Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tarvitsenko Salesforcea? Salesforcen hyvät ja huonot puolet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tarvitsenko Salesforcea? Salesforcen hyvät ja huonot puolet

Jos huomaat kysyväsi: “Tarvitsenko Salesforcea?” olet tullut oikeaan paikkaan.

Salesforce on suosittu ohjelmistovaihtoehto monille yrityksille, jotka haluavat käyttää tiedonkeruu- ja asiakassuhteiden hallintatyökaluja (CRM). Mutta sopiiko Salesforce yrityksellesi?

Vastaamme tähän kysymykseen tässä blogikirjoituksessa, joten jatka vain lukemista!

Täältä löytyy lisää myynti- ja markkinointivinkkejä. Tilaa ilmainen Revenue Weekly -uutiskirjeemme liittyäksesi yli 200 000 markkinoijan yhteisöön, joka saa viimeisimmät myynti- ja markkinointineuvot suoraan sähköpostiinsa!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mikä Salesforce on?

Ennen kuin sukeltamme kysymykseesi: “Pitäisikö minun käyttää Salesforcea?” Puhutaanpa siitä, mikä Salesforce on.

Salesforce on pilvipohjainen ohjelmistoratkaisu, joka tarjoaa CRM-ominaisuudet, myynnin ja markkinoinnin automaatiotyökalut ja paljon muuta.

Se auttaa yrityksiä keräämään arvokasta tietoa verkkosivuston vierailijoilta, liideiltä ja nykyisiltä asiakkailta, jotta he voivat kerätä syvällisiä näkemyksiä kohdeyleisöstään. Alusta voi myös auttaa sinua automatisoimaan aikaa vieviä tehtäviä ja optimoimaan strategioitasi, jotta voit ansaita enemmän tuloksia ja tuloja.

Mitä Salesforce tekee?

Salesforcessa on useita ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hallitsemaan asiakastietoja, virtaviivaistamaan myynti- ja markkinointitoimintoja ja paljon muuta.

Kuten näet, Salesforce voi auttaa sinua suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä. Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, mitä Salesforce voi auttaa sinua:

 • Seuraa, hallitse ja laske liidejäsi
 • Hallinnoi asiakas- ja liidiyhteystietojasi
 • Kerää automaattisesti verkkosivuston vierailija- ja liiditiedot
 • Hallitse myyntiputkeasi
 • Analysoi yleisön käyttäytymistä ja vuorovaikutusta
 • Mukauta yleisökokemuksia
 • Tee yhteistyötä tiimisi kanssa
 • Katso markkinoinnin ja myynnin suorituskykyä
 • Ja enemmän

Salesforcen edut ja haitat

Ennen kuin vastaamme kysymykseesi “Tarvitsenko Salesforcea?” Sukellaan Salesforcen etuihin ja haittoihin, jotta voit päättää, onko se täydellinen alusta yrityksellesi.

🔥 Empfohlen:  Tarrojen tekeminen ja myynti verkossa: Aloittelijan opas vuodelle 2023

Tässä on joitain Salesforcen etuja ja haittoja:

Salesforcen edut

Katsotaanpa ensin Salesforcen etuja:

1. Sen mukana tulee mukautettavat vaihtoehdot

Yksi Salesforcen käytön suurimmista eduista on, että monissa ominaisuuksissa on mukautettavat vaihtoehdot, joten voit mukauttaa ne parhaiten sopivaksi tiimiisi, tarpeisiisi ja työtyyliisi.

Voit esimerkiksi luoda mukautettuja myyntiputkia seurataksesi ja hallitaksesi liidejäsi tavalla, joka toimii parhaiten myyntitiimillesi.

Tämän joustavuuden ansiosta voit muokata monia Salesforcen ominaisuuksia vastaamaan parhaiten tiimisi nykyisiä prosesseja ja työnkulkuja.

2. Se on all-in-one CRM-, myynti- ja markkinointiratkaisu

Toinen Salesforcen käytön etu on, että se tarjoaa täydellisen all-in-one-ratkaisun liiketoiminnan kasvuun.

Useiden tuotteiden ja ominaisuuksien, kuten Customer 360, CRM-toimintojen, myynti- ja markkinointiohjelmistojen ja muiden, avulla Salesforce voi vastata useisiin liiketoiminnan tarpeisiin yhdellä alustalla.

Halusitpa sitten kerätä näkemyksiä asiakastiedoista, auttaa tiimiäsi tekemään yhteistyötä sopimuksissa tai seurata markkinointikampanjoidesi menestystä, Salesforce auttaa sinua.

3. Se integroituu hyvin muihin työkaluihin ja alustoihin

Toinen Salesforcen käytön ammattilainen on useat kolmannen osapuolen integraatiot, joiden avulla voit synkronoida alustasi tiedot ja muut oivallukset Salesforcen kanssa.

Voit esimerkiksi integroida Salesforcen Slackin, G Suiten, MailChimpin, DropBoxin ja muiden kanssa.

Salesforcen integrointiominaisuuksien avulla voit helposti hallita tietoja yhdessä kojelaudassa ja jakaa oivalluksia useille alustoille ja tiimeille.

Salesforcen haitat

Sukellaan nyt Salesforcen haitoihin:

1. Hinnoittelusuunnitelmat voivat tulla kalliiksi

Yksi Salesforcen käytön suurimmista haitoista on, että se voi tulla melko kalliiksi, varsinkin jos olet pieni tai keskisuuri yritys (SMB).

Jos esimerkiksi haluat käyttää Salesforcea työnkulkujen automatisointiin ja myynnin tehokkuutta koskevien näkemysten keräämiseen, sinun on valittava Salesforcen Unlimited CRM -suunnitelma, joka on 300 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa.

Jos haluat käyttää muita Salesforce-ratkaisuja, sinun on lisättävä ne kokonaiskustannuksiisi. Oletetaan, että haluat käyttää myös Salesforcen Marketing Cloud -ratkaisua. Siinä tapauksessa sinun on maksettava jopa 65 000 dollaria kuukaudessa yrityssuunnitelmasta.

🔥 Empfohlen:  Yrityksen perustamisen hyvät ja huonot puolet

Nämä kustannukset kasvavat vain, jos haluat hyödyntää kaikkia Salesforcen ominaisuuksia. Se voi olla mojova lasku monille pk-yrityksille.

2. Sen toteuttamisesta aiheutuvat kustannukset voivat nousta

Sinun ei vain tarvitse maksaa Salesforcen hinnoittelusuunnitelmista, vaan sinulle aiheutuu myös kustannuksia alustan käyttöönottoon ja käyttöön, koska se voi olla hankala prosessi.

Salesforce-toteutus voi maksaa 5000–50 000 dollaria riippuen siitä, kuinka monimutkainen asennus on ja mitä tuotteita haluat käyttää.

3. Tulosten näkeminen voi kestää hetken

Salesforce voi olla kallista, ja voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin näet sijoituksesi tulokset.

Tämä tarkoittaa, että Salesforcen auttavan sinua saavuttamaan tavoitteesi saattaa kestää kauemmin kuin luulet. Voi kestää esimerkiksi 12–18 kuukautta, ennen kuin haluat nähdä Salesforcen avulla haluamasi tulokset, kun taas muilla alustoilla voi kestää vain yksi tai kaksi päivää.

4. Samankaltaisille ominaisuuksille on olemassa halvempia vaihtoehtoja

Toinen Salesforcen haittapuoli on, että monet halvemmat vaihtoehdot tarjoavat monia samoja ominaisuuksia paljon pienemmillä kuukausikustannuksilla.

Otetaan esimerkiksi pähkinänkuori. Alkaen vain 16 dollarista käyttäjää kohti kuukaudessa, Pähkinänkuoressa voit:

 • Seuraa ja hallitse liidejäsi
 • Mukauta myyntiputkistoasi ja työnkulkuasi
 • Pääsy syvällisiin myynnin tehokkuusraportteihin ja markkinointiin
 • Kerää automaattisesti yleisötietoja ja liiditietoja
 • Mukauta yleisökokemuksia
 • Ota lomakkeet automaattisesti käyttöön verkkosivustoltasi
 • Lähetä henkilökohtaisia, automaattisia sähköposteja
 • Ja paljon enemmän

Se on paljon alhaisempi kuukausihinta monille tehokkaille ominaisuuksille, jotka voivat auttaa sinua kasvattamaan yrityksesi myyntiä ja tuloja.

Tarvitsenko Salesforcea?

Nyt kun keskustelimme Salesforcen eduista ja haitoista, vastataan pääkysymykseesi: “Tarvitsenko Salesforcen?”

No, vastaus tähän kysymykseen riippuu ainutlaatuisesta yrityksesi tarpeista ja budjetista.

Jos yrityksesi on pk-yritys, on todennäköistä, että Salesforce ei välttämättä sovi yrityksellesi korkeampien kuukausikustannusten ja käyttöönottomaksujen vuoksi. Pk-yrityksesi voi käyttää monia samoja ominaisuuksia paljon halvemmalla Pähkinänkuoren kaltaisella vaihtoehdolla.

Toisaalta, jos yrityksesi on yritys, jolla on suurempi budjetti ja joka tarvitsee tehokkaampia ohjelmistoja suurten kontaktien ja liidien käsittelyyn, Salesforce voi sopia sinulle hyvin.

🔥 Empfohlen:  BP ja sosiaalinen media: hyvät, pahat ja rumat

Joten mikä on lopputulos? Salesforce on tehokas ohjelmisto, joka auttaa yrityksiä hallitsemaan myynti- ja markkinointitoimintojaan paremmin. Mutta se ei tarkoita, että se sopii kaikille.

CRM- ja markkinointiohjelmistojen käytössä tarvitset alustan, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja tavoitteita parhaan tuloksen ja korkean ROI:n saavuttamiseksi. Jos olet pk-yritys, jolla on pienempi myyntitiimi ja vähemmän liidejä, tarjolla on todennäköisesti halvempi vaihtoehto, joka voi auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi helposti.

Vaadimme ja muodostamme pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia, jotta yrityksesi saa pitkän aikavälin tuloksia.

yli 90 % WebFX-asiakkaista jatkaa yhteistyötä kanssamme kampanjansa toisena vuonna.

Kuule tyytyväisiä asiakkaitamme

Pääset parhaaseen Salesforce-vaihtoehtoon pienyrityksille Pähkinänkuorella

Joten nyt tiedät vastauksen kysymykseen “Onko Salesforce oikea minulle?” Jos etsit yrityksesi tarpeisiin sopivaa CRM-alustaa, etsi pähkinänkuori.

Käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä suunniteltu Pähkinänkuori tekee liidien luomisesta ja sopimusten tekemisestä vaivatonta. Lisäksi Pähkinänkuoren helppokäyttöisten ominaisuuksien avulla jokainen tiimisi jäsen voi maksimoida yrityksesi tulot ilman aikaisempaa kokemusta.

Haluatko nähdä, kuinka Nutshell tarjoaa dataan perustuvia oivalluksia, jotka tehostavat strategioitasi saadaksesi lisää tuloja? Ota yhteyttä verkossa tai soita numeroon 800-280-1062 saadaksesi lisätietoja tehokkaasta ohjelmistostamme!