Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Teetkö näitä Rookie-bloggausvirheitä? Näin voit korjata ne

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Teetkö näitä Rookie-bloggausvirheitä? Näin voit korjata ne

Mennään asiaan:

Olet joko uusi bloggaamisessa tai olet tehnyt tätä jo jonkin aikaa.

Luultavasti luulet, että sinulla on perusasiat käsitelty.

Olet oppinut käyttämään WordPressiä ja olet leikkinyt blogisi teemalla ja löytänyt sellaisen, josta pidät.

Sinulla on julkaistu useita blogitekstejä, ja joka kerta kun julkaiset uuden postauksen, ajattelet, .

Mutta jokin ei ole kohdallaan. Jossain syvällä sisimmässäsi ajattelet – vaikka täplät kaikki i-kirjaimet ja ylität kaikki t-kirjaimet – jokin ei napsauta.

Olet kirjoittanut blogia jonkin aikaa ilman menestystä.

Kukaan ei tule blogiisi. Kukaan ei välitä sisällöstäsi. Kukaan ei pidä kirjoittamastasi.

Et ehkä ymmärrä sitä, mutta luultavasti työnnät lukijasi pois sivustoltasi.

Bloggausvirheloukku

Blogin perustaminen on jännittävää.

Valittavana on paljon WordPress-teemoja, käytettävät widgetit ja aktivoitavat lisäosat, joten olet vaarassa jäädä bloggaamisen ansaan – sinulla on liikaa “kelloja ja pillejä” ja unohdat sen, mikä on tärkeää:

Sinun lukijasi.

Jotta välttyisit uusilta blogivirheiltä, ​​tässä on joitain yleisiä aloittelijavirheitä, joita uudet ja jopa kokeneet bloggaajat voivat tietämättään tehdä – ja kuinka korjata ne.

Virhe 1: Kirjoitat itsellesi

Lyön vetoa, että elämäsi on, eikö? Paikat, joissa olet käynyt, ihmiset, joita olet tavannut, ja ruoka, jonka olet maistanut – upeita tarinoita blogiisi.

Tarkoitan blogiasi sinusta, eikö niin? Jokaisella viestillä on ääni ja persoonallisuus.

Se on sinun blogisi ja kaikki koskee sinua.

No eipä oikeastaan.

Vaikka siellä on monia erilaisia ​​​​blogeja, ne, joilla on liikennettä, jakoja ja kommentteja, ovat niitä, jotka ovat hyödyllisiä lukijoilleen.

Tämäntyyppiset blogit puhuvat yleisölleen, ja bloggaaja tekee sen tavalla, joka ruokkii heidän persoonallisuuttaan keskittyen silti yhteydenpitoon yleisöönsä.

Joten jos aloitat suurimman osan lauseistasi

Jätät jonkun ulkopuolelle – yleisösi.

Ihmiset käyvät blogeissa oppiakseen arvokkaita vinkkejä, joiden avulla he voivat ratkaista elämänsä ongelman.

Ei ole yllättävää, että yksi suosituimmista blogiviestityypeistä on “How-To”-viestit. Tämän tyyppiset blogiviestit ovat opettavaisia ​​ja pyrkivät auttamaan lukijoita ongelman kanssa.

Opetuspohjaisten postausten kirjoittamisen lisäksi mitä muuta voit tehdä jättääksesi päiväkirjamerkinnät pois ja muodostaaksesi yhteyden lukijoihisi?

  • Esitä kysymyksiä viestissäsi saadaksesi yhteyden yleisöösi. Tämä tekee siitä keskustelevamman ja kohtelee lukijoitasi osana viestiäsi.
  • Mene lukijoiden päähän. Kerro lukijalla oleva ongelma ja ymmärrä hänen kamppailunsa.
  • Käytä enemmän “sinä”-kieltä ja vähemmän “minä”-kieltä.
  • Onko a kehotus toimintaan, tai CTA, jokaisen blogikirjoituksen lopussa. Tämä on ohje tai kysymys, jonka annat yleisöllesi, kuten , tai ?

