Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Täydellinen Tata Groupin pennyosakeluettelo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Täydellinen Tata Groupin pennyosakeluettelo

Haluatko ostaa osakkeita ja monipuolistaa salkkuasi? Silloin olet täytynyt törmätä useisiin Tata Groupin osakkeisiin markkinoilla. Suurin osa Tatan osakkeista on multibagger-osakkeita, joissa on valtava potentiaali. Monien blue chip -osakkeiden ohella Tata Groupin osakelistalta löytyy myös useita penniosakkeita. Nämä pennyosakkeet ovat täydellisiä, jos haluat sijoittaa vähemmän ja haluat saada suurempia tuottoja tulevaisuudessa. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle kaiken Tata Groupin penniosakeluettelo.

Mitä ovat Penny-osakkeet?

Penny-osakkeet ovat osakkeita, jotka ovat myydään poikkeuksellisen edullisilla hinnoilla Intian osakemarkkinoilla. Näillä kiinteällä osakkeella on usein suhteellisen alhainen markkina-arvo ja rajallinen likviditeetti. Sijoittajat pyrkivät pysymään poissa penniosakkeista yritystiedon puutteen ja toimintansa epämääräisen luonteen vuoksi. Mutta Tata Groupin pennyosakeluettelon optiot voivat myös tarjota usean osan voittoa tietyssä kaupankäyntiistunnossa.

Miksi ostaa Tata Groupin pennyosakkeita?

Tässä on muutamia syitä, miksi kannattaa sijoittaa Tata Groupin pennyosakeluettelon osakkeisiin:

  • Voi tulla Multibaggeriksi tulevaisuudessa: Tata Groupin osakkeilla on potentiaalia nopeaan arvonnousuun ja yksityissijoittajilla on suurempi mahdollisuus hyötyä Tata Groupin osakkeista kuin muilla instituutioilla ja huomattavasti pienemmällä riskillä.
  • Hanki mahdollisuus ansaita lyhytaikaista voittoa: Tatan osakkeet ovat yksi niistä penniosakkeista, jotka voivat saada merkittäviä markkinaheilahteluja muutamassa päivässä, jolloin voit ansaita erinomaisia ​​lyhyen aikavälin voittoja. Lyhytaikaiset sijoittajat voivat hyötyä näiden penniosakkeiden osakekurssista, joka nousee merkittävästi uusista ja parannetuista tuotteista ja palveluista kuuluvien huhujen vuoksi. Toisin kuin luotettavammat sijoitustavat, tämä penni voi olla myös loistava tapa saavuttaa massiivisia voittoja.
  • Osakkeiden alhainen hinnoittelu: Näiden pennihintaisten Tata Groupin osakkeiden saatavuus uskomattoman alhaisin hinnoin on yksi sen parhaista eduista. Tämän seurauksena tarvitset vain minimaalisen summan ostaaksesi nämä osakkeet Tata Groupin pennyosakeluettelosta.

Täydellinen Tata Groupin pennyosakeluettelo

Tata Group on tunnettu tuotemerkki, jolla on toimintaa useilla sektoreilla. Tata Groupin penniosakkeet eivät ole riippuvaisia ​​huhuista ja oletuksista. Näillä yrityksillä on vankka perusta ja taloudellinen tuki, joten ajan myötä ne voivat kehittyä ja laajentua itsenäisesti. Lisäksi Tata Groupin penniosakkeita tukee osaava johtaminen ja johtaminen. Aloitetaan luettelomme.

1. Tata terästä

Aasian ensimmäisenä konsolidoituna terästehtaana Tata Steel perustettiin vuonna 1907, ja se on tällä hetkellä maailman toiseksi monipuolisin teräsvalmistaja ja Fortune 500 -yhtiö. Tata Steel, maailman kuudenneksi suurin teräsliiketoiminta jonka nykyinen vuosituotanto on 30 miljoonaa tonnia raakaterästä, ja sillä on 100 upeaa vuotta terästeollisuuden (MTPA) asiantuntemusta. Se on myös yksi Tata Groupin osakeluettelon halutuimmista osakkeista.

Suurin etu on vankeudessa kaivokset olennaiselle raaka-aineelle, rautamalmille. Tämä antaa yritykselle mahdollisuuden selviytyä vaikeista ajoista ja kasvattaa voittoja teräksen hintojen noustessa, kuten viime vuosineljänneksinä on tapahtunut. Verrattuna sen kolmen vuoden CAGR-arvoon 15,27 %, yhtiön vuotuinen liikevaihdon kasvu 55,52 % ylitti sen. Tämä on yksi parhaista Tata Groupin pennyosakeluettelossa.

2. Tata Power

Tata Power Company Ltd:n päätoimiala on sähkön tuotanto, siirto ja jakelu. Se pyrkii tuottamaan kaiken tarvitsemansa sähkön uusiutuvista luonnonvaroista. se on Intian suurin integroitu energiayhtiö jonka sähköntuotantokapasiteetti on 10 577 MW. IIM Udaipurin vuoden 2017 Responsible Business Rankingsin mukaan Tata Power on kolmannella sijalla.

Tata Power oli ensimmäinen intialainen yritys, joka toimitti yli 1 GW aurinkomoduuleita helmikuussa 2017. Lisäksi se valmistaa aurinkokattoja ja pyrkii rakentamaan 100 000 sähköauton latauspistettä vuoteen 2025 mennessä. Yrityksen liikevaihdon kasvu ylitti sen kolmen vuoden CAGR:n. 12,92 % 32,91 %:lla.

3. Tata Kahvi

Tata Coffeen päätoimiala on teen ja kahvin valmistus ja jakelu Intian ja ulkomaan markkinoille. Yritys tuottaa kahvia päämarkkinoilleen, mukaan lukien Intiaan, Yhdysvaltoihin ja useisiin Kansainyhteisön maihin. Heillä on 25 kahvi- ja teeviljelmää levisi 8 000 hehtaarin alueelle Intiassa, jonka se omistaa ja hallinnoi. Se on myös yksi suurimmista mustapippurin yritystuottajista, koska se kasvatetaan itse kahvi- ja teeviljelmillä.

Tata Coffee omistaa useita tuotemerkkejä, kuten Eight-o’Clock, Sonnet ja Tata Coffee Grand. Lisäksi se on ainoa erikoiskahvipapujen lähde Starbucksin toimipisteille Intiassa. Tata Coffeen liikevaihto on kasvanut 7,9 prosentin CAGR:llä kolmen edellisen vuoden aikana, kun taas voitot ovat kasvaneet 25,5 prosenttia.

4. Tata Motors

Tata Motors Group on tunnettu kansainvälinen autonvalmistaja. Se tarjoaa maailmalle laajan ja monipuolisen valikoiman autoja, hyötyajoneuvoja, kuorma-autoja, linja-autoja ja puolustusajoneuvoja kuuluen tunnetun monikansallisen yhtiön, Tata Groupin, jäsenenä. Vankan maailmanlaajuisen tytäryhtiöiden, osakkuusyritysten ja yhteisyritysten verkoston kautta se toimii Intiassa, Isossa-Britanniassa, Etelä-Koreassa, Etelä-Afrikassa, Kiinassa, Brasiliassa, Itävallassa ja Slovakiassa (JV).

🔥 Empfohlen:  Prosessiautomaatio: Avain investointien pitämiseen edullisina kaikille

Vuoteen 2024 mennessä yhtiö haluaa olla velaton. Tämä edellyttäisi investointien leikkaamista ja tiettyjen ydinliiketoimintaan kuulumattomien omaisuuserien myymistä. Joitakin pakottavampia velan vähentämisen tarvetta ilmenee myöhempää uudelleenluokituksen sykliä varten. Verrattuna sen 3 vuoden CAGR:ään, joka oli -2,6 %, yhtiön vuotuinen liikevaihdon kasvu parani 11,52 %.

Lue myös: 24 parasta IT Penny Stocksia Intiassa, joita kannattaa varoa

Vertailu Taulukko

Alla on taulukko, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot Tatan pennyosakkeista.

Sr No. Yrityksen nimi BSE NSE

Osakkeen hinta (INR)

P/E-suhde Osinkotuotto Markkina-arvo. (INR) (Kr.) ROE
1. Tata Steel Limited 500470 TATASTEEL 106,0 4.51 4,81 % 130252.25 42,6 %
2. Tata Power Company Limited 500 400 TATAPOWER 231,0 29.1 0,76 % 73237.18 8,42 %
3. Tata Coffee Limited 532301 TATACOFFEE 221,0 23.9 0,90 % 4114,55 9,88 %
4. Tata Motors Limited 500570 TATAMOOTTORIT 433,0 0,00 % 156724,78 -22,3 %

Parhaat Tatan osakkeet ostettavaksi pitkällä aikavälillä

Ennen sijoittamista sinun on tutkittava osakkeen nykytila, pitkän aikavälin tavoitteet, suunnitelma ja muut tekijät. Se tarkoittaa, että yrityksen pitäisi oppia lisää ennen kuin sijoittaa siihen. Sijoittajien tulee tutkia osakkeita kunnolla, jos he suunnittelevat sijoittamista pitkällä aikavälillä. Tässä on joitain parhaista Tatan osakkeista ostaa pitkällä aikavälillä. Seuraavien 10 vuoden aikana saatat saavuttaa uskomattomia korkeuksia näillä osakkeilla.

1. Tata Chemicals

TATA Chemicals Limited toimii kemian-, teollisuus-, lasi- ja pesuaineteollisuudessa. Rallis India Limited, yksi yhtiön kumppaneista, auttaa heitä sadonkorjuuturva-alalla. TATA Chemicalsilla on maailmanluokan T&K-tilat Bangaloressa ja Punessa. TATA Chemicals valmistaa hyönteismyrkkyjä ja synteettisiä maataloustuotteita. Yritys toimii Aasiassa ja Afrikassa.

Tämä yritys oli perustettu vuonna 1938 ja sijoittui liiketoiminnan kärkeen vuonna 2017. Sijoittaja on hyötynyt tämän yhtiön osakekurssin huomattavasta noususta sen jälkeen, kun se listautui NSE- ja BSE-listalle vuonna 1999. TATA Chemicals työskentelee jatkuvasti maatalouden lannan ja kemikaalien innovaatioiden parissa, jotka saattavat lisätä tuottavuutta ja tarjota viljelijöille laadukkaampaa kompostia, mikä lisää yrityksen arvoa.

2. Tata Elxsi

Kuljetus- ja terveydenhuoltoteollisuudelle Tata Elxsi tarjoaa medialähetys-, suunnittelu- sekä tutkimus- ja kehityspalveluita. Yhtiön liikevaihto ulkomailla suoritetuista palveluista on 75 % kokonaistuloksesta. Asiasta kertoi Tata Elxsi myynti 726 miljoonaa ruplaa ensimmäisellä vuosineljänneksellä 2022–2023, kasvua edelliseen neljännekseen verrattuna 6,5 ​​prosenttia.

Tata Elxsin osake on tarjonnut sijoittajille alusta asti moninkertaista voittoa. Valtavan voiton ansiosta tämä Tata Groupin osake on tehnyt historiaa. Elxsin osakkeen hinta on noussut yli 10 000 INR. Yrityksen kyky tuottaa erinomaista tulosta pitkällä aikavälillä näkyy parhaiten sen laajentaessa liiketoimintaansa. Tata Elxsin nähdään myös tulevaisuudessa maksimoivan teknisiä edistysaskeleita sähköautojen alalla.

Voit odottaa Tata Elxsin saavuttavan ensisijaisen tavoitteensa 11250 INR vuoteen 2025 mennessä, jos yritys oppii tarttumaan tähän markkinamahdollisuuteen tehokkaasti tulevaisuudessa.

3. Titan

Titan myy erilaisia ​​muotituotteita, kuten silmälaseja, kelloja, tuoksuja ja koristeita. Fastrack, Titan, Tanishq ja Skin tuoksut ovat vain muutamia yrityksen brändeistä. Se on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Myymälöiden määrä valtakunnallisesti nousi 30. kesäkuuta 2160:een. Tässä avattiin huhti-kesäkuussa vain 120 liikettä.

Yhtiön mukaan sen korualan myynti kasvoi INR 2 467 Kr. INR 7600 Kr. kesäkuun neljänneksellä. Yrityksen nettotulos kasvoi 793 kruunuun. huhti-kesäkuun aikana. Vuotta aiemmin samalla neljänneksellä organisaatio sai 61 Kr. Yhtenä Tata-konsernin laajenevista yrityksistä ja monipuolisesta tuotevalikoimasta on auttanut heitä kasvattamaan myyntiään ja tulostaan ​​lähes joka tilikausi. Näin ollen voidaan sanoa, että Titanin osakkeet ovat varsin hyvä valinta pitkän aikavälin sijoitustarkoituksiin.

Lue myös: 11 Intian aliarvostetuinta osaketta, jotka kannattaa ostaa nyt

Tata Groupin piiloosakkeet

On tunnettu tosiasia, että Tata Group on mammuttikonserni, jonka nimellä on useita menestyviä yrityksiä. Kun ajattelee osakkeisiin sijoittamista, niin mieleen tulee jotkin pääyritykset, kuten Tata motors, TCS, Tata steel jne.. On kuitenkin muutamia vähemmän tunnettuja yrityksiä, joissa Tata Group on osakkaana tai ovat muiden suurten nimien tytäryhtiöitä eri toimialoilla. Näillä yrityksillä on valtava kasvun todennäköisyys tulevina vuosina. Jotkut näistä tuntemattomista Tata-konsernin yrityksistä on mainittu alla.

1. Rallis Intia

Tata Chemicals -nimisellä Rallis-nimisellä yrityksellä on jalansijaa maatalouden vaatimusten alalla. Intiassa se on tunnettu sadonhoitoyritys. Yhtiön 2300 jakelijaa, jotka kattaa yli 80 % Intian alueistapalvelevat yli 40 000 vähittäismyyntipistettä.

Yhtiön raportin mukaan edellisen vuoden kokonaistulot olivat 2 285,828 kruunua ja kokonaismyynti 2 251,498 kruunua. Yrityksen nettotulos oli 185,466 INR. Kuluvana vuonna Rallis India Limited on maksanut veroja INR 56,361 Kr.

🔥 Empfohlen:  Quoran SEO-strategia (15 vinkkiä Quoran käyttämiseen hakukoneoptimoinnissa)

2. Trent Ltd

Trent Limited, Tata Retail Enterprise, on Mumbaissa sijaitseva intialainen erikoisjälleenmyyjä, joka on Tata Groupin jäsen. Trent perustettiin vuonna 1998, ja se johtaa Landmark-kirjakauppaketjua ja vaatetusalan vähittäiskauppaa Westsidea, joilla molemmilla on fyysisiä toimipisteitä eri puolilla Intiaa.

Yhtiö on nyt arvoltaan INR 53603 Kr. Trent Limitedin nettotulot olivat yhteensä 154,58 INR. Kuluvana vuonna Trent Limited on maksanut veroja yhteensä INR -80,71 Kr.

3. Intialainen Tata Tinplate Company

Intian suurin peltin valmistaja on Tata Tinplate Company of India (TCIL). Vuonna 1920 perustettiin TCIL, maan ensimmäinen peltivalmistaja. Pelti- ja levymuovin lisäksi tarjolla on myös leikattuja levy- ja kelamuotoja tinattomasta teräksestä (TFS). Yritys tarjoaa palveluita monenlaisille yrityksille, mukaan lukien pullokruunujen, maalien ja hyönteismyrkkyjen, akkujen ja aerosolien sekä ruokaöljyjen ja maalien sekä hyönteismyrkkyjen valmistajille.

Viimeisen viiden vuoden aikana yhtiö on tuottanut vahvaa tuloskasvua 66,04 % CAGR. Tata Steel on tytäryhtiö, joka omistaa 74,96 prosenttia intialaisesta peltiyhtiöstä. Yrityksen nettotulos oli 95,028 kr.

4. Tata Steel Long Products Limited

Yksi suurimmista kauppasieniraudan tuottajista Intiassa on Tata Steel Long Products Limited (aiemmin Tata Sponge Iron Limited). Vuonna 1982 yritys perustettiin nimellä IPITATA Sponge Iron Limited. Tata Steel osti IPICOLin vuonna 1991, mikä teki Tata Spongesta Tata Steelin tytäryhtiön. Tata Steel Long Products on tällä hetkellä Tata Steelin divisioona, jonka omistusosuus on 75,91 %.

Liiketoiminta tuottaa sienirautaa pelkistämällä suoraan rautamalmia ja tuottaa sähköä ylijäämälämmöllä. Yritys valmistaa ja myy sienirautaa kaikkialla Intiassa ja sen naapurimaissa. Yhtiö on arvoltaan INR 2 736 Kr. yleensä ottaen. Yrityksen nettotulos on -516,277 Kr. Jatka lukemista tietääksesi kuinka sijoittaa osakkeisiin Tata Groupin penniosakeluettelosta.

Lue myös: 27 parasta Blue Chip -osaketta Intiassa, jotka voit ostaa nyt

5. Goan autoyhtiö

Automobile Corporation Of Goa on osavaltion ensimmäinen merkittävä suunnitteluyksikköyhtiö. EDC ja Tata Motors työskentelivät yhdessä markkinoidakseen sitä vuonna 1980. Yrityksen tilat luoda linja-autoja, kokoonpanoa ja peltikomponentteja. Liiketoiminta on merkittävä toimittaja Tata Motorsin Punen tuotantoyksikölle.

Tata Motors on microcap-yhtiön pääosakas. Se omistaa 48,98 %:n enemmistöosuuden liiketoiminnasta ja EDC:n 6,66 %:n osuuden. Yrityksen edellisen vuoden kokonaistulot ja myynti olivat 343,553 kruunua ja 333,172 kruunua.

Vertailu Taulukko

Tässä on taulukko, joka sisältää kaikki tiedot näistä Tata Groupin piilotetuista yrityksistä. Voit analysoida ja päättää, mihin haluat sijoittaa rahasi.

Sr No. Yrityksen nimi BSE NSE

Osakkeen hinta(INR)

P/E-suhde Osinkotuotto Markkina-arvo. (INR) (Kr.) ROE
1. Rallis Intia 500355 RALLIS 226 26.8 1,33 % 4,390 10,2 %
2. Trent Limited 500251 TRENT 1502 179 0,11 % 53,603 1,60 %
3. Intialainen Tata Tinplate Company 504966 PELAA 315 12.7 1,27 % 3,299 34,9 %
4.

Tata Steel Long Products Limited

513010 TATASTLLP 646 1,94 % 2,911 7,05 %
5.

Goan autoyhtiö

505036

966 21.2 0,00 % 588 5,59 %

Miksi ostaa Tata Groupin osakkeita?

Yksi Intian vanhimmista yritysrakennuksista on Tata Group of Companies. Yrittäjä ja hyväntekijä Jamsetji Nusserwanji Tata perusti Tata Groupin vuonna 1868 yksityisenä kauppayhtiönä. Tata Group on yksityinen monialayritys, joka koostuu lähes 100 yrityksestä, jotka toimivat useilla avaintoimialoilla, mukaan lukien kemikaalit, kulutustavarat, energia, suunnittelu, tietojärjestelmät, mineraalit ja palvelut.

Se työllistää 9 35 000 ihmistä ja toimii yli 100 maassa kuudella mantereella. Yhtiöllä on yli kaksi miljoonaa osakkeenomistajaa ja a markkina-arvo on yli 240 miljardia dollaria. Holdingliiketoimintojen pääomistaja ja promoottori on Tata Sons. Filantrooppiset säätiöt, jotka avustavat koulutusta, työpaikkojen luomista, terveyttä, taidetta ja kulttuuria, omistavat 66 % Tata Sonsin osakepääomasta. Vuonna 2022 julkisesti listattuja Tata-yrityksiä on 29.

Sensex laski yli 1 000 pistettä ja muuttui negatiiviseksi koko vuodeksi, kun Intian osakemarkkinat jatkoivat laskuaan jopa syyskuun 2022 viimeisinä viikkoina. Sijoittajien mielialaan vaikuttivat negatiivisesti huolet mahdollisesta maailmanlaajuisesta taantumasta Fedin koronnousun jälkeen ja muut keskuspankit maailmanlaajuisesti. Jotkin osakkeet ovat kuitenkin nousseet merkittävästi vuonna 2022 tästä joukkomurhasta huolimatta. Ei ole yllättävää, että he ovat osa Tata Groupia.

Hyvä johtaminen, aktiivinen osallistuminen eri toimialojen muuttuviin trendeihin ja jatkuva innovaatio ovat pitäneet Tata Groupin muita edellä sekä kasvussa että osakkeen arvon suhteen. Osakkeen tyypistä, multibaggerista, blue chipistä tai pennistä riippumatta, Tatan osakkeisiin kannattaa sijoittaa.

🔥 Empfohlen:  20 parasta työpaikkaa, joissa työskentelet yksin (täydellinen introverteille)

Täydellinen lista Tata Groupin osakkeista

Tässä on Tata Groupin osakeluettelo 17 yrityksestä, jotka on listattu NSE- ja BSE-listalla:

Yrityksen nimi

BSE

NSE

BSE-hinta (INR)

NSE hinta (INR)

Markkina-arvo (INR) (Kr.)

Tata Consultancy Services Limited 532540 TCS 3215.05 3219,0 1183428,69
Tata Steel Limited 500470 TATASTEEL 106.15 106.15 130252.25
Tata Motors Limited 500570 TATAMOOTTORIT 432,9 433.3 156724,78
Titan Company Limited 500114 TITAN 2716.4 2719,85 243426.53
Tata Chemicals Limited 500770 TATACHEM 1112,25 1112.3 28590,44
Tata Power Company Limited 500 400 TATAPOWER 231,0 231.4 73237.18
Indian Hotels Company Limited 500850 INDHOTEL 337,7 337,4 48840.44
Tata Consumer Products Limited 500 800 TATACONSUM 772.4 770,0 71134.58
Tata Communications Limited 500483 TATACOMM 1317.6 1324.1 37104.15
Voltas Limited 500575 VOLTAS 835,45 837.2 27609.02
Trent Limited 500251 TRENT 1499,95 1501.2 53603.95
Tata Steel Long Products Limited 513010 TATASTLLP 644,45 646,75 2923,38
Tata Investment Corporation Limited 501301 TATAINVEST 2443,55 2453,7 12106,95
Tata Metaliks Limited 513434 TATAMETALI 757,4 758,55 2390.1
Tata Elxsi Limited 500408 TATAELXSI 6990,0 7007,85 43439.06
Nelco Limited 504112 NELCO 806.8 804.0 1855,95
Tata Coffee Limited 532301 TATACOFFEE 221,0 221,35 4114,55

Lue myös: Intian parhaat ostettavat sähköautot

Kuinka ostaa Tata Groupin osakkeita?

Nyt kun tiedät kaikki Tatan osakkeet eri luokissa, katsotaanpa näiden osakkeiden ostoprosessia Tata Groupin pennyosakeluettelosta ja muista listoista:

  • Valitse Välittäjä: Valitse välittäjä useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien välittäjän palkkiot, kaupankäyntijärjestelmä, markkinat ja tilin luomisen yksinkertaisuus. Turvallisuus on myös ratkaisevan tärkeää, ja sen pitäisi olla suuri osa hyvämaineisia, lisensoituja välittäjiä.
  • Avaa tili: Sinun on luotava tili, kun olet valinnut verkkovälittäjän. Tilin luominen on melko helppoa ja muistuttaa tavallisen pankkitilin avaamista.
  • Tallettaa rahaa: Ostaaksesi nämä Tata-osakkeet, sinun on tehtävä talletuksia välittäjän tilille. Yleisimmät rahan talletustavat ovat pankkisiirrot ja luotto- tai pankkikortit. Voit myös tehdä talletuksia joillakin välittäjillä käyttämällä erilaisia ​​e-lompakoita.
  • Osta Osakkeita: Kirjaudu sisään online-välittäjätilillesi, etsi Tata Groupin osakeluettelo, valitse yritys, syötä ostettavien osakkeiden määrä ja suorita ostotoimeksianto. Voit valita useista eri tilaustyypeistä tilausta tehdessäsi. Vaikka rajatoimeksianto antaa sinun määrittää tarkan hinnan, jolla haluat ostaa osakkeen, markkinatoimeksianto ostaa sen nykyisellä markkinahinnalla.

Pidä mielessä

Osakkeiden ostaminen Tata Groupin penniosakkeista ei ole riskitöntä. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota pienempiin yksityiskohtiin ja tehdä päätökset oikeaan aikaan. Olitpa ostamassa tai myymässä osakkeita, tutkit markkinoita, keräät tietoa ja olet käytännöllinen, ovat joitain pakollisia asioita. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat tekemään oikeita päätöksiä seuraavasta Tata-osakesijoituksestasi.

  • Säilytä budjetti: Vaikka pitkäaikaiset sijoitukset ovat epäilemättä muita sijoituksia parempia, sijoitusbudjettia ei kannata käyttää liian aikaisin. Valitse sen sijaan tietty summa ja jaa se useiden hyvämaineisten Tata-osakkeiden kesken. Hajauttaaksesi riskin ja tuoton, jaa budjettisi tasapuolisesti monien hyvin tuottavien osakkeiden ja osakkeiden kesken.
  • Tunnista ja poista häviävät Tata-osakkeet: Tata-osakkeen lopullista elpymistä jyrkän laskun jälkeen ei voida ennustaa ollenkaan. Tiedä, että on tärkeää olla realistinen sen suhteen, mikä on saavutettavissa ja mikä ei ole osakemarkkinoilla. Siksi myönnä virheesi ja myy heikosti tuottavat osakkeet heti, kun huomaat, että se on osa salkkuasi lisätappioiden pysäyttämiseksi.
  • Tee oikea tutkimus: Riippumatta siitä, kuinka luotettava lähde on, älä koskaan ota osakemarkkinointiehdotusta nimellisarvolla tekemättä perusteellista tutkimusta. Valitse osakkeet Tata Groupin osakelistalta aina perusteellisen selvityksen ja yritysten kokonaiskehityksen arvioinnin jälkeen.

Meidän Tata Groupin penniosakeluettelo sisältää yrityksiä, joilla on hyvät fundamentit ja joilla käydään kauppaa sentin pörssissä. Nämä osakkeet voivat tarjota sinulle parempia näkymiä, jos etsit nopeita voittoja, koska näillä yrityksillä on taidot ja ominaisuudet päihittää muut osakemarkkinoilla olevat osakkeet. Lopuksi varmista, että olet tehnyt asianmukaisen tutkimuksen ennen kuin sijoitat niihin.