Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tarkoitusmarkkinointi: mitä se on + 5 parasta käytäntöä, joita kannattaa kokeilla vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tarkoitusmarkkinointi: mitä se on + 5 parasta käytäntöä, joita kannattaa kokeilla vuonna 2023

Yrityksen pyörittäminen voi olla voimaannuttavaa. Tarjoat laatua ja arvoa asiakkaille ja ansaitset samalla elantosi. Oikein tehtynä tilanne on voittoisa kaikille osapuolille.

Mutta sinulla on myös kilpailua, ja he yrittävät tehdä saman asian kuin sinä. Jos he ovat siinä parempia tai jos he vain näyttävät olevansa parempia, saatat menettää asiakkaita.

Sinun on näytettävä asiakkaille (hyvällä markkinoinnilla), kuinka paljon arvoa yrityksesi voi tarjota. Kun teet sen oikein ja oikeaan aikaan, mahdollisuutesi saada myyntiä kasvavat dramaattisesti.

Tässä on luettelo viidestä parhaasta tarkoituksenmukaisen markkinoinnin käytännöstä, joita sinun tulee harkita vuonna 2023.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä on Intent Marketing?

Tarkoitusmarkkinointi on markkinointia juuri oikeaan aikaan. Toisin sanoen, tavoitat asiakkaita tuotteesi tiedoilla sinä aikana, kun heillä on aikomus ostaa kyseinen tuote.

Koska he harkitsevat jo ostamista, he ovat vastaanottavaisempia yrityksesi näkemälle markkinoinnille.

Vaikka he olisivat harkinneet kilpailijaa, tietosi ovat siellä, heidän edessään, valmiina ostamaan.

Sen sijaan, että palaisivat kilpailijoihin, he saattavat vain ostaa sinulta.

Tarkoitusmarkkinoinnin tavoitteena on tehdä ostoprosessista nopea ja helppo asia asiakkaille, ja se tapahtuu näyttämällä heille, kuinka hyvä tuotteesi on juuri oikealla hetkellä ostopolun aikana.

5 Esimerkkejä tarkoituksenmukaisesta markkinoinnista

Tarkoitusmarkkinointi kuulostaa helpolta, mutta se vaatii itse asiassa paljon taitoa.

Loppujen lopuksi kyse ei ole vain viestin saamisesta asiakkaille oikeaan aikaan, vaan viestin itsensä on myös oltava oikea.

Tässä on hienoja esimerkkejä ostoaikemarkkinoinnin parhaista käytännöistä, joita voit kokeilla vuonna 2023:

1. Henkilökohtaiset sähköpostit ovat loistava esimerkki aikomuksesta, ja ne ovat myös tärkeä paras käytäntö. Ne olivat suosittuja vuonna 2022, ja ne ovat suosittuja vuonna 2023. Oikein tehtynä ja oikein kirjoitettuna personoidut sähköpostit voivat todella maksaa.

🔥 Empfohlen:  Ginger vs. Grammarly – kumpi sopii sinulle paremmin vuonna 2023

Kuvan lähde: Penguin Random House (Etelä-Afrikka) Sähköposti uutiskirje

2. Räätälöity tuotevalikoima on toinen tapa tarjota tarkoituksenmukaista markkinointia. Anna asiakkaillesi värit, tyylit ja muut yksityiskohdat, joista he pitävät eniten. Näin he näkevät enemmän haluamaansa ja tekevät todennäköisemmin ostoksen.

3. Uudelleen kohdistetut mainokset ovat toinen paras käytäntö ja esimerkki tarkoituksenmukaisesta markkinoinnista. Voit muokata mainoksia toimimaan useilla kanavilla säätämällä kopiota ja siihen liittyvää kuvaa, jotta se toimii kanavalla, josta asiakas sen löytää.

4. Yleisölähtöinen lähestymistapa on toinen tärkeä tavoitemarkkinointikohde vuodelle 2023. Jos tiedät, miltä tuotteesi tyypillinen yleisö todella näyttää, se on puoli voittoa. Sitten tiedät, keneen kohdistat ja mihin markkinointisuppilon kohtaan haluat kohdistaa.

5. SEO-sisältöstrategian säätäminen on lähes aina paras käytäntö kaikenlaisessa markkinoinnissa. Hyvä hakukoneoptimointi ja laadukas kirjoitus ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta viestisi välitetään oikeille ihmisille, oikeaan aikaan ja oikealla kanavalla.

Miksi aikomus on tärkeä markkinoinnissa?

Tarkoitus on tärkeä markkinoinnissa, koska se tavoittaa ihmiset, kun he ovat valmiita ostamaan tarkoittaa, että he ovat vastaanottavaisempia ostamaan sinulta. Miksi? Koska he ovat jo päättäneet tarvitsevansa tai haluavat tuotteesi tai palvelusi.

Tällä tavalla et taistele saadaksesi heidät ostamaan jotain, etkä tarvitse näyttää heille, miksi heidän pitäisi. Sinun tarvitsee vain näyttää heille, miksi ostaa tuote tai palvelu, sen sijaan, että ostaisit kilpailijalta.

Kun teet sen, voitat heidän yrityksensä. Voit myös pitää heidän tulevan yrityksensä, jos he pitävät siitä, mitä tarjoat heille ensimmäistä kertaa.

Haluat rakentaa asiakasuskollisuutta, ja se on helpompi tehdä, kun olet tarjonnut jollekin hyvän ensikokemuksen.

Asiakkaat, joista tuntuu, että luet heidän ajatuksensa ja annoit heille juuri sen, mitä he halusivat, juuri silloin, kun he halusivat, ilman vaivaa, muistavat yrityksesi. He tuntevat olevansa arvostettuja ja kuin sinä ymmärrät heitä.

🔥 Empfohlen:  23 eniten maksavaa rekisteröitymisbonussovellusta [2023 Update]

Tämä ymmärryksen ja yhteyden tunne voi viedä hyvin pitkän matkan kohti uskollisuutta.

Mihin Intent sopii markkinointisuppiloon?

Sisältömarkkinoinnin suppilossa tarkoitus on lähellä pohjaa. Asiakkaat ovat jo päättäneet ostaa, ja he ovat todennäköisesti myös tehneet kaiken tutkimuksen.

He tietävät mitä haluavat ja mitä he odottavat tuotteen tai palvelun tekevän heille.

Nyt kun he ovat valmiita tekemään ostoksen, sinun on vain oltava paikalla, kun he aikovat ostaa.

Ajoitus on kaikki tarkoituksenmukaisessa markkinoinnissa. Laadukas viesti oikeaan aikaan tarkoittaa, että yrityksesi on saanut uuden asiakkaan.

Oletko valmis palkkaamaan laadukkaan kirjoittajan aikomusmarkkinointiin?

Paras tapa saada hyvä viesti potentiaalisille asiakkaille ostopolun oikeaan aikaan on palkata laadukas sisällöntuottaja. Silloin tiedät, että voit tarjota asiakkaille tärkeitä tietoja sekä kaikki oikeat syyt ostaa sinulta.

Auttamalla näitä asiakkaita tuntemaan olonsa arvostetuiksi ja ymmärretyiksi, he voivat vaikuttaa heihin juuri sen verran, että he ostavat sinulta kilpailijoiltasi.

Käytä aikaa oikean kirjoittajan palkkaamiseen yrityksesi markkinointiin, jotta voit nauttia enemmän mielenrauhasta.

Kun haluat viedä markkinointimarkkinointisi uudelle tasolle, tilaa ilmainen WriterAccess-kokeilu. Voit valita tarkastetuista kirjoittajista, joilla on eri tasoinen kokemus ja koulutus. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan henkilön työhön ja saamaan markkinointisisällön kirjoitettua täydellisesti.