Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tarvitsenko HubSpotin? milloin sinun pitäisi ja ei pitäisi käyttää HubSpotia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tarvitsenko HubSpotin? milloin sinun pitäisi ja ei pitäisi käyttää HubSpotia

Kysytkö itseltäsi: “Tarvitsenko HubSpotin?” HubSpot on suosittu asiakkuuksien hallinnan (CRM) ja markkinointialusta, jonka automaatio-, myynti- ja tiedonseurantaominaisuuksia hyödyntävät monet yritykset.

Mutta suosittu ei aina tarkoita parasta. CRM-ohjelmistoa käytettäessä avainasemassa on löytää paras alusta yrityksesi ainutlaatuisille tarpeille, budjetille ja tavoitteille parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Tällä sivulla esittelemme HubSpotin CRM-ohjelmiston läpikotaisin, jotta voit vastata kysymykseen “Onko HubSpot oikea minulle?”

Joten jatka lukemista!

Bonus: Haluatko pysyä ajan tasalla uusimmista myynnin ja markkinoinnin trendeistä? Luulimme niin. Ilmoittaudu mukaan vapaa uutiskirje, Revenue Weekly, osoitteeseen Liity yli 200 000 muun markkinoijan joukkoon jotka saavat asiantuntevia myynti- ja markkinointineuvoja suoraan sähköpostiinsa!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä on HubSpot?

Ennen kuin vastaamme kysymykseesi “Pitäisikö minun käyttää HubSpotia”, perehdytään ensin siihen, mitä HubSpot on ja mitä se tekee.

HubSpot on CRM-alusta, joka yhdistää myynti-, markkinointi-, sisällönhallinta- ja asiakaspalvelutyösi, jotta voit virtaviivaistaa prosesseja, optimoida strategioita ja ansaita enemmän myyntiä ja tuloja.

Mihin HubSpotia käytetään?

Alustan monipuolisten ominaisuuksien ja ominaisuuksien ansiosta HubSpotilla on useita käyttötapauksia.

Voit käyttää HubSpotia seuraaviin tarkoituksiin:

Kuten muutkin asiakkuudenhallintajärjestelmät, HubSpot auttaa yrityksiä luomaan vahvoja yhteyksiä yleisöönsä, hallitsemaan liidejä, seuraamaan tuloksia ja sulkemaan myyntiä.

HubSpotin edut ja haitat

Kun päätät, pitäisikö yrityksesi käyttää HubSpotia, on hyödyllistä sukeltaa HubSpotin etuihin ja haittoihin.

HubSpotin edut

Sukellaan ensin HubSpotin etuihin:

1. Tarjolla on ilmainen suunnitelma

Kukapa ei rakasta ilmaisia ​​asioita, eikö niin? HubSpotin CRM-ohjelmiston mukana tulee ilmainen sopimus, joten voit kokeilla alustaa itse ilman ennakkomaksuja.

🔥 Empfohlen:  12 yksinkertaista paritonta työtä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa verkossa

Ilmainen suunnitelma sisältää perusmyynti- ja markkinointityökalut, joiden avulla pääset alkuun uusien liidien luomisessa ja muuntamisessa. Sinun on kuitenkin kaivettava budjettiasi, jos haluat käyttää edistyneempiä ominaisuuksia, kuten sähköpostimarkkinointia ja raportteja.

2. Se on all-in-one CRM-ratkaisu

Jos haluat yhdistää kaikki myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutyökalusi yhdeksi alustaksi, HubSpot voi auttaa.

Se on all-in-one CRM-ratkaisu, mikä tarkoittaa, että voit hallita markkinointitoimiasi, mukaan lukien sisältöä, sähköpostimarkkinointia ja digitaalista mainontaa, seurata ja hallita koko myyntiputkeasi, hallita asiakaspalvelulippujasi ja paljon muuta yhdessä paikassa.

