Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tarvitsetko todella sosiaalista mediaa ollaksesi menestyvä bloggaaja?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tarvitsetko todella sosiaalista mediaa ollaksesi menestyvä bloggaaja?

Hei, nimeni on Kim, ja haluan tehdä rohkeita lausuntoja verkossa. Aivan kuten tämä, jonka on pakko heittää kissa sananlaskun kyyhkysten joukkoon…

Sinun EI tarvitse sosiaalista mediaa ollaksesi menestyvä bloggaaja.

Kuulen sinun itkevän.

Älä huoli, minulla on täysin. Mielipiteeni tästä asiasta on muodostunut lähes vuosikymmenen bloggaamisen ja sisällöntuotannon aikana; ne perustuvat moniin havaintoihin ja kokeisiin. Sosiaalinen media sopii mainiosti myynninedistämiseen ja markkinointiin, mutta ei ole välttämätöntä, että opit jokaisen alustan läpikotaisin, jotta siitä tulisi “suuri” blogimaailmassa.

Kaukana siitä.

Ja itse asiassa tiedän melkoisen monta paljon tienaavaa, suuren liikenteen sivustojen omistajaa, jotka olivat samaa mieltä kanssani.

Mutta tiedän, että tarvitset todisteita ja jonkinlaisen selityksen järkyttävälle sosiaalisen median lausunnolleni – ja juuri sen aion antaa sinulle…

Näyttely A: Mainostat kilpailussasi.

Ellei sinulla ole yli muutama tuhat seuraajaa, on melko hyvä mahdollisuus, että pienessä sosiaalisen median yhteisössäsi olevat ihmiset ovat samanlaisia ​​ihmisiä kuin sinä – kilpailijasi. Jos olet kauneusbloggaaja, seuraat muita kauneusbloggaajia, eikö niin? Ja jos olet kirjailija, seuraat muita kirjoittajia. olet KERTOTU tehdä tämä asiantuntijoiden toimesta.

Kaiken tämän tekemisen tarkoitus on saada itsestäsi näyttämään suositulta, vedota algoritmien yliherroihin ja toivottavasti tavoittaa ei-yhteisön ulkopuolella. Jos olet jumissa, vanhentunut, pysähtynyt, etkä kasva, mainostat tavaraasi kilpailijoissasi yhä uudelleen ja uudelleen.

(*Tarkoitan “kilpailua” yleisesti, #yhteisöylikilpailu ja kaikki se.)

Arvaa kuka ei luultavasti aio napsauttaa affiliate-linkkejäsi ja ostaa blogituotteitasi tai edes lukea blogitekstejäsi?

Ihmiset, joilla on affiliate-linkkejä ja omia blogijuttuja, joita myydään, se on kuka!

Pientä taustatarinaa:

Minulla oli aiemmin arvostelusivusto, jonka liikenteestä 99 % tuli hakukoneista. Facebook pyrki ohjaamaan liikennettä siihen satunnaisesti, mutta Instagram ja Twitter? Ei. Itse pidin niitä hyödyttöminä kyseiselle markkinaraolle.

Kaikki sitoutumiseni tulivat muilta kilpailevia blogeja pitäviltä ihmisiltä, ​​ja he ovat saattaneet jakaa/uudelleentwiitata/tykätä/kommentoineet tweettejäni tai Insta-päivityksiäni, mutta he eivät koskaan napsautuneet lukeakseen blogikirjoituksiani. He eivät myöskään ostaneet tuotteita affiliate-linkkieni kautta.

Haastin tunteja aikaani joka kuukausi mainostaessani Twitterissä ja Instagramissa ihmisille, jotka olivat saaneet samat tuotteet samoissa PR-paketeissa samoista yrityksistä.

Ihmiset, jotka löysivät blogini ja arvosteluni Googlen kautta, lukea blogikirjoituksiani ja napsauttaa affiliate-linkkejäni ja tehdä ostoksia. Sivuston optimointi hakukoneita varten sosiaalisen median edistämisen sijaan oli aikani paljon tuottavampaa ja kannattavampaa käyttöä.

Tämä vie minut itse asiassa mukavasti seuraavaan kohtaan…

Näyttely B: Hukkaat aikaasi. (Voi olla.)

Vietin kerran 25 tuntia kolmen päivän aikana luodakseni Instagram-sisältöä kauneusblogiin – kuvia/videoita/dioja/tarinoita, kirjoittaa nokkelaa kuvatekstiä, tutkia hashtageja, ajoittaa “oikeisiin” julkaisuaikoihin (Insightsin mukaan) jne. tarjous uudistaa epäonnistunutta Instagram-strategiaani.

“Pidin” ja kommentoin muiden ihmisten Insta-päivityksiä ennen kuin julkaisin omiani, olin aktiivisesti mukana yhteisössäni, seurasin joukkoa uusia tilejä (enkä lopettanut niiden seuraamista) ja vastasin ihmisille, jotka olivat tekemisissä kanssani.

Tili alkoi alle 1 000 seuraajalla. Postattuani uutta sisältöä 30 kertaa 19 päivän aikana – ja kaikki yllä olevat sitoutumisvaiheet – menetin enemmän seuraajia kuin sain, tuskin onnistuin saamaan yli 10 (KYLLÄ, KYMMEN) tykkäystä yhdelle viestille, ja ehdottomasti KUKAAN napsautti #linkinbio nähdäksesi todellisen sivustoni. Olin niin masentunut, että halusin heittää koko puhelimeni ulos ikkunasta.

🔥 Empfohlen:  Parhaat luottokortit 18-vuotiaille

Joten kun tuli aika luoda uusi erä Instagram-sisältöä, en tehnyt sitä. Käytin tuon ajan (noin 25 tuntia) muutaman uuden, ikivihreän, täysin hakukoneoptimoinnin sisältävän blogikirjoituksen luomiseen ja useiden Pinterest-pinssien suunnitteluun niille sen sijaan. Yksi niistä Pinterest-pinneistä levisi lähes välittömästi, viestistä tuli blogini katsotuin ja se sijoittui Googlessa #2:lle kohdistetulla avainsanalla.

Mikä on pointtini?

Jossain vaiheessa, jos alusta ei toimi sinulle kaikista yrityksistäsi huolimatta, on viisasta lopettaa ajan tuhlaaminen siihen ja siirtyä johonkin muuhun.

Jos olisin tuhlannut aikaani toisen Instagram-sisällön luomiseen sen sijaan, että olisin keskittynyt uusien hakukoneoptimoitujen blogipostausten ja Pinterest Pin -lisäkkeiden luomiseen, minulla ei olisi koskaan ollut sitä virusmerkkiä, eikä minulla olisi ollut sitä korkea-arvoista blogia. viesti siis EDELLEEN yksi kyseisen blogin 3 suosituimmasta viestistä liikenteessä mitattuna.

Käytä hetki arvioidaksesi nykyistä asemaasi, varsinkin jos olet uusi bloggaaja. Mikä toimii? Mikä ei ole? Jos sinulla on vain rajallinen määrä aikaa tai resursseja, älä hajauta itseäsi yrittämällä hallita kaikkia eri alustoja. Jos teet niin, teet puolimielistä työtä, joka valmistuu puolessa ajassa, ilman että siihen on kiinnitetty paljon huomiota.

Sinä ÄLÄ sinun on käytettävä jokaista sosiaalisen median alustaa mainostaaksesi itseäsi tai blogiasi/yritystäsi. Jos yrität niin, saatat tuhlata omaa aikaasi.

Näyttely C: Sosiaalisen median alustat menevät alas.

Ja mitä tapahtuu, kun he tekevät? Jos Instagram on ykkösliikenteen lähde, Instagramin romahtaminen tarkoittaa, että blogisi laskee myös teknisesti.

Toisaalta, jos olisit keskittänyt huomiosi hakukoneoptimointiin, sillä ei olisi paljoa väliä, jos Instagram menisi alas pariksi tunniksi; saat silti liikennettä Googlelta ja muilta hakukoneilta.

Sosiaalisen median alustat eivät myöskään vain mene alas; myös niiden suosio muuttuu. Olipa kerran Facebook oli sana kaikkien huulilla. Vähän aikaa sitten jokainen bloggaaja raivosi siitä, kuinka paljon Pinterest oli muuttanut blogistrategiaansa.

Juuri nyt TikTok kerää näitä numeroita. Vuoden 2019 neljännellä neljänneksellä TikTok oli toiseksi ladatuin mobiilisovellus, ohittaen Facebookin ja Instagramin. [12 TikTok Statistics That’ll Help You Master The Social Platform.]

Otetaan kuitenkin esimerkkinä TikTok: se on uusi… ja se näyttää olevan hieman ongelmallinen. Tiettyjen ihmisryhmien väitetystä sortamista sisällöstä kokonaisten maailman trendikkäiden hashtagejen ilmeiseen mykistykseen, TikTok on nähnyt melkoisen osuutensa huonosta lehdistöstä viime kuukausina. Ja kanssa Yhdysvaltain uhkauksen TikTok-kiellosta Ilmoitettujen tietosuojaongelmien ja muiden kyberriskien vuoksi uhkaa, se näyttäisi ehdottomasti olevan VÄÄRÄ aika laittaa kaikki sananlaskun munasi tuohon koriin.

En sano, että sinun pitäisi luopua TikTok-strategiastasi… mutta luultavasti on hyvä aika toteuttaa jonkinlainen varmuuskopiointisuunnitelma varmuuden vuoksi. Jos TikTok – tai mikä tahansa muu sosiaalisen median alusta – katoaisi yhtäkkiä ikuisesti ja tämä sosiaalisen median alusta olisi ainoa blogisi liikenteen ohjaaja, mihin palaisit?

SEO on se varasuunnitelma. Se on aina siellä. Se toimii aina, jos olet ottanut käyttöön oikeat SEO-tekniikat, ja se ohjaa aina liikennettä blogiisi riippumatta siitä, mitä tapahtuu Twitterille, Instagramille, TikTokille tai mille tahansa muulle alustalle.

Blogiviestin hakukoneoptimointi on itse asiassa paljon helpompaa kuin ihmiset uskovatkaan. Vilkaise tätä opasta ja kokeile vanhaa blogitekstiä saadaksesi johtopäätöksesi. Lyön vetoa, että otat askeleita eteenpäin ja näet tulokset vain muutaman viikon kuluttua: Mitä SEO on? Aloittelijan opas hakukoneoptimointiin.

🔥 Empfohlen:  Teknologian integrointi suuressa mittakaavassa luo kiinnostavan asiakaskokemuksen ja arvolupauksen suojelijoita varten – Rupesh Jain, Canderen perustaja

Näyttely D: Sosiaalisen median tilit poistetaan tai jäädytetään.

Pari vuotta sitten Pinterest merkitsi yhden verkkosivustoni roskapostiksi. Aina kun joku napsauttaa Pins-merkkejäni, näkyviin tulee ilmoitus, joka varoittaa ihmisiä siitä, että verkkosivustoni on roskapostia eikä siihen voida luottaa. Valitin päätöksestä (koska en ollut roskapostia), ja he palauttivat tilini ja pyysivät sähköpostitse anteeksi häiriötäni.

Tarina päättyy hyvin, mutta kaikki, jotka valittavat sosiaalisen median keskeyttämispäätöksistä, eivät saa keskeytystä kumota. Itse asiassa voin luultavasti tarjota sinulle enemmän todisteita vetoomuksista, jotka jäävät täysin vastaamatta, kuin voin niiden onnistumisesta.

Hieman asiaan liittyen, oletko tietoinen, että #Seuraava perjantai Twitterin viestiketjut on teknisesti luokiteltu ja rikkovatko ne itse asiassa Twitterin alustan manipulointia ja roskapostikäytäntöä?

Entäpä säännöt kilpailujen järjestämisestä Facebookin ja Instagramin kaltaisilla sivustoilla? Tiedätkö säännöt – erityisesti mitä voit ja et saa pyytää ihmisiä tekemään – kilpailujen järjestämiseen näillä alustoilla?

Monet meistä osallistuvat politiikkaa rikkoviin toimiin sosiaalisessa mediassa päivittäin, huomaamattaan. Näiden alustojen ohjeet ja käytännöt ovat erittäin tylsää luettavaa, kyllä… mutta ne ovat myös tärkeitä lukea. Twitter on yksi niistä alustoista, joilla on tapana jäädyttää tai poistaa tilejä piittaamattomasti ja ilman mitään syytä. Mutta suuren osan ajasta nuo “tuntemattomat” rangaistukset johtuvat pienistä rikkomuksista, joita ihmiset eivät edes ymmärrä rikkomuksiksi.

Asiantuntijat rohkaisevat kasvattamaan tiliäsi ottamalla yhteyttä yhteisöön, käyttämällä seuraa-seuraa- tai kommentoi-kommentoi-tyylisiä säikeitä… mutta on myös käytäntö, jossa tilisi voi jäädyttää tai mikä pahempaa: pysyvästi deaktivoitu ja poistettu.

Mitä aiot tehdä, kun ykköskuljettajaasi, jolla on useita tuhansia seuraajia, rangaistaan ​​pysyvästi vähäisestä seuraa-seuraa-rikkomuksesta?

Sanon vielä kerran: SEO on varasuunnitelmasi.

10 000 Twitter-seuraajan menettäminen yhdellä iskulla on paljon helpompaa, kun liikennettä on edelleen ohjattu blogiisi hakukoneilta.

Näyttely E: Kaikki sosiaalisen median alustat eivät toimi sinulle.

Ja mitä tarkoitan tällä, kaikki sosiaalisen median alustat eivät vetoa SINUN kohdeyleisö.

84 prosenttia 25–30-vuotiaista amerikkalaisista aikuisista käyttää Facebookia Sprout Social.

Mutta jos katsot samaa ikäryhmää – 25–30-vuotiaita yhdysvaltalaisia ​​aikuisia – eri sosiaalisen median alustoilla, huomaat, että asiat muuttuvat melko dramaattisesti.

Vain 28 % 25–30-vuotiaista amerikkalaisista aikuisista käyttää Pinterestiä.

47 % saman ikäisistä käyttää Snapchatia.

94 % saman ikäisistä käyttää YouTubea.

Samanikäisistä 31 prosenttia käyttää Twitteriä.

57 % saman ikäisistä käyttää Instagramia.

Jos olisit 25-30-vuotias yleisö, paras sosiaalisen median alusta olisi YouTube (94 %), jonka jälkeen Facebook (84 %), Instagram (57 %), Snapchat (47 %) ja sitten Twitter/Pinterest. .

Jos keskität kaiken huomiosi Twitteriin, saavutat teknisesti vain 31 % kohdedemografiastasi.

Olisi viisasta selvittää yleisösi suosituimmat alustat ja harkita, pystytkö keskittämään enemmän huomiotasi ja aikaasi sinne. Kysy itseltäsi, mille ikäryhmälle luot sisältöä sukupuolen, sijainnin, tulojen, koulutuksen jne. ohella, ja tee sitten vähän tutkimusta. Tässä on muutamia hauskoja asioita, joita opin tekemällä juuri näin:

YouTube on suosituin alusta yhdysvaltalaisille aikuisille, jotka ansaitsevat alle 30 000 dollaria vuodessa.

Enemmän 13-17-vuotiaat käyttävät Snapchatia kuin mikään muu ikäryhmä.

Vain 15 % amerikkalaisista aikuisista miehistä käyttää Pinterestiä, kun naisista vastaava luku on 42 %.

Saatat huomata tämän tutkimuksen jälkeen, että olet käyttänyt kaiken energiasi sisältösi mainostamiseen yleisölle, jota ei yksinkertaisesti ole paikalla.

🔥 Empfohlen:  5 strategiaa, joilla saat B2B-markkinointisi puhuttelemaan suurten ikäluokkien sukupolvea

Näistä on luultavasti apua:

Näyttely F: Joskus et vain saa “setä”.

En voi työskennellä Snapchatilla rakkauden tai rahan takia. Se aiheuttaa minulle kroonista ahdistusta joka kerta, kun avaan sovelluksen, koska olen erittäin peloissani siitä, että kaikki näkevät aamulla ärtyneet kasvoni, ilman meikkiä ja hiukset tarttuvat satunnaisiin suuntiin. Olen lukenut kaikki oppaat, kokeillut sitä muutaman kerran ja sotkenut asiat joka ikinen kerta.

EN VAIN TIEDÄ MITEN SITÄ KÄYTETÄÄN!

Ja tiedätkö mitä? On ihan ok, etten osaa käyttää sitä.

Äitini ei tule koskaan tutustumaan Instagramiin, mutta hän on hyvä käsi Pinterestissä.

En luultavasti koskaan opi Snapchatiin, mutta olen pätevä käsi Pinterestissä ja olen myös melko hyvä vanhoissa SEO-asioissa.

Paras ystäväni ei voi lähettää twiittiä pelastaakseen henkensä, mutta hän on onnistunut valloittamaan Facebook-maailman, eikä hänen tarvitse omituisesti koskaan luottaa tehostettuihin mainoksiin lisätäkseen sitoutumistaan… ? (Se on mielestäni jonkinlaista taikuutta.)

Sinä Älä täytyy käyttää joka sosiaalisen median alusta – tai oikeastaan minkä tahansa heistä.

Jos sinä pakottaa oppiaksesi ja sitten käyttämään halveksimaasi sosiaalisen median alustaa, suhtaudut siihen, et koskaan käytä sitä ja käytät enemmän aikaa sen käyttämiseen murehtimiseen kuin sisällön luomiseen tai jakamiseen. Luota minuun tässä, tiedän.

Mikään ei estä sinua yrittämästä uudelleen muutaman viikon tai kuukauden kuluttua, kun sinulla on enemmän aikaa käsissäsi.

Mikään ei myöskään estä sinua jättämästä kyseistä alustaa kokonaan huomiotta ja koskaan katsomasta sitä uudelleen.

Älä tunne painostusta käyttämään sosiaalista alustaa, josta et pidä, vain siksi, että kaikki muut käskevät sinua niin. Nämä vaunut ovat ohikiitäviä. Vuosi sitten kaikki huusivat Pinterestistä keuhkoistaan, mutta alustan toimintatavoissa on jo tapahtunut muutos, mikä on vähentänyt aiemmin erittäin menestyneiden kampanjoiden vaikutusta.

Ne ovat vain trendejä, ja ne muuttuvat. Voit aina hypätä seuraavaan kelkkaan!

Yhteenvetona…

Olen jakanut kanssasi paljon mielipiteitä ja ideoita tänään, mutta viime kädessä sinun on päätettävä, mihin sosiaalisen median alustoihin aiot sijoittaa aikaasi ja energiaasi.

Suosittelen, että yrität löytää terveen tasapainon työskennellessäsi aidosti sinulle toimivien alustojen kanssa ja työskentelemällä niiden alustojen kanssa, joita rakastat – mutta ennen kaikkea kiinnitä vähän huomiota blogisi ja blogitekstien hakukoneoptimointiin. .

Käytä 25 tuntia Instagram-sisällön luomiseen saadaksesi NOLLA blogin napsautukset, kun käytät sitä menetelmänä blogin mainostamiseen, ei ole fiksua… ja näin on varsinkin jos teet sitä viikosta toiseen.

Sen ajan käyttäminen hakukoneoptimoimiseen blogikirjoitusten jälkeen, uusien hakukoneoptimoitujen blogitekstien luomiseen ja sivustosi saamiseen paremmaksi Google-tuloksissa on toisaalta älykästä – ja siitä on hyötyä seuraavan kerran, kun Instagram kaatuu. tai Pinterest merkitsee sivustosi roskapostiksi ja Twitter päättää, että kuulut tuhma askeleen.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Parhaat sosiaalisen median markkinointityökalut yleisösi kasvattamiseen.

Table of Contents