Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tehokkaan sisäisen viestinnän rakentaminen Speakapin Erwin van der Vlistin kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tehokkaan sisäisen viestinnän rakentaminen Speakapin Erwin van der Vlistin kanssa

Yritykset tietävät, että tehokkaan sisäisen viestinnän saavuttaminen on vaikeaa. Lukuun ottamatta sitä, että 60 prosentilla yrityksistä ei ole lainkaan strategioita kriittisen tiedon levittämiseksi työvoimalleen, ne, joilla on strategia, kamppailevat tehokkuuden kanssa.

Olet luultavasti ollut varma siitä, että välitit viestin kaikille työntekijöillesi, mutta huomasit, että yli puolet heistä ei ollut tietoinen näistä tiedoista. Tehokas sisäinen viestintä on epäilemättä haaste organisaatioille, mutta se on yleistä muiden kuin työpöytätyöntekijöiden keskuudessa.

Koska jopa 80 % maailmanlaajuisesta työvoimasta on muita kuin pöytätyöntekijöitä, haluat siistiä kaikki löysät päät yrityksesi tässä osassa.

Monet ulkopuoliset tai etulinjan työntekijät, konsultit ja freelancerit – kuljettajat, tehtaan lattiatyöt, kokit, korjaajat, siivoojat, kenttätyöntekijät, toimitusketjun agentit, tekstinkirjoittajat ja vastaavat – jäävät paitsi heidän palkkaavien yritysten sisäisestä viestinnästä. .

Toisinaan nämä ihmiset jäävät paitsi kriittisistä tiedoista, jotka voivat edistää liiketoiminnan kasvua, tai he eivät ole tietoisia tärkeistä toiminnallisista muutoksista.

Muiden kuin pöytätyöntekijöiden sitouttaminen

Useimmat yritykset eivät luo yrityssähköposteja muille kuin työpöytähenkilöstölleen tai urakoitsijoilleen, minkä seurauksena tämän luokan työntekijät jäävät paitsi tärkeistä muistioista. Mutta tällä ryhmällä pitäisi olla ensikäden tietoa toiminnallisista muutoksista ja muusta sisäisestä viestinnästä.

Usein työpöydän ulkopuoliset työntekijät ovat vuorovaikutuksessa suoraan asiakkaidesi kanssa, jotka edustavat organisaatiota – esimerkiksi ravintolan tarjoilijat ovat yleensä ensimmäinen yhteyshenkilö ravintolaan.

Tässä haastattelussa Speakapin perustaja ja toimitusjohtaja Erwin van der Vlist jakaa ideoita siitä, kuinka voit ottaa yhteyttä ja jakaa tärkeitä päivityksiä työpöydän ulkopuolisten työntekijöiden kanssa reaaliajassa edistyneen teknologian avulla.

Miksi sisäinen viestintä on tärkeää muiden kuin pöytätyöntekijöiden sitouttamiselle

Kaikkien mukana ottaminen organisaatiossasi on se etu, että voit lisätä työntekijöiden sitoutumista 21 %. Paremman henkilöstön sitoutumisen on tiedetty edistävän konkreettista liiketoiminnan kasvua ja KPI:itä. Tässä on joitain syitä, miksi sinun täytyy hakea muita kuin työpöytätyöntekijöitäsi.

Yksi kanava ei toimi kaikille

Sähköpostit ovat välitön, henkilökohtainen ja suora viestintäväline työpaikalla. Työntekijät lähettävät ja vastaanottavat keskimäärin 122 työsähköpostia päivittäin.

Useimmissa organisaatioissa muiden kuin työpöytätyöntekijöiden on turvauduttava esimiehiensä lähettämiin suoriin viesteihin. Kun ihmisten viestintätaso vaihtelee, viesti laimentuu tai katoaa käännöksessä.

Menetät enemmän rahaa, kun tiimisi ei ymmärrä suunnitelmaasi

Coca-Colan johtaja Steve Soltis sanoi kerran, että mikään yritys ei voi tuottaa kestävää arvoa ja kasvua ilman työntekijöiden ymmärrystä

 • Mihin se on menossa ja miksi?
 • Mitä sinne pääsee ja
 • Miksi jokainen työntekijä on tärkeä

Ja hänen lausuntoaan tukevat tilastot, joiden mukaan suuret yli 100 000 työntekijän yritykset menettävät 62,4 miljoonaa dollaria väärin hoidetun viestinnän vuoksi vuosittain.

Pienet yritykset. Ei ole vapautettu. Vaikka koon pitäisi auttaa heitä kommunikoimaan paremmin, he menettävät silti keskimäärin 420 000 dollaria vuodessa.

Tänään kärsii, kun keskitymme huomisen häiriöihin

On vaikea olla ajattelematta, mitä uusia häiriöitä teknologia aiheuttaa. Tällä hetkellä tekoäly ja automaatiovaikutukset toimivat näin. Ja työpöydän ulkopuolisilla työntekijöillä on suurin riski menettää asemansa.

Koska automaatio ei ole vielä levinnyt odotetusti, sinulla ei ole varaa lopettaa työskentelyä pöydättömien työntekijöiden kanssa.

Muut kuin pöytätyöntekijät tuntevat olevansa jättäneet organisaationsa pimeyteen

Vaikka työpöydän ulkopuolisia työntekijöitä on vaikea yhdistää selkeään yrityksen viesteihin, he haluavat olla osa yrityksen prioriteettia.

Äskettäinen tutkimus osoitti, että 74 % työpöydän ulkopuolisista työntekijöistä pitää ylimmän johdon viestejä tärkeinä. 84 % sanoo kuitenkin, että he eivät saa tarpeeksi tietoa ylimmältä johdolta.

Keskeinen poiminta haastattelusta

Tämä haastattelu kertoo sinulle tehokkaista sisäisen viestinnän käytännöistä ja siitä, miten saat työpöydän ulkopuoliset työntekijät mukaan.

Tässä on joitain tärkeitä huomioitavia kohtia:

 • Tehokkaan sisäisen viestinnän varmistamiseksi sinun on jaettava yksityiskohtaisia ​​tietoja tuotteistasi ja palveluistasi työntekijöillesi
 • Sisäisen muutoksen käyttöönottonopeus on tärkeä kriteeri henkilöstön sitoutumisen mittaamisessa
 • Tehokas tiedonvälitys on tärkeää työntekijöiden tuottavuuden saamiseksi
 • Työntekijöiden suoritusarviointi auttaa sinua ymmärtämään tiimisi heikkouksia ja vahvuuksia
 • Tee liiketoiminnastasi joustavaa, jotta voit jatkuvasti toistaa ja parantaa niitä
 • Käytä asiakkaidesi palautetta ominaisuuksien rakentamiseen ja päivittämiseen, älä tarpeettomien luomiseen
 • Korjaa sisäiset viestintäongelmasi aloittamalla muutamalla toiminnolla, joka vähentää koulutukseen ja ohjeistuksiin kuluvaa aikaa.

Keskusteluni Erwin van der Vlistin kanssa

Perustaja Speakap, Erwin van der Vlist.

1. Esittele itsesi ja kerro lyhyesti yrityksestäsi?

Nimeni on Erwin. Perustin Speakap-nimisen yrityksen noin kymmenen vuotta sitten Amsterdamiin, josta olen kotoisin.

Tuolloin vielä opiskelin ja olin osa-aikatyössä vähittäiskaupassa ja koin kuinka vaikeaa on kommunikoida ihmisten kanssa pöydän takana.

Joten käytimme paljon paperia ja ilmoitustauluja ja puhelinluetteloita kommunikointiin.

Ja ajattelin, että jos voimme tehdä mobiiliteknologian, joka mahdollistaa viestinnän, se on paljon parempi; se oli lähtökohta.

Joten Speakap tarjoaa viestintäalustan. Työntekijät voivat asentaa sen laitteelleen, joka on tyypillisesti henkilökohtainen mobiililaite, tai he voivat käyttää sitä tietokoneen takana.

Ja tämän tekniikan avulla he voivat kommunikoida kollegojensa, esimiehensä ja pääkonttorin kanssa.

2. Puhutaanpa Speakapista. Miksi valitsit nimen Speakap?

Nimi Speakap päätettiin sateisen sunnuntain aivoriihen jälkeen. Tarkastelimme verkkotunnuksia, emmekä halunneet saada nimeä viivalla, ja Speakap oli tuolloin edelleen saatavilla verkkotunnuksena.

Joten päätimme tehdä siitä speakap.com. Ja tietysti sanaa “puhu” tarvittiin välittääkseen takaisin johonkin viestinnän osaan.

Siksi aloimme tarkastella sanaa “puhu”. Ja Speakap oli edelleen saatavilla verkkotunnuksena, ja “puhu” oli tärkein vaatimus.

3. Millaista on ollut tähän mennessä tämän yrityksen perustamisen jälkeen?

No, se on hyvin laaja kysymys. Siinä on paljon ylä- ja alamäkiä. Olemme kuitenkin houkutelleet erittäin hyviä kykyjä. Meillä on myös mahtavia tiimejä, jotka työskentelevät Speakapilla eri mantereilla.

🔥 Empfohlen:  Haastattelu SEO-tähden Jeremy Schoemakerin kanssa ShoeMoney.comista

Työskentelen esimerkiksi New Yorkissa, ja minulla on täällä tiimi. Meillä on tiimi Euroopassa, Amsterdamissa, Lontoossa ja Barcelonassa ja niin edelleen. Siitä on ehdottomasti syytä olla ylpeä.

Nämä työntekijät ovat loistavia työkavereita, mutta tietysti on myös erittäin tärkeää, että sinulla on mahtavia asiakkaita.

Olemme siis kyenneet houkuttelemaan yli 500 asiakasta ympäri maailmaa IKEA:sta Nikeen, McDonald’siin ja moniin muihin.

Autamme näitä yrityksiä parantamaan etulinjan työntekijöiden viestintää.

4. Mikä tekee Speakapista eron tässä tilassa olevista kilpailijoista? Mikä tekee Speakapista oikean vaihtoehdon, jos asiakkaalla on vaihtoehto?

Joo! Vaihtoehtoja varmasti löytyy. Se on tungosta luokka, jossa on paljon ratkaisuja.

Mutta se, mikä tekee meistä erottuvan, on se, että keskityimme todella yhteydenpitoon etulinjan työntekijöihin, joilla ei ole yrityksen sähköpostiosoitetta ja joita on yleensä erittäin vaikea tavoittaa. Ja tyypillisesti ne, joille johtaja välittää tiedot pääkonttorista.

Erotumme joukosta se, että olemme todella keskittyneet yhteydenpitoon etulinjan työntekijöihin, joilla ei ole yrityksen sähköpostiosoitetta ja joihin on yleensä erittäin vaikea saada yhteyttä.

Joten loimme tuotteen ja lähestymistavan, jonka tarkoituksena on yhdistää nämä etulinjan työntekijät. Lähestymistapassamme on joitain eroja muihin kilpailijoihin verrattuna.

Ensimmäinen on se, että tarjoamme merkkisovelluksen, joten et asenna Speakap-sovellusta henkilökohtaiselle laitteellesi. Sinun tarvitsee vain asentaa Ikea- tai McDonald’s-brändätty sovellus laitteellesi, mikä lisää käyttöä.

Ja sen lisäksi teemme yhteyden HR-järjestelmään. Ja jos työskentelet vähittäiskaupassa, valmistuksessa tai ravintola-alalla, työskentelet yleensä paikasta käsin.

Ja etulinjan työntekijänä työskentelet osastolla, esimerkiksi keittiössä McDonald’sissa, tai hotellin vastaanotossa tai tuotantolaitoksen tuotantokerroksessa.

Kun tiedot on tallennettu HR-järjestelmään, voimme muodostaa yhteyden mihin tahansa HR-järjestelmään ja jäljitellä tätä hierarkiaa ratkaisussamme. Ja se on myös jotain hyvin ainutlaatuista.

5. Koska noin 80 % maailman työvoimasta ei ole työpöytätyöntekijöitä, asetit tavoitteeksesi auttaa organisaatioita kehittämään uudelleen viestintää näiden työntekijöiden kanssa. Eli onko trendi kasvava? Onko meillä nyt enemmän ei-työntekijöitä kuin pöytään keskittyviä työntekijöitä? Varsinkin nyt, kun kaikki on “työtä kotoa”. Miksi ei ole muuta tapaa tavoittaa heidät kuin Speakapin kautta? Ja mikä tekee näistä rooleista niin tärkeitä siinä tilassa?

Joo! Joten ykköstyövoima, jota kutsumme etulinjan työntekijöiksi, kasvaa. Luulen, että se johtuu siitä, että väestö kasvaa edelleen. En ole varma, onko se suurempi prosenttiosuus, mutta siellä on vain paljon muita kuin pöytätyöntekijöitä.

Kuvittele, että työskentelet McDonald’sissa. Pelkästään McDonald’silla on jo 5 miljoonaa työntekijää. Ihmiset, jotka työskentelevät Amazonilla kuorma-autonkuljettajina tai keräilyssä, ovat myös muita kuin pöytätyöntekijöitä, eikö niin? Se on siis valtava työvoimatyyppi, ja sen osuus on 80 prosenttia maailman työvoimasta.

Speakapista ainutlaatuisen tekee se, että olemme syntyneet tuohon ympäristöön. Olemme syntyneet vähittäiskaupassa. Ymmärrämme, mitä ei-pöytätyöntekijä tarvitsee, ja sen perusteella räätälöimme ratkaisumme ja lähestymistapamme.

Kaikilla asiakkaillamme on enemmistö ei-pöytätyöntekijöitä. Ja tämä myös jättää meidät syrjään työkaluista, kuten Microsoft Teams, Slack tai Facebook Workplace, koska ne on suunnattu pöydän takana oleville työntekijöille.

Mutta näitä työkaluja ei yleensä oteta käyttöön ihmisille, joilla ei ole yrityksen sähköpostiosoitetta, puhelinta tai työpöytää. Jos he työskentelevät keittiössä McDonald’sissa, miksi antaisit tälle henkilölle Slack-tilin, eikö niin?

Joten tämä on aukko, jonka täytämme, ja se on haaste, jonka ratkaisemme. McDonald’sin, Ikean tai minkä tahansa muun yrityksen, jossa työskentelemme, työntekijät voivat saada välitöntä tietoa.

He voivat saada push-ilmoituksia omalle laitteelleen, kuten “Hei, avoin ilmoittautuminen on alkamassa”. Tai “Voi, tämä on uusi HR-käsikirja vuodelle 2021.” Tai “tämä on uusin COVID-19-käytäntö”. Ole hyvä ja lue se nyt.

6. Arvostelija sanoi, että työkalut, kuten Slack, G-mail, WhatsApp ja Discord, ovat kaikki kalpeat Speakappiin verrattuna. Joten mietin, voitko kertoa meille, kuinka tuotteesi voi kattaa kaikki näkökohdat, joihin yritykset saattavat haluta käyttää tuotetta?

Aloit jo puhua siitä, että käyttäjien ei tarvitse lähettää erityisiä viestejä ihmisille, kun on olemassa uusia käytäntöjä ja vastaavia. Mitä muita asioita tuotteesi voi siis mielestäsi kattaa?

Kuvittele, että työskentelet vähittäiskaupassa, eikö niin? Ja kenkiä pitää myydä. Ehkä Nike julkaisi juuri uudet kengät. Tämän jälkeen tuotteemme avulla voidaan jakaa video ja muuta tietoa, jonka työntekijä voi myydä asiakkaille.

Näen siis tuotetietoja tai tarjouksia, kuten “mitä ovat seuraavan kuukauden tarjoukset?”

Mutta myös minulle työntekijänä, mikä on uusin HR-käsikirja tai COVID-19-politiikka? Miten toimin sen kanssa?

Pääkonttori voi siis välittömästi tiedottaa kaikille etulinjassa Speakapilla.

Mutta ilman Speakapia heidän on ilmoitettava aluejohtajalle. Aluejohtaja ilmoittaa sitten myymäläpäällikölle. Ja sitten myymäläpäällikkö tulostaa sen ja laittaa sen ilmoitustaululle.

Hän saattaa päättää keskustella siitä päivittäisessä standupissa, mutta puolet työntekijöistä ei ole tavoitettavissa päivittäisessä stand-upissa, koska he ovat enimmäkseen osa-aikaisia.

7. Okei! Mitä minun pitäisi ottaa huomioon, kun analysoin tietoja Speakapissa?

Sanoisin työntekijöiden omaksumisen ja sitoutumisen nopeuden, kuten:

 • Kuinka nopeasti he aikovat aktivoida tilinsä ja asentaa sovelluksen puhelimeen?
 • Kuinka aktiivisia nuo ihmiset ovat siitä hetkestä lähtien?
 • Joten kuinka usein he kirjautuvat sisään päivässä?
 • Kun he kirjautuvat sisään, minkä tyyppisiä tietoja he etsivät?
 • Lukevatko he uutisia, jotka lähetetään pääkonttorista?
 • Pitävätkö he näistä viesteistä ja ovatko he vuorovaikutuksessa niiden kanssa?
 • Millaista tietoa yleensä jaetaan, josta voidaan havaita tietyt trendit?
 • Miltä ihmisistä tuntuu nykyään?
 • Ovatko he onnellisia vai eivät?
 • Ovatko he stressaantuneita vai rentoutuneita?
 • Ovatko he innoissaan saavuttaessaan tavoitteensa?

Tällaisessa ratkaisussa on valtava määrä dataa, jota voit käyttää omaan päätöksentekoon yrityksenä.

Muuten mitkä alueet tai kaupat toimivat parhaiten ja mitkä vähiten? Jotta voit auttaa heitä antamalla esimerkkejä paremmaksi?

🔥 Empfohlen:  Parhaat MailChimp-vaihtoehdot vuodelle 2023 (vertailu)

Mitkä ovat parhaiten menestyvät osastot ja mitkä ovat vähiten?

Se on kuin näyttäisit vertailutietoja parantaaksesi itseäsi, koska loppujen lopuksi ratkaisumme on kanava. Jos et lisää tietoja kyseisestä kanavasta, se kannattaa huomioida.

Se on sama kuin jos sinulla on yrityksen sivu Facebookissa, mutta et koskaan postaa, niin sinun on parempi olla Facebook-sivua yrityksellesi, koska mitään ei kuitenkaan löydy, sama täällä ratkaisumme kanssa.

Joten se toimii, jos käytät sitä tärkeän tiedon jakamiseen yritykselle.

8. Minusta kielenkäännöstyökalusi on melko ainutlaatuinen. Tuet yli 100 kieltä. Mitä tulee tarkkuuteen, kuinka tehokas se on kommunikoinnin esteen murtamisessa monikielisessä organisaatiossa? Saatko palautetta kielenkäännöksestä?

No, se ei ole koskaan täydellinen. Se paranee ja paranee. Se on paljon parempi kuin vuosi sitten, ja se on paljon parempi kuin viisi vuotta sitten.

Käännämme yli sadalle kielelle, ja etu tässä on nopeus.

Jos olet globaali yritys, joka toimii useissa maissa, sinun on kommunikoitava useilla kielillä. Voit siis julkaista uuden COVID-käytännön ja pyytää jokaista sivuliikettäsi kääntämään sen. yksi ranskaksi, yksi saksaksi, yksi hollanniksi, yksi kiinaksi, mikä tahansa se on.

Mutta se vie aikaa, ennen kuin ihmiset kääntävät.

Nyt sinulla on mahdollisuus julkaista se, ja ihmiset voivat vain napauttaa ja yhdellä napsautuksella kääntää sisäisen käytännön haluamalleen kielelle. Tämä on hienoa etenkin yrityksille, jotka ovat laajalle levinneitä useissa maissa, ellei mantereilla.

9. Jotkut Capterraa koskevista arvosteluista suosittelevat tuotettasi tehokkaasta työntekijöiden yhteistyöstä. Harvat käyttäjät kuitenkin kokevat, että se ei ole tarpeeksi joustava personointiin. Yksi jopa sanoi, että odotat, kunnes useammat ihmiset pyytävät ominaisuutta, ennen kuin otat sen käyttöön.

Onko mitään keinoa ratkaista tämä ongelma? Onko mahdollista luoda ominaisuuksia yritysryhmille, jotka ovat todennäköisesti enemmän huolissaan tietyistä asioista? Vai otatko ominaisuudet käyttöön aina kaikille kerralla?

Ok, se on hieno kysymys. Palautteen perusteella olemme lisänneet ja parantaneet alustamme joustavuutta siten, että ominaisuuksia voidaan kytkeä päälle ja pois päältä asiakkaan toiveiden mukaan. Koska todellakin jotkut asiakkaat eivät vaadi tiettyjä ominaisuuksia, kun taas toiset tarvitsevat. Mutta se on jotain, jonka olemme käynnistäneet parin viime kuukauden aikana.

Kun päätämme teknisestä tiekarttamme, kuuntelemme tarkasti, mikä on asiakkaidemme yleinen konsensus, muuten se menee mihin tahansa suuntaan.

Ja keskitymme muuhun kuin pöytätyöntekijäteollisuuteen. Joten tyypillisesti pyynnöt ovat samanlaisia. Mitä enemmän asiakkaat hyötyisivät tietystä ominaisuudesta, sitä korkeampi prioriteetti on.

Yksi prioriteeteistamme on tehdä Speakapista joustavampi antamalla ihmisten ottaa ominaisuuksia käyttöön ja sammuttaa niitä.

Koska meillä ei ole tuhansia kehittäjiä, jotka voivat vain luoda tuhansia ominaisuuksia, eikö niin?

Joten meidän on tehtävä valintoja, meidän on asetettava prioriteetit, mutta yksi niistä on todellakin tehdä alustasta joustavampi antamalla ihmisten ottaa käyttöön ja pois käytöstä ominaisuuksia.

Jos tämä ei riitä, kolmannen osapuolen integrointiominaisuuksissamme on jopa joustavuutta, koska rakennamme API:n, jonka avulla voit lisätä lisäominaisuuksia juuri niin kuin haluat.

10. Ajattelen siis, että Speakap-raportointivaihtoehdot ovat rajalliset. Luuletko, että tarjoamasi mittarit ovat kaikki, mitä organisaatio tarvitsee? Kuten sanoit, sinulla on API. Luuletko, että ihmiset voivat poimia enemmän tietoa ja analysoida sitä edelleen muilla työkaluilla?

Meillä on erilaisia ​​raportointiversioita; meillä on perusraportointi ilman lisäkustannuksia. Ja se tarjoaa käyttöönotto- ja sitoutumistasoja, jotka kertovat, käyttävätkö ihmiset sovellusta vai työpöytää? Kuten yleinen analytiikka.

Mutta meillä on myös kehittyneempää analytiikkaa, joka tulee maksamaan lisäkustannuksia, mutta se on hyvin yksityiskohtaista. Sitten sinulla on paljon vaihtoehtoja.

Jos tämäkään ei riitä, voit yhdistää sen omaan BI-ratkaisuusi käyttämällä myös API-päätepisteitämme. Kuten näiden tietojen hakeminen API:n kautta.

On siis eri tasoja, ehkä tämä palaute tuli joltain ensimmäiseltä, kuten perusraportoinnilta, mutta saatavilla on edistyneempiä raportointiominaisuuksia.

11. Miten neuvoisit sisäisen viestinnän kriisejä käsitteleviä organisaatioita käyttämään Speakapia?

Okei, aloita pienestä, älä käytä liikaa ominaisuuksia, koska enemmän ominaisuuksia tarkoittaa enemmän koulutusta ja enemmän ohjeita työntekijöille.

WhatsAppin kaltaiset työkalut ovat niin mahtavia siinä, mitä ne tekevät, koska ne ratkaisevat yhden tietyn haasteen.

Joten suosittelen usein, että katsot haasteitasi ja otat kolme vakavinta haastetta ja korjaa ne ratkaisulla, mutta älä tee mitään enempää.

Aloita pienestä, älä käytä liikaa ominaisuuksia, koska enemmän ominaisuuksia tarkoittaa enemmän koulutusta ja enemmän ohjeita työntekijöille.

Sitten aloitamme suoran lähetyksen ja pääsemme adoptiotasolle. Ja sitten vaihe numero kaksi, kohdataan myös toisen tason haasteet ja sitten vaihe numero kolme.

Joten rakennat sen ajan myötä, ja se on erittäin hyödyllistä saada se käyttöön hyvin nopeasti. Nouset ylös ja juokset supernopeasti parissa viikossa.

Sinun ei tarvitse kouluttaa ihmisiä liikaa, koska se on erittäin intuitiivista. Se on helppoa, ja myöhemmin sinulla on pitkälle omaksuttu kanava, jota voit hyödyntää rakentaaksesi sitä edelleen.

Nyt, jos sinulla on tämä kanava, on tietysti tärkeää julkaista siitä säännöllisesti tietoa ja saada myös sisäänosto eri osastoilta.

Sinulla ei siis ole vain viestintäosaston virkoja, vaan olisi myös mukavaa, jos johto postailisi ja ehkä operaatiotiimi ja HR-tiimi ja markkinointitiimi sinne, omasta näkökulmastaan.

12. Mitä Speakap-käyttäjien pitäisi odottaa sinulta seuraavien kuukausien aikana?

Pari uutta ominaisuutta, kuten aina, saadakseen uusia asiakkaita mukaan.

Julkaisemme pian melko suuren ominaisuuden, nimeltään tehtävienhallinta. Sinulla on työntekijöiden viestintäalustamme, mutta nyt myös mahdollisuus lisätä tehtäviä.

Voit siis luoda tehtäviä kaikille myymäläpäälliköille tällä tietyllä alueella. Ja sitten voit palata takaisin milloin haluat nähdä, tekivätkö he tehtävänsä vai eivät.

🔥 Empfohlen:  10 parasta tekoälysisällön kirjoitustyökalua matkailubloggaajille

Tämä on siis loistava lisäys, jonka julkaisemme pian.

Jatkamme asiakkaidemme kuuntelua ja jatkamme työtämme parhaan mahdollisen tuotteen valmistamiseksi.

13. Mikä oli parasta, mitä kukaan on koskaan kertonut sinulle Speakapista?

Se on hauskaa. Et koskaan unohda sitä.

Ollessani Hollannissa pari vuotta sitten tapasin ihmisen satunnaisesti. Esittelin itseni ja selitin, mitä Speaapp tekee. Hän myös esitteli itsensä ja sanoi minulle “no, meillä on jotain sellaista.”

Kun kysyin, missä hän työskentelee, hän kertoi minulle yrityksestä ja minä sanoin: “No, käytät sitten minun tuotettani.”

Ja sitten hän sanoo: “Voi, tämä on hienoa. Rakastan sitä tämän ja sen takia.”

Ja se autenttinen ilmaisutyyppi, jossa järjestelmäsi loppukäyttäjä todella näkee siinä arvoa ja puhuu siitä erittäin positiivisesti. Ne ovat mahtavimpia asioita, joita minulle on koskaan sanottu.

14. Onko Speakapissa jotain erittäin tehokasta, mutta olet huomannut, että monet käyttäjät eivät hyödynnä sitä?

Luulen, että se on nuo kolmannen osapuolen integraatiot.

Siinä on paljon joustavuutta, paljon ominaisuuksia, mutta tietysti sinun on investoitava vähän aikaa sen yhdistämiseen ja niiden integraatioiden yhdistämiseen, jotka vaativat jonkin verran investointeja.

Tietenkään se ei sinänsä ole meille. Mutta jos sinulla on kehittäjä, he voivat tehdä sen itse.

Uskon, että tämä ominaisuus voi olla paljon tehokkaampi kuin useimmat asiakkaamme tällä hetkellä käyttävät.

15. Pyritkö kouluttamaan asiakkaitasi joistakin näistä asioista? Ja ehkä näytä heille tapaustutkimuksia, joissa ihmiset käyttivät joitain näistä integraatioista ja kuinka niitä käytetään?

Joo, ehdottomasti. Asiakasmenestystiimimme tekee sen.

Meillä on siis yritysarvioita. Meillä on uutiskirje, jossa esittelemme myös teknisiä kumppanuuksiamme ja integraatiokykyämme.

Meillä on se varmasti, mutta voimme tietysti aina parantaa.

Tietoja Speakapista

Speakap on alusta, jonka avulla kaikenkokoiset organisaatiot voivat tavoittaa ja sitouttaa etulinjansa työntekijät. Erwin ja Patrick perustivat Speakapin vuonna 2009 auttaakseen yrityksiä vahvistamaan kaikkia viestintälinjoja kohdistetulla sisällöllä, joka on jaettu ryhmien, toimipaikkojen ja osastojen kesken.

Heidän työkalunsa antavat yrityksille mahdollisuuden rakentaa keskitetyn sisäisen viestintäkeskuksen yhteydenpitoa, tiedottamista ja muiden kuin työpöytätyöntekijöiden sitouttamiseen reaaliajassa.

Alusta vastaanottaa 500 000 päivittäistä käyttäjää yli 300 brändiltä yli 120 maassa. Yli 100 kielen käännöksellä Speakap auttaa myös käyttäjiä optimoimaan sisäistä viestintää ja seuraamaan menestystä tehokkaan analytiikan avulla.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla. Nicholas Godwin on teknologiatutkija, joka kertoo kannattavia bränditarinoita, joita teknologian ostajat ja yritykset rakastavat. Hän käsittelee teknologia-aiheita verkkosivuillaan TechWriteResearcher.com ja on työskennellyt projekteissa Fortune 500 -yritysten, maailmanlaajuisten teknologiayritysten ja huippukonsulttiyritysten kanssa Bloomberg Betasta, Accenturesta, PwC:stä ja Deloittesta HP:hen, Shelliin ja AT&T:hen.

Table of Contents