3. Se integroituu useiden kolmannen osapuolen työkalujen ja alustojen kanssa

HubSpot voidaan myös integroida muiden kolmansien osapuolien työkaluihin ja alustoihin, joten voit vetää tiedot kyseisestä työkalusta HubSpotiin tai päinvastoin.

Voit esimerkiksi yhdistää HubSpotin Gmailiin, Google-kalenteriin, tulojen kiihdytysalustaan ​​MarketingCloudFX ja muihin.

HubSpotin haitat

Tässä on joitain HubSpotin tärkeimmistä haitoista:

1. Se tulee kalliiksi

Yksi HubSpotin käytön suurimmista haitoista on, että kustannukset kasvavat nopeasti. Vaikka alusta tarjoaa ilmaisen suunnitelman, tämä suunnitelma sisältää vain muutamia perustyökaluja ja -ominaisuuksia sekä rajoitettuja toimintoja. Voit esimerkiksi automatisoida yhden sähköpostitoiminnon, jos käytät ilmaista suunnitelmaa.

Joten jos haluat saada täyden hyödyn HubSpotin ominaisuuksista, sinun on valittava jokin heidän maksullisista sopimuksistaan ​​- ja ne voivat tulla kalliiksi.

Jos valitset ammattipaketin, maksat noin 19 200 dollaria vuodessa. Lisäksi sinun on varattava noin 23 700 dollaria saadaksesi kaikki työkalusi ja ominaisuudet käyttöön.

Haluatko lisää räätälöityjä raportteja ja ominaisuuksia, jotka sopivat yrityksesi tarpeisiin? Sinun on valittava HubSpotin yrityspaketti, joka lisää jopa 60 000 dollaria vuodessa ja arvioitu kustannukset 72 000 dollaria, jotta saat kaiken valmiiksi.

Se on melko mojova lasku pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritysten) maksettavaksi vuosittain.

2. Ei ole kustannustehokasta käyttää vain muutamia ominaisuuksia

Kuten edellä mainittiin, HubSpot on all-in-one CRM-ratkaisu, mikä tarkoittaa, että se toimii parhaiten, kun hyödynnät sen kaikkia ominaisuuksia.

🔥 Empfohlen:  Robinhood UK: Milloin Robinhood tulee Isoon-Britanniaan?

Mutta entä jos haluat käyttää vain sähköpostimarkkinoinnin ominaisuuksia? Tai ehkä käytät jo WordPressiä sisällönhallintajärjestelmässäsi (CMS), etkä tarvitse käyttää HubSpotin CMS-ominaisuuksia. No, voit halutessasi käyttää vain yhtä tai kahta HubSpotin ominaisuutta, mutta se ei ole kustannustehokasta.

HubSpotin nykyiset hinnoittelusuunnitelmat eivät tarjoa joustavuutta valita, mitä ominaisuuksia haluat käyttää. Saatat joutua käyttämään noin 60 000 dollaria vuodessa vain sähköpostimarkkinointityökaluihin, mikä ei ole käytännöllistä.

3. Sen ominaisuuksissa on kourallinen halvempia vaihtoehtoja

Kuten edellä mainittiin, HubSpotin maksulliset suunnitelmat voivat tulla melko kalliiksi, varsinkin jos tarvitset vain muutamia ominaisuuksia.

Kuten muutkin CRM:t, HubSpot on varustettu tyypillisillä CRM-ominaisuuksilla, kuten liidien seuranta, raportointi ja sähköpostimarkkinointi. Jos tarvitset näitä työkaluja ja sinulla on tiukempi budjetti, olet iloinen siitä, että siellä on lukuisia halvempia vaihtoehtoja, kuten Pähkinänkuori.

Alkaen vain 16 dollarista käyttäjää kohden kuukaudessa, Pähkinänkuori antaa sinulle pääsyn seuraaviin ominaisuuksiin:

Se on paljon pienempi lasku kaikista samoista tuntemistasi ja rakastamistasi ominaisuuksista.