Joten seuraavan kerran, kun haluat kirjoittaa postauksen perhematkastasi Disneylandiin, pyöritä sitä ja kirjoita helppoja vinkkejä, joiden avulla pysyt järkevänä matkustaessasi Disneylandiin perheesi kanssa.

🔥 Empfohlen:  Sunbird näyttää odottamaltasi iMessage for Android -sovellukselta

Voit jakaa kokemuksesi Disneylandista ja antaa samalla vinkkejä, joiden avulla muut äidit voivat nauttia vaivattomasta lomasta.

Virhe 2: Sinulla ei ole markkinarakoa

Mistä blogisi kertoo?

Kirjoitatko siitä, mitä tunnet sinä päivänä, vai onko sinulla jokin yhteinen teema, johon pidät kiinni?

Jos huomaat kirjoittavan eräänä päivänä muodista ja seuraavana päivänä urasta ja ihmettelet, miksi kukaan ei kommentoi, se johtuu luultavasti siitä, että heillä ei ole aavistustakaan blogisi aiheesta.

Markkinarako tai intohimo voi auttaa lisäämään liikennettä blogissasi ja kasvattamaan yleisöäsi.

Se tekee tämän auttamalla sinua:

  • Keskity – Kun sinulla on ydinaihe, voit keskittyä laserilla sisällön luomiseen oman markkinaraon ympärille.
  • Löydä tarkasti kohdistettu yleisö – Lukijat tulevat blogiisi, jos he tietävät, että blogisi koskee tiettyä tietoa. Ja jos markkinarakoasi kaventuu, sinulla on paremmat mahdollisuudet houkutella tiettyjä lukijoita. Jos markkinarako on esimerkiksi liikematkustaminen, viestisi houkuttelevat usein matkustavia liikemiehiä matkustavien ihmisten sijaan.
  • Kehitä asiantuntemustasi omalla markkinaraollasi – Blogiaiheiden keksiminen omalla alueellasi ja kokemustesi jakaminen aiheesta voivat auttaa rakentamaan asiantuntemustasi ja auktoriteettiasi omalla markkinaraollasi. Joku kuten Pat Flynn Smart Passive Incomesta otti aikaa oman markkinaraon kehittämiseen ja tunnetaan nyt passiivisen tulon tuottajana.
  • Tehdä rahaa – Kun sinulla on omistautunut seuraaja, he luottavat siihen, mitä sinulla on sanottavana, ja kuuntelevat neuvojasi. Tämä avaa oven blogisi tulouttamiseen e-kirjojen tai e-kurssien myynnistä sponsoroitujen viestien kirjoittamiseen.

Jos et tiedä, mistä kirjoittaa, kysy itseltäsi,

Tämä voi olla sinulle vaikeaa, koska luultavasti ajattelet, miksi kukaan lukisi toista ruokablogia tai toista (täytä tyhjä) blogia?

Useimmat ihmiset haluavat lukea toista blogia ruoasta, mutta ihmiset haluavat oppia lisää esimerkiksi lastensa kasvattamisesta paleo-elämäntyyliin.

Tärkeintä on, että kun valitset markkinaraon, kavenna sitä houkutellaksesi tietyn yleisön. Tämä varmistaa, että tarjoat parasta tietoa niille, jotka sitä eniten haluavat.

Lue Adamin viesti siitä, kuinka löytää markkinarako aloittaaksesi.

Virhe 3: Blogisi ei ole käyttäjäystävällinen

Varma tapa pelotella lukijat pois on blogi, jonka navigointi vaatii käyttöohjeen.

Blogisi tulee olla helposti löydettävissä ja luettavissa, kun lukijat pysähtyvät.

Etkö ole varma, mitkä blogisi elementit vaativat hienosäätöä? Tässä on tarkistuslista aloittelevien bloggaajien yleisistä virheistä:

Vaikea navigointi

Tutustu Exposition Lite -nimiseen WordPress-teemaan.

Kokeneelle bloggaajalle tämä on yksinkertainen ja moderni blogisuunnittelu, joka miellyttää kaikkia luovia ajattelijoita.

Mutta sellaiselle, joka ei käy blogeissa kovin usein, tällä aloitussivulla on vaikea navigoida.

