Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Täydellinen opas CRM-uudelleenkohdistamiseen: mitä se on, miksi sillä on merkitystä ja hyödyt

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Täydellinen opas CRM-uudelleenkohdistamiseen: mitä se on, miksi sillä on merkitystä ja hyödyt

Jokaisen menestyvän yrityksen ytimessä ovat sen asiakkaat. Jotta yrityksesi voi jatkaa kasvuaan, sinun on jatkuvasti houkuteltava uusia asiakkaita säilyttäen samalla nykyinen asiakaskuntasi. CRM-alustan käyttö voi auttaa.

Jos käytät CRM:ää, voit tehdä CRM-uudelleenkohdistamisen, joka auttaa sinua toimittamaan personoitua sisältöä mahdollisille asiakkaille ja saada heidät jälleen kiinnostumaan yrityksestäsi.

Jos haluat lisätietoja CRM-putkilinjan uudelleenkohdistamisesta, jatka lukemista saadaksesi selville:

Jatka tämän CRM-uudelleenkohdistuksen oppaan lukemista oppiaksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mitä on CRM-uudelleenkohdistaminen?

CRM-uudelleenkohdistaminen on prosessi, jossa käytetään ensimmäisen osapuolen tietoja CRM-alustaltasi potentiaalisten asiakkaiden aktivoimiseen ja heidän pitämiseen vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa. CRM-putkien uudelleenkohdistamisen avulla voit käyttää keräämiäsi tietoja räätälöityjen markkinointimateriaalien toimittamiseen, jotta ihmiset saavat lisätietoja tuotteistasi tai palveluistasi.

Miksi CRM-uudelleenkohdistamisella on merkitystä?

Nyt kun tiedät, mitä CRM-uudelleenkohdistaminen on, saatat ihmetellä, miksi sillä on merkitystä. Miksi siihen pitäisi sijoittaa? Tässä on kaksi keskeistä syytä, miksi haluat investoida CRM-uudelleenkohdistamiseen:

1. Se auttaa sinua palauttamaan menetetty myynti

Yksi suurimmista syistä, miksi haluat tehdä CRM-putkilinjan uudelleenkohdistamisen, on se, että se auttaa sinua palauttamaan menetettyjen myynnin. Monet potentiaaliset asiakkaat sitoutuvat yritykseesi ja ovat kiinnostuneita tarjoamastasi. Ajan myötä he voivat kuitenkin hajaantua tai unohtaa yrityksesi.

Jos et ota näitä potentiaalisia asiakkaita uudelleen mukaan, menetät yrityksesi myynnin.

Sen sijaan voit houkutella potentiaalisia asiakkaita uudelleen CRM-uudelleenkohdistamisen avulla. Tämä strategia muistuttaa potentiaalisia asiakkaita yrityksestäsi ja siitä, että he ovat kiinnostuneita tarjoamastasi. Se on arvokasta, koska se auttaa sinua saamaan myyntiä yrityksellesi.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Ghost Writer? Opas ravitsemusterapeuteille

2. Se säästää rahaa

Toinen arvokas näkökohta CRM-putkien uudelleenkohdistamisessa on, että se auttaa säästämään rahaa.

Kun markkinoit alun perin potentiaalisille asiakkaille, näiden potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen ja heidän kiinnostuksensa saaminen voi maksaa sinulle hyvän osan markkinointibudjetistasi. Sinun on selvitettävä, mitkä mainosmateriaalit toimivat ja mikä herättää heidän kiinnostuksensa – se maksaa paljon rahaa.

Siksi CRM-uudelleenkohdistaminen on niin arvokasta – tiedät jo, kuka on kiinnostunut yrityksestäsi ja mistä he pitävät. Voit alkaa luoda räätälöityjä mainoskampanjoita, jotka houkuttelevat nämä mahdolliset asiakkaat ja saavat heidät olemaan vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa.

Sen sijaan, että käyttäisit enemmän markkinointidollareita kampanjoihin, jotka saattavat toimia, keskityt kampanjoihin, jotka sopivat kohdeyleisösi kiinnostuksen kohteeksi.

Kuten näet, CRM-putkien uudelleenkohdistaminen on arvokasta, koska se auttaa sinua säästämään rahaa. Sen sijaan, että pumppaisit rahaa kampanjoihin epävarmana, voit keskittyä sellaisten kampanjoiden luomiseen, joiden tiedät olevan tehokkaampia kohdeyleisöille.

Mitä etuja CRM-putkilinjan uudelleenkohdistamisesta on?

Seuraavaksi tässä CRM-uudelleenkohdistamista käsittelevässä oppaassa tarkastellaan CRM-putkilinjan uudelleenkohdistamisen etuja. Tässä on neljä tämän strategian käytön tärkeintä etua:

1. Kohdistat potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka ovat jo kiinnostuneita tarjonnastasi

Yksi CRM-putkien uudelleenkohdistamisen eduista on se, että kohdistat potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka ovat jo kiinnostuneita tarjoamastasi. Kuten aiemmin mainitsimme, yksi syy putkilinjan uudelleenkohdistamiseen on, että se säästää rahaa. Tämä johtuu siitä, että kohdistat potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka ovat olleet kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi.

Yksi haastavimmista markkinointitehtävistä on luoda vaikuttavia mainoksia, jotka resonoivat yleisösi kanssa, varsinkin kun et ole varma, kuka on kiinnostunut tarjouksistasi. Mutta kun kohdistat uudelleen CRM:n kautta, sinulla on kaikki tiedot, joita tarvitset luodaksesi kohdistettuja mainoksia, jotka toimivat – sinä, joka haluat ostaa sinulta.

Tämän seurauksena käytät aikaasi mainosten ja mainosmateriaalien luomiseen potentiaalisille asiakkaille, jotka ovat arvokkaita liidejä ja joista tulee todennäköisimmin asiakkaita.

🔥 Empfohlen:  Kuinka GPS-kuvaus korvaa Intian tietullikopit vuoden sisällä?

2. Toimitat räätälöityjä markkinointimateriaaleja

CRM-putkien uudelleenkohdistamisen merkittävä etu on se, että toimitat räätälöityjä markkinointimateriaaleja yleisöllesi. Koska sinulla on kaikki tiedot, tiedät kuka on kiinnostunut yrityksestäsi ja mikä on heille tärkeintä.

Näiden tietojen avulla voit luoda räätälöityjä markkinointimateriaaleja mahdollisille asiakkaille. Voit mukauttaa heidän kokemustaan, jotta he näkevät vain materiaalit, jotka resonoivat heidän kanssaan. Tämän seurauksena potentiaaliset asiakkaat sitoutuvat todennäköisemmin kampanjoihisi.

Räätälöidyn kokemuksen tarjoaminen ihmisille on loistava tapa muuttaa heidät mahdollisista asiakkaista.

3. Sinulla on tiedot markkinointipäätösten tueksi

Seuraavaksi tässä CRM-uudelleenkohdistamista käsittelevässä oppaassa puhutaan tiedoista. Jotta yrityksesi voi markkinoida tuotteitasi tai palveluitasi menestyksekkäästi, sinun on käytettävä tietoja. Tietoihin perustuva markkinointi auttaa sinua tarjoamaan kiinnostavampia ja osuvampia tarjouksia mahdollisten asiakkaiden muuttamiseksi.

CRM-putkilinjan uudelleenkohdistamisen avulla käytät tietoja markkinointipäätösten tekemiseen. CRM sisältää runsaasti arvokasta tietoa mahdollisista asiakkaista, joita voit käyttää markkinoidaksesi heille tehokkaammin.

Tämä strategia auttaa sinua tekemään järkeviä markkinointipäätöksiä arvausten sijaan, jotta saat enemmän mahdollisia asiakkaita.

4. Voit myydä enemmän

Toinen CRM-putkien uudelleenkohdistamisen eduista on se, että voit myydä enemmän. Uudelleenkohdistaminen CRM:n avulla ei ole vain hyödyllistä saada potentiaaliset asiakkaat konvertoitumaan, vaan se auttaa myös saamaan aiemmat asiakkaat ostamaan uudelleen.

Jos joku on ostanut yritykseltäsi aiemmin, voit käyttää putkilinjan uudelleenkohdistamista saadaksesi hänet harkitsemaan lisää ostamista sinulta. Voit yrittää ristiinmyydä näitä potentiaalisia asiakkaita heidän aikaisempien ostojensa perusteella.

Jos esimerkiksi joku on äskettäin ostanut sinulta tietokonenäytön, voit yrittää ristiinmyydä uutta näppäimistöä tai hiirtä. CRM-uudelleenkohdistaminen voi auttaa sinua saamaan kyseisten tuotteiden mainosmateriaalit kiinnostuneiden asiakkaiden eteen.

Oletko valmis aloittamaan CRM-uudelleenkohdistamisen?

Tässä CRM-uudelleenkohdistamista koskevassa oppaassa käsittelimme kaiken, mitä sinun tulee tietää mahdollisten asiakkaiden uudelleensitouttamisesta, jotta heistä tulee asiakkaita. Nyt on aika käynnistää CRM-putkilinjan uudelleenkohdistusstrategiasi. Mutta menestyäksesi strategiassasi tarvitset CRM-ohjelmiston, joka antaa sinulle tiedot, joita tarvitset onnistuneen kampanjan käynnistämiseen.

🔥 Empfohlen:  Miksi sinun pitäisi opiskella datatiedettä Shiv Nadarin yliopistossa, Delhi NCR

Jos sinulla ei ole CRM-ohjelmistoa tai et ole tyytyväinen nykyiseen CRM-ohjelmistoosi, WebFX voi auttaa. CRM-alustallamme, Pähkinänkuorella, on yli 500 viiden tähden arvostelua, jotka todistavat alustamme laadusta.

WebFX-tiimimme rakentaessa CRM-uudelleenkohdistamisstrategiaasi voit luottaa siihen, että saavutamme haluamasi tulokset. Olemme jo tuoneet yli 3 miljardia dollaria liikevaihtoa ja yli 7,8 miljoonaa liidettä asiakkaillemme.

Oletko valmis aloittamaan yrityksesi myynnin lisääminen? Ota yhteyttä verkossa tai soita meille tänään klo 800-280-1062 puhua strategin kanssa!