Tarvitsenko HubSpotin?

Nyt kun puhuimme HubSpotin eduista ja haitoista, vastataan pääkysymykseesi: “Pitäisikö minun käyttää HubSpotia?”

Vastaus vaihtelee yrityksesi tarpeiden, budjetin ja tavoitteiden mukaan.

Kenen tulisi käyttää HubSpotia

Sinun kannattaa harkita sijoittamista HubSpotiin, jos vastaat kyllä ​​seuraaviin kysymyksiin:

  • Onko sinulla suuri budjetti varattu CRM-ohjelmistoon?
  • Onko yritykselläsi asiantuntevaa tiimin jäsentä, joka voi tehokkaasti maksimoida tulot kaikilla HubSpotin ominaisuuksilla?
  • Tarvitseeko yrityksesi ohjelmistoa, joka pystyy käsittelemään suuren määrän kontakteja ja automaatioita?
  • Onko tiimilläsi tarpeeksi kokopäiväisiä työntekijöitä käyttämään kaikkia HubSpotin ominaisuuksia?

Kenen ei pitäisi käyttää HubSpotia

Joten, kenen ei pitäisi käyttää HubSpotia? Jos vastaat kyllä ​​johonkin seuraavista kysymyksistä, HubSpot ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle:

  • Onko yritykselläsi pienempi budjetti CRM-ohjelmistoon?
  • Onko yrityksesi pk-yritys, jolla on vähemmän työntekijöitä ja joka käyttää CRM-alustaa?
  • Puuttuuko tiimistäsi tiimin jäsen, jolla on laaja CRM-osaaminen?
  • Haluaako yrityksesi käyttää vähemmän CRM-ominaisuuksia?
🔥 Empfohlen:  16 tärkeää liidien luomiseen liittyvää tilastoa, jotka sinun pitäisi tietää

HubSpot ei ole kaikille yrityksille. Jos yrityksesi haluaa käyttää kourallista CRM-ominaisuuksia pienemmillä kustannuksilla ja tarvitsee alustan, jossa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jota koko tiimisi voi käyttää, ansaitset todennäköisesti paremman sijoitetun pääoman tuoton (ROI) sijoittamalla HubSpotiin. vaihtoehto.

Vaadimme ja muodostamme pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia, jotta yrityksesi saa pitkän aikavälin tuloksia.

yli 90 % WebFX-asiakkaista jatkaa yhteistyötä kanssamme kampanjansa toisena vuonna.

Kuule tyytyväisiä asiakkaitamme

Hanki paras HubSpot-vaihtoehto Pähkinänkuorella

Nyt kun tiedät vastauksen kysymykseen “Onko HubSpot oikea minulle”, saatat etsiä täydellistä CRM-ratkaisua yrityksellesi.

Esittelemme sinulle pähkinänkuoren. Käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä ja tehokkailla mutta vaivattomilla ominaisuuksilla suunniteltu Pähkinänkuori antaa jokaisen tiimisi jäsenen maksimoida myynnin ja tulot ilman verkkokehitystä tai aikaisempaa CRM-kokemusta.

Yli 500 viiden tähden arvostelua ja 600 miljoonan dollarin vuosimyyntiä tarjoavan Pähkinänkuoren avulla on helppo antaa tiimillesi työkalut, joita he tarvitsevat tehdäkseen lisää sopimuksia ja kasvattaakseen tuloja.

Paras osa? Pähkinänkuoren ystävällinen tukitiimi on paikalla joka vaiheessa auttaakseen tiimiäsi maksimoimaan tulot kaikilla ominaisuuksilla.

Haluatko nähdä Pähkinänkuoren toiminnassa? Mietitkö, kuinka pähkinänkuori ruokkii liiketoiminnan kasvua? Haluamme näyttää sinulle! Ota yhteyttä verkossa tai keskustele kanssamme soittamalla 800-280-1062!