Jos et tunteisi tämäntyyppisiä teemoja, et tietäisi, että valikko on piilotettu “hampurilaiskuvakkeen” takana sivuston oikeassa yläkulmassa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on YMYL-sisältö (YMYL-merkitys SEO- ja niche-blogeille)?

Tämä huutaa hämmennystä lukijoille, ja he haluavat luopua blogistasi nopeasti.

Voit vähentää poistumisprosenttiasi ja parantaa käyttäjäystävällisyyttä harkitsemalla näkyvän, kuvaavan ja tiiviin navigointipaneelin käyttöä. Tämä helpottaa lukijoiden löytämistä sivustollasi.

Tässä on katsaus vanhaan navigointivalikkoomme. Se on suoraviivainen, ilmeinen ja ohjaa lukijat sivuston tärkeille sivuille:

Uusi versiomme on yhtä selkeä.

Jos haluat linkittää jotain muuta, käytä blogisi alatunnistetta. Se on loistava paikka hieman vähemmän tärkeille sivuille.

Vaikeasti luettavat fontit

Blogit ovat ensisijaisesti tekstipohjaisia ​​ja tarkoitettu luettavaksi. Jos sinulla on vaikealukuinen fontti, se voi vaikeuttaa käyttökokemusta.

Mutta eikö olekin hauskaa etsiä hienostuneita ja hauskoja fontteja?

Koska valinnanvaraa on niin paljon, etkö halua fonttia, joka kuvastaa persoonallisuuttasi, brändiäsi tai blogisi yleistä sävyä?

No, jos ihmiset lukevat blogiasi ja heillä on ongelmia, valitsit todennäköisesti väärän fontin.

Joten mikä on paras fontti käytettäväksi? Mukaan Sosiaaliset triggerithaluat fontin, joka on:

  • Helppo lukea näytöltä
  • Yksinkertainen sans serif tai serif-fontti – Vältä käsikirjoituksia tai koristeellisia kirjasimia päätekstissäsi
  • 14 – 16 pikseliä tai jopa suurempi runsaalla rivinkorkeudella (johtava)

Mukavaa näytöllä lukemista varten on myös hyödyllistä, että pääkappaleissasi on a sisällön leveystai rivin pituus 480–600 pikseliä.

Itse asiassa on olemassa matemaattinen yhtälö, joka voi auttaa sinua löytämään optimaalisen typografian blogillesi. Kultainen leikkaus.

Häiritsevät värit

Oletko huomannut, että suosituimmissa blogeissa on valkoinen tausta tummalla tai mustalla tekstillä?

Tämä johtuu siitä, että tummaa tekstiä on paljon helpompi lukea valkoisella taustalla kuin valkoista tekstiä tummalla taustalla.

Mutta se ei tarkoita, etteikö värimaailmaan voisi laittaa hieman persoonallisuutta. Värit näyttävät parhaiten valikkorivilläsi, otsikoissasi ja logossasi – niitä ei ole maalattu kaikkialle blogiisi.

Tässä on joitain esimerkkejä blogeista, jotka tasapainottivat värivalintojaan houkutellakseen lukijoita – ei pelotellakseen heitä.

Virhe 4: Blogiviestiäsi ei ole muotoiltu oikein

Nosta kätesi, jos olet koskaan kirjoittanut blogitekstiä muokkaamatta sitä, optimoimatta sitä tai et ole kiinnittänyt paljon huomiota prosessiin, koska sinun on lisättävä sisältöä – kuten eilen.

Jos huomaat, että et käytä aikaa blogiviestisi asianmukaiseen muotoiluun, on vaara, että ihmiset katsovat kerran ja lähtevät – vaikka sinulla olisi magneettinen otsikko, joka kiinnittää heidän huomionsa.

Tutustu näihin muotoiluvinkkeihin, joita voit käyttää seuraavan kerran kun istut blogin pariin:

Oikolue ja muokkaa blogitekstejäsi ennen julkaisemista

Kukaan ei halua lukea viestiä, joka on täynnä kielioppivirheitä tai kirjoitusvirheitä. Viestisi oikolukeminen on paras vaihtoehto, mutta jos sinulla ei ole ketään auttamaan sinua, tässä on kaksi ilmaista muokkaustyökalua, joita voit käyttää:

  1. Kieliopillisesti – Lataa ne ilmainen kromilaajennus jotta Grammarly tarkistaa kirjoittamasi sisältösi useimmissa sosiaalisen median alustoissa, blogeissa, Gmailissa ja WordPressissä ennen lähettämistä.
  2. PaperRater – Kopioi ja liitä viestisi PaperRateriin, niin se tarkistaa oikeinkirjoituksesi, kielioppisi ja sanavalintasi. Se myös tarkistaa plagioinnin ja raportoi yleisarvosanalla.
🔥 Empfohlen:  Mitä rojaltisekit ovat ja miten ne toimivat?

Korosta kopiotasi

On joitakin temppuja, joiden avulla voit houkutella lukijaa jatkamaan viestisi lukemista ja lisäämään todennäköisyyttä, että he jakavat sen.

Haluat esimerkiksi, että viestisi sujuu sujuvasti – jotta se on helppo lukea ja helppo ymmärtää. Voit tehdä tämän seuraavasti:

  • Käyttämällä siirtyminen sanat kuten , , , , , jne…
  • Käyttämällä mitä Brian Dean Backlinko kutsuu ämpäriprikaateja. Nämä ovat lyhyitä lauseita, jotka houkuttelevat lukijoita jatkamaan lukemista.
  • Käytä alaotsikoita. Tämä auttaa lukijoita tietämään, mistä puhut, ja se jakaa viestisi helposti luettaviin katkelmiin. Tämä voi myös lisää SEO-tehoasi lisäämällä avainsanoja alaotsikoissasi.

Muokkaa blogisi pysyviä linkkejä parantaaksesi käytettävyyttä ja hakukoneen indeksoitavuutta

Yleensä on suositeltavaa mukauttaa tai muuttaa pysyvän linkin oletusasetuksia. Lyhyt, ytimekäs, hyvin muotoiltu pysyvä linkki – blogikirjoituksesi URL-osoite –

  • Ole helppo lukea
  • Ole helppo kirjoittaa ja muistaa
  • Näytä paremmalta potentiaalisten vierailijoiden silmissä Googlen SERP-palveluissa
  • Ole osa yleistä brändäysviestiäsi

Esimerkiksi WordPressissä, jos et mukauta pysyvän linkin oletusrakennetta, saat todennäköisesti seuraavanlaisia ​​URL-osoitteita:

http://example.com/?p=12345

Jos toisaalta käytät “kaunis pysyvä linkki”, mutta jos URL-osoitetta ei mukauta, saatat päätyä oletuslinkkiin, kuten:

http://example.com/this-is-my-blog-post-title-and-it-is-really-long-with-lots-of-stopwords/

WordPress 4.2:sta lähtien asennusohjelma saattaa yrittää ottaa käyttöön “kauniita pysyviä linkkejä”, mutta on parasta tarkistaa, että pysyvä linkkirakenne on asetettu oikein.

Hakukonetarkoituksiin Google pitää ystävällisistä pysyvistä linkeistä. Google toteaa Hakukoneoptimoinnin aloitusopas URL-osoitteet, joissa on jäsennelty hierarkia ja avainsanat, helpottavat sivujesi indeksointia.

WordPressin Asetukset à Pysyvät linkit -kohdassa voit muokata URL-osoitettasi. Viestisi postauksen tai mukautetun rakenteen käyttäminen on ystävällisempi URL-osoite.

Käärien sen

Näiden vinkkien avulla olet matkalla aloittelijasta rocktähti-statukseen. Oletpa kirjoittanut blogia kaksi kuukautta tai kaksi vuotta, jokainen tekee blogiuransa jossain vaiheessa klassisia virheitä blogissaan.

Mutta, sinun ei enää tarvitse.

Kun kirjoitat yleisöllesi, varmistat markkinaraon ja sinulla on käyttäjäystävällinen blogi, joka on muotoiltu oikein, ei ole mitään syytä, ettet pian istu blogissa, jossa on sosiaalisia jakoja, liikennettä ja sitoutumista, jota kaipaat.