Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tekoälyllä toimiva Bing saattaa korvata Googlen Samsungin oletushakukoneena

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tekoälyllä toimiva Bing saattaa korvata Googlen Samsungin oletushakukoneena

Jos olet pitkäaikainen Samsung-käyttäjä, olet epäilemättä tottunut siihen, että laitteesi tulevat valmiiksi Googlen oletushakukoneeksi asennettuna, ja hyvästä syystä. Google on ollut päihitettävä hakustandardi jo vuosia, niin että sen nimestä on tullut synonyymi ajatukselle käyttää hakukonetta.

Mutta se oli ennen kuin tekoälyllä toimivat vaihtoehdot, kuten OpenAI:n ChatGPT ja uusi Bing AI Search, tulivat käyttöön. Nämä vaihtoehdot ovat varmasti olleet otsikoissa, mutta ne ovat myös inspiroineet monia Googlen käyttäjiä harkitsemaan niitä tarkemmin.

Nyt alkaa näyttää siltä, ​​että jotkut Googlen vanhimmista kumppaneista saattavat ajatella samalla tavalla. Esimerkiksi ilmoitti juuri, että pitkäaikainen Google-kumppani Samsung saattaa haluta vaihtaa oletushakukoneen kaikissa laitteissaan Bingiin. Mutta kuinka todennäköistä se on, ja mitä digitaalisen markkinoinnin alan pitäisi tietää mahdollisuudesta?

Kuinka todennäköistä on, että Samsung vaihtaa Bingiin?

Kuten aiemmin todettu , Samsung ei ole nimenomaisesti ilmoittanut syitä, miksi he harkitsevat vaihtoa. Monet kuitenkin kohtuudella olettavat, että se johtuu Bingin muutamassa lyhyessä kuukaudessa ottamasta valtavasta edistyksestä.

Uuden Bingin tehokkuus yhdistettynä tekoälytyökalujen kasvavaan suosioon on antanut Googlelle sellaisen tiukan kilpailun, jota sillä ei ole ollut vuosiin (jos koskaan). Alphabet Inc:n osakkeiden arvot ovat laskeneet, kun taas Microsoftin ovat nousseet. Ja nyt Google voi menettää useiden miljardien dollarien arvoisen kumppanuuden.

Nähtäväksi jää kuitenkin, toteutuuko tämä. Tällä hetkellä Samsungin ja Googlen väliset neuvottelut jatkuvat edelleen heidän nykyisen sopimuksensa uusimisesta.

Mitä Google tekee vastauksena?

Google on vastannut viimeaikaisiin edistysaskeleihin, mukaan lukien kilpailijan Bingin parantunut vahvuus, ideoimalla omia uusia edistysaskelia. Yksi niistä oli Google Bardin, Googlen oman vastauksen nykyiseen tekoälyhakutrendiin, käyttöönotto.

Hakukonejätti kehittää kuitenkin myös toista tekoälyllä tehostettua hakuvaihtoehtoa, tällä hetkellä koodinimeltään Magi. Lähteiden mukaan tämä Googlen uusin inkarnaatio tarjoaa henkilökohtaisemman käyttökokemuksen ennakoimalla etsijän tarpeita ja todennäköisesti rakentaa Bardin jo tarjoamaan kokemukseen.

🔥 Empfohlen:  Yleiskatsaus Googlen hakukokemukseen tekoälyn kanssa

Tällä hetkellä tämä uusi Google-hakukone on varhaisessa kehitysvaiheessa, eikä sille ole tällä hetkellä arvioitua julkaisupäivää. Mahdollisia ominaisuuksia, joita se saattaa sisältää, kun se julkaistaan, ovat kyky aloittaa kokonaisia ​​rahoitustapahtumia, kirjoittaa ohjelmistokoodia ja paljon muuta.

Google on myös ilmoittanut kehittävänsä useita muita peliä muuttavia projekteja, mukaan lukien:

  • GIFI: Bingin uuden kuvageneraattorin kaltainen ominaisuus, jonka avulla Googlen käyttäjät voivat luoda omia kuviaan käyttämällä huippuluokan tekoälytekniikkaa
  • Tivoli Tutor: Tekstikeskustelualusta, joka on suunniteltu auttamaan käyttäjille uusien kielten opettamisessa
  • Searchalong: Tehostettu hakuominaisuus, jonka avulla Chromen kautta Googlea käyttävät käyttäjät voivat edelleen esittää kysymyksiä chatbotille hakiessaan

Mitä tämä kaikki tarkoittaa markkinoijille?

Jos olet markkinoinnin tai hakukoneoptimoinnin parissa, tärkein huolenaiheesi on luultavasti se, mitä kaikki nämä uudet kehityssuunnat merkitsevät sinulle, sillä meneillään oleva Google-Microsoft-taistelu saa monet markkinoijat miettimään, mitä seuraavaksi. Tässä on joitain mahdollisuuksia harkita.

Käyttäjäkokemus (UX) on entistä tärkeämpi

Kun Google ja muut hakukoneet ovat kehittyneet ja tullut älykkäämmiksi vuosien varrella, yhdestä tekijästä on tullut yhä tärkeämpi – käyttökokemuksesta. Tämä ei muutu, AI-pohjaisilla hakuvaihtoehdoilla tai ilman. Siitä huolimatta on entistä tärkeämpää, että verkkosivustot ovat virtaviivaistettuja ja organisoituja, mikä tarjoaa fantastisen käyttökokemuksen.

Muut hakukoneet voivat tulla tärkeämmiksi

Eteenpäin Samsung siirtyy Googlesta Bingiin vai ei, tämä uutinen on vahva muistutus siitä, että Google ei ole pelin ainoa pelaaja. Jos he eivät vielä tee niin, markkinoijien tulisi laatia strategioita, jotka harkitsevat myös muita vaihtoehtoja, erityisesti Bingiä, varmistaakseen, että kaikki heidän perustansa ovat katettuja.

“Zero click” -haku voi tulla asia

Hakukoneet tarjoavat jo monella tapaa paljon etsijien tarvitsemaa tietoa juuri SERP:ssä sen sijaan, että he vaatisivat heitä napsauttamalla verkkosivustoa joka kerta. Tekoälytekniikan ja edistyneiden ominaisuuksien muovautuessa edelleen hakukoneita, mahdollisuus “nollaklikkauksen” maailmaan kasvaa, joten markkinoijien tulisi suunnitella sitä.

🔥 Empfohlen:  Microsoft asettaa uudet rajoitukset Bing ChatGPT:lle estääkseen häiritsemättömän toiminnan

Viime kädessä mahdollisuus, että Samsung harkitsee kumppanuutta Bingin kanssa Googlen kautta, on merkki SEO:n maailmasta kehittymässä. Markkinoijien kaikkialla tulee valmistautua pysymällä ajan tasalla alan uutisista ja priorisoimalla avaintekijät, kuten käyttäjäkokemuksen eteenpäin vieminen.