Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tehokkaat YouTube Shorts -strategiat maksimaaliseen katselukertaan ja sitoutumiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tehokkaat YouTube Shorts -strategiat maksimaaliseen katselukertaan ja sitoutumiseen

Löydämme joka minuutti ainutlaatuista ja innovatiivista sisältöä sosiaalisessa mediassa. On melko mielenkiintoista nähdä, kuinka Internetin käytön lisääntyminen on muuttanut tapaamme kuluttaa sisältöä paljon lyhyemmässä ajassa. Meillä on esimerkiksi Instagram Reels, TikTok ja nyt YouTube Shortsit, joista on tullut uusi rakkaus monille sisällöntuottajille ja yrityksille.

Tässä artikkelissa puhumme YouTube Shortsista ja strategiasta houkutella miljoonia tilaajia.

Lyhyt esittely YouTube Shortsiin
Miksi YouTube Shortsit ovat tärkeitä yrityskanaville?

Lyhyt esittely YouTube Shortsiin

YouTube Shortsit ovat suhteellisen uusi ominaisuus, jonka avulla sisällöntuottajat voivat luoda lyhyitä pystysuuntaisia ​​videoita, joiden pituus on enintään 15–60 sekuntia ja jotka näytetään erillisessä Shorts-soittimessa.

Lyhyiden videoidensa ansiosta sisällöntuottajat ja vaikuttajat voivat helposti lisätä orgaanista tavoittavuuttaan YouTube Shortsin avulla.

Yksi YouTube Shortsin vaikuttavista ominaisuuksista on, että se tarjoaa myös äänikirjastonsa useilta levy-yhtiöiltä, ​​kuten T-series, Sony, Universal ja monet muut, elokuvantekijöille, jolloin he voivat sisällyttää äänileikkeen tai musiikkia henkilökohtaiseen, vain ei-kaupallisiin ja huvittelutarkoituksiin. Lisäksi kuka tahansa älypuhelimen omaava voi luoda YouTube-shortseja, joita varten sinun ei tarvitse palkata luovaa toimistoa tai videomarkkinointiyritystä tuottamaan videosisältöäsi. On kuitenkin välttämätöntä työskennellä sosiaalisen median tiimin kanssa löytääksesi erilaisia ​​​​menetelmiä yleisön sitouttamiseen.Miksi YouTube Shortsit ovat tärkeitä yrityskanaville?

On tärkeää muistaa, että menestyvän YouTube-kanavan rakentaminen vaatii aikaa, vaivaa ja johdonmukaista sisällön luomista. Lisäksi, jos sinulla on YouTube-yrityskanava, tarvitset strategian, joka voi hyödyttää yritystäsi hetkessä. Yksi tarvitsemistasi strategioista on käyttää YouTube Shortseja älykkäästi. YouTube Shortsien sisällyttäminen yrityskanavan sisältöstrategiaan mahdollistaa monipuolistamisen. Nykyään lyhyitä videoita tarjoava yrityskanava voi vastata erilaisiin katsojien mieltymyksiin ja vangita laajemman yleisön huomion. On syytä huomata, että vaikka YouTube Shortsit voivat olla hyödyllisiä yrityskanaville, menestys riippuu viime kädessä sisällön laadusta, osuvuudesta ja houkuttelevuudesta.

🔥 Empfohlen:  [Latest Guide] Kuinka kasvattaa yleisöäsi vierailijablogien avulla 2023

YouTube Shortsit näytetään usein katsojille heidän kiinnostuksen kohteidensa, aikaisempien vuorovaikutustensa ja trendaavien aiheiden perusteella. Tämä tarkoittaa, että vaikka katsojat eivät olisikaan tilannut yrityskanavaa, he voivat kohdata Shorts-videonsa selatessaan tai katsoessaan muuta sisältöä. Tämä voi olla arvokas tilaisuus houkutella uusia tilaajia ja katsojia kanavalle.

Toinen syy on se, että Shortsit rohkaisevat katsojia olemaan vuorovaikutuksessa sisällön kanssa tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja. Tämä voi edistää yhteisöllisyyden tunnetta ja vuorovaikutusta yrityskanavan kanssa, mikä auttaa rakentamaan uskollisen yleisöpohjan.

Vaikka on totta, että hyvin toteutettu YouTube Shorts -strategia voi auttaa sinua houkuttelemaan suuremman yleisön ja mahdollisesti saamaan lisää tilaajia, on tärkeää muistaa, että sosiaalisessa mediassa ei ole takeita. On kuitenkin olemassa tekijöitä, jotka voivat edistää YouTube-kanavan menestystä, ja Shortsit ovat vain yksi monista työkaluista, joita sisällöntuottajat voivat käyttää seuraajiensa kasvattamiseen.

On kuitenkin olemassa joitakin parhaita käytäntöjä, jotka voivat auttaa lisäämään menestymisen mahdollisuuksia YouTube Shorts -videoiden avulla. Nämä ovat:

Tee lyhyitä ja makeita videoita

Kuten nimestä voi päätellä, shortsit on tarkoitettu lyhyiksi ja huomiota herättäviksi. YouTube Shorts -videoiden enimmäispituus on 60 sekuntia, joten varmista, että sisältösi on ytimekkäää, täsmällistä ja arvokasta tässä ajassa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että käyttäjät pitävät lyhyistä videoista pidempiin verrattuna.

Aloita koukulla

Koska sinulla on vain muutama sekunti aikaa kiinnittää katsojien huomio, aloita Shortsit koukulla, joka herättää heti heidän kiinnostuksensa. Keskity luomaan korkealaatuista sisältöä, joka on mukaansatempaavaa ja viihdyttävää. Vaikka shortsit ovat lyhytmuotoisia videoita, niiden on silti kiinnitettävä katsojien huomio ja ylläpidettävä heidän kiinnostuksensa.

Pidä silmällä YouTuben trendejä ja käytä osuvia hashtageja Shorts-videoissasi parantaaksesi löydettävyyttä ja kattavuutta. Käytä trendaavia aiheita ja hashtageja lisätäksesi näkyvyyttä. Kiinnitä huomiota siihen, mikä on tällä hetkellä suosittua alustalla, ja yritä luoda sisältöä, joka sopii näihin trendeihin.

🔥 Empfohlen:  YouTube TV on ykkössuoratoistopaikka 5 miljoonalla tilaajalla

Käytä tekstiä ja grafiikkaa

Käytä tekstipeittokuvia ja grafiikkaa välittääksesi viestisi nopeasti ja tehokkaasti. Nykyään on saatavilla monia työkaluja ja sovelluksia, joiden avulla voit luoda videoita, joissa on houkutteleva grafiikka.

Optimoi pystysuuntaista katselua varten

Koska Shortsit näytetään pystysuunnassa, varmista, että sisältösi on optimoitu tätä muotoa varten. Käytä pystykuvausta ja luo näyttöön sopivaa grafiikkaa. Shortseja katsotaan ensisijaisesti mobiililaitteilla, joten on parempi kuvata videoita pystysuunnassa näytön tilan maksimoimiseksi ja saumattoman katselukokemuksen varmistamiseksi.

Kokeile eri sisältötyyppejä

Testaa erityyppistä sisältöä, kuten opetusohjelmia, kulissien takana olevaa materiaalia ja komediaa, jotta näet, mikä resonoi parhaiten yleisösi kanssa.

Postaa usein

Johdonmukaisuus on avainasemassa yleisön kasvattamisessa YouTubessa. Julkaise usein pitääksesi yleisösi kiinnostuneena ja lisätäksesi mahdollisuuksiasi levitä.

Optimoi videosi helppoon löytämiseen

Sinun on optimoitava videot käyttämällä kuvaavia otsikoita, tunnisteita ja kuvauksia. Videosi nimi on ensimmäinen asia, joka kiinnittää yleisösi huomion. Se auttaa tekemään Shortseistasi helpommin haettavissa ja katsojien löydettävissä.

Mainosta shortsiasi muilla sosiaalisen median kanavillasi

Jotta voit saada lisää katselukertoja ja sitoutumista, mainostaa Shorts-elokuviasi muilla sosiaalisen median alustoilla, ristiinmarkkinointi voi auttaa esittelemään Shortsit uusille yleisöille ja rohkaisemaan useampia ihmisiä tilaamaan kanavasi. Voit myös upota ne blogikirjoituksiin tai tee yhteistyötä muiden sisällöntuottajien kanssa laajentaaksesi tavoittavuuttasi ja houkutellaksesi lisää katsojia.

Johtopäätös

YouTube Shorts on kustannustehokas videomarkkinointitaktiikka, jonka avulla voit säästää rahaa. Kaiken kaikkiaan tehokas YouTube Shorts -strategia sisältää houkuttelevan, visuaalisesti houkuttelevan sisällön luomisen, joka on optimoitu pystysuuntaiseen katseluun, hyödyntää trendejä ja hashtageja sekä julkaista usein. Noudattamalla näitä vinkkejä voit parantaa menestymismahdollisuuksiasi ja pysyä kilpailijoiden edellä tällä nousevalla alustalla.

UKK

Mitä ovat YouTube Shortsit?

YouTube Shortsien avulla sisällöntuottajat voivat luoda lyhyitä pystysuuntaisia ​​videoita, joiden pituus on enintään 15–60 sekuntia ja jotka näytetään erillisessä Shorts-soittimessa.

🔥 Empfohlen:  ION Energy - Maailman edistynein akunhallinta- ja älykkyysalusta!

Mitkä ovat parhaat käytännöt, jotka voivat auttaa lisäämään menestymisen mahdollisuuksia YouTube Shortsin avulla?

Joitakin parhaita käytäntöjä, jotka voivat auttaa lisäämään menestymisen mahdollisuuksia YouTube Shortsissa, ovat:

  • Tee lyhyitä ja makeita videoita
  • Aloita koukulla
  • Hyödynnä trendejä ja hashtageja
  • Käytä tekstiä ja grafiikkaa
  • Optimoi pystysuuntaista katselua varten
  • Kokeile eri sisältötyyppejä
  • Postaa usein
  • Optimoi videosi helppoon löytämiseen
  • Mainosta shortsiasi muilla sosiaalisen median kanavillasi