Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tervetuloa DollarSprout Podcastiin! Tässä on mitä odottaa.

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tervetuloa DollarSprout Podcastiin! Tässä on mitä odottaa.

Hei ja tervetuloa The DollarSprout -podcastiin. Nimeni on Megan Robinson, ja olen isäntäsi tässä ohjelmassa.

Tämän päivän jaksossa haluan antaa sinulle käsityksen siitä, kuka olen ja keitä me olemme DollarSproutissa, mistä tässä podcastissa on kyse ja mitä voit odottaa kaudelta 1.

Aloitetaan siitä, mistä tässä esityksessä on kyse.

Kuten jo kuulit tämän jakson valmiiksi nauhoitetussa johdannossa, tämä ohjelma on joustavien, kestävien ja sitä elämäntapaa tukevien yritysten rakentamisesta, joita haluat elää. Mitä kutsumme tässä podcastissa elämäntapayrityksiksi.

On kolme päätekijää, jotka mielestämme erottavat elämäntapayrityksen muista yrityksistä:

  1. Ilmeisin on, että se on elämäntapapainotteisia, toisin kuin kasvukeskeisiä. Tarkoitus ei välttämättä ole ansaita mahdollisimman paljon rahaa. Se on tasaisen ja kestävän tulon saaminen kohtuullisella tuntimäärällä viikossa, jotta voit keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin elämässä. Tämäntyyppisen liiketoiminnan tukema elämäntapa voi näyttää tuhansilta eri tavoilta. Joillekin ihmisille se on 15 tuntia viikossa työskentelemistä ja kokopäiväistä matkustamista, ja toisille se on 35 tuntia viikossa työskentelemistä ja enemmän aikaa kotona perheen kanssa. Ja jos olet kuten minä, se on maan ostamista kaupungin ulkopuolelta, pientä kotitaloutta ja viikonloppujen viettämistä esikuistilla rentoutuen. Tässä emme ole nyt, mutta sinne olemme menossa. Se on siis elämäntapaliiketoiminnan ensimmäinen elementti – se on elämäntapapainotteista, ei välttämättä “kasvua”.
  2. Toinen tekijä on se, että koska nämä yritykset ovat elämäntapapainotteisia, ne ovat yleensä hyvin laihoja. Tyypillisesti vain 1-2 kokopäiväistä työntekijää, jotka ovat perustaja tai toinen perustaja. Ehkä freelance-tiimi riippuen yrityksen tyypistä ja siitä, kuinka paljon tukea tarvitaan.
  3. Ja kolmas elämäntapayritysten elementti on se ne ovat yleensä bootstrapped. Toisin kuin startupit, joita voidaan rahoittaa sijoittajien miljoonilla dollareilla, elämäntapayritykset voidaan perustaa nopeasti ja hyvin pienellä aloituspääomalla, joissain tapauksissa muutamasta sadasta taalasta täysin turhaan.

Muutamia esimerkkejä elämäntapayrityksistä ja tulomalleista ovat:

  • Valmentajat ja verkkokurssien luojat
  • Freelancerit ja palveluyritykset (kuten graafiset suunnittelijat, online-liiketoiminnan johtajat, podcast-tuottajat)
  • Ja sähköinen kaupankäynti, joka on yrityksiä, jotka myyvät fyysisiä tuotteita verkossa.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä, mutta näet tämän kauden aikana, että vaihtoehdot ulottuvat paljon tätä luetteloa pidemmälle.

Joten nyt kun ymmärrät, mitä tarkoitamme sanoilla “lifestyle business”, haluan kertoa teille hieman DollarSproutista ja itsestäni, kuinka pääsin elämäntapa-liiketoimintaan ja miksi välitän niin paljon auttaakseni sinua luomaan omaa lifestyle-yritystä.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat Sneaker-välityspalvelimet ja miten ne toimivat?

Ensinnäkin, mikä on DollarSprout?

DollarSprout.com on Ben Huberin ja Jeff Proctorin lifestyle-yritys. Se on henkilökohtainen rahoitussivusto, joka ansaitsee rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla, mainoksilla ja digitaalisten tuotteiden myymisellä.

Työskentelin kokopäiväisesti Benille ja Jeffille DollarSproutissa. Nyt teen heille freelance-työtä ja vakuutin heidät antamaan minun isännöidä tätä podcastia, koska kumpikaan heistä ei halua olla yleisön edessä. Ja totta puhuen en minäkään, mutta tämä vaikutti hauskalta. Joten tässä ollaan.

En aio kertoa teille, kuinka Ben ja Jeff aloittivat DollarSproutin, koska se on heidän tarinansa kerrottavanaan. Ehkä joskus saan heidät saamaan tänne ja jakamaan matkansa.

Mutta voin kertoa tarinani.

Tarinani alkaa toukokuussa 2016.

Valmistuin korkeakoulusta viime joulukuussa ja olin juuri aloittamassa ensimmäistä kokopäivätyötäni.

