija hybridipilviympäristöissä.

Hänellä on myös kolme patenttia nimellään ja hän toimii neuvonantajana teollisuuden ja hallituksen AI/ML-aloitteissa, joita voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ovat ajaneet eri puolilla Intiaa.

Safala V Revankar, Pilvialueen käytännön apulaisjohtaja, Kyndryl

Safala aloitti matkansa laiteinsinöörinä ja nousi vuoden sisällä Logican pk-yritykseksi. Ohjelmapäällikkönä IBM:llä työskenneltyään hän johtaa tällä hetkellä yli 160 insinöörin tiimiä julkisten pilvipalvelujen päivittäisissä palveluissa Kyndrylissä.

Safala toimii myös mentorina yli 50 työntekijälle osana Naiset teknologiassa -ohjelmaa.

Seema Ramachandra, Datan, Analyticsin ja tekoälyn asiakassuunnittelun johtaja, Google Intia

Seema on kehittänyt suositusmoottorin lyhyille videosisällöille, kansankielisen äänirobotin useille intialaisille kielille sen lisäksi, että se on työskennellyt agritech-asiakkaiden kanssa tarkkojen sadonhoito- ja rahoitussuositusten antamiseksi viljelijöille.

Hän on myös aktiivinen naisten puolestapuhuja tekniikassa ja toimii DEI:n (Diversity, Equity and Inclusion) -neuvostossa Google Cloudissa Intiassa.

Shanthi Srinivasan, AVP ja markkinointijohtaja, InfoCepts

Shanthi on toimittanut transformatiivisia data- ja analytiikkaratkaisuja suurille yrityksille yli 20 vuoden ajan. Hän on monien asiakkaiden markkinoilletulostrategioiden, bränditietoisuuden ja asiakkaiden ja kykyjen hankinnan kysynnän takana. Shanthi on myös kehittänyt uudelleenkäytettäviä ratkaisuja yleisiin tieto- ja analytiikkaongelmiin, mikä on tuonut useita palkintoja InfoCeptsille.

Sindhu Ravindranathan, maailmanlaajuinen johtaja, Analytics, Unilever Industries

Unileverissa Sindhu vastaa tällä hetkellä tekoälyn teollistumisen johtamisesta laajassa mittakaavassa sen jakelijoiden hallintajärjestelmissä. 26 vuotta kestäneen uransa aikana liiketoiminnan muutoksen parissa Sindhulla on kokemusta dataratkaisujen toteuttamisesta parhaille vähittäiskauppa-, viihde- ja valmistusyrityksille, kuten NBC, Marks & Spencer, ABInBev, Dell, Tesco ja Unilever.

🔥 Empfohlen:  5 todistettua tapaa muuntaa liikennettä myynnistä

Sneha Utturwar, ohjelmajohtaja, Saama Technologies

Sneha johtaa tällä hetkellä pilvipohjaisten data-analytiikkatuotteiden kokonaistoimitusta biotieteiden kliinisen alueen Saamassa. Hänellä on todistetusti kokemusta tilinhallinnasta ja monimutkaisten IT-ohjelmien toimittamisesta kliinisen datan analytiikan alalla, ja hänellä on asiantuntemusta kliinisen tietoalustaprojektien räätälöidyssä toteutuksessa data-analytiikan ja AI/ML:n alalla.

Hän on työskennellyt 20 parhaan lääkeyrityksen kanssa ja auttanut niitä nopeuttamaan lääketutkimusprosessia data-analytiikan ja AI/ML:n avulla.

Soumya Sethuraman, Analytics Consultingin johtaja, Tiger Analytics

Tiger Analyticsin kanssa työskennellyn seitsemän vuoden ajan Soumya on rakentanut tekoäly-/ML-pohjaisia ​​kokonaisratkaisuja vähittäiskaupan, pankkialan, teknologian ja autoteollisuuden asiakkaille. Toimituskumppanina hän hoitaa yli 90 asiakkaan portfoliota. Soumya on asiakasorganisaatioiden analytiikan tiekarttojen ja löytötyöpajojen suunnittelun asiantuntija.

Susmita Chaudhury, osakas, Deloitte India Consulting

Taloustieteen ja tilastotieteen taustalla olevan Susmitan työ keskittyy talousanalytiikkaan, hinnoittelustrategioihin ja markkinointianalytiikkaan. Hän oli mukana perustamassa SCAnalyticsin analytiikkayritystä, joka kehitti ja otti käyttöön huippuluokan analyyttisiä ohjelmistoratkaisuja maailmanlaajuisille asiakkaille ennen kuin Marketing Management Analytics osti sen vuonna 2010.

Tällä hetkellä Susmitan työ Deloittessa liittyy analytiikkaresurssien rakentamiseen, monimutkaisiin globaaleihin tietosuunnitteluun ja analytiikan muutossitoumuksiin sekä mahdollistaa DevOps-toimitusmallit.