Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tarrojen tekeminen ja myynti verkossa: Aloittelijan opas vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tarrojen tekeminen ja myynti verkossa: Aloittelijan opas vuodelle 2023

Tarrat ovat mahtavia. Niillä voit koristella mitä tahansa. Laita ne kannettavaan tietokoneeseen, autoon, jääkaappiin, reppuun – mihin tahansa, johon haluat kiinnittää huomiosi. Henkilökohtaista käyttöä lukuun ottamatta tarrojen tekemisen ja myynnin oppiminen verkossa voi olla kannattavaa aloittaa, koska tuotteillesi tulee aina asiakkaita.

Mukaan eRank, joka seuraa trendikkäitä tuotteita online-markkinapaikalla Etsy, “tarrat” olivat yksi haetuimmista avainsanoista verkkosivustolla. Tälle tuotteelle on varmasti kysyntää, mikä on syy siihen, miksi niin paljon tarrakauppoja on avattu viime vuosina.

Mikset perustaisi omaa tarrayritystä? Tässä viestissä käymme läpi tarrojen suunnittelun ja tulostamisen, niiden myynnin ja ideoita tarraliiketoimintasi mainostamiseen.

Tarrojen luominen

Mieti ensin, minkä tyyppisiä tarroja haluat myydä. Koska tarrakauppoja on niin paljon, sinun on löydettävä ainutlaatuinen estetiikka erottuaksesi joukosta markkinoilla. Harkitse harrastuksiasi, suosikkitaiteellisia tyylejäsi, persoonallisuuttasi edustavia lainauksia ja yhteisöjä, joissa olet mukana saadaksesi ideoita tarroihisi.

Tarrasuunnittelun luomisessa voit asentaa digitaalisen taideohjelman tabletille ja piirtää käsin. iPad-käyttäjille sovellus Lisääntyä voit piirtää, teksturoida ja värittää mitä tahansa, mitä haluat luoda.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Millaisia ​​tarroja voin tehdä?

Tarratulostuksessa voit valita useista leikkauksista ja viimeistelyistä. Näiden asioiden varhainen päättäminen auttaa sinua virtaviivaistamaan prosessejasi.

Tarroissa on kaksi pääleikkausta: suudelma ja stanssattu.

 • Suudelman leikkaus tarrat tehdään leikkaamalla ylin tarrakerros läpi paperitaustaa säilyttäen. Kun tarra poistetaan, jäljelle jää reunus ja tausta. Tällä leikkaustekniikalla voit tehdä erilaisia ​​kuvioita sisältäviä tarroja.
 • Die leikattu kun sekä tarramateriaali että taustamateriaali leikataan samaan muotoon. Se voi olla yhtä yksinkertainen kuin neliö tai ympyrä tai niin monimutkainen kuin mustekalan kahdeksan haaraa.

Tarrojen viimeistelytyypit

Tarroilla voi olla erilainen ulkonäkö ja tuntuma riippuen materiaalista, jolle ne on painettu. Esimerkiksi hienot yksityiskohdat voivat näyttää paremmalta mattapintaisella pinnalla, kun taas rohkeammat mallit näyttävät paremmilta holografisilla tarroilla.

Suosituimpia viimeistelyjä ovat:

 • Vinyyli tai kiiltävä paperi
 • Holografinen
 • Matta
 • Holografinen glitter
 • Peilattu
 • Asia selvä
 • Prisma

Haluat ehkä tehdä koeajon eri viimeistelyillä ennen kuin viimeistelet tarrojasi.

Kuinka teen tarroja myytäväksi?

Voit luoda omia tarroja useilla tavoilla. Jotkut ihmiset valitsevat tee-se-itse-lähestymistavan, jossa he suunnittelevat, leikkaavat ja tulostavat tarroja kotona. Toiset haluavat työskennellä ammattitulostimen kanssa tarrojen tekemisessä. On myös tilaustulostusyrityksiä, jotka tekevät suurimman osan työstä puolestasi.

Jokaisella menetelmällä on hyvät ja huonot puolensa, joista kerromme alla.

Tarrojen tulostaminen kotona Cricutilla

Jotta voit tehdä omia tarroja kotona, tarvitset oikeat laitteet. Cricut-kone on samanlainen kuin pohjamaali, ja sen terä pystyy leikkaamaan tarkkoja kuvioita eri materiaaleista, kuten paperista.

🔥 Empfohlen:  UUSI Googlen hyödyllisen sisällön päivityksen palautelomake on julkaistu

Cricutin ohella tarvitset myös tarrapaperin, jota on saatavana verkkokaupoista (esim. OnlineLabels.com ja Amazon), toimistotarvikeliikkeet ja askarteluliikkeet. Tarkista, että saamasi paperi sopii tulostintyyppillesi (laser- tai mustesuihkutulostin).

Tarrojen luominen:

 • Valitse tietokoneella tulostettava tiedosto.
 • Liitä tietokone tulostuskoneeseen.
 • Valmistele valitsemasi paperi ja tulosta kuvio.
 • Käytä pintakäsittelyä tai laminointia painettuun kuvioon.
 • Leikkaa tarran ympärille Cricut-koneella.

Sinun on kalibroitava Cricut-koneesi laitteen mukana toimitetulla ohjelmistolla. Siirry tilivalikkoon ja valitse kalibrointi. Valitse veitsen terä ja aseta tavallinen paperiarkki laitteeseen ja seuraa ohjeita tarjotaan täällä kalibrointia varten.

On parasta tehdä muutama koeleikkaus Cricutin kaltaisella koneella varmistaaksesi, että leikkaat viivojen sisällä. Kotona tulostamiseen voi sisältyä yritys- ja erehdys, jotta kaikki saadaan oikein.

Tarrojen tulostaminen GotPrint- tai Sticker Mule -sovelluksella

Toinen tapa tulostaa tarroja on maksaa yritykselle, joka tekee sen puolestasi. Tarratulostukseen on monia myyjiä, kuten GotPrint, Tarramuulija Tarrasovellus. Näiden palveluiden avulla lataat taideteokset verkkoon, ja yritys tulostaa, leikkaa ja lähettää sinulle valmiit tarrat.

Jos sinulla on budjetti, GotPrint on ensisijainen valintasi, sillä se veloittaa noin puolet siitä, mitä Sticker Mule ja StickerApp veloittaa tarrojen valmistamisesta ja toimittamisesta. Tämän tarratulostimen haittapuoli on, että siinä ei ole mahdollisuutta vinyylitarroihin. Muista ottaa tämä huomioon päätöksessäsi siitä, mitä tarratulostinta käytät yrityksellesi.

Suurin etu tarrojen tulostamisesta yrityksen kanssa on se, että ne poistavat arvailun, kun kalibroida leikkauskonetta itse. On myös järkevää, jos teet suuria tilauksia etkä halua ostaa laitteita kotitulostusta varten tai jos sinulla ei ole aikaa tulostaa niitä itse. Hyvämaineiset tarratulostimet eivät ainoastaan ​​tarjoa korkealaatuisia viimeistelyjä, vaan ne tarjoavat myös malleja, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisia tarroja lyhyemmässä ajassa.

Tarrojen tulostaminen POD-palvelulla (print on demand) dropshipping

Viimeinen tapa tulostaa tarroja on print-on-demand dropshipping. Shopify POD -sovellukset, kuten Painava ja AOP+ voit ladata suunnittelun ja huolehtia kaikesta muusta leikkaamisesta painatukseen tilausten lähettämiseen asiakkaallesi.

Dropshipping vie paljon asioita pois lautaselta, mutta jättää sinulle vähemmän hallinnan, koska et näe lopputuotetta. Joten jos päätät valita tämän reitin, muista pyytää näyte, jotta voit nähdä tarran laadun omakohtaisesti.

