Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tehokkain tapa luoda uskomattomia kysyntää luovia kampanjoita

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tehokkain tapa luoda uskomattomia kysyntää luovia kampanjoita

Oletko koskaan koonnut fantastisen liidien luomiskampanjan, joka näytti täydelliseltä paperilla… vain saadaksesi mahdollisia liidejä tai vastataksesi heiltä?

Vaikka tämä tilanne voi saada kenetkään tuntemaan epäonnistuneensa, totuus on, että joskus tarvitaan enemmän varmistaakseen, että kohdemarkkinasi tietävät kuka olet ja miksi organisaatiollasi on merkitystä. Siellä kysynnän generointikampanja tulee peliin.

Kurkkaamalla markkinointi- ja myyntiosastojen välistä kuilua voit maksimoida yrityksesi suorituskyvyn ja saavuttaa tavoitteesi. Potentiaalisten kuluttajien houkutteleminen ja erilaisten resurssien käyttäminen heidän kiinnostuksensa herättämiseen on avainasemassa brändisi vahvistamisessa ja onnistuneiden tulosten lisäämisessä.

Tutkitaan, mitä on kysynnän luominen ja mitkä taktiikat ja työkalut voivat auttaa sinua rakentamaan suhdetta yleisöösi, mikä viime kädessä lisää viittausten määrää ja lisää myyntiä. On aika saada yleisösi todella tuntemaan yrityksesi.

Mikä on kysynnän luominen?

Kysynnän generointimarkkinointi on prosessi, joka herättää kiinnostusta yrityksesi tuotteita tai palveluita kohtaan – .

Se saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, mutta siinä on logiikkaa. Kysynnän luomisen tarkoituksena on auttaa varmistamaan, että potentiaaliset asiakkaat tietävät tarkalleen, kuka olet tulevaisuudessa, ei tarvitseeko he sinua juuri nyt.

Mukaan a DemandGen-raportti Kyselyn mukaan noin 95 % Internetin käyttäjistä valitsee yrityksen, joka tarjoaa osuvinta sisältöä ja joka on merkitty suppilon jokaiseen vaiheeseen. Juuri tämä B2B-kysyntästrategian tavoite on: materiaalit, jotka herättävät kiinnostusta ratkaisuihisi ja tuotteisiisi.

Käytännössä tämä konsepti edustaa keskittymistä bränditietoisuuden luomiseen ja kuluttajien kiinnostuksen lisäämiseen sen tuotteita ja palveluita kohtaan.

Tämä strategia sekoitetaan usein liidien luomiseen, jolla pyritään saamaan tietoa kuluttajilta vastineeksi asiaankuuluvasta sisällöstä. Samaan aikaan B2B-kysyntästrategiassa keskitytään potentiaalisten asiakkaiden kouluttamiseen tietystä ongelmasta ja sen osoittamiseen, kuinka yrityksesi voi tarjota ratkaisun.

Suuri haaste tässä on ymmärtää, että se on jaettava vaiheisiin. Näin markkinointitiimisi pystyy tarjoamaan sitä, mitä kuluttaja tarvitsee koulutustasonsa mukaan esimerkiksi siihen hetkeen asti.

Kysynnän luominen toimii myös asiakaspolun kanssa:

  • Näytä asiakkaille, että heillä on ongelma
  • Aseta yrityksesi yhdeksi mahdollisista ratkaisuista tähän ongelmaan ja esittele edut
  • Lopuksi on aika erottua kilpailijoista ja näyttää toiminnallisuudet, arvot ja erot, jotka erottavat sinut muista.

Ero kysynnän luomisen ja liidien luomisen välillä

Suurin ero kysynnän ja liidien luomisen välillä on yksinkertaisesti lopputulos.

Liidien luomisessa on kyse muuntamisesta. Alhaisempi tulosprosentti tarkoittaa epäonnistunutta kampanjaa, sillä ensisijaisena tavoitteena oli yrittää saada lisää potentiaalisia liidejä ja/tai maksavia asiakkaita.

