Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tapoja korjata Facebook-treffit, jotka eivät näy vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tapoja korjata Facebook-treffit, jotka eivät näy vuonna 2023

Sosiaalinen media 25. tammikuuta 20234508 katselukertaa

Oletko yksi monista käyttäjistä, joilla on ongelmia Facebook Dating -sovelluksen kanssa sovelluksessasi vuonna 2023? Älä huoli, et ole yksin. Vaikka tästä ominaisuudesta on tullut suosittu tapa pitää yhteyttä mahdollisiin kumppaneihin, on turhauttavaa, kun se yhtäkkiä katoaa tililtäsi ilman mitään selitystä. Tässä blogiviestissä tutkimme mahdollisia syitä, miksi Facebook-treffit eivät näy sinulle, ja annamme vinkkejä sen korjaamiseen. Ota siis solki kiinni ja aloitetaan!

Miksi Facebook-treffini ei näy?

Ensimmäinen kysymys, johon minun pitäisi vastata tässä, on, miksi Facebook-treffit eivät näy, mikä ei yleensä ole vaikea tapaus. Tarkista vain ennen syyn etsimistä, onko Facebook-treffit saatavilla alueellasi vai ei. Jos vastaus on myönteinen ja olet jossakin niistä 32 Euroopan maasta ja 20 muusta maasta, jotka voivat käyttää tätä Facebook-ominaisuutta, on aika löytää vastauksesi alla mainituista vaihtoehdoista.

Ensimmäinen vaihtoehto, jota sinun tulee harkita, on se, että joskus nämä ongelmat johtuvat sovelluspalvelimen ongelmista. Joten mene Downdetector-sivustolle ja sieltä näet, onko Facebook-palvelin nyt alas ja onko muilla ihmisillä sama ongelma kuin sinulla vai ei.

 • Käytät vanhentunutta sovellusta:

Kuten kaikki muutkin sosiaalisen median sovellukset, Facebook tarjoaa silloin tällöin uuden version, ja sinun tulee päivittää nykyinen sovelluksesi siihen, jotta voit hyötyä sen uusista ominaisuuksista ja korjata vanhan version virheitä. Joten seuraava mahdollinen vastaus tähän ongelmaan on, että käytät vanhentunutta sovellusta.

 • Heikko Internet-yhteys:

Jos mikään yllä olevista tapauksista ei ollut sinun, se saattaa johtua siitä, että käytät heikkoa tai epävakaa Internet-yhteyttä, koska Facebook-treffiominaisuuden käyttäminen edellyttää vahvaa Wi-Fi-yhteyttä tai mobiilidataa.

 • Olet äskettäin poistanut tilisi:

Facebookin sääntöjen ja käytäntöjen mukaan kukaan, joka on poistanut Facebook-treffiprofiilinsa, ei voi käyttää sitä ennen kuin seuraavat seitsemän päivää. Joten näiden seitsemän päivän aikana on normaalia kohdata tämä ongelma.

🔥 Empfohlen:  13 parasta Facebook Auto Tykkää -sovellusta ja -työkalua vuonna 2023

On olemassa toinen syyryhmä, kuten kasaantunut välimuisti, joka aiheuttaa ongelmia, kuten Facebook-treffivaihtoehdon puuttumisen iphonesta. Ne johtuvat vain puhelimesi yksinkertaisesta virheestä ja voivat luoda virheitä sovelluksissa, kuten Facebook.

 • Olet alle 18-vuotias:

Lopuksi, jos voit luoda tilin Facebookissa, mutta Facebook-treffisi ei näy, tämä tarkoittaisi, että olet alle 18-vuotias, etkä Facebookin käytäntöjen vuoksi voi käyttää tätä ominaisuutta.

Kuinka korjata Facebook-treffit eivät näy?

Jos sinulla on matkapuhelin ja sinulta puuttuu Facebook-treffiominaisuus, lue ensimmäinen kappale, jossa puhuin siitä, miksi Facebook-treffit eivät näy, ja valitse sitten sopivin ratkaisu alla olevista korjauksista tai kokeile niitä kaikkia nähdäksesi mikä yksi toimii.

Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tarkistaa, on tarkistaa, tarvitseeko sovelluksesi päivittää, ja tee se seuraavien vaiheiden avulla:

 1. Siirry App Storeen.
 2. Valitse profiilikuvasi ylhäältä.
 3. Nyt voit valita Päivitä kaikki tai etsiä Facebookia ja valita erityisesti Päivitä se.

Jos ymmärrät, että Facebook-treffit eivät näy iPhonessasi sovelluksen ikärajoituksen vuoksi, voit yksinkertaisesti ratkaista sen noudattamalla alla olevia ohjeita ja muokkaamalla ikääsi.

 1. Siirry Facebook-sivustolle/sovellukseen
 2. Napauta profiiliasi ja valitse sitten Muokkaa profiilia
 3. Mene alas ja etsi Muokkaa tietojasi
 4. Etsi Perustiedot ja napsauta Muokkaa
 5. Valitse Muokkaa ja muuta syntymäpäivää
 6. Voit muuttaa syntymäpäiväsi pudotusvalikosta
 7. Ja lopuksi Tallenna se.

Ei ole väliä, oletko Android- tai iPhone-käyttäjä, puhelimen uudelleenkäynnistäminen on yksi yksinkertaisimmista ja useimmiten hyödyllisimmistä tavoista, joita sinun kannattaa kokeilla. Ja iPhone-käyttäjät voivat tehdä sen noudattamalla alla olevia ohjeita:

 1. Paina puhelimen sivulla virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samanaikaisesti.
 2. Vedä sitten puhelimen virrankatkaisun liukusäädin toiselle puolelle.
 3. Muutaman sekunnin kuluttua laitteesi sammuu.
 4. Käynnistä se uudelleen painamalla virta- ja äänenvoimakkuuden vähennyspainikkeita.
 5. Sitten kun näet applen logon, se tarkoittaa, että laitteesi käynnistyy.
🔥 Empfohlen:  Onko RTX 3080 Ti parempi kuin 3080?

Jos kuulut niihin maihin, joissa on vapaa pääsy Facebook Dating -ominaisuuteen, ainoa ratkaisu on käyttää VPN:ää ja muodostaa yhteys toisen maan palvelimeen, jossa tämä ominaisuus on asukkaiden käytettävissä.

Yritä myös tyhjentää Facebook-välimuisti, jos uskot ongelmasi johtuvan kasautuneesta välimuistista seuraamalla alla olevia ohjeita:

 1. Siirry sovelluksen asetuksiin.
 2. Valitse Sovellukset ja käyttöoikeudet
 3. Etsi Facebook ja valitse se.
 4. Valitse Tallennus ja välimuisti.
 5. Napauta lopuksi Tyhjennä välimuisti.
 • Ota yhteyttä Facebook-tukeen:

Jos mikään yllä olevista korjauksista ei toimi, on aika selittää ongelmasi Facebook-tukitiimille alla olevien vaiheiden avulla:

 1. Avaa Facebook.
 2. Napsauta 3-rivistä kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
 3. Mene alas ja valitse Ohje ja tuki.
 4. Valitse Ilmoita ongelmasta ja napauta Jatka ilmoittaaksesi ongelmasta.
 5. Valitse Sisällytä raporttiin ja valitse kohtaamasi ongelma.

Tämä on ainoa tapa, jolla voit, jos ongelma on maailmanlaajuinen ja johtuu Facebook-palvelimesta tai jos sinulle on asetettu seitsemän päivän porttikielto, koska olet äskettäin poistanut profiilisi.

Johtopäätös:

Edellä täällä puhuimme tilanteesta, jossa saatat kohdata ongelman Facebook-treffiominaisuuden kanssa, miksi Facebook-treffit eivät näy ja sen mahdollisista syistä, kuten heikko internetyhteys, vanhentunut sovellus, Facebook-palvelimen toimintahäiriö ja paljon muuta. Lisäksi olemme maininneet mahdolliset ratkaisut tähän ongelmaan iPhonessa tai Androidissa erikseen ja yksityiskohtaisesti. Jos sinulla on muita kysymyksiä, voit vierailla Facebookin virallisella sivustolla tai kommentoida alla, jotta yritämme löytää sinulle parhaan vastauksen.

FAQ

 • Missä maissa Facebook-treffit ovat saatavilla?

Jos asut muussa maassa kuin Argentiina, Bolivia, Brasilia, Kanada, Chile, Kolumbia, Ecuador, Guyana, Laos, Malesia, Meksiko, Paraguay, Peru, Filippiinit, Singapore, Suriname, Thaimaa, Uruguay, Vietnam ja Yhdysvallat valtiot tai 32 Euroopan maata, kuten Iso-Britannia, Irlanti, Ranska, Saksa, Espanja, Kreikka, Italia, Belgia, Luxemburg, Bulgaria, Puola, Portugali, Itävalta, Norja, Sveitsi, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Kroatia, Unkari, Liettua, Latvia, Malta, Alankomaat, Romania, Ruotsi, Slovenia, Slovakia, Islanti ja Liechtenstein, et voi käyttää näitä ominaisuuksia, paitsi että käytät yllä selittämäni VPN:ää.

 • Facebook-treffit eivät näytä otteluita
🔥 Empfohlen:  5 parasta sisällönkirjoituskurssia urasi tasolle vuonna 2023

Jos olet luonut treffiprofiilin Facebookissa, mutta et näe yhtään osumaa syötteessäsi, on mahdollista, että profiiliasi ei ole asetettu julkiseksi. Vain julkiset profiilit voidaan näyttää osumina Facebook-treffissä. Tarkistaaksesi deittailuprofiilisi yksityisyyden:

-Avaa Facebook-sovellus ja napauta kolmea riviä oikeassa alakulmassa
-Vieritä alas ja napauta Asetukset ja tietosuoja ja napauta sitten Tietosuojapikakuvakkeet
-Napauta Näytä lisää tietosuoja-asetuksia, vieritä sitten alas Miten muodostat yhteyden -osioon ja napauta, kuka voi nähdä treffiprofiilisi

Jos profiilisi on asetettu julkiseksi, kuka tahansa Facebookissa voi nähdä sen. Jos se on asetettu Ystävät-tilaan, vain ihmiset, jotka ovat ystäviäsi Facebookissa, voivat nähdä sen. Jos se on asetettu Vain minä, vain sinä näet sen.

 • Kuinka aktivoin Facebook Dating -palvelun?

Jos sinulla on Facebook-tili ja olet yli 18-vuotias, voit avata Facebookin> valita Valikko> Treffit> Aloita ja alkaa käyttää Facebook Dating -ominaisuutta.

 • Mistä tiedän, onko joku Facebook Dating -palvelussa?

Ei ole tarkkaa tapaa ymmärtää sitä, mutta jos olet erittäin utelias tästä asiasta, voit tarkistaa heidän ystäväluettelonsa, etsiä heitä nimellä tai käyttäjätunnuksella ja seurata heidän profiiliaan ja nähdä, muuttavatko he sitä paljon. .

Kyllä, Facebook Dating on ilmainen käyttää. Voit luoda treffiprofiilin Facebookissa siirtymällä Facebook-sovellukseen ja valitsemalla valikosta Treffit.