Kuinka myyn tarroja verkossa?

Kun olet valmis kaupallistamaan luomuksesi, sinulla on muutamia kanavia, joita voit hyödyntää tarroidesi myymiseksi. Voit myydä Etsyssä, käyttää dropshipping-toria, kuten Redbubblea, tai perustaa oman verkkotarrakaupan. Tässä on mitä myynti kunkin kanavan kautta edellyttää.

🔥 Empfohlen:  Instagramin hashtagit: täydellinen opas

Myydään tarroja Etsyssä ja Redbubblessa

Tarrojasi voi myydä verkossa useilla eri tavoilla, mukaan lukien mallien listaaminen olemassa oleville kauppapaikoille. Luovat markkinapaikat, kuten Etsy ja Redbubble ovat erinomaisia, kun haluat saada mallisi olemassa olevan yleisön eteen. Näiden kahden vaihtoehdon välillä on kuitenkin pieni ero.

Etsyn avulla sinun odotetaan luovan tarroja kotona, lähettävän ne asiakkaille ja hallitsevan tilauksia. Kun kirjaudut kauppapaikkaan, saat myymälän, johon voit listata tuotteesi, ja asiakkaat voivat löytää tuotteesi haun avulla.

Jokaisesta Etsyyn lisäämäsi uudesta tuotteesta peritään 0,20 dollarin listausmaksu, joka uusitaan tietyllä hetkellä. Kun teet myynnin Esty-perustilillä, maksat myös 5 %:n välityspalkkion ja maksun kaupasta.

Mutta vaikka Etsy on hyvin helppo ottaa käyttöön, sinulla on vain kourallinen mukautusvaihtoehtoja, jotta sivustosi erottuu muiden tekijöiden sivustoista. Varmista, että optimoit myymäläsi seuraavilla tavoilla:

 • Mielenkiintoisia avainsanoja sisältäviä tuotekuvauksia
 • Laadukkaat tuotekuvat vangitsemaan yleisön huomion
 • Virtaviivainen kassa- ja toimitusprosessi asiakkaille

Redbubblen avulla myynti on hieman helpompaa, koska sinun ei tarvitse tehdä ja lähettää tarroja itse. Redbubblen kaltaisten verkkosivustojen avulla voit ladata taidettasi jaetulle kauppapaikalle ilmaiseksi. Aina kun asiakas ostaa jotain, verkkosivusto tulostaa ja toimittaa tuotteen asiakkaallesi puolestasi. Sinun tarvitsee vain maksaa tuotteen valmistuskustannukset.

Vaikka Redbubble vie paljon työtä harteiltasi tarrojen myynnin suhteen, sinulla on hyvin vähän hallintaa luonti- ja toteutusprosessiin. Tämä voi vaikeuttaa kilpailijoista erottumista. Lisäksi, koska maksat osan myynnistäsi Redbubblelle tuotteen luomisesta ja toimittamisesta asiakkaille, voittomarginaalisi voivat olla melko alhaiset.

Tarrojen myynti oman verkkokaupan kautta Shopifyn avulla

Luomalla oman verkkokauppasi voit saada täyden hallinnan prosessista, mukaan lukien tuotemerkin, suunnittelun sekä myynnin ja kampanjat. Saat rakentaa kaiken alusta alkaen ja kysyä, kuinka myymäläsi esitellään yleisöllesi.

Kanssa Shopify, maksat kuukausimaksun myymäläsi pitämisestä käynnissä valitsemasi suunnitelman mukaan. Jos myyt Etsyssä, voit siirtää myyntisi, tuotteesi ja asiakastietosi Shopifyyn tuomalla Etsy-tietosi.

Huomaa: Monet verkkotarrakaupat myyvät sekä Shopifyssa että Etsyssä monipuolistaakseen tavoittavuuttaan ja hyötyäkseen molemmista alustoista.

