Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tekoälysisällön kirjoittamisen plussat ja miinukset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tekoälysisällön kirjoittamisen plussat ja miinukset

Kassanhoitajista tehtaan työntekijöihin näyttää nykyään siltä, ​​että harvat työpaikat ovat turvassa uhkaavalta robotin haltuunoton uhalta.

Viime aikoina verkkoon on ilmestynyt joukko sisällönkirjoitustyökaluja, joiden avulla käyttäjät voivat skaalata sisällöntuotantoa.

Mutta onko tekoälysisällön kirjoittamisen tarkoitus pakottaa ihmiskirjoittajat historian varjoon? Mikä AI-sisältötyökalu on paras ja kannattaako sitä kokeilla?

Kerromme tekoälykirjoittajien eduista ja haitoista, jotta voit päättää itse.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä on AI-sisällön kirjoittaminen?

AI-kirjoitustyökalut ovat ohjelmistoja, jotka on suunniteltu luomaan ihmisen kaltaista sisältöä monimutkaisten algoritmien avulla. Sen sijaan, että viettäisit tunteja tietyn aiheen tutkimiseen, tekoälysisällön kirjoitustyökalut automatisoivat markkinointiprosessin etsimällä verkosta valitsemaasi aiheeseen liittyvää tietoa.

Nyt on olemassa tekoälykirjoitusohjelmia, jotka voivat tuottaa kaikenlaista sisältöä, kuten:

 • Blogikirjoituksia
 • Artikkelit
 • Listat
 • Sähköpostit
 • Sosiaalisen median mainokset
 • Tuotekopio ja kuvaukset
 • Ääriviivat
 • Ja enemmän

Monet tekoälysisällön kirjoittajat ovat jopa varustettu hienoilla työkaluilla, jotka automatisoivat asioita, kuten hakukoneoptimoinnin ja kielinäkökohdat tietyillä maantieteellisillä alueilla.

Mikä tekoälytyökalu on paras sisällön kirjoittamiseen?

Takana ovat ajat, jolloin oli järjetöntä löytää robotti, joka pystyisi vaivattomasti luomaan sisältöä. Nyt suurin ongelmasi on todennäköisesti valinta monista käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Vaikka sinulle parhaan tekoälysisällön kirjoitustyökalun löytäminen riippuu todennäköisesti tavoitteistasi, tässä on kokoelma joitakin suosituimmista vaihtoehdoista, jotka kannattaa tarkistaa:

 • Rytr – anna muutamia yksityiskohtia luodaksesi mitä tahansa ilmaisista blogiideoista laulujen sanoituksiin
 • Writesonic – Luo SEO-optimoitua sisältöä blogeihin, mainoksiin, sähköposteihin ja kaikkeen siltä väliltä
 • Frase – suunnattu enemmän SEO- ja sisältömarkkinointiin
 • GetGenie – loistava valinta, jos etsit tekoälykirjoittajaa, joka toimii WordPressin kanssa
 • Hyperkirjoitus – ilmainen, vaikuttavalta ihmiseltä kuulostava työkalu, joka on saatavilla Chrome-laajennuksena

Korvaako sisällön kirjoittajat tekoälyllä?

Ei kokonaan – ainakaan vielä. Vaikka jotkin parhaista tekoälykirjoitustyökaluista voivat tuottaa sisältöä vaikuttavalla nopeudella ja tarkkuudella, ne luottavat silti ihmisen panokseen.

Jopa hienoimmat automatisoidut kirjoitustyökalut tarvitsevat edelleen ihmisen ohjausta muotojen, aiheiden ja muiden tärkeiden komponenttien valinnassa. Toinen huomioon otettava tekijä on se, että kaikki tekoälykirjoittajat eivät välttämättä pysty tukemaan yleviä lupauksiaan viedä sinut Googlen hakutulosten kärkeen.

Google on hiljattain päivitetyt käytännöt osoittavat, että tekoälyn luoma sisältö, joka on luotu erityisesti pikakuvakkeena SERP:iden yläosaan, merkitään roskapostiksi. Käytäntö takaa myös ovelille markkinoijille, että heidän tekoälykirjoitusbotit eivät vastaa Googlen tekoälyntunnistusbotteja.

Joten kannattaako tekoälysisällön kirjoitustyökaluja tutkia? Katsotaanpa hyviä ja huonoja puolia.

Tekoälysisällön kirjoittamisen plussat

Monien tekoälysisällöntuottajien viimeaikainen suosio osoittaa, että ne eivät todellakaan ole ilman etujaan. Tässä on muutamia suosituimpia argumentteja tekoälyn sisällönkirjoitustyökalujen eduille.

 • Ideoita luovat avustajat

Kuka tahansa, joka on koskaan kärsinyt kirjoittajan estämisestä, ei voi kieltää sitä vetoomusta, että tietokone astuu sisään ja antaa vähän varmuuskopiota. Tekoälykirjoittajat eivät kuulosta niin uhkaavilta, kun niitä pidetään kirjailijan avustajina eikä korvaajina.

Loppujen lopuksi kaikkia tekoälyn kirjoitusohjelmia ei ole suunniteltu tekemään työtä 100 % puolestasi. Monet tuottavat myös ääriviivoja, otsikoita tai sisältöä, jota voit vapaasti muokata tai muuttaa haluamallasi tavalla.

 • Nopea ja kustannustehokas

Kaikilla ei ole varaa palkata täyttä markkinointitiimiä. Pienet yritykset, jotka etsivät nopeaa ja helppoa tapaa luoda kopioita, voivat pitää tekoälykirjoitusohjelmistoa edullisena ratkaisuna.

🔥 Empfohlen:  Traffic Geyser Review: plussat, miinukset, hinnoittelu ja vaihtoehdot

Tekoälysisällön kirjoitustyökalut eivät vain vedä ideoitaan tyhjästä. He indeksoivat verkkoa etsiessään menestyneitä sivuja, jotka liittyvät siihen sisältöön, jota heidän tehtävänsä on tuottaa.

Sitten he luovat alkuperäistä sisältöä tehokkaimpien sivujen perusteella, jotka ympäröivät aiheita, jotka todennäköisesti vetoavat kohdeyleisöäsi.

AI-sisällön kirjoittamisen haitat

Kätevyydestään huolimatta on monia syitä, miksi tekoälysisällön kirjoitustyökalut eivät korvanneet ihmiskirjoittajia yhdessä yössä. Tässä on joitain tekoälyn kirjoittajien haittoja, joita kannattaa harkita.

Tekoälykirjoittajilla saattaa olla tappavat kielioppitaidot, mutta ihmisten tunteet eivät vain ole sisäänrakennettu heidän olemattomaan DNA:hansa. Vaikka ne soveltuvatkin erinomaisesti teknisen sisällön levittämiseen, älä odota niiden osoittavan paljon persoonallisuutta tai ponnistelevan brändiäänesi naulitsemiseksi.

Ihmiskirjoittajilla voi olla mahdollisuus samasta syystä, että kassojen rinnalla on edelleen ihmiskassanhoitajat. Säästä juttelemisessa Target-kassan kanssa on vain jotain henkilökohtaisempaa, kun hän ostaa impulssiostoksesi.

Vuoden 2022 lopulla Lensa-niminen AI-taidegeneraattori esitteli uuden “maagisen avatar”-asetuksen, joka alun perin valloitti sosiaalisen median. Aikaa ei kuitenkaan mennyt kauaa kiistaa puhkesi äkillisen tekoälyn luomien käyttäjäselfieiden yli.

Tärkeintä oli, että luodakseen alkuperäisiä tekoälymestariteoksia sovellus turvautui ihmistaiteilijoiden luomiin verkkokuviin. Sama periaate pätee tekoälysisällön kirjoitustyökaluihin – vaikka niiden sisältö on teknisesti “alkuperäistä”, se itse asiassa pyörittää uudelleen ihmisten kirjoittajien työtä.

 • Plagiointi ja laatuongelmat

Vaikka Lensa väittikin, että sen tekoälykuvat olivat 100-prosenttisesti ainutlaatuisia, käyttäjät huomauttivat nopeasti artistien allekirjoituksia, jotka hiipivät sen teoksiin. Samat huolenaiheet koskevat tekoälyn sisällönkirjoitustyökaluja.

Vaikka monet työkalut sisältävät plagiointia ja kieliopin tarkistuksia, yksinkertainen virhe voi maksaa sinulle hakukoneiden sijoitustuloksissa.

Miten skenaario muuttuu ja miksi yrityksesi pitäisi välittää hyvästä kopiosta?

Digitaalinen markkinointiala muuttuu koko ajan. Yrityksesi on opittava saamaan yhteyttä asiakkaisiin näiden muutosten aikana pysyäkseen kehityksen edellä ja elinkelpoisena.

Digimarkkinoinnilla on monia taktiikoita, jotka sinun on tiedettävä vuonna 2023. Niihin kuuluvat mm.

 • Pay-per-click -mainonta
 • Kumppanuusmarkkinointi
 • Bloggaaminen
 • Sosiaalisen median markkinointi

Kun alat katsoa tarkemmin, voi olla todella ylivoimaista nähdä, kuinka paljon sinun on tehtävä edistääksesi brändiäsi ja pysyäksesi merkityksellisenä tilassa, jossa sisältö on avainasemassa.

Onneksi yrityksesi tarvitsemaan valtavaan määrään sisältöä on olemassa yksinkertainen ratkaisu: copywritereiden palkkaaminen. Copywriters tuottavat yrityksesi sisältöä sosiaaliseen mediaan, lehdistötiedotteita, uutiskirjeitä sähköpostimarkkinointiin, blogeja ja jopa mainoksiasi. Hyvät tekstinkirjoittajat voivat täyttää SEO-vaatimukset ja auttaa verkkosivustoasi sijoittumaan hyvin kilpailijoiden joukossa, mikä auttaa sinua tavoittamaan enemmän asiakkaita.

Sisällön luominen säännöllisesti ja massa on yksi parhaista tekniikoista brändisi tunnetuksi tekemiseksi. Se on haaste, kun yritystäsi johtaa vain yksi henkilö tai sinulla ei ole sisäisiä kirjoittajia. Onneksi alalla työskentelee nykyään satoja copywritereita, jotka voivat auttaa sisältösi kanssa.

Riippumatta siitä, haluatko pitää blogisi ajan tasalla, haluat keskittyä sosiaalisen median markkinointiin, haluatko apua nykyisen sisältösi optimointiin tai olet luomassa markkinointisisältöä affiliate-markkinointiin, ammattimaiset tekstinkirjoittajat voivat saada sisältösi kuntoon ja antaa sinulle mahdollisuuden saada brändi nähty ja tuettu.

Opi voittamaan lisää liidejä hyvällä sisällöllä

Yksi parhaista tavoista saada hyviä liidejä (ja saada niitä lisää) on käyttää erinomaista sisältöä brändisi markkinoimiseen. Hyvän sisällön luominen (sekä sisällön edistäminen) voi auttaa sinua erottamaan yrityksesi joukosta ja saamaan sinut oikeille raiteille paremman vuoden ja korkeamman sijoitetun pääoman tuottoprosentin kera.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT vs Google Bard: plussat ja miinukset

Mutta mikä on hyvä sisältö? No, se riippuu yleisöstäsi. Sen on oltava suoraviivaista, siinä on oltava koukku ja sen on oltava informatiivinen tai viihdyttävä. Joitakin vaihtoehtoja, joita voit käyttää, ovat videosisältö, tekstin kirjoittaminen blogiin tai verkkosivustoon ja hakukoneoptimointi, jotta se kaikki näkyy.

Tule nähdyksi videosisällön avulla

Ensimmäinen tutkittava sisältö on videosisältö.

Ihmiset rakastavat videoiden katsomista, kuten voit nähdä todisteita alustoilla, kuten TikTok ja Instagram (rullat).

Videosisältö, jolla on vahva viesti ja vankka koukku, voi olla erinomainen tapa tavoittaa tuhansia (tai miljoonia) katsojia ja tuoda liidejä joukkoon. Monilla alustoilla voit asettaa videosi ohjaamaan ihmisiä liikkeellesi tai verkkosivustollesi. Voit myös luoda soittolistoja tai videoryhmiä, jotta he voivat selata sisältöä, jolloin he tuntevat brändisi paremmin.

