Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tason 1 käänteiset linkit SEO:lle (Tier 1 Link Building Guide)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tason 1 käänteiset linkit SEO:lle (Tier 1 Link Building Guide)

Tässä artikkelissa opit kaiken hakukoneoptimoinnin tason 1 käänteislinkeistä.

Sen lisäksi, että ymmärrät tason 1 käänteisten linkkien määritelmän, saat myös joukon esimerkkejä ensimmäisen tason käänteislinkeistä, selityksen siitä, miksi ne ovat tärkeitä hakukoneoptimoinnissa, ja luettelon tason 1 linkkien rakentamisresursseista. käytä hankkiaksesi lisää näitä korkean tason käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi.

Tämän perimmäisenä tavoitteena on auttaa sinua ymmärtämään, mitä tason 1 käänteiset linkit ovat ja kuinka ne sopivat linkkipyramidijärjestelmään sivun ulkopuoliseen hakukoneoptimointiin, jotta verkkosivustosi sijoittuisi korkeammalle hakukoneiden tulossivuilla (SERPS).

Mitä ovat tason 1 käänteiset linkit?

Tason 1 käänteiset linkit ovat linkkejä, joita ansaitset tai rakennat suoraan verkkosivustollesi. Ensimmäisen tason käänteisiä linkkejä pidetään sivustosi arvovaltaisimpina linkkeinä, koska ne välittävät korkeimman linkkipääoman SEO:lle.

Tason 1 käänteisiä esimerkkejä

  • Toimitukselliset linkit korkean verkkotunnuksen viranomaissivustoilla.
  • Vieras lähettää kontekstuaalisia käänteisiä linkkejä korkean sivun blogikirjoituksiin.
  • .EDU-käänteisiä linkkejä korkeakouluista ja yliopistoista.
  • .GOV-käänteiset linkit paikallisten, osavaltioiden ja liittovaltion hallituksen sivustoilta.
  • Resurssisivujen linkit.
  • Laadukkaat web 2.0 -käänteiset linkit.
  • Lainauslinkit.

Miksi tason 1 käänteiset linkit ovat tärkeitä?

Tason 1 käänteiset linkit ovat tärkeitä, koska niillä on suora vaikutus verkkosivustosi sijoitukseen hakukoneissa nostamalla PageRank-pisteitä hakukoneoptimoinnissa. Hakukonealgoritmit käyttävät tason 1 käänteisiä linkkejä mittaamaan sisältösi tärkeyttä ja laatua indeksoinnissa ja sijoituksissa SERP:issä.

Yleiskatsaus tason 1 linkkien rakentamiseen

Porrastetussa linkinrakennusstrategiassa linkkipyramidissa on kolme tasoa:

Tason 1 käänteiset linkit osoittavat suoraan pääsivustolle. Tason 2 käänteiset linkit osoittavat tason 1 linkkeihin. Ja tason 3 käänteiset linkit osoittavat tason 2 linkkeihin. Siksi idea linkkipyramidista.

Tason 1 linkkien rakentamisen päätavoite on lisätä verkkosivustosi yleistä verkkotunnuksen arvovaltaa osoittamalla linkkejä etusivulle tai parantaa yksittäisten URL-osoitteiden sivun auktoriteettipisteitä, jotta ne sijoittuvat korkeammalle SERP:issä.

Ensimmäisen tason käänteiset linkit ovat tärkeimmät linkit porrastetussa linkinrakennusjärjestelmässä, koska ne osoittavat suoraan verkkosivustollesi. Esimerkiksi toisen tason linkeillä ei ole suoraa yhteyttä pääsivustoon, vaan ne osoittavat tason 1 käänteissivuille, mikä auttaa nostamaan niiden PageRank-arvoja hakukoneoptimoinnissa.

🔥 Empfohlen:  Käänteisten linkkien luominen YouTube-videoille (10 tapaa SEO:lle)

Tästä syystä tason 1 käänteisten linkkien tulee olla laadukkaimpia verkkosivustollesi saamiasi linkkejä, jotta voit siirtää eniten linkkipääomaa näiden käänteisten linkkien kautta kohde-URL-osoitteen tai pääverkkotunnuksen PageRank-arvon kasvattamiseksi.

Kun luot ensiluokkaisia ​​käänteisiä linkkejä, sinun tulee keskittyä jokaisen verkkosivustollesi hankkimasi linkin laatuun, osuvuuteen ja kontekstiin. Tier 1 -käänteisten linkkien tulisi myös olla dofollow-käänteisiä linkkejä, koska ne siirtävät eniten linkkipääomaa SEO:lle.

Linkkipyramidissa, joka käyttää porrastettuja käänteisiä linkkejä, on parempi, että pääsivustollesi johtavia korkealaatuisia 1. tason linkkejä on vähemmän kuin lukuisia huonompilaatuisia käänteisiä ensimmäisen tason linkkejä. Jälleen, näiden tason 1 käänteisten linkkien laatu, merkityksellisyys ja konteksti ovat erittäin tärkeitä linkkien rakentamisen pyramidin ensimmäisessä vaiheessa.

Tason 1 linkkien rakennusresurssit

Jos haluat ideoita laadukkaiden ensimmäisen tason käänteisten linkkien luomiseen, tutustu näihin resursseihin:

Tason 1 käänteisten linkkien yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä tason 1 käänteisten linkkien oppaasta.

Kuten huomasit, tason 1 linkkien rakentaminen on linkkipyramidin tärkein vaihe, koska se sisältää linkkejä, jotka osoittavat suoraan pääsivustollesi. Näillä ensimmäisen tason käänteislinkeillä on myös eniten auktoriteettia, koska ne läpäisevät korkeimman linkkipääoman SEO:lle. Siksi sinun tulee tehdä kaikkesi saadaksesi parhaat tason 1 käänteiset linkit, jotka voit parantaa koko verkkotunnuksesi PageRank-pisteitä.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents