Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tässä on tähän mennessä paras esittely Samsung Galaxy Z Fold 4:stä ja Z Flip 4:stä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tässä on tähän mennessä paras esittely Samsung Galaxy Z Fold 4:stä ja Z Flip 4:stä

Samsung ilmoitti äskettäin, että sen seuraava Unpacked-tapahtuma järjestetään 10. elokuuta, jossa näemme todennäköisesti Galaxy Z Fold 4:n ja Galaxy Z Flip 4:n. Vaikka tapahtuma on vielä muutaman viikon päässä, vuodot ovat paljastaneet paljon tietoa kaksi puhelinta. Uusi raportti paljastaa nyt Samsung Galaxy Z Fold 4:n ja Flip 4:n täydellisessä loistossaan. Tämä on tähän mennessä paras katsaus Samsungin seuraavan sukupolven taitettaviin laitteisiin. Kuvat julkaisi 91Mobiles yhteistyössä luotettavan vihjeen tarjoajan Evan Blassin kanssa.

Renderöinnit esittelevät Galaxy Z Fold 4:n kolmessa värivaihtoehdossa: musta, beige ja harmaa. Z Flip 4 näkyy neljässä värissä: musta, kulta, sininen ja violetti. Aiemmat vuodot osoittivat, että nämä kaksi laitetta jatkavat edeltäjiensä suunnittelua, ja nämä uudet kuvat tuplaavat huhun. Vaikka mallit eivät muutu merkittävästi, odotamme näkevämme kestävämmän taitettavan näytön. Tämän lisäksi Galaxy Z Flip 4:ssä voi olla suurempi kansinäyttö.

91Mobiles / Evan Blass

Vuotojen mukaan Galaxy Z Fold 4:ssä on 7,6 tuuman AMOLED-näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella, kun taas kansinäytössä on 6,2 tuuman näyttö. Tämän laitteen oletetaan saavan virtansa Qualcommin lippulaivasta Snapdragon 8+ Gen 1 -piirisarjasta. Sen pariksi tulee olla jopa 12 Gt RAM-muistia ja 512 Gt sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa odotetaan olevan päivitetty 50 megapikselin päälinssi. Se voi sisältää 4400 mAh:n akun, joka tukee 45 W ja 15 W langatonta latausta.

91Mobiles / Evan Blass

Toisaalta Galaxy Z Flip 4 voisi saada 6,7 ​​tuuman AMOLED-paneelin 120 Hz:n virkistystaajuudella. Se sisältää todennäköisesti saman piirisarjan kuin Z Fold 4. Suurin ero tulee olla tallennustilan, kameroiden ja akun suhteen. Kuten kerrottiin, puhelin saa kaksi 12 megapikselin kameraa ja 3700 mAh akun. Mitä tulee tallennustilaan, se voi saada jopa 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt sisäistä tallennustilaa.

🔥 Empfohlen:  Elementor Pro -hinnoittelu 2023: Mikä suunnitelma on huipussaan?

Samsung Galaxy Z Fold 4 ja Z Flip 4 saavat debyyttinsä 10. elokuuta Galaxy Unpacked -tapahtumassa. Ja jos et malta odottaa siihen asti, Samsung ottaa jo ei-sitouttavia varauksia. Saat 200 dollarin kannustimen, jos varaat jommankumman taitettavan puhelimen ennen tapahtumaa.