Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tässä on mitä todella tapahtuu näissä “väärennetyissä” Galaxy S23 Ultra -kuukuvissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tässä on mitä todella tapahtuu näissä “väärennetyissä” Galaxy S23 Ultra -kuukuvissa

Muutama päivä sitten Reddit-viesti herätti uutta keskustelua, jossa kysyttiin, teeskentelikö Galaxy S23 Ultra kuukuvansa. Siitä lähtien, kun Samsung alkoi tarjota periskooppityylistä telekameraa lippulaivoissaan, joka tarjoaa ennennäkemättömän 10x optisen ja 100x digitaalisen zoomin, kuukuvausta on markkinoitu yhtenä puhelimen kuumimmista temppuista.

Skepsismin takana on kuitenkin pätevää historiaa. Vuonna 2019 Huawei kohtasi syytöksiä siitä, että P30 Pron Moon Mode väärensi kuvia käyttämällä peittojärjestelmää, vaikka yritys kiisti sen. Galaxy S23 Ultra on samankaltaisessa myrskyssä, mutta yritys on nyt selittänyt, kuinka saat ne terävät kuukuvat lippulaivallaan.

Mitä Samsungilla on sanottavaa tästä kaikesta

Andy Boxall/DigitalTrends

Digital Trends tavoitti Samsungin joukon kysymyksiä kulissien takana tapahtuvista teknisistä seikkailuista. Tässä on mitä yhtiöllä oli sanottavana sähköpostilla:

“Kun käyttäjä ottaa valokuvan kuusta, tekoälypohjainen näkymän optimointitekniikka tunnistaa kuun pääobjektiksi ja ottaa useita kuvia monikuvasommittelua varten, minkä jälkeen tekoäly parantaa kuvanlaadun ja värien yksityiskohtia. Se ei lisää kuvaa päällekkäin kuvaa.”

Lyhyesti sanottuna Galaxy S23 Ultra tekee sen, mitä melkein jokainen älypuhelimen kamera tekee oletusarvoisesti – eli muokkaa lopputulosta parannellaksesi kerrosta. Samsungin tapauksessa tämä parannus tapahtuu Scene Optimizer -ominaisuuden ansiosta, jonka voit halutessasi poistaa käytöstä.

“Käyttäjät voivat deaktivoida tekoälypohjaisen Scene Optimizerin, joka poistaa käytöstä automaattiset yksityiskohtien parannukset käyttäjän ottamasta valokuvasta”, Samsung kertoo Digital Trendsille. Jos päätät poistaa Scene Optimizer -sovelluksen käytöstä Galaxy S23 Ultrassa, 100x digitaalisella zoomilla napsautetut kuukuvat eivät näytä yhtä teräviltä.

Joten, onko Galaxy S23 todella teeskennellyt sitä?

Andy Boxall/Digital Trends

Ei, se ei ole. Itse asiassa noiden suurennettujen kuukuvien pitäminen väärennöksinä on kuin kutsuisit omia selfieitäsi epätodellisiksi, jos olet käyttänyt joitain suodattimia, kuten ihon tasoitusta, valotuksen säätöä ja värinparannusta, jotta ne ovat Instagram-valmiita. Kuten edellä mainittiin, Galaxy S23 Ultra ei käytä minkäänlaista approksimaatiopeittokuvaa. Sen sijaan se vain jalostaa lopputulosta ilman lineaarisia vääristymiä aiheeseen, joka tässä tapauksessa on kuu.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää Facebook Marketplace -maksuista

Scene Optimizer on AI-avusteinen työkalu, joka havaitsee automaattisesti, mitä kamerassa on näkyvissä, ja tekee sitten joitain säätöjä ominaisuuksia, kuten kylläisyyttä, valotusta ja valkotasapainoa parantaakseen lopputulosta. Tästä syystä kun napsautat valokuvaa (etenkin yötilaa ja täysiresoluutioisia 200 megapikselin kuvia) ja avaat heti sen gallerian esikatselun, valokuvan latautuminen kestää jonkin aikaa, koska Scene Optimizer käyttää omaa parannussarjaansa.

Kuun tapauksessa järjestelmä terävöittää reunoja ja hienontaa pintakuvioita, jotka muuten näyttäisivät epäselviltä. Valokuvien jälkikäsittely on toistuva teema älypuhelimen kameroissa, mutta loppujen lopuksi voit valita alkuperäisen ulkoasun tai sen, jota on hieman muokattu, jotta se olisi näyttävämpi. On aina tervetullutta, että yritys paljastaa prosessin ja tarjoaa avun.