Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tarvitsetko lainavaihtoehtoja? Saatavilla olevat kulutuslainat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tarvitsetko lainavaihtoehtoja? Saatavilla olevat kulutuslainat

Jos olet kiinnostunut erilaisista saatavilla olevista kulutuslainoista, tässä on kattava yleiskatsaus suosituimmista lainavaihtoehdoista, joiden avulla saat tarvitsemasi rahat nopeasti.

Syyt lainantarpeeseen voivat vaihdella suuresti, mutta yleisin syy on usein käteisen puute. Tässä artikkelissa esitellään lukuisia saatavilla olevia online-lainavaihtoehtoja, joiden avulla voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan menetelmän, kun tarvitset rahaa kiireellisesti.

On tärkeää huomata, että yksikään lainavaihtoehto ei ole täydellinen, sillä jokaisella on etunsa ja haittansa. Siksi on suositeltavaa lukea ja ymmärtää lainaehdot huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. Viime kädessä sinun tulee valita rahoitustilanteeseesi sopiva lainavaihtoehto.

Kulutuslainaratkaisut, kun tarvitset rahaa nopeasti

Jatketaan siis lainavaihtoehtojen kanssa, kun tarvitset rahaa nyt saadaksesi rahoitussuunnitelmasi toimimaan.

1. Henkilökohtaiset lainat

Kun harkitset henkilökohtaisten tarpeiden rahoittamista tai velkojen vakauttamista, henkilökohtaiset online-lainat voivat olla varteenotettava vaihtoehto. Nämä lainat ovat yleensä vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että vakuuksia ei vaadita, vaikka jotkut voivat olla vakuuksia.

Verkkolainanantajat tarjoavat lainaajille kätevän vaihtoehdon henkilökohtaisten lainojen hankkimiseen. Tällaisten lainojen korko määräytyy usein sellaisten tekijöiden mukaan kuin lainanottajan luottoluokitus ja takaisinmaksuajan pituus.

On tärkeää huomata, että henkilökohtaisilla lainoilla on sekä etuja että haittoja, ja niitä tulee harkita huolellisesti ennen lainan hakemista.

Näiden tekijöiden valossa olemme tutkineet ja tunnistaneet parhaimmat tällä hetkellä saatavilla olevat henkilökohtaiset lainavaihtoehdot. Arvioimalla ja vertaamalla näitä vaihtoehtoja lainanottajat voivat tehdä tietoon perustuvan päätöksen lainasta, joka parhaiten vastaa heidän taloudellisia tarpeitaan ja tavoitteitaan:

Paras henkilökohtainen laina pienille lainoille: Upstart

Upstart on suosittu online-lainanantaja, joka on erikoistunut tarjoamaan henkilökohtaisia ​​lainoja henkilöille, joilla ei ehkä ole paras luottohistoria. Se on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät pieniä henkilökohtaisia ​​lainoja, sillä tarjottu lainasumma on vähintään 1 000 dollaria.

Upstart käyttää ainutlaatuista vakuutusmallia, joka ottaa huomioon enemmän kuin vain luottopisteesi, mukaan lukien koulutus- ja työhistoriasi, määrittääkseen kelpoisuutesi lainaan. Tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon henkilöille, jotka ovat vasta aloittamassa tai joilla on aiemmin ollut taloudellisia takaiskuja.

Yksi Upstart-lainan ottamisen tärkeimmistä eduista on sen nopea ja helppo hakuprosessi. Voit hakea lainaa netistä muutamassa minuutissa ja saat päätöksen muutamassa minuutissa. Hyväksymisen jälkeen varat voidaan tallettaa tilillesi heti seuraavana arkipäivänä.

Upstart tarjoaa myös kilpailukykyiset korot ja joustavat takaisinmaksuehdot, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon henkilöille, jotka haluavat hallita talouttaan ja hallita velkansa. Kaiken kaikkiaan, jos tarvitset pientä henkilökohtaista lainaa ja sinulla on vähemmän kuin täydellinen luottohistoria, Upstart on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

Nousukas

4.9

Ota taloutesi hallintaan Upstartin henkilökohtaisella lainalla. Voit käyttää lainaa velkajärjestelyyn, luottokorttien jälleenrahoitukseen, häihin, muuttoon tai sairauskuluihin. Lainasummat vaihtelevat 1 000–50 000 dollaria ja laina-ajat 36 tai 60 kuukautta, joten jokaiselle löytyy lainavaihtoehto. Saadaksesi hyväksynnän, saa vain FICO- tai Vantage-pisteet 600 tai enemmän.