En ollut niin innoissani 9-5 -aikataulusta, mutta olin innoissani ansaitakseni todellista rahaa, koska olin elänyt niin huikeaa yliopistoelämää.

Minun arkipäivärutiini oli melko normaali: herätä klo 7, töihin klo 8, töissä klo 17 tai 18 asti, mennä kotiin, syödä päivällistä, mennä nukkumaan, huuhdella, toistaa.

Nyt saatat odottaa minun sanovan jotain: “Voi, minä vihasin työtäni. Ihmiset olivat kauheita. Tein 60 ja 70 tunnin työviikkoja.”

Mutta niin ei itse asiassa ole.

Pidin todella yrityksestä, jossa työskentelin. Se oli hyvin pieni joukkue. Ihmiset olivat hämmästyttäviä. Joka päivä toimistossa nauroin työtovereideni kanssa ja minulla oli todella hauskaa. Eikä tunninikaan olleet huonot. Työskentelin melko tyypillisen 9-5 tai 8-5 aikataulun mukaan.

Mutta jokaisen päivän päätteeksi olin niin uupunut, että pystyin hädin tuskin valmistamaan illallista itselleni, puhumattakaan ystävieni kanssa hengailusta tai mitä tahansa tuottavaa tekemistä.

Joten eräänä iltana makaan sängyssä ja selailen Pinterestiä ja teen koko koston nukkumaanmenoajan lykkäämisen, kuten he sitä kutsuvat. Tiedätkö, missä uhraat unen vapaa-ajalle, koska sinulla ei ollut vapaa-aikaa itsellesi päivän aikana.

Selailen Pinterestiä ja näen artikkelin tästä tytöstä, joka tienasi 10 000 dollaria kuukaudessa blogillaan.

10 000 dollaria/kk.

Se oli noin kolmasosa palkastani.

Napsautan sitä ja luen.

Ja tuo artikkeli avasi silmäni näkemään koko tämän online-yritysmaailman, jonka olemassaolosta en edes tiennyt. Seuraavaksi tiedät, että Pinterest-syötteeni on täynnä artikkeleita siitä, kuinka ansaita rahaa oikolukemalla, bloggaamalla ja hallinnoimalla sosiaalista mediaa. Ja potkaisija? Voit tehdä nämä kaikki kotoa käsin tai matkustaessasi ympäri maailmaa, yadda yadda.

Olin myyty.

Tarkoitan, kukapa ei haluaisi ansaita rahaa kotoa PJ:illään, kuten kliseen kuuluu?

🔥 Empfohlen:  12 kausityötä vähintään 15 dollaria per tunti

Joten 7 kuukauden jälkeen uudessa työpaikassani tein ilmoitukseni. Ja 2 kuukautta myöhemmin lähdin. (Alunperin suunnitelmani oli erota ja muuttaa toiselle puolelle maata, joten jos vanhat pomoni joskus kuuntelevat tätä, se todella oli tarkoitukseni. Mutta niin ei käynyt. Ja se on tarina toiselle kertaa.)

Mutta joka tapauksessa, erosin työstäni unelmana ja 8 000 dollaria pankissa tukeakseni minua, kun sain sen toteutumaan.

Jälkikäteen ajateltuna 8000 dollaria ei muuten riittänyt.

Koska tässä vaiheessa en ollut vieläkään aivan varma, kuinka aion ansaita rahaa. Mutta olin lukenut niin paljon bloggaamisesta ja siitä, kuinka voit ansaita paljon passiivisia tuloja kirjoittamalla vain muutaman tunnin viikossa. Joten ajattelin: “Kokeillaan tätä.”

Opiskelin henkilökohtaista rahoitusta korkeakoulussa, joten ajattelin, että järkevintä oli perustaa henkilökohtainen rahoitusblogi.

Niin minä tein.

Nopeasti muutama kuukausi eteenpäin. Kirjoitan blogia. Kirjoitan mahtavaa sisältöä. Mutta tienaan silti 0 dollaria.

Ja kaiken lisäksi rahat ovat loppumassa.

Joten jälleen kerran selailen Pinterestiä ja löydän artikkelin siitä, kuinka tämä henkilö siirtyi 0 dollarista bloggaamisesta kuukaudessa 8 000 dollariin seuraavana.

Napsautan sitä, lue artikkeli. Ja jatka sitten jokaisen viimeisimmän blogituloraportin lukemista verkkosivustolla.

Sitten menen heidän Pinterest-profiiliinsa katsomaan, mitä muuta voin oppia.

Joten napsautan heidän profiiliaan, alan katsoa ympärilleni ja huomaan sijainnin.

Blacksburg, VA

Ja ajattelin: “Voi luoja, olen BLACKSBURGISSA, VA.”

Joten nyt täysin päällä stalker-tilassa, etsin, kuka ylläpitää tätä verkkosivustoa, ja löydän kaksi nimeä: Ben Huber ja Jeff Proctor.

Menen LinkedIniin, katson heidän profiilejaan ja huomaan, että Jeff lähetti äskettäin kuvan kirjasta.

Ja pöydän kuviosta, jolla kirja istui, saatoin päätellä, että kuva on otettu paikallisessa suosikkikahvilassani.

Mitä teen?

En vitsi, kommentoin hänen kuvaansa. Katsoin tämän LinkedInistä varmistaakseni, että sain tiedot oikein.

Kommentoin hänen kuvaansa ja sanoin: “Oletko Bollossa tänään???” Kolme kysymysmerkkiä.

Hän ei tuntenut minua. Hän ei tiennyt kuka minä olin. Mutta kommentoin hänen kuvaa periaatteessa sanoen: “Hei, tiedän missä olit tänään.”

Kuinka kammottava ja sosiaalisesti kömpelö voit olla?

Joka tapauksessa se toimi. Koska Jeff lähetti minulle viestin LinkedInissä sanoen: “Hei, oletan, että olet tämä tyttö tästä Facebook-ryhmästä. Luulen nähneeni sinut siellä.” Ja sitten suunnittelimme tapaavansa samassa kahvilassa, jossa olen jo periaatteessa vainannut häntä.

Joten tapasin Jeffin ja Benin, jotka, jos et tiedä tai et ole vielä arvannut, ovat DollarSproutin perustajia ja Pinterestistä löytämäni verkkosivuston omistajia.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat LSI-avainsanat ja miten ne auttavat hakukoneoptimoinnissasi?

Ja näin tapasin Benin ja Jeffin, aloin kirjoittaa heille, minusta tuli lopulta sivuston toimittaja, ja nyt teen tätä podcastia.

Ja sen lisäksi, että olen työskennellyt Benille ja Jeffille DollarSproutissa, minulla on oma yritys, jonka alaisuudessa olen tehnyt talousvalmennusta, sisällön luomista ja viimeksi verkkoliiketoiminnan johtamista.

Olen henkilökohtaisesti erittäin panostettu lifestyle-liiketoimintakonseptiin, koska olen oppinut, että tyypillinen 9-5-työrakenne ei toimi minulle hyvin.

Ja mitä enemmän puhun ihmisille näistä asioista, sitä enemmän ymmärrän, että se ei todellakaan toimi useimmille meistä.

Ja yrityksen perustaminen ei ole kaikille. Mutta se voi tarjota vapautta ja joustavuutta, jota niin monet epätoivoisesti haluavat tai joissain tapauksissa tarvitsevat.

Siksi tämä podcast on täällä. Auttaa sinua rakentamaan yritystä, joka tarjoaa tasaiset tulot ja joustavuutta, jotta voit elää elämääsi omilla ehdoillasi.

Vaikka olen työskennellyt DollarSproutissa, joka on Benin ja Jeffin lifestyle-liiketoiminta, ja olen tehnyt työtä oman yritykseni alaisuudessa, en ole vielä oikein keksinyt itselleni lifestyle-liiketoimintaa.

Älä ymmärrä minua väärin. Olen käynyt PALJON kursseja liiketoiminnasta ja markkinoinnista, kuunnellut satoja tunteja podcasteja, lukenut kirjoja jne. jne. Mutta en ole koonnut kappaleita tavalla, joka toimisi minulle hyvin.

Joten aion oppia yhdessä kanssasi tässä ohjelmassa.

Ja ehkä jossain vaiheessa jopa kerron, kuinka olen toteuttanut vieraidemme vinkkejä omassa yrityksessäni. Mutta toistaiseksi tässä…

Mitä voit varmasti odottaa tältä podcastilta.

Haastattelen elämäntapayritysten omistajia heidän tarinastaan, siitä, miten he saivat alkunsa, sekä heidän parhaista vinkeistä ja opetuksistaan.

Haastattelen myös markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan asiantuntijoita antaakseni sinulle strategiat ja työkalut, joita tarvitset oman elämäntapayrityksesi rakentamiseen.

Jokaisen haastattelun lopussa annan sinulle tärkeimmät poiminnani ja toimintakohteet, jotka voit ottaa jaksosta ja aloittaa heti toteuttamisen.

Ja jos olemme todella onnekkaita, ehkä jossain vaiheessa saan Benin ja Jeffin hyppäämään mikrofonin päälle ja tekemään jakson tai kaksi DollarSproutista ja heidän työstään oppimistaan.

Katsotaan.

Mutta se on kaikki, mitä minulla on sinulle tällä hetkellä. Olen erittäin innoissani voidessani tuoda teille tämän esityksen, enkä malta odottaa, mitä mieltä olette ensimmäisestä kaudesta. Kiitos paljon siitä, että olet täällä ja olet osa DollarSprout-yhteisöä. Ja nähdään seuraavassa jaksossa.

Table of Contents