Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TaskRabbit Review: Saat palkkaa muiden ihmisten tehtävien suorittamisesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TaskRabbit Review: Saat palkkaa muiden ihmisten tehtävien suorittamisesta

On monia sivutoimia, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa. Paikallisten satunnaisten töiden, kuten tee-se-itse-projektien, suorittaminen voi kuitenkin auttaa sinua ansaitsemaan enemmän rahaa kuin keikoilla, jotka eivät vaadi erityisiä taitoja.

TaskRabbit voi yhdistää sinut asunnonomistajiin, jotka tarvitsevat apuasi projekteissa, kuten huonekalujen kokoamisessa, muuttamisessa, siivouksessa ja muissa projekteissa.

Tämä TaskRabbit-arvostelu kertoo sinulle, mitä sinun on tiedettävä palvelusta ja voiko se laittaa enemmän rahaa taskuusi vai ei.

Yhteenveto

Useimmissa TaskRabbit-tehtävissä voit ansaita 20–50 dollaria tunnissa, mutta se saattaa vaatia erityistaitoja. Tämä voi olla erinomainen sivuhulina, jos sinulla on “käteviä” taitoja kodin korjauksiin, huonekalujen kokoamiseen ja toimituksiin.

Plussat

 • Suorita yli 50 tehtävää
 • Suurin osa tehtävistä maksaa yli 20 dollaria/tunti
 • Joustava aikataulu

Haittoja

 • Monet tehtävät vaativat taitoja
 • Hakemusmaksu 25 dollaria
 • Saatavilla vain suurissa kaupungeissa

Mikä on TaskRabbit?

TaskRabbit on satunnaisten työpaikkojen alusta, jossa asunnonomistajat ja yritykset voivat saada apua erilaisiin kotiprojekteihin, tee-se-itse-korjauksiin, asioihin ja moneen muuhun.

Asiakkaalla ei välttämättä ole aikaa tai taitoja tarvittavien töiden suorittamiseen. Sen sijaan, että he tekisivät Google-haun tai pyytäisivät suosituksia Facebookissa, he voivat palkata jonkun Taskrabbitista.

Oletpa sitten freelance-työntekijä tai yleismiesyritys, voit liittyä TaskRabbitiin ja tarjota palveluitasi Taskerina. Sitten asiakkaat voivat palkata sinut auttamaan projekteissaan.

Palvelu on saatavilla 37 osavaltiossa Yhdysvalloissa. Sinun on kuitenkin asuttava jossakin yli 60 kaupungista, joissa TaskRabbit tällä hetkellä toimii löytääksesi työtä.

Voit myös olla Tasker näissä maissa:

 • Kanada
 • Ranska
 • Saksa
 • Italia
 • Portugali
 • Espanja
 • Yhdistynyt kuningaskunta

Miten TaskRabbit toimii?

Voit liittyä TaskRabbitiin luodaksesi Tasker-profiilin ja luetellaksesi tehtävät, jotka olet valmis suorittamaan.

Profiilisi sisältää nämä tiedot:

 • tarjoamasi palvelut
 • Tuntihintasi
 • Palvelualue
 • Aikataulu saatavuus
 • Henkilökohtainen elämäkerta

Muista listata asiaankuuluva kokemuksesi ja sinulla on rehellinen mutta yksityiskohtainen profiili, jotta asiakkaat palkkaavat sinut todennäköisemmin.

Asiakkaat vierailevat alustalla ja näkevät tarvittavat taidot omaavien Taskers-profiilit. Sitten he voivat keskustella Taskerin kanssa sovelluksessa ennen palkkaamista.

Tehtävän suorittamisen jälkeen saat maksun suorana talletuksena linkitetylle pankkitilille.

Asiakkaat voivat jättää arvosteluja auttaakseen muita sivuston käyttäjiä löytämään päteviä Taskereita. Positiiviset arvostelut lisäävät todennäköisyyttä, että muut asiakkaat palkkaavat sinut tulevaisuudessa.

Vähimmäisvaatimukset

Osallistuvassa kaupungissa asumisen lisäksi liittymiseen liittyy useita henkilökohtaisia ​​vaatimuksia.

Saadaksesi TaskRabbitin, sinun on:

 • Ole vähintään 18-vuotias
 • Suostumus henkilöllisyystodistukseen
 • Sinulla on Yhdysvaltain sosiaaliturvatunnus
 • Käytä älypuhelinta TaskRabbit-sovelluksessa (Android tai iOS)
 • Sinulla on shekkitili saadaksesi suoran talletuksen

Useat kaupungit vaativat kertaluonteisen 25 dollarin rekisteröintimaksun, jota ei palauteta. Lisäksi California Taskersin on toimitettava toimilupa, joka vahvistaa, että he ovat yksinyrittäjä.

Useimmissa kaupungeissa käyttöönottoprosessi kestää jopa neljä arkipäivää. Olet oikeutettu vastaanottamaan tehtäväpyyntöjä, kun olet suorittanut rekisteröitymis- ja profiilivahvistusprosessin.

Kokemusta ei vaadita yksinkertaisiin tehtäviin, kuten henkilökohtaisena ostajana olemiseen, jonossa olemiseen tai pieniin toimituksiin.

Edistyneet palvelut, kuten kodin korjaukset ja IKEA-tuotteiden kokoonpano, voivat vaatia aikaisempaa kokemusta.

Voi myös olla hyvä idea saada lupa ja vakuutettu tiettyjä tehtäviä varten. TaskRabbit ei tarjoa vakuutusta.

Tapoja ansaita rahaa TaskRabbitilla

Voit suorittaa yli 50 erilaista palvelua TaskRabbitissa.

🔥 Empfohlen:  SHE Media Review (2023)

Joitakin tehtäviä, jotka voit suorittaa, ovat:

 • Puhdistus
 • Tapahtuman henkilöstö
 • Huonekalujen kokoonpano
 • Kodin korjaukset
 • Sisustussuunnittelu
 • Liikkuva
 • Maalaus
 • Henkilökohtainen avustaja
 • Ostokset toimistoihin ja koteihin
 • Lumen poisto
 • TV:n kiinnitys
 • Pihatyöt

Voit määrittää profiilissasi, mitä tehtäviä tarjoat.

Jotkut kaupungit tarjoavat enemmän palveluita kuin toiset. Esimerkiksi kotikaupunkisi voi antaa sinun tarjota tietokoneapua, käytettävyystestausta tai tietojen syöttämistä.

Alusta tarjoaa myös “Tasks for Good” – vapaaehtoismahdollisuuden. Vaikka et ansaitse rahaa suorittamistasi palveluista, saatat saada tippiä.

Kontaktittomat tehtävät

Työn luonteesta johtuen joudut vierailemaan kodeissa ja yrityksissä suorittamaan joitakin tehtäviä. Sovelluksen avulla voit suorittaa kontaktittomia tehtäviä välttääksesi läheistä kontaktia muiden kanssa sosiaalisen etäisyyden säilyttämiseksi.

Kuinka paljon voit tienata TaskRabbitilla?

TaskRabbitin avulla saat tuntihinnan ja valinnaisia ​​asiakasvinkkejä.

Monet työpaikat maksavat alustalla vähintään 20 dollaria tunnissa. Vähintään peruspalveluista voi odottaa 15 dollaria tunnissa.

Voit valita tuntihintasi, mutta useat tekijät määräävät, kuinka paljon voit ansaita.

Maksutekijöitä ovat:

 • Kaupunkisi
 • Tehtävän tyyppi
 • Kokemustaso

Sijaintisi ja tehtävän tyyppi ovat merkittävimmät tekijät, jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon voit veloittaa asiakkaita.

Voit kuitenkin myös veloittaa korkeampia hintoja, jos sinulla on enemmän kokemusta kuin aloittelija.

Alla on esimerkki mahdollisesta tuntipalkastasi tehtävän ja kaupungin mukaan.

Nämä työt edellyttävät sinun vierailemista asiakkaan asunnossa tai yrityksessä. Koska olet kuitenkin itsenäinen urakoitsija, voit vähentää kilometrimäärän verotusta varten.

Kuinka maksimoida tulosi

Vaikka voit ansaita paljon rahaa TaskRabbitilla, sinun on odotettava, että asiakkaat ottavat yhteyttä ja lopulta palkkaavat sinut. Valitettavasti alusta ei takaa vähimmäistuntimäärää kuukaudessa.

Tässä on useita tapoja, joilla voit houkutella lisää asiakkaita ja työskennellä säännöllisemmin.

Laajenna palvelualuettasi

Voit valita työalueesi palvelukartalta. Vaikka koko metroalueen palveleminen ei ehkä olekaan vaivan arvoista, niin monen kaupunginosien palveleminen kuin mahdollista auttaa tavoittamaan enemmän asiakkaita.

Tarjoa lisää palveluita

Auttaminen mahdollisimman monessa tehtävässä voi lisätä kutsun saamisen todennäköisyyttä.

Saatavilla olevien taitojen monipuolistaminen voi myös auttaa ansaitsemaan rahaa kaikkina vuodenaikoina. Esimerkiksi lumenpoistolla ansaitset rahaa vain talvikuukausina.

Keväällä, kesällä ja syksyllä suoritettavien lisätehtävien tarjoaminen voi pitää sinut aktiivisena alustalla.

Jos teet hyvää työtä, asiakas voi palkata sinut uudelleen toiseen tarjoamaasi palveluun.

Lisää saatavuuttasi

Yksi freelance-yleismiehen etu on mahdollisuus valita työaikasi. Työaikataulusi tulee kuitenkin sopia potentiaalisille asiakkaille.

Jos sinulla on joustava päivätyö, saatat pystyä suorittamaan TaskRabbit-tehtäviä normaaleina aukioloaikoina ja iltaisin.

Hyväksy saman päivän kutsut

Jälleen, jos sinulla on joustava työaikataulu, saman päivän kutsujen hyväksyminen voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa viime hetken pyynnöistä.

Voit kytkeä tämän ominaisuuden pois päältä tai päälle milloin tahansa. Voit esimerkiksi pitää sen päällä, jos sinulla on hidas viikko töissä, ja poistaa sen käytöstä, jos aikataulusi muuttuu hektisemmäksi.

Pidä tehokas pikapuhe

Kun asiakkaat pyytävät tehtävää, alusta näyttää lyhyen profiilin useille Taskereille. Nykyisten arvioidesi ja erityistaitosi lisäksi Quick Pitch on lyhyt osio, joka korostaa vahvuuksiasi.

Kuvaa tehokkaasti, miksi olet paras henkilö palkata ensimmäisellä tai kahdella virkkeellä. Voit myös kertoa, mitä työkaluja, ajoneuvoa tai kokemusta sinulla on.

🔥 Empfohlen:  Solitaire Cash Review 2023: Onko Solitaire Cash laillinen?

Jos sinulla on enemmän sanottavaa, asiakas voi napsauttaa profiiliasi ja jatkaa pitchasi lukemista. Muista sisällyttää vahvuutesi ja mahdolliset heikkoutesi.

Säädä hintaasi

Samalla kun pidät 100 % ansioistasi, asiakas maksaa tuntihintasi plus palvelumaksun.

Voit harkita tuntihinnan alentamista houkutellaksesi lisää asiakkaita.

Sinun tulisi kuitenkin välttää palveluidesi listaamista erittäin alhaisella hinnalla. Muuten asiakkaat voivat olettaa, että olet kokematon, eivätkä välttämättä halua palkata sinua.

Ole ammattilainen

Kuten missä tahansa, ammattimainen asenne ja ulkonäkö voivat auttaa sinua saamaan positiivisia palautemittareita.

Arviot ovat ensimmäinen kriteeri, jota asiakas voi tarkastella, joten ammattimaisuus työn aikana voi auttaa sinua parantamaan arvioitasi.

TaskRabbit vs. Other Side Gigs

TaskRabbit voi maksaa enemmän kuin monista sivutoimista, mutta muut tulovirrat voivat sopia paremmin taitosi ja aikataulusi mukaan.

Miten TaskRabbit vertautuu?

TaskRabbit antaa sinun listata ostokset ja toimitukset yhdeksi tehtävistäsi. Saatat kuitenkin saada lisää toimituskeikkoja käyttämällä kokopäiväistä toimitussovellusta.

Kaksi harkittavaa sovellusta ovat:

 • DoorDash: Paras ravintola-aterioiden ja -tavaroiden toimittamiseen
 • Instacart: Ihanteellinen päivittäistavaroiden toimittamiseen

Näihin kahteen sovellukseen on vapaa pääsy, ja ne ovat saatavilla useimmissa kaupungeissa.

Sekä DoorDash että Instacart tekevät yhteistyötä tiettyjen ravintoloiden ja ruokakauppojen kanssa. Kun asiakas tekee toimitustilauksen, kuljettajat saavat kutsun, jonka he voivat hyväksyä tai hylätä.

On myös mahdollista hyväksyä useita toimituspyyntöjä samanaikaisesti, jos ajat samalle alueelle. Voit toimittaa myös päivä- tai iltaaikoina.

Palkka voi olla kilpailukykyinen TaskRabbitin ostajaan liittyvien tehtävien kanssa. Voit odottaa ansaitsevasi jopa 20 dollaria tunnissa useimmilla keikoilla, ja asiakkaat voivat jättää tippiä.

TaskRabbit vs. Rideshares

Sinun on oltava vähintään 21-vuotias ollaksesi kyytiauton kuljettaja ja sinulla on oltava uudempi neliovinen ajoneuvo, jotta voit käyttää sovellusta, kuten Lyft tai Uber.

Ajoneuvovaatimusten ja puhtaan ajohistorian lisäksi matkustajien kuljettaminen ei vaadi erityisiä taitoja.

Saatat pitää parempana tätä sivuhuilaa, jos pidät ihmisten kanssa vuorovaikutuksesta tai haluat työskennellä iltaisin. Useimmat kyydinjakopyynnöt voivat tulla yöllä, kun ihmiset nauttivat yöelämästä ja muista suosituista tapahtumista.

Tämä vaihtoehto voi olla hyvä myös, jos asut lähellä lentokenttää tai suurta turistikaupunkia. Palkkasi voi olla kilpailukykyinen muiden toimitussovellusten kanssa, ja voit ansaita asiakasvinkkejä.

TaskRabbit vs. Retail Arbitrage

Jos pidät hyvien tarjousten löytämisestä tuotteista, joita ihmiset saattavat haluta ostaa, vähittäiskaupan arbitraasi voi olla sinulle parempi tilaisuus kuin olla Tasker.

Vähittäiskaupan arbitraasin avulla käännät tuotteita voittoa saadaksesi. Tulosi voivat vaihdella ostamiesi tuotteiden, niistä maksamasi hinnan ja sen mukaan, kuinka paljon voit myydä ne.

Vaikka tämä voi olla loistava sivukeikka, joka ei vaadi sinua ansaitsemaan rahaa työskentelemällä jonkun muun hyväksi, oppimiskäyrä on kuitenkin olemassa. Tästä johtuen on tärkeää olla valmis käyttämään aikaa ja vaivaa menestyäkseen.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on joitain kysymyksiä, jotka sinulla voi olla TaskRabbit-työskentelystä.

Kuinka minusta tulee Tasker?

Voit luoda tilin verkossa, mutta sinun on ladattava Tasker by TaskRabbit -sovellus Android- tai iOS-laitteellesi rekisteröintiprosessin viimeistelemiseksi.

Kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi ja luonut profiilisi, voit alkaa vastaanottaa työkutsuja.

🔥 Empfohlen:  ODSP-maksun korotus vuodelle 2023: Kuinka paljon saat?

Onko TaskRabbit laillinen?

Kyllä, TaskRabbit on laillinen tapa ansaita rahaa suorittamalla kotien ja yritysten yleismiesten korjaus- ja parannusprojekteja.

Jotkin tehtävät, kuten henkilökohtainen ostaja tai pienten toimitusten tekeminen, voivat ansaita toimitussovelluksiin verrattuna kilpailukykyisen palkan. Mikä parasta, nämä tehtävät eivät vaadi erityisiä taitoja.

Sinun on kuitenkin asuttava osallistuvassa kaupungissa ja odotettava, että saat asiakkailta kutsun ansaita rahaa.

Mitä asiakaspalveluvaihtoehtoja TaskRabbit tarjoaa?

Live-chat ja sähköposti ovat paras tapa tavoittaa TaskRabbit-asiakaspalvelu. Saatat jopa pystyä soittamaan puhelinnumeroon hätätilanteissa.

Siellä on myös online-tietokirjasto, jossa on vastauksia yleisiin kysymyksiin alustan käytöstä ja tehtävien suorittamisesta

Veloittaako TaskRabbit maksuja?

Uusien työntekijöiden pitäisi odottaa maksavan kertaluonteisen 25 dollarin hakemusmaksun tilin luomisesta. Muuten pidät 100 % tuntipalkoistasi ja asiakasvinkit.

Asiakkaasi maksavat palvelumaksun plus työhintasi.

Taskrabbit arvostelut

Tässä on katsaus Taskerien ja Taskrabbitia käyttäneiden asiakkaiden todellisiin arvosteluihin.

Trustpilot

Palvelussa on a Trustpilot pisteet 3,6/5 tähteä.

Suurin osa arvosteluista on asiakkailta, jotka valittavat korkeista palvelumaksuista ja asiakastuen puutteesta Taskerin suorittaessa työnsä huonosti.

Positiiviset arvostelut ylistävät erittäin päteviä Taskereita. Näiden tietojen perusteella sinun tulee tarjota palveluita vain sellaisiin tehtäviin, jotka voit tehdä itsevarmasti, jotta saat positiivista palautetta.

App Storet

Sovelluksella, joka on saatavilla molemmissa Apple App Store ja Google Playsaatavilla on runsaasti arvosteluja, joiden avulla saat vankan käsityksen siitä, mitä muut ajattelevat alustasta.

Nykyiset Tasker by TaskRabbit -sovelluksen sovelluskaupan arviot ovat:

 • Apple App Store: 4,8/5 tähteä
 • Google Play: 4.1/5 tähteä

Taskersilta on monia myönteisiä arvosteluja luotettavan sivutulon ansaitsemisesta sovelluksesta.

Jotkut yleisimmistä valituksista liittyvät itse sovellukseen ja ohjelmointivirheisiin. Esimerkiksi työaikataulusi sovittaminen ja asiakkaiden kanssa kommunikointi voi olla vaikeaa.

Toinen valitus voi olla epäoikeudenmukainen negatiivisten arvioiden saaminen asiakkailta. Tämä on kuitenkin mahdollinen ongelma missä tahansa keikkataloussovelluksessa.

Better Business Bureau

TaskRabbitilla on tällä hetkellä Better Business Bureau (BBB) ​​-luokitus 1,11/5 tähteä. Palvelu on myös akkreditoimaton.

Vaikka tämä luokitus ei ole hyvä, useimmat valitukset tulevat asiakkailta, jotka palkkaavat työntekijöitä. Siksi luokitus perustuu huonoihin työntekijöihin itse sovelluksen sijaan.

Kolme yleisintä valitusta ovat:

 • Huono työn laatu
 • Korkeat palvelumaksut
 • Asiakaspalvelun puute

Yhteenveto

TaskRabbit on erinomainen tapa ansaita rahaa kodin korjauksista, huonekalujen kokoonpanosta, kiinteistöjen ylläpidosta ja muusta. Jotkut tee-se-itse-tehtävät vaativat erityistaitoja, mutta osto- ja toimituspalveluiden tarjoaminen ei.

Voit ansaita paremman tuntipalkan kuin useimmat osa-aikatyöt, jos asut kaupungissa, jossa TaskRabbit toimii. Lisäksi se, että voit määrittää oman palkkasi ja työaikataulusi, on toinen etu.

Jos etsit keikkataloustyötä pankkitilisi parantamiseksi, TaskRabbit saattaa auttaa sinua haussa.