Sitä vastoin kysynnän luomisessa on kyse kuhinasta. Mittareita seurataan liikenteessä, liideissä, jaoissa ja siitä, pitävätkö ihmiset sisällöstä tarpeeksi hyvin jakaakseen sen muiden kanssa.

Mieti tätä hetki. Suuret brändit, kuten Coca-Cola ja Nike, tietävät, että et mene ulos ostamaan juomaa tai uusia kenkiä joka kerta, kun he näyttävät mainoksen.

Sen sijaan he ymmärtävät, että pelkkä muistuttaminen siitä, keitä he ovat ja miksi he ovat tärkeitä, riittää, jotta muistat, mitä he myyvät seuraavan kerran, kun olet janoinen tai aloitat uuden lenkkeilyrutiinin.

Tästä syystä kysynnän generointikampanjat ovat uskomattoman tehokkaita ja miksi yrityksesi tulisi käyttää niitä säännöllisesti.

Markkinoinnin ja myynnin yhdistämisen merkitys

Jokainen yritys, joka on integroinut sisäiset prosessit, pyrkii erottumaan muista kilpailijoista. Loppujen lopuksi kaikki tiimit työskentelevät yhdessä kohti samaa päämäärää.

Tutkimus kirjoittajalta TAS-ryhmä osoittaa, että yritykset, jotka kannustavat kahden osastojen yhteistyöhön, voivat rekisteröidä 36 prosentin kasvun säilyttämisasteessa ja 38 prosentin kasvun onnistuneiden liiketoimien määrässä. Myös markkinointitoimien tuotoilla on taipumus kasvaa, jopa 208 %.

Sama tutkimus osoittaa, että vain 27 % markkinointitiimin myyntitiimille lähettämistä liideistä on päteviä. Toisin sanoen mahdollisuudet kaupan toteuttamiseen heikkenevät paljon, kun kylmä kontakti siirtyy myyjälle ja sen seurauksena ajan ja resurssien haaskausta.

Siksi mikä tahansa yritys voi hyötyä suoraan näiden kahden osaston välisestä liitosta, jotka ovat niin tärkeitä liidien houkuttelemiseksi ja muuntamiseksi. Hyvä uutinen on, että tähän työhön on monia tapoja, ja yksi niistä on investoiminen B2B-kysynnän luomisstrategiaan, joka sitouttaa kuluttajat entistä tarkemmalla viestillä.

Mitkä ovat kysynnän generoinnin edut?

Mennään kuitenkin hieman syvemmälle kysynnän synnyttämisen erityishyötyihin.

Loppujen lopuksi, jos aiot suorittaa kampanjan, joka erityisesti välttää konversioita, sinun on tiedettävä, mitä saat pitkällä aikavälillä.

Lisääntynyt bränditietoisuus

Kysynnän luomiskampanjalla voit lisätä merkittävästi organisaatiosi yleistä tuotemerkin tunnettuutta.

🔥 Empfohlen:  iOS 17 saattaa lisätä valtavan Android-ominaisuuden iPhonellesi

Kuten selitimme edellisessä Coca-Colaa ja Nikeä käyttävässä esimerkissämme, bränditietoisuus on uskomattoman voimakas asia.

Kysynnän luominen tuotteillesi ja palveluillesi alkaa esittelemällä itsesi markkinoille.

Jos näin ei tehdä, tulevissa kampanjoissa menetetään monia mahdollisuuksia saada konversioita.

Luo lisää liidejä

Toinen hyöty tämäntyyppisestä markkinoinnista? Se auttaa sinua luomaan lisää liidejä, mutta ei ehkä heti.

Tärkeintä on muistaa, että kun ihmiset tietävät, kuka olet ja mitä teet, he ryhtyvät paljon todennäköisemmin toimiin, kun he näkevät tulevaisuuden liidien luomiskampanjan.

Miksi?