HAE HINTA →

Paras henkilökohtainen laina kohtuullisesta huonoon luottoluokitukseen: Päivitys

Upgrade on johtava online-lainanantaja, joka tarjoaa henkilökohtaisia ​​lainoja henkilöille, joilla on kohtuullisen huono luotto. Jos luottopisteesi on välillä 580–700, Upgrade voi olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Lainanantaja käyttää kattavampaa vakuutusprosessia, joka ottaa huomioon lukuisia tekijöitä paitsi luottopisteesi, mukaan lukien tulot ja kulut, määrittääkseen kelpoisuutesi lainaan. Tämä helpottaa yksityishenkilöiden, joilla on vähemmän kuin täydellinen luotto, turvata laina.

🔥 Empfohlen:  Tarvitsetko Facebook-vaihtoehdon? 14 parasta sosiaalisen median sivustoa, joita kannattaa kokeilla tänään!

Upgrade tarjoaa lainoja 1 000 – 50 000 dollarin välillä, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon erilaisiin taloudellisiin tarpeisiin, mukaan lukien velkojen vakauttaminen, kodin kunnostusprojektit ja sairauskulut. Lainanantaja tarjoaa myös kilpailukykyiset korot ja joustavat takaisinmaksuehdot, joiden avulla voit valita budjettiisi ja aikatauluihisi parhaiten sopivan lainan.

Lisäksi Upgradessa on nopea ja helppo online-hakemusprosessi, joka voi tarjota sinulle lainapäätöksen muutamassa minuutissa.

Päivitä

4.7

Upgrade tarjoaa henkilökohtaisia ​​lainoja eri tarkoituksiin, mukaan lukien luottokorttien jälleenrahoitus, velkojen yhdistäminen, kodin kunnostaminen ja suuret ostot. Lainat vaihtelevat 1 000 dollarista 50 000 dollariin ja ne maksetaan heti seuraavana arkipäivänä.

HAE HINTA →

Paras ilman luottotietojen tarkistusta: ZippyLoan

Muista vain, että jos todella tarvitset rahaa nyt, voit valita henkilökohtaisen lainan. Kun tarvitset rahaa kiireessä ZippyLoan on minne mennä. Haet lainaa ZippyLoan-sivuston kautta, jos he lähettävät lainahakemuksesi yhdelle monista lainantarjoajista.

Tarkistat lainatiedot ja allekirjoitat, jos pidät näkemästäsi. Ei riskiä tarkistaa, mitä tarjouksia saat. Voit lainata 100–15 000 dollaria heti huomenna. Lainapalvelu jopa 60 kuukautta. ZippyLoan yhdistää lainanottajat lainanantajiin lainanantajaverkostonsa kautta. He löytävät sinulle alhaisimman koron ja ovat yksi parhaista ilman luottotarkastusta olevista lainoista. Sinä pystyt käy ZippyLoan täällä.

Nopea rahoitus

ZippyLoan

4.0

 • Lainaa 100–15 000 dollaria
 • Ei riskiä tarkistaa, mitä tarjouksia saat
 • Nopea hyväksyntä ja varojen maksu (jos hyväksytty)
 • Ei vähimmäisluottopistevaatimusta

HYÖDY HINTA → Zippyloan-arvostelumme

2. Palkkapäivälainat ja -sovellukset

Palkkapäivälainat ovat lyhytaikaisia ​​lainoja, jotka on suunniteltu auttamaan yksilöitä kattamaan odottamattomia kuluja tai kuromaan umpeen palkkaeroja. Näissä lainoissa on tyypillisesti korkeat korot ja palkkiot, ja ne on tarkoitus maksaa takaisin muutamassa viikossa tai kuukaudessa.

