Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TCL:n uudet reitittimet tarjoavat sinulle 5G-nopeudet kotona ja tien päällä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TCL:n uudet reitittimet tarjoavat sinulle 5G-nopeudet kotona ja tien päällä

Osana TCL:n pitkää ilmoituslistaa Mobile World Congress 2022 -tapahtumassa, joka sisältää viisi uutta puhelinta ja kolme uutta tablettia, TCL esitteli kolme uutta reititintä mobiilimarkkinoille.

Yksi niistä on 5G-kotireititin ja kaksi muuta ovat 4G-kotiasema ja mobiili Wi-Fi-laite. Varoitus, heidän nimensä ovat suupala; Linkhub 5G CPE HH515 on TCL:n uusin 5G-reititin, kun taas kaksi 4G-reititintä ovat Linkhub LTE CAT6 Home Station HH63 ja Linkzone LTE CAT6 Mobile Wi-Fi MW63.

Pitkään on ollut kysymys siitä, kuinka kaukana olemme valtavirran 5G-kotiinterneistä, ja rehellinen vastaus on, että emme ole vielä siellä. Se ei tarkoita, että emme olisi edenneet. Lisäämällä uusia laitteita, kuten 5G CPE, pääsemme joka kerta hieman lähemmäs. Ei vain koteihin, vaan myös yrityksille. Mitä TCL:n laitteet voivat tarjota?

Linkhub 5G CPE HH515

TCL

Nopein kolmesta reitittimestä, 5G CPE:n oletetaan saavuttavan erittäin nopeat 5G-nopeudet jopa 4,67 Gbps Sub-6:n kanssa. Nämä väitteet ovat vaikuttavia, mutta nopeudet on vielä testattava. Laite käyttää kaksikaistaista Wi-Fi 6 -yhteyttä. Jopa 256 yhteyttä samaan aikaan, se on tarkoitettu toimimaan joko koti- tai yritysinternetinä riippuen siitä, missä sitä tarvitset. Asetusten säätämiseen käytetään täydentävää sovellusta.

Se ei ole yhtä ruma tai tilaa vievä kuin menneisyyden reitittimet, mutta se on ehdottomasti hieman hankala visuaalisesti, kuin Bluetooth-kaiuttimen ja älykkään kodin keskittimen välinen risteys. Onneksi sen piilottaminen tai sulattaminen kotiisi tai työympäristöösi ei todennäköisesti ole liian vaikeaa.

Linkhub LTE CAT6 -kotiasema HH63

TCL

Riippuen sisustuksestasi, LTE CAT6 Home Station voi sulautua tarpeeksi hyvin, koska se on joko musta tai valkoinen.

Sen suurin latausnopeus on 300 Mbps ja se on yhteensopiva eSIM-kortin kanssa. Jopa 32 laitetta voidaan yhdistää Wi-Fin kautta kerrallaan. Ja kuten 5G CPE, se käyttää sovellusta toimiakseen.

🔥 Empfohlen:  5 tyyppiä affiliate-markkinoinnin esimerkkejä | Kumpi sopii sinulle?

Linkzone LTE CAT6 Mobile Wi-Fi MW63

TCL

Kuten Home Station CAT6, myös mobiilin Wi-Fin maksiminopeuden tulisi olla 300 Mbps. Sen suurin hyöty on kuitenkin kyky ottaa se mukanasi minne tahansa, vaikka voit silti armoilla, mistä löydät peiton.

Se on myös yhteensopiva eSIM-kortin kanssa. Ja kuten muita TCL:n laitteita, sinun on käytettävä tätä sovelluksella. Se mahdollistaa myös jopa 32 yhteyttä kerrallaan. Valitettavasti sinulla on vain lähellä jompaakumpaa tuntia toimivaa akkua, ennen kuin sinun täytyy ladata se. Valmiustilassa TCL väittää, että sillä voi olla jopa 300 tunnin akunkesto.

Sen laskutetaan olevan kevyt ja taskukokoinen, joten sen kuljettamisen ei pitäisi olla ongelma. Ja sen pitäisi olla joko musta tai valkoinen.

Hinta ja saatavuus

TCL

Toistaiseksi yhdenkään laitteen hinnasta ei ole tietoa. Voimme vain spekuloida, että ne vaihtelevat kalliimpien reitittimien tavanomaisen hinnan ympärillä, todennäköisesti 200–250 dollarin välillä.

5G CPE:n odotetaan julkaistavan Euroopassa vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä, kun taas kaksi 4G CAT6 -laitetta Euroopassa julkaistaan ​​joskus vuoden 2022 toisella neljänneksellä. Pohjois-Amerikan julkaisusta ei ole vielä tietoa.

Pienenä bonuksena TCL on maininnut uuden Linkzone 5G Mobile Wi-Fi MW513:n lanseerauksen, joka tukee Sub-6:ta ja mmWavea, jonka kerrotaan tarjoavan uskomattoman nopeita nopeuksia liikkeellä ollessa. Mutta sillä ei ole vielä hintaa tai julkaisupäivää.

Table of Contents