Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tärkeimmät poiminnot MLDS 2023:sta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tärkeimmät poiminnot MLDS 2023:sta

Machine Learning Developer Summit 2023 on tullut päätökseen, ja osa alan johtavista tekoälyn ja ML:n harjoittajista yrityksistä, kuten Google, Intuit, Optum, Genpact ja muut ovat kokoontuneet yhteen tarjotakseen arvokkaita näkemyksiä alan nykytilasta.

MLDS 2023 oli kehittäjien paratiisi. Konferenssi tarjosi teknologiakeskusteluista teknologiajättien käyttämistä huipputekniikasta, työpajoihin, jotka rakentavat käytännön tietoa alan johtavasta tekniikasta, paperiesityksiin, jotka tarjoavat katsauksen Intian ML-tutkimuksen huippuunsa. jotain jokaiselle kehittäjälle ja datatieteilijälle.

Huippukokoukseen osallistuva kehittäjä Rajeev Balakrishnan kertoi tämän kokemuksestaan.

”Kehittäjänä tunnen olevani elementissäni. Viihdyn erittäin hyvin ympäristössä, jonka MLDS luo kehittäjille, ja tunnen olevani yhteisössäni ja tunnen tarvetta kehittää taitoja ja saada muut kiinni. MLDS antaa minun kaltaiseni kehittäjille mahdollisuuden saada arvokkaita näkemyksiä joistakin tunnetuimmista alan johtajista.”

Konferenssi sisälsi lukuisia puheenvuoroja kahden päivän aikana. Puhujat toivat pöytään paljon oivalluksia kasvusta, kun kuvattiin lähestymistapaa ML:n integroimiseen jokapäiväisiin työnkulkuihin, istuntoon, jossa käsiteltiin tietokeskeisen lähestymistavan ratkaisua tekoälyyn, keskusteluun aiheen mallintamisesta generatiivisen tekoälyn avulla. AI- ja ML-teollisuudesta.

MLDS 2023:n kehittäjät

Joitakin kehittäjien suosikkeja olivat Parikshit Nagin puhe personoinnin taiteesta, joka osoitti ML:n insinööreille, kuinka tuotesuunnitteluun suositellaan moottoria, sekä Soumen Rayn puhe AGI:stä ja ihmisten evoluutiosta seuraavan vuosikymmenen aikana, jossa tutkittiin yleisen älykkyyden ja älykkyyden käsitettä. sen vaikutuksen ihmiskuntaan. Muita merkittäviä keskusteluja ovat Amit Kumarin istunto siitä, kuinka kehittäjät voivat käyttää NVIDIA:n ratkaisuja kiihdytettyjen datatieteen ratkaisujen rakentamiseen ja käyttöönottoon, ja Rohit Shettyn ​​puhe matalan koodin työkalujen käyttämisestä kansalaisdatan tutkijoiden taitojen parantamiseksi, jotta he pysyisivät ajan tasalla alan uusimmista trendeistä.

Meillä oli myös kourallinen työpajoja tapahtuman aikana, joissa kehittäjät pääsivät tutustumaan uusiin tietokonenäön teknologioihin ja menetelmiin uusien algoritmien kouluttamiseen. He oppivat myös muuntajamallien käyttämisestä tietokonenäössä, analytiikan automatisoinnista paremman dataputken aikaansaamiseksi ja pilvipalvelujen käyttämisestä MLOps:ien skaalaaminen.

🔥 Empfohlen:  Tärkeimmät syyt, miksi yritykset valitsevat uudelleennimeämisen ja brändin uudelleen

MLDS tarjosi myös alustan tekoäly- ja ML-tutkijoille tutkimuspapereiden esittelyyn. Alan johtajat Elsevierin, TATA Elxsin, Siemensin, Bion, Intelin, Uberin ja muiden yritysten tutkimusryhmistä tulivat esittelemään kirjoituksiaan ML-yhteisölle. Nämä istunnot olivat erittäin vilkkaita ja niihin sisältyi paljon kysymyksiä uteliailta kehittäjiltä yleisöstä.

Paratosh Sinha, Uberin vanhempi datatieteilijä, esittelee artikkelinsa uudesta klusterointitekniikasta

Jotkut fanien suosikkipaperit sisälsivät perinteisen värähtelyluokituksen ylittävän lähestymistavan, kliinisten suhteiden ennustamisen kaaviopohjaisella mallilla, uuden klusterointitekniikan suurten strukturoimattomien tietojen nopeampaan käsittelyyn ja uuden tavan rakentaa reaaliaikainen ML-päätelmäalusta AIO:ille.

Yksi konferenssin suurimmista yleisön vetäjistä oli datatieteen supertähden ja 4x Kaggle Grandmasterin Sudalai Rajkumarin puhe. Hän puhui Web3:n tekoälystä ja sen sovelluksista. Tämän keskustelun ohella MachineHackin takana oleva tiimi, johon kuuluvat Abhijeet Katte ja Krishna Rastogi, puhui oman brändin rakentamisesta datatieteilijänä.

MachineHack-tiimin ja datatieteilijöiden istunto tietotieteen brändin rakentamisesta

Tapahtumarikkaan konferenssin päätteeksi MLDS isännöi Abhinav Bindraa, intialaisen ammunta- ja teknologiayrittäjyyden kultaista poikaa, keskustelemaan takan ääressä hänen matkastaan ​​olympiakultamitalistina. Entinen maailmanmestari kertoi matkastaan ​​tulla yhdeksi maailman parhaista ampujista sekä mielenkiintoisista risteyskohdista teknologiayrittäjyyden ja olympialajiin, joka on yhtä tarkka kuin ampuminen, harjoittelun välillä. Tunnustuksena Intian datatieteilijäyhteisön nouseville tähdille MLDS palkitsi 40 maan huipputieteilijää 40 Under 40 Data Scientists -palkinnolla, jotka on jakanut herra Bindra.

40 alle 40-vuotiasta palkinnon voittajaa entisen olympiaampuja Abhinav Bindran ja AIM:n kanssa – MLDS 2023:n perustaja ja toimitusjohtaja Bhasker Gupta

Abhijeet Katte, MachineHackin kasvujohtaja, ilmaisi tunteensa konferenssista ja totesi,

”MLDS:ssä on kyse koneoppimisyhteisön teknisestä puolesta, ja se on loistava paikka olla vuorovaikutuksessa alan kehittäjien kanssa. Neuvottelut ovat myös rikastuttavia ja voivat antaa ML:n harjoittajille kilpailuetua, jota he tarvitsevat seuraavan suuren projektinsa toteuttamiseksi.

Jos sinulla ei ollut mahdollisuutta osallistua tähän johtavaan kehittäjien konferenssiin, älä huoli! Meillä on tulossa lisää jännittäviä tapahtumia, joista seuraava on The Rising 2023, jonka tavoitteena on nostaa valokeilassa naiset tekniikan alalla. Lippulaivakonferenssimme, Cypher, julkistetaan myöhemmin tänä vuonna, joten pysy kuulolla AIM:sta saadaksesi lisätietoja.