Palkkapäivälainasovellukset puolestaan ​​ovat mobiilisovelluksia, jotka tarjoavat yksityishenkilöille nopean ja kätevän tavan hakea palkkapäivälainaa. Näiden sovellusten avulla käyttäjät voivat tarjota henkilökohtaisia ​​ja taloudellisia perustietoja älypuhelimen tai tabletin kautta ja saada lainahyväksynnän muutamassa minuutissa. Rahat voidaan sitten tallettaa suoraan lainanottajan pankkitilille, usein muutaman tunnin sisällä.

Olemme arvioineet joitain parhaita palkkapäivälainasovelluksia, jotka sisältävät:

Albert: Paras kaikki yhdessä sovellus

Albert voi löytää sinulle jopa 250 dollaria, jotta voit tulla toimeen. Ei myöhästymismaksuja, korkoja, luottotarkistusta tai piilotettuja käsiä taskussa. Niin kauan kuin sinulla on palkka ja olet maksanut takaisin aiemmat ennakot, voit pyytää enintään 3 käteisennakkoa per maksujakso.

Albert on supersovellus, joka tarjoaa:
 • Tilin tarkistus pankkikortilla: Tarjoaa yhden parhaista rekisteröitymisbonustarjouksista tällä hetkellä (150 dollaria uusille käyttäjille)
 • Säästötili: Aseta aikataulusi tai anna Albertin analysoida kulutussi ja siirtää rahaa automaattisesti säästötilillesi. (Keskimäärin he säästävät ihmisiltä 400 dollaria ensimmäisen kuuden kuukauden aikana.)
 • Käteisennakot: Jopa 250 dollaria
 • Sijoittaminen: Sijoita itse tai ota käyttöön Robo-sijoittaminen
 • Budjetointi: Tekoälyohjattu automaattinen tallennusominaisuus on suuri erottava tekijä ja erittäin tehokas
 • Nero: Lähetä tekstiviesti sertifioidulle talousneuvojalle milloin tahansa 6 dollaria kuukaudessa

Ei ole saalista. Albert on laillinen.

Hanki jopa 250 dollaria

Albert

 • Saat maksuttoman ja korottoman käteisennakon jopa 250 dollaria
 • Maksa pieni maksu saadaksesi rahasi välittömästi tai saat käteistä 2–3 päivän sisällä ilmaiseksi
 • Maksaa 8 dollaria kuukaudessa 30 päivän ilmaisen kokeilun jälkeen
🔥 Empfohlen:  Varo, Twitter Circle paljastaa yksityisiä twiittejä

Avaa tili Albert Review

Mistä sen saa?

Empower: Paras käteisennakkoille

Empower Card on ainoa kortti, jota koskaan tarvitset. Saa käteisennakkoa jopa 250 dollariin ilman korkoa. Saat maksun jopa 2 päivää nopeammin.

Empower on tämän päivän sukupolvelle rakennettu sovellus. He ovat tukenasi joka vaiheessa, mitä tahansa tulee tiellesi. Saatat saada jopa 250 dollarin käteisennakkoa, kun sitä eniten tarvitset, lataamalla sovelluksen ja säästää tulevaisuuttasi varten.

He ovat aina käytettävissäsi, ja he saavat jopa 250 dollarin käteisennakkoa suoraan pankkitilillesi. Ilmainen välitön toimitus on saatavilla oikeutetuille Empower Checking Account -asiakkaille, joilla on aktivoitu pankkikortti.

Empower laskee pankkitilisi historian ja toiminnan, toistuvat suorat talletukset ja keskimääräiset kuukausittaiset suorat talletukset määrittääkseen, oletko oikeutettu saamaan käteisennakkoa.

Siihen ei liity hakemuksia, korkoja tai myöhästymismaksuja, luottotarkistuksia tai riskejä. Maksat ne heti, kun saat seuraavan palkkapäiväsi. Siinä ei ole mitään salattavaa. Se on niin helppoa.

Hanki jopa 250 dollaria

Valtuuta

4.5

 • Saat maksuttoman ja korottoman käteisennakon jopa 250 dollaria
 • Käytä AutoSavea säästääksesi rahaa automaattisesti joka viikko
 • Maksaa 8 dollaria kuukaudessa 14 päivän ilmaisen kokeilun jälkeen

Avaa tili

Vaikka palkkapäivälainat ja sovellukset voivat tarjota nopean käteisen lähteen, niihin liittyy myös merkittäviä riskejä. Palkkapäivälainoihin liittyvät korkeat korot ja palkkiot voivat vaikeuttaa niiden takaisinmaksua, mikä johtaa velkakierteeseen.

Lainanottajien tulee harkita huolellisesti vaihtoehtojaan ja käyttää palkkapäivälainoja ja sovelluksia vain viimeisenä keinona. On tärkeää ymmärtää lainan ehdot, mukaan lukien korko ja takaisinmaksuaikataulu, ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen.

3. Luottokorttiennakkomaksut

Luottokorttilainat, jotka tunnetaan myös nimellä luottokorttiennakko, ovat eräänlainen laina, jonka avulla luottokortinhaltijat voivat nostaa käteistä tai tehdä ostoksia luottokortilla luottorajansa ylittävällä tavalla. Luottokorttilainoja tarjoavat yleensä luottokorttien myöntäjät, kuten pankit ja luottolaitokset.

Luottokorttilainan saamiseksi kortinhaltija saattaa joutua käymään pankkiautomaatissa tai pankin konttorissa ja käyttämään luottokorttiaan käteisen nostamiseen. Vaihtoehtoisesti he voivat käyttää luottokorttiaan ostosten tekemiseen, kuten lahjakorttien ostamiseen tai laskujen maksamiseen, ja saada vastineeksi käteistä takaisin.

Luottokorttilainoissa on usein korkeammat korot ja palkkiot kuin tavallisissa luottokorttiostoksissa. Luottokorttilainojen korot voivat vaihdella 20 prosentista 30 prosenttiin tai enemmän, ja maksut voivat sisältää käteisennakkomaksuja, transaktiomaksuja ja pankkiautomaattimaksuja.

Luottokorttilainojen takaisinmaksuehdot voivat vaihdella luottokortin myöntäjän ja lainanottajan luottohistorian mukaan. Jotkut luottokorttien myöntäjät voivat vaatia lainaajia maksamaan lainasaldon kokonaan pois ennen muiden luottokorttiostojen tekemistä. Toiset voivat antaa lainanottajien suorittaa vähimmäismaksuja lainasaldosta ja jatkaa säännöllisten luottokorttimaksujen suorittamista.

4. Autolainat

Autolainat ovat eräänlainen vakuudellinen laina, jota käytetään ajoneuvon, kuten auton, kuorma-auton tai moottoripyörän, oston rahoittamiseen. Nämä lainat on vakuutettu itse ajoneuvolla, mikä tarkoittaa, että lainanantaja voi ottaa ajoneuvon takaisin, jos lainanottaja laiminlyö lainan.

Autolainoja tarjoavat yleensä pankit, luottolaitokset ja muut rahoituslaitokset. Autolainojen ehdot voivat vaihdella lainanantajan ja lainanottajan luottohistorian mukaan. Yleensä autolainoissa on kiinteä korko ja kiinteä takaisinmaksuaika, joka on tyypillisesti 3–7 vuotta.

Autolainaa haettaessa lainanottajien on yleensä annettava tiedot tuloistaan, työhistoriastaan ​​ja luottopisteistään. Lainanantaja ottaa huomioon myös ajoneuvon arvon ja lainanottajan kyvyn suorittaa vaaditut lainamaksut.

Autolaina voi olla kätevä tapa rahoittaa auton hankinta, mutta lainanottajien tulee harkita huolellisesti lainan ehtoja ennen rahan lainaamista. Vaikka voit silti saada auton huonolla luottotiedolla, on tärkeää vertailla korkoja, maksuja ja takaisinmaksuehtoja löytääksesi autolainan, joka sopii budjettiisi ja taloudellisiin tavoitteisiisi.

🔥 Empfohlen:  Korjaa virhe: Kappale ei ole tällä hetkellä saatavilla vuonna 2023

5. Asuntolainat

Asuntolaina, joka tunnetaan myös nimellä asuntolaina, on eräänlainen laina, jota käytetään asunnon oston tai jälleenrahoituksen rahoittamiseen. Asuntolainat ovat tyypillisesti vakuudellisia lainoja, mikä tarkoittaa, että ostettavaa tai jälleenrahoitettua omaisuutta käytetään lainan vakuutena.

Asuntolainoja voi saada useilta rahoituslaitoksilta, mukaan lukien pankit, luotto-osuudet ja asuntoluotonantajat. Asuntolainan ehdot voivat vaihdella lainanantajan, lainanottajan luottohistorian ja tarjottavan lainatyypin mukaan.

Asuntolainoissa on tyypillisesti kiinteä tai säädettävä korko ja takaisinmaksuaika 15-30 vuotta. Lainaaja suorittaa säännöllisiä maksuja, yleensä kuukausittain, maksaakseen lainan takaisin takaisinmaksuajan.

Asuntolainaa haettaessa lainanottajien on annettava tiedot tuloistaan, työhistoriastaan, luottopisteistään ja kiinteistöstään, jota he aikovat ostaa tai jälleenrahoittaa. Lainanantaja ottaa huomioon myös lainanottajan kyvyn suorittaa vaaditut lainan maksut ja vakuudeksi käytettävän omaisuuden arvon.

Asuntolaina voi olla merkittävä taloudellinen sitoumus, ja lainanottajan on tärkeää harkita huolellisesti lainaehdot ennen rahan lainaamista. Lainanottajien tulee etsiä parhaat korot ja palkkiot sekä harkita budjettiaan ja taloudellisia tavoitteitaan ennen asuntolainan ottamista.

6. Opintolainat

Opintolainat ovat eräänlainen laina, joka on suunniteltu auttamaan opiskelijoita maksamaan toisen asteen jälkeisestä koulutuksesta, mukaan lukien korkeakouluista, yliopistoista ja ammattikouluista. Opintolainoja voi saada valtiolta tai yksityisiltä lainanantajilta.

Liittovaltion opintolainoja tarjoaa valtio, ja niillä on tyypillisesti alhaisemmat korot ja joustavammat takaisinmaksuehdot kuin yksityisillä opintolainoilla. Joitakin yleisiä liittovaltion opintolainatyyppejä ovat suorat tuetut lainat, suorat tukemattomat lainat ja PLUS-lainat. Nämä lainat voivat olla tarveperusteisia tai ei-tarveperusteisia, ja kelpoisuusvaatimukset voivat vaihdella lainatyypistä riippuen.

Yksityisiä opintolainoja tarjoavat pankit, luottolaitokset ja muut yksityiset lainanantajat. Yksityisillä opintolainoilla voi olla korkeammat korot ja vähemmän joustavat takaisinmaksuehdot kuin liittovaltion opintolainoilla, mutta ne voivat olla hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka eivät ole oikeutettuja liittovaltion lainoihin tai jotka tarvitsevat lainaa lisävaroja liittovaltion lainarajojen yli.

Ottaessaan opintolainaa lainanottajien on annettava tiedot tuloistaan, työstään ja koulutussuunnitelmistaan. Lainanantaja ottaa huomioon lainanottajan luottohistorian ja kyvyn maksaa laina takaisin ennen lainahakemuksen hyväksymistä.

Opintolainan takaisinmaksuajat alkavat yleensä sen jälkeen, kun lainanottaja on valmistunut tai lopettaa koulun, vaikka jotkut lainat saattavat vaatia maksuja lainanottajan ollessa vielä koulussa. Takaisinmaksuaika ja korko voivat vaihdella lainatyypistä ja lainanantajasta riippuen.

Lainaajien on tärkeää harkita huolellisesti opintolainan ehdot ennen rahan lainaamista. Lainanottajien tulee etsiä parhaita korkoja ja maksuja sekä harkita budjettiaan ja taloudellisia tavoitteitaan ennen opintolainan ottamista.

Johtopäätös

Tämä artikkeli on hyödyllinen. Se näyttää sinulle verkossa saatavilla olevat lainavaihtoehdot ja osoittaa, että parasta vaihtoehtoa ei ole. Tarvitset tilanteeseesi sopivan lainavaihtoehdon. Artikkeli tarjoaa myös kattavan yleiskatsauksen muista siellä olevista suosituista lainavaihtoehdoista, jotta sinulla on peruskäsitys siitä, mistä aloittaa.

Toivottavasti pidit tästä artikkelista hyödyllisenä erityyppisistä kulutuslainoista.