Oman tarrakaupan johtamisen haasteena on, että sinun on levitettävä sanaa yrityksestäsi, minkä voit tehdä työskentelemällä vaikuttajien kanssa, käyttämällä sosiaalista mediaa tai käyttämällä strategioita, kuten sähköpostimarkkinointia tai asiakaspalvelua.

Kuinka hinnoitella myytäviä tarroja

Oikean hinnan valitseminen tarroille on yksi tärkeimmistä vaiheista myynnin varmistamisessa. Kun olet käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa jonkin asian luomiseen itse, on vaikea valita kohtuulliselta vaikuttavaa hintaa. Hyvä tapa alkaa etsiä hinnoitteluvaihtoehtoja on harkita kilpailua. Katso muita tarrakauppoja, jotka myyvät samankaltaisia ​​tuotteita kuin sinun.

🔥 Empfohlen:  Mitä smarkkinointi on ja miksi se on tärkeää vuodelle 2023?

Useimmat verkossa myytävät tarrat maksavat 2–6 dollaria. On kuitenkin mahdollista veloittaa enemmän seuraavien tekijöiden perusteella:

 • Tarran koko (isommat tuotteet maksavat yleensä enemmän)
 • Käytetyt materiaalit, kuten holografinen tarrapaperi
 • Suunnittelun monimutkaisuus, kuten onko se mukautettu kappale

Ihannetapauksessa hyvä hinta tarroistasi antaa sinulle mahdollisuuden ansaita pientä voittoa kaikesta luomastasi. Saadaksesi voittoa, sinun on otettava huomioon tarrojen luomiseen käyttämäsi aika, materiaalikustannukset, jos aiot tulostaa tarrat itse, sekä toimitus- ja pakkaushinta.

Voit päättää tarjota tarroillesi erilaisia ​​hintoja sen mukaan, ostavatko ihmiset erillisiä malleja, niputettuja pakkauksia vai mukautettuja luomuksia.

Hanki rahaa luomuksillasi

Tähän mennessä olet oppinut kaiken, mitä sinun tulee tietää tarraideoiden toteuttamiseksi. Tarrat voivat olla pieni tuote, mutta asiakkaat tietävät, että räätälöityjen tarrojen tekeminen tyhjästä vaatii paljon työtä. Siksi tarroille tulee aina olemaan kysyntää.

Tarrakaupan perustaminen on muihin yrityksiin verrattuna suhteellisen yksinkertainen ja edullinen tapa päästä mukaan yrittäjyyteen. Logotarroista söpöihin sarjakuvatarroihin ja hauskoihin lainaustarroihin voit luoda useita erilaisia ​​tarroja saadaksesi haluamasi tyytyväisyyden ja voiton.

Joten ala muuttaa taideteoksiasi tarroiksi ja saada rahaa uudesta kuumasta trendistä!

Tarrojen valmistus ja myynti UKK

Kuinka valmistan tarroja kotona?

Jos haluat tehdä tarroja kotona, aseta kuviot väritulostimeen ja tulosta ne sitten tarrapaperille. Kun olet valmis, leikkaa yksittäiset muodot joko käsin tai leikkauskoneella, kuten Silhouette tai Cricut.

Kuinka teen vinyylitarroja?

Voit helposti tehdä omia vinyylitarrojasi tulostamalla kuviosi vinyylitarrapaperille. Itseliimautuvaa vinyylipaperia tarrojen tekemiseen kotona voi ostaa verkosta, toimistotarvikeliikkeistä tai askarteluliikkeistä. Tai voit hankkia mukautettuja vinyylitarroja tulostuspalvelun kautta.

Kuinka tulostan tarroja?

Tarrojen tulostamista varten sinun on ostettava tarrapaperia joko verkosta tai käsityökaupasta. Varmista, että valitsemasi tarrapaperi toimii tulostintyypin kanssa, olipa kyseessä laser tai mustesuihku. Voit myös tulostaa tarroja käyttämällä palvelua, kuten Sticker Mule tai GotPrint.

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents