Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Taskrabbit Side Hustle: Kuinka se toimii?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Taskrabbit Side Hustle: Kuinka se toimii?

Yksin kotitöihin osallistuminen on yleinen käytäntö, mutta toisinaan on tarpeen hakea apua siivoojalta tai henkilöltä, joka hoitaa asioita. Kuvittele nyt skenaario, jossa voit ansaita rahaa suorittamalla näitä tehtäviä ja askareita muiden puolesta. Juuri tämän Taskrabbit-sivuhustle tarjoaa. TaskRabbit on suosittu online-alusta, joka yhdistää erilaisia ​​palveluita tarvitsevat henkilöt taitaviin freelancereihin, jotka etsivät sivuharrastuksia. Sen avulla ihmiset voivat hyödyntää taitojaan ja ansaita lisätuloja suorittamalla tehtäviä asiakkailleen omalla alueellaan. Tässä artikkelissa annamme sinulle näkemyksiä Taskrabbit-töistä ja selvitämme, kuinka alusta toimii työntekijöille.

Mikä on TaskRabbit?

Kuva: taskrabbit.com

Perustettiin nimellä RunMyErrand vuonna 2008, TaskRabbit on työmarkkinapaikka, josta voi löytää freelancereita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua jokapäiväisissä tehtävissä. Leah Busque on vastuussa yrityksen perustamisesta, joka tunnetaan nykyään nimellä TaskRabbit. INGKA-konserni osti yrityksen vuosina 2017 ja 2022, ja he päättivät siirtyä kokonaan etänä sulkemalla fyysiset toimistot ja pääkonttorit San Franciscossa, Kaliforniassa.

Yhtiön toimintaa on tietyissä kaupungeissa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Saksassa, Portugalissa, Monacossa, Ranskassa ja Espanjassa. Yritys aloitti alun perin Boston Massachusettsissa, ja se sai nykyisen nimensä vuonna 2010, kun se muutti San Franciscoon.

Vuoteen 2011 mennessä yritys oli luonut sovelluksen ja siitä lähtien vuosi vuodelta lanseerattiin uudemmissa maissa ja laajennettiin palvelujaan. Nykyään heillä on valtava Tasker-yhteisö, joka käyttää alustaa, ja näiden Taskerien keskimääräinen tuntipalkka on 48 dollaria, kun taas jotkut heistä tienaavat yli 1 00 000 dollaria vuodessa.

Nyt kun ymmärrämme, mikä TaskRabbit on, on hyvä tarkastella TaskRabbitin sivuhälinää yksityiskohtaisesti.

Taskrabbit Side Hustle: Kuinka se toimii?

Näin siis yllä, että TaskRabbit on työmarkkinapaikka, josta voit suunnata etsimään ihmisiä, jotka voivat auttaa sinua erilaisissa asioissa, kuten siivoamisessa tai asioiden hoitamisessa ja vielä enemmän.

Jos puhumme vain Yhdysvalloista, Taskerit ovat oikeutettuja ja apua 35 erilaista tehtävää johon he ilmoittautuvat sovellukseen, ja sieltä ne voivat palkata yksityishenkilöt tai jopa yritykset väliaikaisesti. Monet ihmiset ovat päässeet päätoimiseen työhönsä, vaikka se alkoikin sivuharrastamisesta.

TaskRabbit sivuhustle ei ole tavallinen keikka, ja voit ymmärtää sen yksinkertaisesti vierailemalla heidän verkkosivuillaan. Valittavanasi on useita luokkia sekä paljon ihmisiä, jotka ovat maininneet palvelualueensa ja sen maksut.

Sinulla on ihmisiä, jotka veloittavat 30 dollaria tai enemmän tunnissa avustamisesta huonekalutöissä tai korjauksissa ympäri taloa, ja sitten sinulla on myös ihmisiä, jotka veloittavat yli 100 dollaria tunnissa auttamaan kodin siivoamisessa juhlien jälkeen tai auttamaan joulukuusen poistamisessa.

Aivan kuten Uber-kuljettajat, myös Taskerit ovat antaneet arvioita henkilöiltä, ​​joiden palveluksessa he ovat aiemmin työskennelleet, ja heidän nimeään vastaan ​​​​näet myös heidän suorittamiensa tehtävien määrän.

Tämän pitäisi auttaa sinua ymmärtämään heidän pätevyytensä ja myös ymmärtämään hintojaan mikä saattaa toisinaan tuntua korkealta, mutta jälleen kerran heidän taitonsa ja asiantuntemuksensa ansiosta he saavat tällaisia ​​maksuja ottamalla apuaan erilaisiin helpon näköisiin, mutta taitoa vaativiin tehtäviin.

Asuinalueesta riippuen hinnat voivat vaihdella palveluiden mukaan ja Taskerien saatavuus voi myös vaihdella, mutta mikä ei muutu, on heidän sitoutumisensa.

TaskRabbit-sivuhustle-alustan avulla voit helposti ja nopeasti varata itsellesi Taskerin ja saada asiat tehtyä, mikä varmistaa, ettei enää viivyttelyä tapahdu. Jos sinusta tuntuu, että sinullakin on upeita taitoja, joiden avulla voit ansaita enemmän kuin kunnollista rahaa auttaessasi muita, voit myös rekisteröityä Taskeriksi.

TaskRabbit Jobs – Kattava luettelo

Kuva: taskrabbit.com

Olemme maininneet pari kertaa, että Tasker voi auttaa asioissa, kuten asioiden hoitamisessa tai kodin siivoamisessa, mutta se ei ole kaikki, mitä tarjolla on.

🔥 Empfohlen:  Kuinka estää joku Facebook-yrityssivulla (useita tapoja selitetty)

Pelkästään Yhdysvalloissa Taskers tarjoaa jopa 35 erilaista palvelua, ja jotkut monitaitoiset Taskerit voivat itse auttaa sinua enemmän kuin yksi tehtävä. Koska olemme kiinnostuneita tehtävistä, joissa Tasker voi auttaa, katsotaanpa muutamia niistä.

1. Auta hoitamaan asioita

Ennemmin tai myöhemmin sen täytyi olla tällä listalla, koska olemme puhuneet siitä jo useita kertoja. Pienet mutta piikkejä vievät tavarat, kuten vaatteiden nouto kuivapesulasta, paketin toimittaminen tai muut vastaavat, voivat olla aitoa tuskaa silloin tällöin. Puhumattakaan siitä, että tällaiset asiat voivat osua samaan aikaan suuren työpäivän tai loman kanssa, etkä vain voi kerätä tahtoa mennä eteenpäin ja saada se tehtyä. Tämä on silloin, kun voit maksaa joitain taalaa Taskerille ja palkata heidät heidän palveluihinsa.

2. Odota jonossa

Yksi TaskRabbit-tehtävistä, joita Taskers tarjoaa, on seistä jonossa puolestasi. Se voi olla rivissä saadakseen lipun konserttiin tai jokin elokuva, se voi olla jono, jolla pääset uuteen ravintolaan, tai melkein mikä tahansa linja, jolla voit saada heidät odottamaan puolestasi syömällä heidän palveluitaan.

Tiedät, kuinka jonossa seisominen voi olla, ja siksi tiedämme, että monet teistä saattavat jopa harkita Taskerin hankkimista seuraavan kerran, kun joudut seisomaan jonossa.

3. Asenna huonekalut

TaskRabbitin sivutyöntekijät voivat auttaa sinua myös huonekalujen kokoamisessa. Me kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa tai aikaa vievää huonekalun pystyttäminen voi olla Ikea ja täältä voidaan palkata Tasker auttamaan sinua siinä.

Näin Tasker voi ansaita yli 50 tai jopa 100 dollaria tunnissa, mikä tekee tästä yhden alustan halutuimmista palveluista.

4. Tee puutarhatehtäviä

Kaikki eivät ole kovin innokkaita leikkaamaan umpeen kasvanutta ruohoa, leikkaamaan puita, puhdistaa ruosteiset vanhat pudonneet lehdet nurmikolla tai tekemässä yleisiä asioita puutarhassa, ja tässä kuvassa tulee Tasker.

Voit palkata Taskerin ja pyytää häntä pitämään puutarhasi siistinä ja vastineeksi vapaasta päivästäsi, sinun tarvitsee vain maksaa heille heidän maksujensa mukaan.

5. Toimita asioita

Ravintoloissa, ruokakaupoissa jne. monissa jakeluhenkilöstö juoksee edestakaisin vastaamaan tilauspyyntöihin, mutta jos kaupalla ei ole toimitushenkilöä ja tarvitset silti jonkun toimittamaan tavarat kotiisi, voit hankkia itsellesi Tasker on valmis toimittamaan tavarat kotiovellesi. He menevät kauppaan, noutavat tilauksesi ja luovuttavat sen sinulle.

6. Koristele paikkoja

Se voi olla joulu tai perhejuhla, jota varten saatat joutua sisustamaan kotiasi, mutta se voi välillä olla ylivoimaista tai liikaa, joten täällä taas voit palkata Taskerin, joka tulee luoksesi ja sisustaa sen puolestasi.

Jotta välttyisit tekemästä sitä itse, sinun tarvitsee vain tehdä töitä missä tahansa välissä 60-125 dollaria ja tarpeistasi huolehditaan.

7. Järjestä puolueen vaatimukset

Voit palkata Taskerin saadaksesi hänet baarimikolle, isännöitsijäksi, siivoojaksi, palvelimeksi tai täyttämään mitä tahansa muuta tärkeää virkaa juhlien aikana. Jos olet onnekas, TaskRabbit-puolen hälinäsi voi myös haluta sinun olevan vain vieraana juhlissa ja sinun tehtäväsi voi olla yksinkertaisesti viihdyttää vieraita ja seurustella heidän kanssaan samalla kun sinulle maksetaan samasta.

8. Puhdista paikat

Jälleen, olemme maininneet sen jo useita kertoja. Sovelluksesta saat Taskerin, jota voit pyytää auttamaan siivoamisessa juhlien jälkeen tai vain satunnaisessa tilanteessa, kun kotisi kaipaa siivousta. Maksamalla kertamaksun välillä 70-150 dollaria saat kotisi kiiltämään ja kaikki siistiksi. Opitaan nyt Taskrabbit-sovelluksesta.

TaskRabbit-sovellus

Ennen kuin TaskRabbit tuli Android-laitteisiin, se oli saatavilla vain Apple-laitteille, joissa vain sovelluksen iOS-versio oli verkossa. Kuitenkin, kun yritys alkoi laajentua maasta toiseen, se tuli saataville myös Google Playssa.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Windows-sovelluksista, joilla voit työskennellä ja muokata erilaisia ​​asiakirjoja

Nykyään sovelluksen Google Play -versiolla on yli miljoona latausta, mutta se tarjoaa a 4,5 tähden luokitus samaan aikaan. Toisaalta sovelluksen Android-versiolla on myös suotuisat yli 4 tähden arvosanat molemmissa sovelluksissa, ja sillä on myös tuhansia arvosteluja. Jos lasketaan yhteen sovelluksen Android- ja Apple-kaupoissa sekä sen verkkosivuilla saamien arvostelujen määrä, niin luku on yli 1,1 miljoonaa.

Kun olet ladannut sovelluksen laitteellesi, voit jättää tilin luomisen myöhempää varten, mutta nähdäksesi minkä tahansa paikallisen palveluntarjoajan tiedot tarvitset tilin, joten on parempi klikata Profiili-vaihtoehtoa. sovelluksessa ja aloita heti. Kun olet luonut tilin, voit nyt aloittaa Taskers-haun sovelluksessa antamalla tehtävän tiedot ja sen suorittamiseen mahdollisesti kuluvan ajan jne.

Voit myös asettaa sovelluksessa kellonajan ja päivämäärän, jolloin haluat palveluntarjoajan tulevan luoksesi valitun tehtävän suorittamiseksi. Lisäksi, kun valitset tai valitset TaskRabbit-puolen hälinäkeikoihin taskerin, tarkista hinnat etukäteen ja jatka sen jälkeen, koska neuvotteluja tai maksun alentamista ei ole myöhemmin.

Sovellus mahdollistaa myös tarkista henkilötiedot työnantajasta, jonka palkkaamisesta olet kiinnostunut. Voit tarkistaa heidän suorittamiensa tehtävien määrän samalla kun tarkistat heidän arvionsa aiemmista asiakaskokemuksista.

TaskRabbit-sovellus toimii paremmin kuin verkkosivusto ja tarjoaa käyttäjille myös monia muita ominaisuuksia. Kun palkkaat Taskerin, voit lähettää hänelle tekstiviestin tai soittaa hänelle sovelluksessa, mutta mitään yhteystietojasi ei jaeta hänen kanssaan. Sovelluksen avulla voit myös peruuttaa pyydetyn palvelun, jos et enää tarvitse sitä, mutta joudut kuitenkin maksamaan siitä maksun.

Joten voit jo suunnata heidän verkkosivustolleen tai hankkia Taskrabbit-sovelluksen laitteellesi ja alkaa käyttää heidän palveluitaan tai ryhtyä Taskeriksi, ellet ole kiinnostunut oppimaan lisää Taskereista ja TaskRabbitista.

Miten TaskRabbit toimii Taskersissä?

Tasker on henkilö, joka on rekisteröitynyt TaskRabbitiin ja palkkaa itsensä tai pikemminkin palvelunsa alustalle. Se on markkinapaikka työvoiman palkkaamiseen, jotka ovat päteviä tai hyvin tuntevia freelancereita eri aloilla ja jotka voivat auttaa ihmisiä, jotka eivät ole hyviä niillä aloilla tai jotka vain etsivät jotakuta muuta tekemään työnsä samalla kun heille maksetaan. sama.

Joten vaikka olemme nähneet lyhyesti, kuinka työvoimaa tarvitsevien palkkaaminen TaskRabbitissa tapahtuu, näemme nyt – kuinka TaskRabbit toimii Taskkereille.

Jos sinulla on jo tili alustalla, kirjaudut vain sisään käyttämällä tunnistetietoja ja jos ei, kirjaudut sisään antamalla kaikki tarvittavat tiedot. Sitten kun olet lajitellut profiilin ja syöttänyt sovellukseen, sinun on nyt annettava erilaisia ​​​​tietoja, jotka luovat sinulle vankan profiilin, jota palkkaava henkilö voi tarkastella ennen kuin hän päättää, haluavatko he palkata sinut.

Tämä sisältäisi astumalla alueelle, jolla asut ja valitse palveluluokka, jota tarjoat. Sovelluksessa on yli 50 tehtävän lista, joista voit valita, ja voit myös valita useita kenttiä, joilla voit palvella asiakkaita.

Lisäksi alustan avulla voit olla pomosi päättäessään työprofiilistasi, tunteistasi, päivistäsi ja melkein kaikista siihen liittyvistä seikoista. Saat myös itse määrittää hinnat jokaiselle tehtävälle, jota haluat palvella.

Aloita sinun tarvitsee vain luoda tili verkkosivustolle tai sovellukseen ja rakentaa profiili, joka kertoo kaiken palvelustasi alustalla. Seuraavaksi henkilöllisyytesi ja yritystietosi tarkistetaan ja vahvistetaan, ennen kuin voit aloittaa TaskRabbit-puolen hälinätehtävien suorittamisen.

Sinua saatetaan myös pyytää maksaa 25 dollarin ei-palautettava maksu tietyissä kaupungeissa rekisteröintimaksuna. Kun kaikki tämä on poissa tieltä, voit odottaa alkavasi saada töitä. Voit nyt työskennellä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti aikataulusi ja tarpeidesi mukaan.

Miten TaskRabbit ansaitsee rahaa?

Kuva: taskrabbit.com

Tähän mennessä, ellei muuta, olemme ainakin varmasti luoneet TaskRabbitin hyödylliseksi ja hyväksi alustaksi sekä palveluita vuokraaville asiakkaille että alustalle työskenteleville Taskereille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka voin asentaa Windows 10:n USB-asemalta?

Olemme nähneet, kuinka TaskRabbitilla työskentelevät ihmiset tienaavat enemmän kuin kunnollisia tuloja työkeikoillaan ja palveluja vuokraavat ihmiset maksavat heille, mutta miten TaskRabbit ansaitsee rahaa tässä silmukassa?

No, saatat olla yllättynyt, mutta TaskRabbit etenee tässä ei yhdellä tai kahdella, vaan kolmella tavalla asiakas-Tasker-suhde ja tarkastelemme nyt kolmea tapaa, joilla TaskRabbit-sivuhustle-alusta ansaitsee rahaa.

1. Välitys- tai palvelumaksu

Koska TaskRabbit tarjoaa alustan Taskereille hyötyäkseen, on vain ymmärrettävää, että he hyötyvät rahan ansaitsemisesta ja saavat joitain etuja itse. Ja niin jokaisessa laskussa yritys veloittaa Taskersilta 15 % palkkion sen jälkeen, kun heille on maksettu palveluistaan.

Tietyt paikat määräävät veron laskusta, ja sen kustannukset ovat jälleen Taskersin harteilla. Joten jos Taskerit tekevät vuodessa yli 100 miljoonan dollarin arvosta työtä, se on 15 miljoonaa dollaria pelkästään palkkioiden kautta.

2. Tukimaksu

Vaikka Taskersiltä veloitetaan 15 %:n maksu Asiakkaat perivät myös 7,5 %:n maksun. Taskerit maksavat palkkioita, kun taas palveluja vuokraavat ihmiset maksavat luottamus- ja tukimaksuja. Tämä maksu ei ole neuvoteltavissa, ja se veloitetaan jokaisesta vuokrauspuolella tapahtuvasta tapahtumasta.

TaskRabbitin mukaisesti tätä maksua käytetään asiakastukipalvelun päivittämiseen, tiimin kouluttamiseen ja hyvien laitteiden, toiminnan ja turvatoimien tarjoamiseen asiakkaille sekä TaskRabbit Happiness Pledgen tukemiseen.

Jälleen, jos otamme luvuksi 100 miljoonan arvoisen varauksen joka vuosi, katsomme vielä 7,5 miljoonaa dollaria, jotka yritys tienaa pelkästään tukimaksuista.

3. Rekisteröintimaksu

Kuten yllä näimme, TaskRabbitilla on myös a 25 dollarin rekisteröintimaksu. Voidakseen ryhtyä TaskRabbit-puolen hälinään käyttäjän on käytävä läpi varmennus- ja rekisteröintiprosessi, josta he maksavat yritykselle 25 dollarin kertamaksun. Ja tätä maksua ei palauteta, joten raha on jälleen tuloa yritykselle.

Jos oletetaan vain, että yrityksessä on 100 000 ihmistä, jotka ovat ilmoittautuneet Taskeriksi, yrityksen odotetaan tienaavan vielä 2,5 miljoonaa dollaria vain veloittamalla rekisteröintimaksun.

Kuten edellä näimme, yrityksellä on kolme tapaa ansaita rahaa, eikä vain pieni ja tuskin kannattava summa, vaan hyvä summa joka vuosi. Vaikka karkeat ja oletetut summamme ovat yhteensä jopa 25 miljoonaa vuodessa, voit turvallisesti olettaa, että todelliset luvut ovat paljon tätä suurempia tai jopa kaksinkertaisia.

Tämä päättää kaiken, mitä Taskrabbit-puolen hälinästä ja sen upeasta alustasta on tiedettävä. Ilmoittautumalla Taskrabbit-töihin voit avata itsellesi oven peräti 50 plus ammattia joista voit valita ja työskennellä samalla kun olet pomosi ja sinulla on kaikki maailman joustavuus.

Voit vain ladata TaskRabbit-sovelluksen ja surffata siinä nähdäksesi mahdollisuudet ja mahdollisuudet, jotka odottavat sinua siinä. TaskRabbit on yksi niistä sovelluksista, joka on täydellisesti selvittänyt kohdeyleisönsä ja vanginnut heidät tehokkaasti, mikä on syy sen menestykseen, joka ei tullut ensimmäisenä päivänä, vaan seurasi lopulta.

Yrityksen puolella näimme – kuinka TaskRabbit toimii työntekijöille ja kuinka helppoa se on käyttää. Alusta on loistava lähde ansaita rahaa, jossa voit käyttää epätavallisia taitojasi ja ansaita siitä enemmän kuin kunnollisen summan. Nyt tiedät – miten TaskRabbit ansaitsee rahaa – yrityksellä on loistava bisnespuoli, mutta se on myös oikeudenmukainen Taskereilleen, ja juuri tämä tekee yrityksestä erottuvan joukosta ja sillä on nykyinen menestystarina.