Kysynnän luominen luo luottamusta kohdemarkkinoillasimikä voi johtaa parempaan liidien tuottamiseen tulevaisuudessa.

Laajentaa yleisöjä

Kun harkitset liidien luomiskampanjaa, on tärkeää ymmärtää, että se auttaa laajentamaan yleisöäsi.

Esimerkiksi, yrityksesi saattaa olla vasta aloittamassa markkinarakoasi, eivätkä monet potentiaalisista asiakkaistasi edes tiedä, kuka olet.

Tai ehkä olet keskittynyt kokonaan väärään yleisöön.

Joka tapauksessa, vankan kysynnän luomisen kampanja voi varmistaa, että oikeat ihmiset tietävät kuka olet perustuu tekijöihin, jotka tekevät tuotteistasi ja palveluistasi oikeanlaisia ​​heidän tarpeitaan.

Jos olet ihmetellyt, miksi kohdemarkkinasi ei ole reagoinut aiempiin liidien hankkimiskampanjoihisi toivomallasi tavalla, voi olla, että kohdistat kokonaan väärään yleisöön.

Luo buzzia

Kysyntä itsessään on täydellinen sana kuvaamaan, kuinka tämäntyyppinen kampanja herättää yrityksesi kohua.

Kun ihmiset saavat selville kuka olet ja innostuvat julkaisemastasi sisällöstä, he kertovat siitä todennäköisemmin muille.

Samoin kysynnän luomiseen tähtäävät kampanjat keskittyvät tarjoamaan tonnia arvoa ilman, että ostoa odottaa juuri lainkaan.

Useimmat kuluttajat jakavat paljon todennäköisemmin jotain, mikä on ilmaista ja joka ratkaisee heidän elämässään jonkin ongelman, viihdyttää heitä tai kouluttaa heitä jollain tavalla.

Jakaminen on välittämistä, eikö niin? No, se on erityisen totta, kun on kyse onnistuneesta kysynnän luomiskampanjasta.

Ajaa enemmän liikennettä

Lopuksi kysynnän luominen lisää liikennettä hyvällä tavalla.

Kun yleisösi tietää, että he voivat oppia lisää sinusta tai tietystä aiheesta ilman, että heillä on paineita tehdä ostoksia, he todennäköisesti kuuntelevat vilinää ja vierailevat verkkosivustollasi.

Ja kuten älykkäänä markkinoijana jo tiedät, liikenne on tärkeää monille asioille – esimerkiksi hakukoneoptimoinnille (SEO), sivun auktoriteetille, tuloutusvaihtoehdoille ja monelle muulle.

Yksinkertaisesti sanottuna kysyntään keskittyminen tarjoaa paljon enemmän potentiaalia kuin kattavinkin liidien luontikampanja.

Mitä hankintakanavia voidaan käyttää kysynnän luomiseen?

Yksi ensimmäisistä asioista, joita sinun tulee harkita yrityksesi kysyntää generoivan markkinointistrategian aloittamisessa, on tietää kanavat, joilla voit saada sen tapahtumaan.

On elintärkeää valita ihanteellinen asiakkaallesi (eli asiakkaan todennäköisimmin käyttämälle) oikea, jotta voit saavuttaa tehokkaita tuloksia.

Sosiaalinen media

Sosiaalisen median kautta on mahdollista tavoittaa huomattava määrä tulevaisuudennäkymiä. FacebookEsimerkiksi rekisteröitiin keskimäärin 1,66 miljardia päivittäistä aktiivista käyttäjää vuonna 2019. Voimme päätellä, että on suuri mahdollisuus houkutella potentiaalisia asiakkaita liittymään ostosuppiloon.

Sosiaalinen media on myös hyödyllinen väline kasvattaa ja luoda läheisempää suhdetta yleisöösi, koska sen avulla yrityksesi voi ottaa siihen suoraan yhteyttä. Tämän lisäksi pyrkimys houkutella potentiaalisia asiakkaita ei ole täysin sinun — sitoutuneet ja uskolliset asiakkaasi todennäköisesti jakavat julkaisusi, merkitsevät ystävänsä tai tekevät muita toimia.

Lisäksi sosiaalinen media mahdollistaa monenlaisia ​​toimintoja sisällön julkaisemisesta kilpailun käynnistämiseen.

Verkkosivusto tai blogi

Nykyään organisaatiot käyttävät verkkosivustoja tai blogeja relevantin sisällön julkaisemiseen markkinasegmentistä riippumatta. Se ei vaadi suuria investointeja ja on erityisen hyödyllinen houkuttelemaan ja vaalimaan tulevaisuudennäkymiä. Voit tarjota esimerkiksi sisältöä, joka selittää osaamisesi käsitteitä tai auttaa yleisöäsi ratkaisemaan ongelmia.

Yrityksesi voi käyttää näitä alustoja ostajan matkan eri vaiheissa. Siksi käyttämiesi strategioiden on katettava kaikki nämä vaiheet ja ohjattava yleisö ostosuppilon läpi.

Hakukoneet

SEO (Search Engine Optimization) -taktiikoilla on mahdollista saada verkkosivustosi tai blogisi näkymään Googlen tai muiden hakukoneiden ensimmäisillä tulossivuilla. Näin yleisösi löytää sen helpommin ja lisää mahdollisuuksia saada enemmän napsautuksia.

Sen lisäksi se auttaa rakentamaan luottamusta ja vahvistamaan brändisi auktoriteettia, sillä ensimmäiset sivut tunnetaan moottorin algoritmien mukaan parhaina tulosten joukossa.

Sähköposti

Vaikka sitä on käytetty vuosikymmeniä, tämä kanava on edelleen erittäin tehokas, kuten Demand Gen Report on osoittanut. Hyvin toteutettu sähköpostimarkkinointikampanja voi houkutella ja saada potentiaalisia asiakkaita.

Yksi tapa saada tämä tulos on segmentoida yleisösi. Jotta sähköpostisi olisivat tehokkaita, niiden on saatava ihmiset, jotka ovat todella kiinnostuneita tarjonnastasi, ja on vielä parempi, jos ne ovat henkilökohtaisia.

🔥 Empfohlen:  Mikä on vaihtovelkakirja ja kuinka sitä käytetään pääoman hankkimiseen käynnistysyrityksellesi?

Käytä tätä varten sähköpostin automaatiotyökalua. Segmentoinnin ja mukauttamisen sallimisen lisäksi se tarjoaa mittareita ja helpottaa prosessin kaikkia osa-alueita.

Henkilökohtaiset tapahtumat

Mukaan 2019 Demand Gen Report -tutkimus46 % vastaajista myönsi, että henkilökohtaiset tapahtumat tai messut olivat tehokkaita aktivoimaan varhaisen vaiheen sitoutumista. Voit siis myös valmistella tapahtuman (esimerkiksi Q&A-istunnon tai konferenssin) saadaksesi suoran yhteyden mahdollisiin asiakkaisiin.

Toinen idea kysynnän luomiseksi on sponsoroida tapaamistapahtuma, joka on suunnattu yleisölle, joka voi olla kiinnostunut ratkaisustasi.

Tämä kanava ei vaadi paljoa ponnisteluja brändisi esittelemiseksi potentiaalisten asiakkaiden joukolle, koska he ovat jo paikalla osallistumaan jonkun muun järjestämään tapahtumaan, vaikka se voi olla kallista.

Tehokkaat strategiat kysyntää luovassa markkinoinnissa

Nyt kun tiedät, missä kanavissa kysynnän synnyttämismarkkinointistrategiasi voi toteutua, ota selvää suosituimmista lähestymistavoista sen toteuttamiseksi.

Sisältömarkkinoinnin käyttö

Kuten nimestä voi päätellä, sisältömarkkinointi perustuu sisällön luomiseen ja jakamiseen yleisölle suhteiden luomiseksi, vaalimiseksi ja säilyttämiseksi yleisölle.