Voit myös palkata tekstinkirjoittajan kokoamaan sinulle käsikirjoituksen, mikä voi auttaa sinua tuottamaan parempaa sisältöä ajan mittaan ilman ideoiden hidastumista.

Tehosta blogiasi vankalla tekstinkirjoituksella

Olipa sinulla aloitussivu tai pidätkö kiireistä blogia, hyvä tekstinkirjoitus on loistava tapa saada lisää viittauksia ja nähdä todellisen eron yrityksesi sijoitetun pääoman tuottoprosentissa. Kuten mainitsimme, säännöllinen julkaiseminen vaikuttaa ja voi nopeasti kasvattaa yleisöäsi.

Kun tiedät, että tarvitset kopion, jotta brändisi erottuu muista, sinun on esitettävä kysymys: “Mikä on hyvä kopio?”

Vastaus on yksinkertainen:

 1. Sisältö puhuttelee yleisöä antaakseen sille tietoa tai vastatakseen sen esittämiin kysymyksiin.
 2. Sisältö on vakuuttava.
 3. Teos täyttää Googlen ensisijaiset SEO-ohjeet, mikä tekee sisällön siirtämisestä verkossa helppoa.
 4. Teoksessa on koukku tai toimintakehotus, joka rohkaisee yleisöä ottamaan seuraavan askeleen, kuten soittamaan yritykseesi tai rekisteröitymään palveluun.
 5. Sisältö on tutkittua vankkaa, joten se on tarkkaa ja ajantasaista. Evergreen-sisältö, joka on sisältö, joka soveltuu kaikkiin vuodenaikaan, on hyödyllistä, kun sitä päivitetään ja päivitetään silloin tällöin.

Nämä ovat joitakin keskeisiä kohtia, jotka auttavat kopiota erottumaan toisistaan. Markkinointitiimilläsi on oltava erityinen viesti yleisöllesi, johon copywriter voi keskittyä, ja sitten kun he tekevät niin, huomaat, että yleisösi on valmis kuuntelemaan sinua alasi asiantuntijana.

Yhden copywriterin tai, jos sinulla on budjetti, copywriter-tiimin palkkaaminen voi auttaa pitämään sisältösi ajan tasalla ja mielenkiintoisena. Tutustu Writer Accessin kirjoittajiin löytääksesi kirjailijoita kaikissa hintapisteissä, jotka ovat valmiita työskentelemään kanssasi auttaakseen brändisi rakentamisessa.

SEO-tasapainoinen sisältö

Lopuksi, älä unohda, että sinun tulee kehittää SEO-tasapainoista sisältöä.

Vaikka ihmiset usein ajattelevat sisältönsä optimointia avainsanoilla, yksi asia, jota et halua tehdä, on tehdä sisällöstäsi köyhä täyttämällä se avainsanoja. Mieti avainsanoja, jotka todella koskevat toimialaasi tai aihettasi, ja tee tutkimus löytääksesi neljä tai viisi tärkeintä avainsanaa, jotka sopivat tähän sisältöön.

Sekoita avainsanasi. Jos esimerkiksi myyt Honeycrisp-omenoita ja pidät hedelmätarhaa, kokeile lyhyitä avainsanoja, kuten “omenat” ja “Honeycrisp”. Lisää pidempimuotoisia avainsanoja, kuten “Rapeat omenareseptit” tai “Hunarapea omenatarha”.

Voit myös käyttää pitkiä avainsanoja, kuten “Etsi Honeycrisp-omenakauppa lähellä minua”. Haluat, että valitsemasi avainsanat ovat järkeviä. Kirjoittajan tulee pystyä laittamaan ne sisältöön sujuvasti, jotta avainsanat eivät vaikeuta lukemista.

🔥 Empfohlen:  WordAi Review 2023 🚀 Ominaisuudet ja hinnat (edut ja miinukset)

Kuinka yrityksesi voi palkata parhaat tekstinkirjoittajat?

Nyt kun tiedät, kuinka luoda hyvää sisältöä ja miltä se näyttää, mieti, miten aiot rakentaa sisältöä.

Mielestämme paras vaihtoehto on kääntyä Writer Accessin kaltaisen yrityksen puoleen copywriterien palkkaamiseksi. Miksi? Kun palkkaat tekstinkirjoittajia:

 • Anna itsellesi enemmän aikaa muiden tehtävien parissa, kuten brändin kehittämisessä tai palautteen antamisessa
 • Saat strategisia sisältömarkkinointivinkkejä. Hyvillä tekstinkirjoittajilla on esimerkiksi ehdotuksia sisällöstä, joka toimii tähän aikaan vuodesta tai voi auttaa kehittämään sisältöä tavoitteen saavuttamiseksi (kuten saamaan potentiaalisia asiakkaita tekemään ostoksia markkinointisuppilon kautta).
 • Hanki selkeä kopio joka kerta. Nämä ovat ammattilaisia. Ammattilaisina he tietävät, mikä toimii. He voivat kertoa sinulle, millainen sisältö toimii hyvin ja miten se tulisi esittää. Sinä saat viimeisen sanan, mutta copywriterin palkkaaminen voi viedä sekavat ajatukset ja muuttaa ne sisällöksi, jonka muut ymmärtävät helposti.

Ennen kuin yrität palkata tekstinkirjoittajia, muista, että yrityksesi on määriteltävä tavoitteensa. Sinun tulee koota yhteenveto käydäksesi läpi mitä etsit ja selventääksesi tarpeitasi.

Joitakin asioita, joita sinun pitäisi alkaa tehdä nyt, ovat:

 • Budjetin määrittäminen
 • Päätä, minkälaisissa projekteissa tarvitset apua
 • Päättäminen, onko sinun käytettävä jotakuta alallasi vai voiko joku kirjoitustaitoinen tuottaa sisällön (hinta voi vaihdella vastaavasti)
 • Kohdeyleisösi määrittäminen
 • Ota käyttöön strategia, jotta voit käyttää ostamaasi sisältöä tehokkaasti.

Kun olet päättänyt palkata tekstinkirjoittajia, on aika löytää heidät. Tämä haku voi viedä vähän aikaa, ja sisällön kehittäminen vie aikaa, joten aloita ajoissa.

Mistä yrityksesi voi löytää päteviä tekstinkirjoittajia?

Jos etsit tekstinkirjoittajia, jotka ovat erittäin päteviä puhumaan alastasi tai työskentelemään sisältösi parissa, ihastut Writer Accessin kirjoittajaprofiilien selaamiseen. Kun rekisteröidyt, saat a ilmainen kahden viikon kokeilu jonka avulla näet, kuka vastaa suoratoistopuheluusi.

Miksi se on tärkeää? Sen lisäksi, että säästät itsellesi rahaa ja vältyt kuluttamasta niitä sisältöprojektisi hakuvaiheessa, voit myös lukea ja oppia niistä, jotka ovat copywriting-alan ammattilaisia. Suunnittele testiartikkelien lähettäminen yhdelle tai kahdelle suosikillesi nähdäksesi, kuka osuu parhaiten, tai perustaa kirjoittajatiimi auttamaan sinua poistamaan sisältöä nopeasti ja helposti.

Ei ole parempaa paikkaa aloittaa, jos haluat prosessin olevan nopea ja helppo. Writer Accessin kirjoittajat ovat valmiina auttamaan, olipa kyseessä sisällön päivittäminen tai kokonaan uusi aloitussivu.

Yhteenveto: Haluatko ihmisen vaihtoehdon tekoälysisällön kirjoitustyökaluille?

Halusitpa sitten tutustua tekoälyn kirjoitustyökaluihin tai et, on mukava tietää, että saatavilla on ihmisille vaihtoehto. Virtaviivaista sisältöäsi tukematta robotin haltuunottoa WriterAccessissa saatavilla olevien todennettujen freelancereiden avulla.

Aloita omasi 14 päivää ilmaiseksi koe tänään WriterAccessissa, jotta pääset käsiksi huippukirjoittajiin, joilla ei ole minkäänlaista suunnitelmaa kaataa ihmiskuntaa.

Table of Contents