Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Täydellinen opas Google Penguin Algorithm -päivitykseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Täydellinen opas Google Penguin Algorithm -päivitykseen

Kymmenen vuotta on kulunut siitä, kun Google esitteli Penguin-algoritmin ja otti vahvemman kannan manipulatiivisiin linkkien rakentamiskäytäntöihin.

Algoritmiin on tehty useita päivityksiä, ja siitä on tullut reaaliaikainen osa Googlen ydinalgoritmia, minkä seurauksena rangaistukset ovat vähentyneet, mutta ne ovat edelleen olemassa sekä osittaisessa että koko sivuston muodossa.

Suurin osa Google väittää jättävänsä huomioimatta monia huonolaatuisia linkkejä verkossa, mutta se on silti valppaana ja tarkkailee luonnottomia malleja, kuten linkkijärjestelmiä, PBN-numeroita, linkkien vaihtoa ja luonnottomia lähteviä linkkimalleja.

Pingviinin esittely

Vuonna 2012 Google julkaisi virallisesti “verkkoroskapostialgoritmipäivityksen”, joka kohdistui erityisesti linkkien roskapostiin ja manipuloiviin linkkien rakentamiskäytäntöihin.

Verkkoroskapostialgoritmi tuli myöhemmin tunnetuksi (virallisesti) Penguin-algoritmin päivityksenä Matt Cuttsin twiitillä, joka oli silloin Googlen verkkoroskapostitiimin johtaja.

Vaikka Google nimesi algoritmin virallisesti Penguiniksi, sen nimen alkuperästä ei ole virallista tietoa.

Panda-algoritmin nimi tuli yhdeltä siihen osallistuneelta avaininsinööriltä, ​​ja on enemmän kuin todennäköistä, että Penguin on peräisin samanlaisesta lähteestä.

Yksi suosikkini Pingviinien nimeämisteorioistani on, että se osoittaa kunnioitusta DC:n Batmanin pingviinille.

Pieni sääraportti: Päivitimme 1. Penguin-algo-tiedot tunti sitten. Vaikuttaa alle 0,1 %:iin englanninkielisistä hauista. Konteksti: http://t.co/ztJiMGMi

– Matt Cutts (@mattcutts) 26. toukokuuta 2012

Ennen Penguin-algoritmia linkkien määrällä oli suurempi merkitys verkkosivun pisteytyksen määrittämisessä, kun Google indeksoi sen ja analysoi sen.

Tämä tarkoitti, että kun oli kyse verkkosivustojen sijoituksesta näiden hakutulossivujen pisteiden perusteella, jotkin heikkolaatuiset verkkosivustot ja sisällöt ilmestyivät näkyvämmille sijoille maksuttomissa hakutuloksissa kuin niiden olisi pitänyt.

Miksi Google Penguin tarvittiin

Googlen sota huonoa laatua vastaan ​​alkoi Panda-algoritmilla, ja Penguin oli laajennus ja lisäys arsenaaliin tämän sodan taistelemiseksi.

Pingviini oli Googlen vastaus lisääntyvään käytäntöön manipuloida hakutuloksia (ja sijoituksia) black hat -linkinrakennustekniikoiden avulla.

Cutts sanoi SMX Advanced 2012 -konferenssissa:

Tarkastelemme sitä jotain, joka on suunniteltu käsittelemään heikkolaatuista sisältöä. Se alkoi Pandasta, ja sitten huomasimme, että roskapostia oli edelleen paljon, ja Penguin oli suunniteltu käsittelemään sitä.

Algoritmin tavoitteena oli saada enemmän hallintaa useisiin blackhat roskapostitekniikoihin ja vähentää niiden tehokkuutta.

Ymmärtämällä ja prosessoimalla paremmin verkkosivustojen ja verkkovastaavien ansaitsemia linkkityyppejä Penguin pyrki varmistamaan, että luonnolliset, arvovaltaiset ja asiaankuuluvat linkit palkitsevat sivustot, joihin ne osoittivat, kun taas manipuloivat ja roskapostilinkit alennettiin.

Penguin käsittelee vain sivuston saapuvia linkkejä. Google tarkastelee vain linkit, jotka osoittavat kyseiselle sivustolle, eikä katso lainkaan kyseiseltä sivustolta lähteviä linkkejä.

Ensimmäinen käynnistys ja vaikutus

Kun Penguin lanseerattiin ensimmäisen kerran huhtikuussa 2012, se vaikutti Googlen omien arvioiden mukaan yli 3 prosenttiin hakutuloksista.

Pieni sääraportti: Päivitimme 1. Penguin-algo-tiedot tunti sitten. Vaikuttaa alle 0,1 %:iin englanninkielisistä hauista. Konteksti: http://t.co/ztJiMGMi

– Matt Cutts (@mattcutts) 26. toukokuuta 2012

Penguin 2.0, algoritmin neljäs päivitys (mukaan lukien ensimmäinen julkaisu), julkaistiin toukokuussa 2013, ja se vaikutti noin 2,3 prosenttiin kaikista kyselyistä.

Lanseerauksen yhteydessä Penguinin sanottiin kohdistaneen kahteen tiettyyn manipuloivaan käytäntöön, erityisesti linkkijärjestelmiin ja avainsanojen täyttämiseen.

Linkkijärjestelyt ovat kattotermi manipuloiville linkkien rakentamiskäytännöille, kuten vaihdoille, linkeistä maksamiselle ja muille luonnottomille linkkikäytännöille, jotka on kuvattu Googlen linkkikaavion dokumentaatio.

Penguinin ensimmäinen lanseeraus tähtää myös avainsanojen täyttämiseen, joka on sittemmin liitetty Panda-algoritmiin (jota pidetään enemmän sisällön ja sivuston laadun algoritmina).

Tärkeimmät Google Penguin -päivitykset ja -päivitykset

Penguin-algoritmiin on tehty useita päivityksiä ja päivityksiä sen julkaisun jälkeen vuonna 2012, ja mahdollisesti useita muita parannuksia, jotka ovat jääneet historiaan tuntemattomina algoritmipäivityksinä.

Google Penguin 1.1: 26. maaliskuuta 2012

Tämä ei ollut muutos itse algoritmiin, vaan sen sisältämien tietojen ensimmäinen päivitys.

Tässä tapauksessa verkkosivustot, joihin julkaisu oli alun perin vaikuttanut ja jotka olivat aktiivisesti tyhjentäneet linkkiprofiilejaan, toipuivat jonkin verran, kun taas toiset, joita Penguin ei ollut saanut kiinni ensimmäisellä kerralla, havaitsivat vaikutuksen.

Google Penguin 1.2: 5. lokakuuta 2012

Tämä oli toinen tietojen päivitys. Se vaikutti englanninkielisiin kyselyihin sekä kansainvälisiin kyselyihin.

Sääraportti: Pingviinien tietojen päivitys tulossa tänään. 0,3 % englanninkielisistä kyselyistä vaikuttaa huomattavasti. Yksityiskohdat: http://t.co/Esbi2ilX

– Pelottava Matt Cutts (@mattcutts) 5. lokakuuta 2012

Google Penguin 2.0: 22. toukokuuta 2013

Tämä oli teknisesti kehittyneempi versio Penguin-algoritmista ja muutti tapaa, jolla algoritmi vaikutti hakutuloksiin.

Penguin 2.0 vaikutti noin 2,3 prosenttiin englanninkielisistä kyselyistä, samoin kuin muihin kieliin suhteellisesti.

Tämä oli myös ensimmäinen Penguin-päivitys, joka katsoi verkkosivustojen etusivua ja ylätason luokkasivuja syvemmälle todisteiden linkkien roskapostin ohjaamisesta verkkosivustolle.

Google Penguin 2.1: 4. lokakuuta 2013

Ainoa päivitys Penguin 2.0:aan (2.1) tuli saman vuoden lokakuun 4. päivänä. Se vaikutti noin 1 prosenttiin kyselyistä.

Vaikka Googlelta ei ollut virallista selitystä, tiedot viittaavat siihen, että 2.1-tietojen päivitys edisti myös sitä, kuinka syvälle Penguin tutki verkkosivustoa ja indeksoi syvemmälle, ja suoritti lisäanalyysin siitä, sisälsivätkö roskapostilinkit.

Google Penguin 3.0: 17. lokakuuta 2014

Vaikka tämä nimettiin suureksi päivitykseksi, se oli itse asiassa toinen tietojen päivitys; mahdollisti aiempien päivitysten vaikutuksen saaneiden ilmaantua ja toipua, kun taas monet muut, jotka olivat jatkaneet roskapostilinkkien käyttöä ja pakenneet aikaisempien vaikutusten tutkasta, näkivät vaikutuksen.

🔥 Empfohlen:  WhatsApp Web saa selainlaajennuksen turvallisuuden parantamiseksi

Googlen työntekijä Pierre Far vahvisti tämän postauksella Google+ -profiilissaan ja että päivityksen käyttöönotto kestää “muutaman viikon”.

Far totesi myös, että tämä päivitys vaikutti alle yhteen prosenttiin englanninkielisistä hakukyselyistä.

Google Penguin 4.0: 23. syyskuuta 2016

Melkein kaksi vuotta 3.0-päivityksen jälkeen lanseerattiin viimeinen Penguin-algoritmipäivitys.

Suurin muutos tässä iteraatiossa oli se, että Penguinista tuli osa ydinalgoritmia.

Kun algoritmi ylittää tullakseen osaksi ydintä, se ei tarkoita, että algoritmin toiminnallisuus olisi muuttunut tai voi muuttua dramaattisesti uudelleen.

Se tarkoittaa, että Googlen käsitys algoritmista on muuttunut, ei itse algoritmi.

Nyt samanaikaisesti ytimen kanssa toimiva Penguin arvioi verkkosivustoja ja linkkejä reaaliajassa. Tämä tarkoitti, että voit nähdä (kohtuullisesti) välittömät vaikutukset linkkien rakentamisesta tai korjaustöistä.

Uusi Penguin ei myöskään ollut umpinainen linkkipohjaisten rangaistusten jakamisessa, vaan pikemminkin devalvoi itse linkit. Tämä on vastakohta aiemmille Penguin-iteraatioille, joissa negatiivista rangaistiin.

Tästä huolimatta käänteisiin linkkeihin liittyvät tutkimukset ja henkilökohtaisen kokemuksen perusteella algoritmiset rangaistukset ovat edelleen olemassa.

SEO-ammattilaisten julkaisemat tiedot (esim. Michael Cottam), sekä hylkäämistiedostojen aiheuttama algoritmisten alempien versioiden näkeminen Penguin 4.0:n jälkeen vahvistavat tämän uskomuksen.

Google Penguin Algorithmic -päivitykset

Pian sen jälkeen, kun Penguin-algoritmi esiteltiin, verkkovastaavat ja brändit, jotka olivat käyttäneet manipuloivia linkkien rakentamistekniikoita tai täyttäneet käänteislinkkiprofiilinsa runsaalla määrällä heikkolaatuisia linkkejä, alkoivat nähdä orgaanisen liikenteensä ja sijoituksensa laskua.

Kaikki Penguin-versiot eivät olleet koko sivuston laajuisia – osa niistä oli osittaisia ​​ja vaikutti vain tiettyihin avainsanaryhmiin, joihin oli lähetetty runsaasti roskapostia ja joita oli liikaa optimoitu, kuten avaintuotteita ja joissakin tapauksissa jopa brändejä.

Penguinin vaikutus voi myös siirtyä verkkotunnusten välillä, joten verkkotunnusten vaihtaminen ja vanhan uudelleenohjaus uuteen voi aiheuttaa lisää ongelmia pitkällä aikavälillä.

Kokeet ja tutkimukset osoittavat, että 301- tai 302-uudelleenohjauksen käyttö ei poista Penguinin vaikutusta. Googlen verkkovastaavien keskusteluryhmäJohn Mueller vahvisti, että metapäivitys yhdestä verkkotunnuksesta uuteen verkkotunnukseen voi myös aiheuttaa ongelmia.

Yleisesti ottaen suosittelemme olemaan käyttämättä meta-refresh-tyyppisiä uudelleenohjauksia, koska tämä voi aiheuttaa hämmennystä käyttäjille (ja hakukoneiden indeksoijille, jotka saattavat luulla sen uudelleenohjausyritykseksi).

Google Penguin Recovery

Hylkäämistyökalu on ollut hyödyksi hakukoneoptimoinnin harjoittajille, ja tämä ei ole muuttunut edes nyt, kun Penguin on olemassa osana ydinalgoritmia.

Kuten arvata saattaa, on julkaistu tutkimuksia ja teorioita, joiden mukaan linkkien hylkääminen ei itse asiassa auta mitään linkkipohjaisten algoritmien alentamiseen ja manuaalisiin toimiin, mutta Googlen edustajat ovat torjuneet tämän teorian julkisesti.

@joshbachynski hylkäämiset voivat auttaa Penguinille.

– Matt Cutts (@mattcutts) 28. kesäkuuta 2013

Tästä huolimatta Google suosittelee, että hylkäämistyökalua tulisi käyttää vain viimeisenä keinona käsitellä linkkien roskapostia, koska linkin hylkääminen on paljon helpompaa (ja vaikutukseltaan nopeampi prosessi) kuin hyvien linkkien uudelleenarviointipyyntöjen lähettäminen. .

Mitä sisällytetään hylkäämistiedostoon

Hylkäämistiedosto on Googlelle lähettämäsi tiedosto, joka kehottaa heitä jättämään huomioimatta kaikki tiedostossa olevat linkit, jotta ne eivät vaikuta sivustoosi.

Tuloksena on, että negatiiviset linkit eivät enää aiheuta negatiivisia sijoitusongelmia sivustollesi, kuten Penguinille.

Mutta se tarkoittaa myös sitä, että jos sisällytit virheellisesti korkealaatuisia linkkejä hylkäystiedostoosi, linkit eivät enää auta sijoitustasi.

Sinun ei tarvitse sisällyttää hylkäystiedostoosi huomautuksia, elleivät ne ole tarkoitettu vain viitteellesi. On hyvä laittaa vain linkit mukaan eikä mitään muuta.

Google ei lue hylkäystiedostoosi tekemiäsi merkintöjä, koska se käsittelee sen automaattisesti ilman, että ihminen olisi koskaan lukenut sitä.

Jotkut pitävät hyödyllisenä lisätä sisäisiä merkintöjä, kuten päivämäärä, jolloin URL-osoitteiden ryhmä lisättiin hylättyyn tiedostoon, tai kommentteja heidän yrityksistään tavoittaa verkkovastaava linkin poistamiseksi.

Kun olet ladannut hylkäämistiedoston, Google lähettää sinulle vahvistuksen.

Mutta vaikka Google käsittelee sen välittömästi, se ei heti alenna näitä linkkejä. Joten et toivu heti, kun lähetät kieltäytymisen yksin.

Googlen on silti mentävä ulos ja indeksoitava yksittäiset linkit, jotka olet lisännyt hylkäystiedostoon, mutta hylkäystiedosto ei kehota Googlea indeksoimaan näitä sivuja erikseen.

Ei myöskään ole mahdollista määrittää, mitkä linkit on alennettu ja mitkä eivät, koska Google sisällyttää silti molemmat linkitysraporttiisi Google Search Consolessa.

Jos olet aiemmin lähettänyt hylkäämistiedoston Googlelle, se korvaa sen uudella, ei lisää sitä.

Joten on tärkeää varmistaa, että jos olet aiemmin hylännyt linkkejä, sisällytät ne edelleen uuteen hylkäystiedostoosi.

Voit aina ladata kopion nykyisestä hylkäämistiedostosta Google Search Consolessa.

Yksittäisten linkkien hylkääminen vs. verkkotunnukset

On suositeltavaa, että valitset linkkien hylkäämisen verkkotunnustasolla yksittäisten linkkien hylkäämisen sijaan.

Joissakin tapauksissa haluat hylätä yksittäiset linkit, kuten suurella sivustolla, jolla on sekoitus laadukkaita ja maksullisia linkkejä.

Mutta suurimmalle osalle linkeistä voit tehdä verkkotunnuspohjaisen hylkäämisen.

Googlen tarvitsee indeksoida vain yksi sivu kyseisellä sivustolla, jotta linkki saa alennushinnan sivustossasi.

Verkkotunnuspohjaisten hylkäysten tekeminen tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että linkit indeksoidaan www- tai ei-www-muodossa, koska verkkotunnuspohjainen hylkääminen ottaa tämän huomioon.

Käänteisten linkkien löytäminen

Jos epäilet, että Penguin on vaikuttanut kielteisesti sivustoosi, sinun on suoritettava linkkien tarkastus ja poistettava tai hylättävä heikkolaatuiset tai roskapostilinkit.

🔥 Empfohlen:  SE Ranking Review 2023: Sinun täydellinen SEO Toolkit

Google Search Console sisältää luettelon sivustojen omistajille tarkoitetuista käänteislinkeistä, mutta muista, että se sisältää myös linkkejä, jotka on jo nofollowed.

Jos linkki on nofollowed, sillä ei ole vaikutusta sivustoosi. Muista kuitenkin, että sivusto voi poistaa tämän nofollow’n tulevaisuudessa ilman varoitusta.

On myös monia kolmannen osapuolen työkaluja, jotka näyttävät linkkejä sivustollesi, mutta koska jotkin sivustot estävät näitä kolmannen osapuolen robotteja indeksoimasta sivustoaan, ne eivät voi näyttää sinulle kaikkia sivustollesi osoittavia linkkejä.

Ja vaikka jotkut sivustot, jotka estävät näitä robotteja, ovat laadukkaita ja tunnettuja sivustoja, jotka eivät halua tuhlata kaistanleveyttä kyseisiin robotteihin, jotkut roskapostisivustot käyttävät sitä myös piilottaakseen heikkolaatuisia linkkejänsä ilmoittamiselta.

Käänteisten linkkien seuranta on myös olennainen tehtävä, koska joskus toimiala, jolla työskentelemme, ei ole täysin rehellinen ja negatiivisia SEO-hyökkäyksiä voi tapahtua. Silloin kilpailija ostaa roskapostilinkkejä ja osoittaa ne sivustollesi.

Monet käyttävät “negatiivista hakukoneoptimointia” tekosyynä, kun Google saa heidän sivustonsa kiinni huonolaatuisista linkeistä.

Google on kuitenkin sanonut, että he ovat melko hyviä tunnistamaan tämän, kun se tapahtuu, joten useimpien verkkosivustojen omistajien ei tarvitse huolehtia siitä.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että hylkäämisominaisuuden ennakoiva käyttö ilman selkeää merkkiä algoritmisesta rangaistuksesta tai ilmoitusta manuaalisesta toiminnasta on hyvä idea.

Mielenkiintoista on kuitenkin, että SEJ:n syyskuussa 2017 tekemä kysely paljasti, että 38 % hakukoneoptimoijista ei koskaan kiellä käänteisiä linkkejä.

Käänteisen linkin profiilin läpikäyminen ja kunkin linkittävän verkkotunnuksen tarkasteleminen sen suhteen, onko se haluamasi linkki vai ei, ei ole kevyt tehtävä.

Linkin poistaminen Outreach

Google suosittelee yrität tavoittaa sivustot ja verkkovastaavat, joilta huonot linkit ovat peräisin, ja pyydät niiden poistamista ennen kuin alat hylätä ne.

Jotkut sivustojen omistajat vaativat maksun linkin poistamisesta.

Google suosittelee, että et koskaan maksa linkkien poistamisesta. Lisää vain nuo linkit hylkäystiedostoosi ja siirry seuraavaan linkin poistoon.

Vaikka yhteydenotto on tehokas tapa toipua linkkipohjaisesta rangaistuksesta, se ei ole aina välttämätöntä.

Penguin-algoritmi ottaa huomioon myös linkkiprofiilin kokonaisuutena ja korkealaatuisten, luonnollisten linkkien määrän verrattuna roskapostilinkkien määrään.

Vaikka osittaisen rangaistuksen tapauksessa (joka vaikuttaa ylioptimoituihin avainsanoihin), algoritmi voi silti vaikuttaa sinuun. Käänteisten linkkien ylläpidon ja valvonnan olennaisten seikkojen pitäisi pitää sinut suojassa.

Jotkut verkkovastaavat jopa sisällyttävät “ehdot” verkkosivustonsa käyttöehtoihin ja tavoittavat aktiivisesti verkkosivustoja, joiden heidän mielestään ei pitäisi linkittää niihin:

Linkin laadun arviointi

Monilla on vaikeuksia arvioida linkin laatua.

Älä oleta, että koska linkki tulee .edu-sivustolta, se on korkealaatuinen.

Monet opiskelijat myyvät henkilökohtaisten verkkosivustojensa linkkejä näille .edu-verkkotunnuksille, jotka ovat erittäin roskapostia ja jotka tulisi hylätä.

Samoin .edu-verkkotunnuksissa on paljon hakkeroituja sivustoja, joiden linkit ovat heikkolaatuisia.

Älä tee arvioita tiukasti verkkotunnuksen tyypin perusteella. Vaikka et voi tehdä automaattisia oletuksia .edu-verkkotunnuksista, sama koskee kaikkia TLD:itä ja ccTLD:itä.

Google on vahvistanut, että vain tietyllä TLD:llä oleminen ei auta tai vahingoita hakusijoituksia. Mutta sinun on tehtävä yksilöllisiä arvioita.

On olemassa pitkäaikainen vitsi siitä, kuinka .info-verkkotunnuksessa ei ole koskaan ollut laadukasta sivua, koska niin monet roskapostittajat käyttivät niitä, mutta itse asiassa kyseiseltä aluetunnukselta tulee hienoja laadukkaita linkkejä, mikä osoittaa, miksi linkkien yksilöllinen arviointi on niin tärkeä.

Varo linkkejä oletetuilta korkealaatuisilta sivustoilta

Älä katso linkkiluetteloa ja pidä automaattisesti tiettyjen verkkosivustojen linkkejä laadukkaina linkkinä, ellet tiedä, että hyvin tietty linkki on korkealaatuinen.

Pelkästään se, että sinulla on linkki suurelta verkkosivustolta, kuten Huffington Postilta tai BBC:ltä, ei tee siitä automaattista korkealaatuista linkkiä Googlen silmissä – jos mitään, sinun pitäisi kyseenalaistaa sitä enemmän.

Monet näistä sivustoista myyvät myös linkkejä, vaikkakin osa niistä on naamioitu mainoksiksi tai sen on tehnyt rikollinen avustaja, joka myy linkkejä heidän artikkeleihinsa.

Monet hakukoneoptimoijat, jotka ovat saaneet linkkien manuaalisia toimia, jotka sisältävät linkkejä näistä sivustoista Googlen esimerkeissä, ovat vahvistaneet, että tämäntyyppiset linkit korkealaatuisista sivustoista ovat todella heikkolaatuisia. Ja kyllä, he voivat todennäköisesti myötävaikuttaa pingviini-ongelmaan.

Mainossisällön kasvaessa tulemme näkemään yhä enemmän tämänkaltaisia ​​linkkejä huonolaatuisiksi.

Tutki aina linkit, varsinkin jos aiot olla poistamatta niitä pelkästään sen sivuston perusteella, jolta linkki on.

Kampanjalinkit

Kuten mainoksissa, sinun on harkittava kaikkia linkkejä, jotka sivustot ovat saattaneet osoittaa sinulle ja joita voidaan pitää mainoslinkkeinä.

Maksulliset linkit eivät aina tarkoita, että linkkeihin vaihdetaan rahaa.

Esimerkkejä mainoslinkeistä, jotka ovat Googlen silmissä teknisesti maksettuja linkkejä, ovat kaikki linkit, jotka annetaan vastineeksi ilmaisesta tuotteen arvioinnista tai alennuksesta.

Vaikka tämäntyyppiset linkit olivat hyviä vuosia sitten, niitä on nyt nofollowed.

Saat silti linkin arvon, mutta sen sijaan, että se auttaisi sijoituksia, se tapahtuisi bränditietoisuuden ja liikenteen kautta.

Sinulla saattaa olla linkkejä vuosia sitten tehdystä mainoskampanjasta, jotka vaikuttavat nyt kielteisesti sivustoon.

Kaikista näistä syistä johtuen on erittäin tärkeää arvioida jokainen linkki erikseen. Haluat poistaa huonolaatuiset linkit, koska ne vaikuttavat Penguiniin tai voivat aiheuttaa tulevan manuaalisen toimenpiteen.

Et kuitenkaan halua poistaa hyviä linkkejä, koska ne ovat linkkejä, jotka auttavat sijoituksiasi hakutuloksissa.

🔥 Empfohlen:  Google Analytics 4 -aloitussivuraportin luominen alle 4 minuutissa

Mainoslinkit, joita ei ole nofollowed, voivat myös käynnistää manuaalisen toimenpiteen lähteville linkeille sivustolla, jossa linkit on sijoitettu.

Pingviinien toipumista ei ole näköpiirissä?

Joskus sen jälkeen, kun verkkovastaavat ovat tehneet paljon vaivaa linkkiprofiilinsa puhdistamiseksi, he eivät vieläkään näe liikenteen tai sijoituksen kasvua.

Tämän taustalla on useita mahdollisia syitä, mukaan lukien:

  • Alkuperäinen liikenteen ja sijoituksen nousu nähtiin ennen kuin algoritminen rangaistus oli perusteeton (ja todennäköisesti lyhytaikainen) ja johtui huonoista käänteislinkeistä.
  • Kun linkit on poistettu, uusia, arvokkaampia käänteisiä linkkejä ei ole pyritty hankkimaan.
  • Kaikkia negatiivisia käänteisiä linkkejä ei ole hylätty / riittävän suuri osa negatiivisista linkeistä on poistettu.
  • Ongelma ei aluksi ollut linkkipohjainen.

Kun toivut Penguinista, älä odota sijoituksesi palaavan samaan paikkaan, jossa ne olivat ennen Pingviiniä, äläkä että paluu tapahtuu välittömästi.

Aivan liian monet sivustojen omistajat ovat saaneet vaikutelman, että he alkavat välittömästi sijoittua suosituimpien hakukyselyiden kärkeen, kun Penguin nostetaan.

Ensinnäkin jotkut hylkäämistäsi linkeistä vaikuttivat todennäköisesti keinotekoisesti korkeaan sijoitukseen, joten et voi odottaa niiden olevan yhtä korkealla kuin ennen.

Toiseksi, koska monilla sivustojen omistajilla on vaikeuksia arvioida linkkien laatua, jotkin korkealaatuiset linkit hylätään väistämättä prosessin aikana, linkit, jotka vaikuttivat ylempään sijoitukseen.

Lisää sekaan se tosiasia, että Google muuttaa jatkuvasti sijoitusalgoritmiaan, joten aiemmin sinua hyödyttäneillä tekijöillä ei ehkä ole niin suurta vaikutusta nyt ja päinvastoin.

Google Penguin myytit ja väärinkäsitykset

Yksi SEO-alan ja siihen osallistuvien hienoista asioista on, että se on erittäin aktiivinen ja elinvoimainen yhteisö, ja uusia teorioita ja kokeilutuloksia julkaistaan ​​verkossa päivittäin.

Tämä on luonnollisesti johtanut siihen, että Googlen algoritmeista on syntynyt useita myyttejä ja väärinkäsityksiä. Pingviini ei ole erilainen.

Tässä on muutamia myyttejä ja väärinkäsityksiä Penguin-algoritmista, joita olemme nähneet vuosien varrella.

Myytti: Pingviini on rangaistus

Yksi suurimmista myyteistä Penguin-algoritmista on, että ihmiset kutsuvat sitä rangaistukseksi (tai siihen, mitä Google viittaa manuaaliseksi toimenpiteeksi).

Pingviini on luonteeltaan tiukasti algoritminen. Google ei voi nostaa sitä manuaalisesti.

Huolimatta siitä, että algoritmimuutos ja rangaistus voivat molemmat aiheuttaa suuren laskun verkkosivustojen sijoituksissa, niiden välillä on joitain melko rajuja eroja.

Rangaistus (tai manuaalinen toimenpide) tapahtuu, kun Googlen verkkoroskapostitiimin jäsen on vastannut ilmoitukseen, tutkinut asiaa ja katsonut, että verkkotunnukselle on määrättävä rangaistus.

Saat tästä manuaalisesta toimenpiteestä ilmoituksen Google Search Consolen kautta.

Kun kohtaat manuaalisen toimenpiteen, sinun on tarkistettava käänteiset linkit ja lähetettävä Googlen sääntöjen vastaisten roskasisältöisten linkkien hylkääminen, mutta sinun on myös lähetettävä uudelleenarviointipyyntö Googlen verkkoroskapostitiimille.

Jos se onnistuu, rangaistus kumotaan; ja jos se ei onnistu, se palaa takaisin linkkiprofiilin tarkistamiseen.

Penguin-version alentaminen tapahtuu ilman Google-tiimin jäsenen osallistumista. Kaikki tehdään algoritmisesti.

Aiemmin sinun piti odottaa päivitystä tai algoritmipäivitystä, mutta nyt Penguin toimii reaaliajassa, joten palautukset voivat tapahtua paljon nopeammin (jos korjaustyötä on tehty riittävästi).

Myytti: Google ilmoittaa sinulle, jos pingviini osuu sivustollesi

Toinen myytti Google Penguin -algoritmista on, että sinulle ilmoitetaan, kun se on otettu käyttöön.

Valitettavasti tämä ei ole totta. Search Console ei ilmoita sinulle, että sijoituksesi ovat laskeneet Penguinin käytön vuoksi.

Tämä osoittaa jälleen algoritmin ja rangaistuksen välisen eron – saat ilmoituksen, jos sinua kohtaa rangaistus.

Pingviinistä toipumisprosessi on kuitenkin huomattavan samanlainen kuin rangaistuksesta toipuminen.

Myytti: Huonojen linkkien kieltäminen on ainoa tapa kääntää pingviini-isku

Vaikka tämä taktiikka poistaa paljon huonolaatuisia linkkejä, se on täysin aikaa vievää ja mahdollista resurssien tuhlausta.

Google Penguin tarkastelee laadukkaiden linkkien prosenttiosuutta roskapostiluonteisiin linkkeihin verrattuna.

Sen sijaan, että keskittyisit näiden heikkolaatuisten linkkien poistamiseen manuaalisesti, saattaa olla syytä keskittyä lisäämään verkkosivustollasi olevien laadukkaiden linkkien määrää.

Tällä on parempi vaikutus prosenttiosuuteen, jonka Penguin ottaa huomioon.

Myytti: Et voi toipua pingviinistä

Kyllä, voit toipua Penguinista.

Se on mahdollista, mutta vaatii jonkin verran kokemusta Google-algoritmien epävakaiden ominaisuuksien käsittelystä.

Paras tapa päästä eroon Penguinin negatiivisista vaikutuksista on unohtaa kaikki olemassa olevat linkit verkkosivustollasi ja alkaa hankkia alkuperäisiä toimituksellisia linkkejä.

Mitä enemmän näitä laadukkaita linkkejä saat, sitä helpompi on vapauttaa verkkosivustosi Penguinin otteesta.