Sisältö voi olla monimuotoista – esimerkiksi blogikirjoituksia, twiittejä, tarinoita, sähköpostiuutiskirjeitä, videoita, tapaustutkimuksia, tietokilpailuja, infografioita, valkoisia papereita ja sähköisiä kirjoja. Se voidaan julkaista useissa medioissa, kuten sosiaalisessa mediassa, blogeissa, sähköpostissa ja verkkosivustoilla.

Mukaan SisältömarkkinointiinstituuttiVuonna 2019 70 % haastatelluista markkinoijista käytti sisältöä menestyksekkäästi kysynnän ja liidien luomiseen. Tämä osoittaa tämän taktiikan potentiaalin kysynnän synnyttämisessä.

Avain sisällön tuottamiseen kysynnän luomiseksi on panostaa laatuun määrän sijaan.

Tässä yhteydessä laatu tarkoittaa, että se sisältää oikeaa tietoa ja resonoi yleisösi kanssa. Toisin sanoen harkitse sen profiilia ja tarpeita, houkuttele ja sitouta se ja tarjoa heille jotain olennaista. Tämä on yksi tehokkaimmista tekniikoista rakentaa suhdetta mahdollisiin asiakkaisiin.

Interaktiivisen sisällön tuottaminen

Interaktiivinen markkinointi yhdistetään usein sisältömarkkinointiin ainutlaatuisten ja mukaansatempaavien kokemusten tuottamiseksi, joiden avulla yleisö voi olla vuorovaikutuksessa yrityksesi sisällön kanssa ja saada henkilökohtaisia ​​vastauksia.

Vuorovaikutus- ja vastausmahdollisuudet vaihtelevat käyttämäsi sisällön tyypin mukaan. Yrityksesi voi esimerkiksi luoda interaktiivisen tietokilpailun antaakseen yleisöllesi räätälöityjä tuloksia vastaustensa mukaan.

Yleensä interaktiivinen sisältö kiinnittää huomion, koska se tuo yhteen useita erilaisia ​​mediamuotoja (kuvat, tekstit, videot) luomaan mukaansatempaavia kokemuksia. Tämän seurauksena yleisöä rohkaistaan ​​käyttämään enemmän aikaa sisällön kuluttamiseen, mikä saa heidät etsimään muita hyödykkeitä ja tuntemaan palvelusi paremmin.

Tarjoaa ilmaisia ​​resursseja

Tarjoamalla hyödyllistä omaisuutta, kuten laskimia, tietokilpailuja ja e-kirjoja, voit pyytää vastineeksi tietoja, esimerkiksi sähköpostiosoitetta, nimeä, ammattinimikettä ja yritystä. Ilmaisia ​​resursseja voidaan käyttää myös yleisön kasvattamiseen riippuen siitä, missä vaiheessa se on ostosyklissä.

Tämän strategian avulla organisaatiosi auttaa yleisöä ratkaisemaan ongelman helposti tai oppimaan aiheesta ja muuttamaan sen liideiksi. Eli ihmisiä, jotka osoittivat kiinnostusta ratkaisuihisi antamalla sinulle henkilökohtaisia ​​tietoja.

Seurauksena on, että vierailijat innostuvat etsimään lisää resursseja ja liikkumaan luonnollisesti suppilon läpi, jolloin heistä tulee lopulta asiakkaita. Varmista niiden laatu ja osuvuus ottaen huomioon yleisösi.

Millainen sisältö toimii parhaiten kysyntää luovissa kampanjoissa?

Lopuksi valitsimme muutamia sisältötyyppejä, joita yrityksesi voi käyttää kysyntää luovissa markkinointistrategioissaan saavuttaakseen tavoitteensa.

Interaktiivinen infografiikka

Infografiikka tunnetaan luotettavan tutkimukseen perustuvan tiedon esittämisestä kuvina, joissa on vähän tekstiä. An interaktiivinen infografiikka antaa lukijalle mahdollisuuden hallita kokemustaan ​​ja saada hänet mukaan opetussisältöön, joka voi sisältää lyhyitä tietokilpailuja ja mikroarviointeja sekä animoituja elementtejä.

Tämäntyyppinen sisältö on hyödyllistä kysynnän luomisessa, koska se kiinnittää huomion alusta alkaen ja tarjoaa jotain arvokasta yleisölle. He oppivat monimutkaisesta aiheesta houkuttelevan sisällön ansiosta, joka helpottaa esitettyjen ajatusten ymmärtämistä.

e-kirja

e-kirjat ovat PDF-tiedostoja, jotka käsittelevät yrityksesi osaamisalaan kuuluvaa aihetta ja joita voidaan tarjota vastineeksi liidilomakkeen täyttämisestä. Ne eivät ole liian syvällisiä tai monimutkaisia, ja ne ovat yleensä kuvitettuja. Jos löydät aiheen, joka kiinnostaa ihanneasiakastasi, voit houkutella oikean yleisön ja saada lisää liikennettä.

Tämä työkalu auttaa sinua osoittamaan yleisöllesi, että olet halukas auttamaan sen sijaan, että tarjoat invasiivisia mainoksia myynnin aikaansaamiseksi. Näin ollen yleisösi muistaa sinut, kun he alkavat etsiä ratkaisua myöhemmin suppilossa.

Interaktiivinen e-kirja

Tämän tyyppisillä e-kirjoilla voi olla jopa parempia tuloksia, koska kokemus on dynaamisempi kuin staattisen PDF-tiedoston tarjoama. Sisältö ei yleensä noudata lineaarista järjestystä – lukija päättää, mitä lukee ja milloin – joskus sisältää animoituja ominaisuuksia, videoita, lisää kuvia ja jopa ääniraita tapauksesta riippuen.

🔥 Empfohlen:  Ohjelmistojätti Playtech ottaa keskipisteen

Kun lukija on vuorovaikutuksessa e-kirjan kanssa, sisällöstä tulee merkityksellisempää. Tämä johtuu siitä, että jokaisen osan lopusta hän löytää ehdotuksia lukemisen jatkamiseksi ja interaktiivinen e-kirja antaa mahdollisuuden suositella lukuja niiden mukaan, joissa hän on jo käynyt. Toisin sanoen materiaali kertoo, mitä hän voi pitää mielenkiintoisena aikaisempien valintojensa perusteella.

Blogipostaus

Kuten jo mainitsimme, blogit ovat hyödyllisiä kaikissa ostosuppilon vaiheissa. Liidien houkuttelemiseksi voit soveltaa SEO-tekniikoita (Search Engine Optimization) ja julkaista sisältöä yleisistä ongelmista, joita voit auttaa, tai alaasi liittyvistä suosituista aiheista.

Voit myös lisätä videoita, kuvia ja muun tyyppistä sisältöä sekä linkkejä sosiaaliseen mediaan ja aloitussivuillesi. Se riippuu vain luovuudestasi.

Keski- tai loppuvaiheessa voit luoda sisältöä, joka auttaa potentiaalisia asiakkaitasi tunnistamaan ongelmansa, tiedostamaan, että he tarvitsevat ratkaisun, ja esitellä yrityksesi palveluita. Kun he muistavat sen tarjoamat kokemukset, he ovat valmiita pitämään sitä hyvänä vaihtoehtona auttaa häntä.

Vaiheesta riippumatta, muista aina lopettaa viestit CTA:lla (Call to Action) kannustaaksesi lukijoita ryhtymään toimiin. Se voi ehdottaa sisällön jakamista sosiaalisessa mediassa, toisen artikkelin lukemista, kommentin jättämistä, yhteyden ottamista yritykseesi tai ohjaamista toiseen sisältöön, kuten interaktiiviseen kokemukseen.

Interaktiivinen tietokilpailu

Tietovisa auttaa sinua tutustumaan yleisöösi (voit seurata katsojia esimerkiksi arvioidaksesi, kuinka he olivat vuorovaikutuksessa sisällön kanssa, ja löytääksesi heidän mieltymyksensä). Koska sitä on helppo kuluttaa ja jakaa, se on mukaansatempaava ja hauska, se voi levitä nopeasti. Tämän seurauksena se lisää sivusi liikennettä ja lisää viittausten määrää.

Tapaustutkimus

Tapaustutkimuksia käytetään esittelemään asiakkaidesi menestystarinoita. Tämä sisältö näyttää keitä he ovat, mitä ongelmia heillä oli ennen palveluiden hankkimista, miksi he valitsivat yrityksesi, miten se auttoi, kuinka käyttöönottoprosessi eteni, tulokset ja jatkosuunnitelmat.

Ne tarjoavat mahdollisuuden esitellä palvelusi yksityiskohtaisesti. Yleisösi ymmärtää, millaista palveluitasi käyttäminen olisi, ja huomaa, mitä heidän pitäisi tarkalleen odottaa. Etujen joukossa korostamme kelvollisia liidejä, lisää bränditietoisuutta ja nopeuttavat liidejä (mikä on osoittautunut tehokkaaksi HubSpot).

Online-työkalut

Laskimet tai muut verkkotyökalut ovat käytännöllisiä ja tarjoavat yleisöllesi välittömän ratkaisun ongelmaan. Kuka tahansa voi löytää ne verkkohaulla. Jos päätät käyttää tätä sisältökohdetta, on hyvä idea sisällyttää se aloitussivulle, jossa on toimintakehotus, yksinkertainen ja valinnainen liidilomake sekä sosiaalisen median painikkeita sisällön jakamisen mahdollistamiseksi. Koska ne ovat hyödyllisiä, liidit todennäköisesti jakavat ne. Nämä kohdat huomioon ottaen ne voivat lisätä liikennettä ja luoda esimerkiksi liidejä.

Investoimalla kysyntään perustuvaan markkinointiin voit kiinnittää yleisösi huomion, lisätä bränditietoisuutta ja luoda suhteen. Tämän seurauksena liidit siirtyvät hitaasti ostajan matkan jokaisen vaiheen läpi ja niistä tulee kuluttajia. Tästä syystä kysynnän luominen johtaa parempaan markkinoinnin sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin (eli lisää konversioita, liikennettä, myyntiä sekä liidien ja asiakkaiden määrää muun muassa).

Paketoida

Kysynnän luominen on tärkeä strategia sen varmistamiseksi, että kohdemarkkinasi tietävät kuka olet ja miksi organisaatiollasi on merkitystä. Se keskittyy luomaan bränditietoisuutta, lisäämään kuluttajien kiinnostusta ja kouluttamaan potentiaalisia asiakkaita ratkaisuistasi ja tuotteistasi.

Ottamalla käyttöön tehokkaita kysynnän luomiseen tähtääviä taktiikoita ja työkaluja voit rakentaa suhdetta yleisöösi, lisätä viittausten määrää ja kasvattaa myyntiä.

Harkitse kysynnän luomiskampanjoissasi erityyppisen sisällön käyttöä, kuten interaktiivisia infografioita, sähköisiä kirjoja, interaktiivisia sähköisiä kirjoja ja blogiviestejä. Nämä sisältömuodot voivat tehokkaasti kiinnittää yleisösi huomion, tarjota arvokasta tietoa ja ohjata heitä heidän matkansa läpi.

Jos olet valmis ottamaan käyttöön kysynnän luomisstrategian ja haluat vahvistaa brändiäsi, lisätä konversioita ja kasvattaa myyntiä, hyödynnä ilmainen WriterAccessin kokeiluversio. Aloita houkuttelevan sisällön luominen, joka houkuttelee yleisöäsi ja auttaa sinua saavuttamaan markkinointitavoitteesi.

Ilmoittaudu nyt ja saat yleisösi todella tuntemaan yrityksesi!

Table of Contents