Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Täydellinen ja kattava luettelo EIG-brändeistä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Täydellinen ja kattava luettelo EIG-brändeistä

EIG, lyhenne sanoista Endurance International Group, yksi suurimmista web-hosting-alan toimijoista, on monialayritys, joka on ottanut haltuunsa useita muita hosting-yrityksiä viime vuosien aikana. Itse asiassa EIG:llä on portfoliossaan pohjoispuolella 70 web-hosting-brändiä, jotka palvelevat noin viittä miljoonaa asiakasta.

Miten EIG syntyi?

EIG perustettiin vuonna 1997 nimellä BizLand, ja sen pääkonttori sijaitsi Burlingtonissa, Massachusettsissa. Melkein 15 vuotta myöhemmin, vuonna 2011, EIG:n, jonka tuolloin omisti pääomasijoitusyhtiö Accel KKR, osti Goldman Sachs Capital Partnersin ja Warburg Pincuksen yhteisyritys 975 miljoonalla dollarilla.

Kaksi vuotta myöhemmin ryhmittymä ilmoitti aikomuksestaan ​​kerätä 400 miljoonaa dollaria listautumisannin kautta ja listautumisesta NASDAQ:iin. Kuitenkin, kun yhtiö meni pörssiin, se onnistui keräämään vain 252 miljoonaa dollaria, mikä jäi sen alkuperäisten toiveiden alle.

Missä EIG on tänään?

Yhtiön arvo on tällä hetkellä 1,32 miljardia dollaria, mutta se on edelleen alkuperäisessä pääkonttorissaan Massachusettsissa. Vuoden 2018 toisella neljänneksellä sen liikevaihto oli noin 287,8 miljoonaa dollaria, mutta nettotappio oli yhteensä 2 miljoonaa dollaria.

Tilaajia oli kesäkuussa 2017 noin 5,2 miljoonaa. Määrä kuitenkin laski, ja maaliskuuhun 2018 mennessä tilaajia oli noin 5,011 miljoonaa. Jatkamalla tätä laskua, tilaajien kokonaismäärä oli 4,92 miljoonaa kesäkuuhun 2018 mennessä.

Miten EIG tuli niin isoksi?

EIG:n strategia on ollut riittävän yksinkertainen: hanki vapaalla kassavirralla uusia omaisuuseriä sekä kotimaassa että kansainvälisesti ja lisää ne salkkuun. Ja kiitos suuren määrän yrityksiä, joita se on onnistunut keräämään kattonsa alle, EIG pystyy hyödyntämään mittakaavaetuja siinä määrin, että useat muut web-hosting-yritykset voivat kokea sen vaikeaksi. Itse asiassa EIG:n johtajan kerrottiin kerran sanoneen, että yhtiön ydinstrategiana oli keskittyä kasvuun investoimalla fuusioihin ja yritysostoihin.

On olemassa lukuisia esimerkkejä, jotka korostavat yrityksen strategiaa toiminnassa. Ensinnäkin se teki vuonna 2014 neljä ostosta, joista suurin oli Directin verkkonäkyvyyden liiketoimintaa varten noin 110 miljoonalla dollarilla.

Maaliskuussa 2015 EIG osti 40 prosenttia AppMachinesta, alankomaalaisesta teknologiastartupista. Lista hankinnoista jatkuu, olipa kyseessä Site 5 ja Verio Web Hosting elokuussa 2015 tai Constant Contact marraskuussa 2015.

Miten kaikki nämä hankinnat vaikuttavat EIG:n palveluihin?

Tietysti monet teistä saattavat pohtia, ovatko EIG:n tarjoamat palvelut hyviä ottaen huomioon kaikki ne hankinnat, joita he ovat tehneet vuosien varrella. No, se riippuu keneltä kysyt.

Toisaalta BBB, Better Business Bureau, antaa sille arvosanan A+, joka perustuu useisiin tekijöihin, kuten siihen, kuinka kauan EIG on toiminut, kuinka monta valitusta sitä vastaan ​​on tehty ja kuinka hyvin yritys käsittelee valitukset. ja muuta taustatietoa. Toisaalta jotkut saattavat väittää, että EIG tuhoaa hankkimansa isännät, koska monialayritys pyrkii leikkaamaan kustannuksia aina kun mahdollista.

Hyvä keskitie lähestymistapa, jonka saatat haluta omaksua, on ymmärtää, että jokainen EIG-brändi on erilainen. Vaikka jotkin EIG-ostot voivat menestyä huonosti, jolloin ryhmittymä jättää ne kuolleeksi, muut yritysostot voivat kukoistaa, mikä houkuttelee ryhmittymän investoimaan siihen lisää. Tämän seurauksena jotkin hankinnat voivat itse asiassa mennä pilalle, mutta toiset paranevat uuden johdon aikana.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Great Khalin tukemista merkeistä

Mitkä ovat EIG:n tunnetuimpia merkkejä?

Nyt kun ymmärrämme hieman EIG:stä ja sen historiasta, voimme katsoa joitain sen suurimmista nimistä:

• Bluehost:

Kun se perustettiin vuonna 2003, Bluehost tuli näyttämölle tavoitteenaan tehdä parempi hosting-yritys kuin mitä siellä oli jo olemassa. Tätä silmällä pitäen he tekivät itsestään ihanteelliset isännät niille teistä, jotka vasta aloittavat verkkomatkansa. EIG osti sen myöhemmin marraskuussa 2010.

Se on rakennettu avoimen lähdekoodin teknologiaan, ja se keskittyy tällä hetkellä auttamaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä menestymään verkossa. Tätä silmällä pitäen yritys on onnistunut saamaan vallan miljoonille verkkosivustoille kaikkialla maailmassa, tehden siitä yhden suurimmista pilvipohjaisten verkkoratkaisujen tarjoajista.

• Hostgator:

Tämä on toinen kuuluisa nimi tässä luettelossa, jonka olet todennäköisesti nähnyt tai kuullut aiemmin. Vuonna 2002 perustettu Hostgator on aina pyrkinyt auttamaan yrittäjiä, kasvuhakkereita ja verkkomarkkinoijia vakiinnuttamaan verkkoläsnäolonsa. Myöhemmin EIG osti yrityksen kesäkuussa 2012.

Hostgatorista erottuu se, että sen alusta on suunnattu kasvuun, mikä tekee siitä täydellisen useimmille yrityksille, koosta riippumatta. Lisäksi yritys tarjoaa erinomaista tukea, jonka ansiosta asiakkaat voivat keskittyä liiketoimintaansa sen sijaan, että huolehtisivat sivuston teknisistä yksityiskohdista.

• Jatkuva yhteydenotto:

Yksinkertaistettua sähköpostimarkkinointia tarjoava Constant Contact on ihanteellinen pienille yrityksille, jotka suunnittelevat skaalausta. Tätä silmällä pitäen EIG osti yrityksen vuonna 2015.

Itse asiassa Constant Contact ei tarjoa vain sähköpostimarkkinointia, vaan se merkitsee myös muita verkkomarkkinoinnin työkaluja ja resursseja sekä asiakkailleen räätälöityä valmennusta. Lisäksi Constant Contactilla on laaja kouluttajien, konsulttien, franchising- ja teknologiantarjoajien verkosto, jotka kaikki ovat valmiina tukemaan yrityksen asiakkaita ja auttamaan heitä menestymään, joten Constant Contact on ihanteellinen pienille organisaatioille, järjestöille ja kaikille yhdistyksille, jotka voivat olla keinojen puutteessa.

• iPage:

EIG:n vuodesta 2007 omistama iPage on täydellinen pienille yrityksille, jotka haluavat navigoida verkossa ja löytää menestystä verkossa. Tämä johtuu siitä, että iPage tekee online-näkyvyyden rakentamisesta nopean ja helpon prosessin sekä vedä ja pudota -sivustojen rakentajien että laajan isännöintisuunnitelmien avulla. Lisäksi iPage yrittää varmistaa, että sen asiakkaat maksimoivat verkkovaikutuksensa tarjoamalla heille huippuluokan palveluita tarjoavan verkkoneuvojaryhmän.

• Sivuston rakentaja:

Kuten nimi saattaa vihjata, Sitebuilder on erikoistunut auttamaan asiakkaitaan rakentamaan ihanteellisen sivustonsa. Näin ollen yritys tarjoaa kaikki uusimmat ja helpoimmin käytettävät työkalut tämän tavoitteen saavuttamiseksi, mukaan lukien mahdollisuuden vetää ja pudottaa sisältöä sekä laajan valikoiman malleja, joista valita. Sitebuilderin apuohjelman ansiosta EIG päätti lisätä sen portfolioonsa vuoden 2015 toisella neljänneksellä.

Nykyään jokainen henkilö, joka haluaa aloittaa jotain verkossa, oli se sitten blogi tai kenkiä myyvä verkkokauppasivusto, voi löytää kaikki mahdollisesti tarvitsemansa ominaisuudet ja enemmän Sitebuilderista rakentaakseen sivuston, jolla on kaikki tarvitsemansa toiminnot. mutta silti ainutlaatuinen ilme, joka puhuu omistajansa puolesta.

• Iso kivi:

EIG:n tammikuussa 2014 ostama BigRock on all-in-one-kauppa kaikille, jotka haluavat vakiinnuttaa verkkonäkyvyytensä. Se tarjoaa sivuston rakennustyökaluja, verkkotunnuksia ja niin edelleen, joiden kaikkien tarkoituksena on tuoda verkkomenestys askeleen lähemmäksi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta hakukoneoptimoinnin sisältöesimerkkiä strategiaasi inspiroimiseksi vuonna 2023

• Domain.com:

Vuonna 2000 perustettu Domain.com aloitti toimintansa tehokkaana rekisterinpitäjänä, joka teki verkkotunnusten rekisteröinnistä helppoa. Nykyään yritys tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet: Toisaalta sillä on erinomaiset web-hosting- ja verkkotunnusten rekisteröintipalvelut, jotka molemmat ovat korkealaatuisia. Toisaalta se tarjoaa myös nämä palvelut erittäin edulliseen hintaan muuhun toimialaan verrattuna. Tämän seurauksena EIG päätti ostaa yrityksen jossain vuoden 2011 tienoilla.

Domain.com tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja, jotka on suunnattu verkkosivustojen luomiseen ja markkinointiin, kuten web-hosting, sähköpostimarkkinointi, SSL-sertifikaatit, VPS-isännöinti ja paljon muuta.

• BuyDomains:

Vuonna 1999 perustetulla BuyDomainsilla on yksi suurimmista premium-verkkotunnusten valikoimasta, jotka kaikki ovat myynnissä. Itse asiassa BuyDomainsilla on myynnissä yli miljoona huippuluokan verkkotunnusta, mikä tarjoaa yritysten omistajille ja yrittäjille mahdollisuuden löytää itselleen ja verkkonäkyvyylleen sopiva verkkotunnus. Loppujen lopuksi minkä tahansa menestyvän online-yrityksen on aloitettava oikealla verkkotunnuksella. Tästä syystä EIG osti BuyDomainsin vuonna 2014.

• Yksi alusta:

Monille pienille yrityksille voi olla työlästä huolehtia kyseisten tietojen päivittämisestä kaikissa asianomaisissa julkaisijoissa, kuten hakukoneissa, arvostelusivustoissa ja mobiilisovelluksissa, aina kun on uutta jakamisen arvoista tietoa. Onneksi tässä SinglePlatform tulee esiin.

Yksinkertaisesti sanottuna SinglePlatform antaa asiakkailleen mahdollisuuden päivittää tietojaan useissa asiaankuuluvissa myyntipisteissä, mukaan lukien Google, TripAdvisor ja Yelp. Tämä kyky lisätä sisältöä helposti ja jakaa sitä paikan päällä auttaa pienyrityksiä erottumaan joukosta ja vahvistaa niiden online-näkyvyyttä.

• Mojo-tori:

Tarjoamalla yli 7 000 teemaa, palvelua, logoa ja sovellusta, Mojo Marketplace antaa asiakkailleen mahdollisuuden rakentaa, brändätä ja skaalata verkkosivustojaan. Lisäksi Mojo Marketplace on niin keskittynyt asiakkaidensa menestykseen, että se tarjoaa laajan valikoiman WordPress-tuotteita sekä asiantuntijoita ja koulutusta. Tässä puhumattakaan suunnittelijoiden ja kehittäjien pääsystä ja tarjottavasta mukautetun logon suunnittelusta, kaikki asiakkaan eduksi. Itse asiassa juuri yrityksen keskittyminen asiakkaiden voimaannuttamiseen pakotti EIG:n ostamaan sen maaliskuussa 2013.

• ResellerClub:

ResellerClub tarjoaa laajan valikoiman palveluita web-suunnittelijoille, -kehittäjille ja ammattilaisille auttaakseen heitä vakiinnuttamaan pienyritysten online-läsnäolon. Näitä palveluita ovat hosting, verkkotunnukset, sovellukset, tietoturva, komentosarjat ja mallit. EIG osti ResellerClubin tammikuussa 2014, koska se on hyödyllinen verkkoammattilaisille.

• Osta verkkotunnuksia:

Niille teistä, jotka etsivät täydellistä verkkotunnusta yritykselleen, Buydomains saattaa olla ihanteellinen ratkaisu sinulle. Sen avulla voit etsiä premium-verkkotunnuksia, nimiä, jotka on jo rekisteröity mutta jotka ovat myynnissä. On selvää, että mitä mieleenpainuvampi ja tuotemerkittävämpi nimi on, sitä kalliimpi se on. EIG osti Buydomainsin vuonna 2014.

Muita merkkejä EIG:n sateenvarjossa?

Koska EIG on ollut mukana jo jonkin aikaa, se on onnistunut keräämään suuren määrän yrityksiä vyönsä alle. Tässä on luettelo joistakin sen omistamista brändeistä, joitain näistä hosting-brändeistä, joita olen tarkastellut perusteellisemmin:

• 2slick.com
• AccountSupport
• Pieni appelsiini
• ApolloHosting
• Apthost
• Arvixe
• Berry Information Systems LLC
• BlueDomino
• Dollar2Host
• Domain.com
• DomainHost
• Dot5Hosting
• Dotster
• easyCGI
• eHost
• EntryHost
• Eskaloida Internet
• FastDomain
• Läski lehmä
• Vapaakeltainen
• Glob@t
• Kotitila
• HostCentric
• HostClear
• Hostnine
• IsäntäMonster
• Isännöi kanssani nyt
• HostYourSite.com
• HyperMart
• IMulkona
• Intuit-verkkosivustot
• IPOWER/iPowerWeb
• IX Web Hosting
• JustHost
• LogicBoxit
• MojoMarketplace
• MyDomain
• MyResellerHome
• NetFirms
• Verkko-Web Hosting
• Seuraava
• PowWeb
• PureHost
• ReadyHosting.com
• Saba-Pro
• SEO hosting
• Sitelio
• Kaakkois-Web
• Spry
• StartLogic
• SuperGreen Hosting
• Kirjoituslevy
• USANetHosting
• Virtual Avenue
• VPSLink
• WebHost4Life
• webhosting.info
• Web-sivuston rakennustyökalu
• Webstrike Solutions
• Webzai
• Xeran
• YourWebHosting

🔥 Empfohlen:  Scale-Up Visa Route: Uusi mahdollisuus ammattitaitoisille työntekijöille Isossa-Britanniassa

On syytä huomauttaa, että EIG omistaa huomattavasti enemmän brändejä kuin tässä luettelossa olevat.

Mitä tämä kaikki merkitsee sinulle, kuluttajalle?

Se, että EIG on käyttänyt niin paljon aikaa portfolionsa rakentamiseen, on jakanut Internetin: Jotkut sanovat, että tämä konsolidointi on johtanut palvelun heikkenemiseen, kun taas toiset väittävät, ettei sillä ole oikeastaan ​​merkitystä. Siitä huolimatta, jos päätät tehdä ostoksia verkossa, sinun tulee tehdä oma tutkimus ja päättää itse. Ihannetapauksessa sinulla pitäisi olla luettelo kriteereistä, haluamistasi asioista ja asioista, jotka rikkovat sopimuksen, ja katsoa, ​​mitkä vaihtoehdot täyttävät ne.

Jos esimerkiksi päätät hankkia verkkotunnuksen rekisteröintipalvelun, kriteerisi voivat näyttää suunnilleen tältä:

  • Verkkotunnusten siirtojen toteutettavuus.
  • Hinnoittelu.
  • Asiakastuen vahvuus ja saatavuus.
  • Mahdolliset lisäpalvelut.
  • Drop catching -palvelu, joka on joidenkin rekisteröijien tarjoama palvelu, josta on hyötyä, kun unohdat uusia verkkotunnuksen ja saatat menettää

On selvää, että tähän luetteloon kannattaa lisätä muita asioita, kuten varmistaa, että rekisteröijä on ICANN-hyväksytty tai että rekisteröijä tarjoaa haluamasi huipputason verkkotunnuksen. Lisäksi, jos olet uusi verkkopelissä, sinun kannattaa harkita palvelua, joka tarjoaa sinulle sekä verkkotunnuksen nimen että isännöintipalvelut.

Sitä vastoin on olemassa useita asioita, joita saatat olla varovainen: Sinun tulee esimerkiksi varoa huonoja käyttökokemuksia, joita online-arvostelut voivat helposti huomauttaa.

Voit myös olla varovainen mahdollisten lisäosien hinnoittelun tai piilomaksujen suhteen, varsinkin jos rekisterinpitäjä yrittää jatkuvasti myydä sinulle lisää.

Tärkeintä on, että jokainen tilanne on erilainen, ja asiaankuuluva kokemuksesi sekä tavoitteesi vaikuttavat merkittävästi päätettäessä, minkä palvelun kanssa käytät. Siksi sen, kuuluuko yritys EIG-perheeseen vai ei, ei pitäisi vaikuttaa päätöksentekoon yhtä paljon kuin muiden asiaan liittyvien tekijöiden pitäisi.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.