Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Terveydenhuollon markkinointi vuonna 2023: Eettisen mainonnan opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Terveydenhuollon markkinointi vuonna 2023: Eettisen mainonnan opas

Lääketieteellisten tuotemerkkien on navigoitava eettisten kysymysten vuoristossa luodessaan markkinointistrategioita. Terveydenhuollon markkinointiin kuuluu terveydenhuollon tietojen toimittaminen eri kanavien kautta, kuten sosiaalinen media, hakukoneoptimointi, maksetut mainokset ja verkkosivustot. Tavoitteena on edistää tiettyjä sairaanhoitopalveluja, panostaen etsintä- ja potilaskoulutukseen.

Terveydenhuollon markkinoijat kulkevat kuitenkin hienosti. Niiden välittämän tiedon tulee olla asiakaslähtöistä kuten minkä tahansa kampanjan, mutta noudattaa alaa ohjaavia toimintasääntöjä. Heidän täytyy osoittaa rehellisyyttä sisällössään ja välttää lupausten antamista, jotka saattavat antaa väärää toivoa elämää muuttavaa vastausta etsivälle. Tämä erottaa terveydenhuollon markkinoinnin muista toimialoista. Tämä terveydenhuollon markkinoinnin opas käsittelee vahvistettuja eettisiä standardeja ja tapoja varmistaa niiden noudattaminen.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mitä on terveydenhuollon markkinointi?

Terveydenhuollon markkinointi on strateginen tapa houkutella terveydenhuollon kuluttajia käyttämään lääketieteellisiä palveluita. Kuten useimmat markkinointiraot, se integroi monikanavaisen lähestymistavan, joka sisältää sosiaalisen median ja muita online- ja offline-taktiikoita kohdeyleisön sitouttamiseksi.

Terveydenhuollon markkinoijat kohtaavat kuitenkin haasteita, joita ei ole nähty muilla toimialoilla. Ensinnäkin heillä on ainutlaatuisia rajoituksia kohdentaessaan yleisöään. Usein heidän viestinsä keskittyy sairauteen, joka saattaa vaikuttaa vain pieneen osaan väestöstä tai tarkkaan väestöön. Vertaa sitä esimerkiksi huonekalumarkkinointiin. Se on avoin kenttä, koska kaikki tarvitsevat huonekaluja.

Samaan aikaan tietosuojasäännökset voivat rajoittaa mahdollisuutta kohdentaa asiakkaita. Lääkäri ei esimerkiksi voi merkitä kaikkia korkean verenpaineen omaavia asiakkaitaan sosiaalisessa mediassa keskustellakseen uudesta lääkkeestä.

Terveydenhuollon markkinoinnilla on kuitenkin joitain todellisia etuja.

Arvokas palvelulinjan laajennus

Arvokkaalla palvelulinjan laajentamisella tarkoitetaan potilaiden ja lääkäreiden houkuttelemista, tulojen kasvattamista ja onnistuneen maksutasejärjestelmän kehittämistä. Tämä mahdollistaa merkittävimmän kasvupotentiaalin.

Arvokkaiden palvelulinjojen kehittäminen on erittäin tärkeää terveydenhuoltojärjestelmille ja sairaaloille. Sen avulla he voivat optimoida rajalliset resurssit. He voivat keskittää markkinointinsa palveluihin, jotka tuottavat eniten tuloja. Esimerkiksi terveydenhuoltojärjestelmän markkinointikampanja voi olla kohdistettu senioreille, koska he tarvitsevat palveluja säännöllisesti. Heillä on myös vakaa maksajajärjestelmä.

Kilpailuetua

Terveydenhuolto on kilpailukykyinen toimiala. Lääkealan yritysten on vaikea kasvaa ilman markkinointistrategioita. Terveydenhuollon markkinoinnin avulla terveydenhuoltojärjestelmät ja lääketieteelliset käytännöt erottuvat kyllästyneellä alalla.

Kilpailukykyinen tutkimus ja analyysi on perustavanlaatuinen markkinointistrategia. Terveydenhuollon markkinoijat käyttävät sitä arvioidakseen markkinoita, tunnistaakseen trendejä ja tarkastellakseen vastaavien organisaatioiden vahvuuksia ja heikkouksia. Luomalla luettelon ensisijaisista ja toissijaisista kilpailijoista markkinoijat ymmärtävät paremmin, mitä he tarjoavat potilaille ja kuinka he markkinoivat heille. Esimerkiksi lääketieteellisen SEO-kilpailuanalyysin avulla markkinoija voi nähdä hakulistan kärjessä olevien tuotemerkkien vahvuudet.

Potilaan sitoutuminen

Paras asiakas on se, joka tulee aina takaisin. Se on totta useimmilla aloilla. Sitoutuminen on tehokkain tapa rakentaa potilaan uskollisuutta. Markkinointi auttaa luomaan henkilökohtaisen yhteyden, joka saa päteviä liidejä ja pitää heidät aktiivisina.

🔥 Empfohlen:  Kuinka vuokrata nyt ja maksaa myöhemmin Kwaban kanssa

Auttamalla parantamaan potilaiden terveyttä lääkebrändit rakentavat mainetta myös alalla. Suusta suuhun perustuva markkinointi on kriittistä sairaaloiden ja hoidontarjoajien kannalta. Potilaat puhuvat saamastaan ​​hoidosta, hyvästä tai huonosta. Se on maine, joka ajaa uusia potilaita terveydenhuollon tarjoajan luo tai sieltä pois.

Terveydenhuollon markkinoinnin HIPAA-ohjeet

Potilaiden terveystiedot ovat tiukasti säänneltyjä. Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPPA) määrittelee parametrit, jotka on suunniteltu pitämään arkaluonteiset lääketieteelliset tiedot turvassa. Tämä laki ulottuu myös terveydenhuollon markkinointiin. Kaikkien mainosten on oltava HIPAA-säännösten mukaisia.

HIPPA määrittelee suojattuja terveystietoja (PHI), joka ei saa olla osa markkinointimainosta tai -mainosta. PHI sisältää potilaiden:

  • Nimet
  • Osoitteet
  • Yhteystiedot
  • Potilastiedot
  • Potilastunnusnumerot
  • IP-osoitteet

HIPPA-tietosuojasääntö

HIPPA-tietosuojasäännössä luodaan säännöksiä, joiden tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus hallita terveystietojaan kaikessa, mukaan lukien terveydenhuollon markkinointi. HIPPA määrittelee terveydenhuollon markkinoinnin vuorovaikutukseksi terveydenhuollon organisaation suojeleman (suojan piiriin kuuluvan yksikön) ja yksilön välillä. Ihmisen ei myöskään tarvitse olla kärsivällinen. Se voi olla joku, joka vierailee verkkosivustolla mainosten kautta.

Minkä tahansa PHI:n käyttö edellyttää potilaan tai hoitajan allekirjoitettua suostumusta. Ilman allekirjoitettua valtuutusta PHI on kielletty.

Näyttävät samalta

Terveydenhuollon markkinoinnissa yleinen käytäntö on käyttää look-a-like yleisöjä, mutta siihenkin liittyy säännöksiä. Tämän menetelmän käyttämiseksi markkinoijien on käytettävä HIPAA-vaatimustenmukaista markkinointityökalua. Monet tavanomaisista markkinointivaihtoehdoista eivät täytä tätä standardia.

Jotta markkinointityökalu olisi HIPPA-yhteensopiva, sillä on oltava vakiintuneet turvaominaisuudet, kuten:

  • Käyttäjän todennus yksilöllisillä kirjautumistiedoilla
  • Kulunvalvonta, joka rajoittaa pääsyn arkaluontoisiin tietoihin
  • Tarkista lokit varmistaaksesi, että tiedot on suojattu asianmukaisesti
  • Päästä päähän -salaus luvattoman käytön estämiseksi

Sekä markkinointitoimiston että palveluntarjoajan olisi allekirjoitettava HIPAA-liikekumppanisopimukset. Tämä asettaa heidät laillisesti vastuuseen noudattamisesta.

Terveydenhuollon markkinointitoimisto

On myös erityisiä sääntöjä, joita viraston on noudatettava terveydenhuollon markkinointipalveluissa. Ollakseen HIPPA-yhteensopivia heidän on tehtävä itsetarkastuksia ja riskiarviointeja sekä kehitettävä strategioita HPI:n suojaamiseksi ja haavoittuvuuksien hallitsemiseksi.

HIPPA edellyttää myös vuotuista työntekijöiden koulutusta ja kaikkien HIPAA-käytäntöjen täytäntöönpanoa. Heillä on oltava suunnitelma mahdollisten ongelmien seuraamiseksi, jotka voivat vaikuttaa PHI:n turvallisuuteen.

Terveyden ja lääketieteen markkinoinnin 5 ps

Lääketieteellinen markkinointi on monimutkaista, mutta alalla on temppuja, jotka voivat auttaa sinua menestymään siinä. Yksi tällainen menetelmä on ymmärtää viisi P:tä, jotka auttavat sinua hallitsemaan sen.

Tuote

Minkä tahansa lääketieteellisen markkinointistrategian tulisi alkaa selkeällä määritelmällä siitä, mitä haluat edistää. Mikä on mainostamasi tuote? Tunnistamalla tuotteen voit kehittää sen myyntivaltteja.

Ihmiset

Tunne kohdeyleisösi, kaiken markkinoinnin kultainen sääntö. Pätee myös terveydenhuollossa. Sinun on kyettävä tuntemaan ihanteelliset asiakkaasi ja luotava profiileja ymmärtääksesi, kuinka heidät tavoittaa.

Olisit tekemisissä vanhemman kanssa eri tavalla kuin esimerkiksi suurten ikäluokkien kanssa. Ikääntyvä väestö tarvitsee myös erilaisia ​​sairaanhoitopalveluja kuin uusi vanhempi. Tunne henkilö, joka todennäköisimmin ostaa tuotteen tai palvelun, ennen kuin luot markkinointistrategian.

🔥 Empfohlen:  Tekoälyn plussat ja miinukset markkinoinnissa

Paikka

Kolmas “P” on paikka, kuten missä tuote löytyy. Onko olemassa verkkosivustoa, joka sisältää sen? Tämä on todennäköisin vastaus useimpiin promootioihin. Voit myös asettaa tuotteelle uusia kosketuspisteitä, varsinkin jos kyseessä on kilpailtu markkina. Katso, mitä kilpailevat tuotemerkit tekevät, ja ota askel pidemmälle.

Hinta

Sinun on myös ymmärrettävä tuotteen hinta. Tämä auttaa sinua selvittämään, käytätkö tätä hintaa myyntivalttina vai et. Tee tutkimusta saadaksesi selville samanlaisten tuotteiden keskihinnan ja tämän vertailun.

Edistäminen

Lopulta on aika tehdä markkinointia. Kun olet selventänyt luettelon muut “P:t”, voit käyttää niitä luomaan toimivan strategian tuotteen tai palvelun mainostamiseksi. Mitkä kanavat toimivat parhaiten kohdeyleisölle? Mitä paikkoja he voivat etsiä löytääkseen kyseisen tuotteen? Käytä tietoja, joita sinulla on näihin kysymyksiin vastaamiseen ja markkinointitavoitteidesi määrittämiseen.

5 markkinointistrategiaa terveydenhuoltobrändeille

Terveydenhuollon markkinointia koskevissa määräyksissä on vaikea navigoida, mutta suunnitelma auttaa. Harkitse viittä terveydenhuoltobrändeille räätälöityä markkinointistrategiaa.

1. Sähköpostimarkkinointi

Kaikesta teknisestä kehityksestä huolimatta sähköpostimarkkinointi on edelleen tukipilari. Se sopii hyvin terveydenhuollon käyttöön, koska voit mukauttaa viestin turvallisesti, mutta silti välttää PHI:tä. Sähköpostit ovat käytännöllinen tapa pitää potilaat ajan tasalla kehityksestä, joka vaikuttaa heihin tai johonkin heidän rakastamaansa.

Huono puoli on se, että sähköpostit on myös helppo jättää huomiotta. Varmista, että käytät osuvia otsikoita ja potilaslähtöisiä viestejä pitääksesi heidät kiinnostuneina.

2. Tekstiviestit

Kuten sähköpostit, tekstiviestit ovat tehokas tapa tavoittaa potilaat intiimillä tavalla. Ne ovat myös nopeita kirjoittaa ja lukea. Käytä niitä kertomaan potilaille tulevista tapaamisista tai muutoksista, jotka voivat vaikuttaa heidän terveydenhuoltomatkaansa.

Älä kuitenkaan aiheuta itsellesi haittaa. Tämä houkuttelee heidät estämään numeron. Pidä heidän viestinsä paikoillaan.

Jos haluat laajentaa viestintää, harkitse viestisovellusta, kuten WhatsAppia tai Facebook Messengeriä. Näin voit kohdistaa kriittisiä viestejä suuremmalle ryhmälle. Voit esimerkiksi rohkaista potilaita ottamaan influenssarokotteen.

3. Blogi

Blogit ovat win-win skenaario. Voit luoda sisältöä, joka on suunnattu ihanteelliselle potilaalle tai yleisöllesi. Samalla parannat hakukoneoptimointia kriittisissä asioissa, jotka vaikuttavat yritykseesi.

Esimerkiksi urheilulääketieteen harjoittaja voisi kirjoittaa blogisarjan aivotärähdyksistä kontaktiurheilussa. Tämä vahvistaa brändiä alan asiantuntijana, lisää läsnäoloa Internetissä ja voi vastata kriittisiin kysymyksiin potilaille ja paikallisille vaikuttajille, kuten valmentajille. Toimialasta riippumatta säännölliset blogiviestit ovat hyviä hakukoneoptimointeja.

4. Sosiaalinen media

Ajattele muutakin kuin vain sosiaalisen median tilien omistamista ja hallintaa. Voit perustaa potilasryhmiä ravitsemukseen tai terveelliseen elämäntapaan ja kutsua potilaita osallistumaan. Biopharm voisi myös perustaa ryhmiä potilaille, jotka käyttävät tiettyjä lääkkeitä säännöllisiä päivityksiä varten.

Pyydä potilaita myös jättämään arvosteluja yrityksen sivulle vierailun tai palvelun käytön jälkeen. Tämä auttaa mainostamaan brändiä ystävilleen ja seuraajilleen. Sen julkaisi vuonna 2017 julkaistu tutkimus 41 prosenttia terveydenhuollon kuluttajista käänny sosiaaliseen mediaan etsiessäsi palveluntarjoajia.

🔥 Empfohlen:  Tropicanan suurin markkinoinnin epäonnistuminen

Jos kuljet tällä tiellä, muista päivittää sivusi useita kertoja viikossa. Jos ne ovat lepotilassa, niistä ei ole paljon hyötyä markkinointivälineinä. Hyödynnä datan visualisointia myös sosiaalisen median sivustoilla. Ota kuvat ja multimedia käyttöön viestisi perille saamiseksi.

5. Käytä sisäistä markkinointia

Anna työntekijöiden laulaa kiitosta. Kannusta henkilökuntaa kertomaan palveluistasi tutuille ihmisille. Kun etsit terveydenhuoltopalvelua tai -palveluntarjoajaa, on tavallista kysyä ystävältä, tunteeko hän jonkun. Jotkut yritykset tarjoavat jopa työntekijöilleen viittaussuunnitelmia, joten he ansaitsevat rahaa markkinoimalla sinua.

Virtaviivaista terveydenhuollon markkinointisuunnitelmaasi sisältöpilven avulla

Terveydenhuollon markkinointi on aikaa vievää, mutta välttämätöntä. Voit virtaviivaistaa prosessia Content Cloudin avulla. Se on alusta, jonka avulla voit yhdistää kaikki sisältömarkkinointitoimesi yhteen helppokäyttöiseen tilaan.

Rekisteröitymällä Content Cloudiin saat kaiken yhdellä alustalla:

WriterAccess

WriterAccess, joka on sisällön luomisen paras kaikista maailmoista, tarjoaa ainutlaatuisia tekoälytyökaluja, joiden avulla voit strategoida ja ideoida aiheita. Kun aihe on valmis, pääset käsiksi joihinkin maailman parhaista ihmiskirjoittajista. Se tarjoaa kaikki tekoälyn edut yhdistettynä todelliseen ihmiskirjoittajaan.

Vaihe

Stage on markkinoijien markkinoijille luoma ohjelma. WordPress on maailman paras verkkosisällönhallintajärjestelmä, mutta sen käyttö voi olla vaikeaa. Stage poistaa vaivan WordPressin käytöstä. Sen avulla on helppo luoda täysin optimoitu WordPress-verkkosivusto ilman teknistä tietämystä.

Ioni

Tämän päivän kuluttaja etsii luovuutta, joka kiinnittää heidän huomionsa. Totta puhuen. Se on iso pyyntö. Ion auttaa sinua suunnittelemaan luovia kokemuksia, jotka saavat brändillesi sen ansaitseman huomion. Ionilla voit rakentaa yksilöllistä interaktiivista sisältöä pika-aloitusmallin avulla tai ammattilaisten avulla.

Studio

Studio on keskitetty yhteistyötyökalu, joka virtaviivaistaa tehtäviä ja tekee projekteista yhtenäisiä. Se on projektinhallintaa parhaimmillaan.

Nämä neljä vaikuttavaa työkalua yhdistyvät yhden sisältöpilven alle.

Markkinointi on avain liiketoiminnan kasvuun, mutta sitä säännellään voimakkaasti terveydenhuoltoalalla. Terveydenhuollon markkinoijien on ymmärrettävä, kuinka ohjata HIPPA-vesien läpi ja samalla mainostaa lääketieteellisiä tuotemerkkejä. Se on taitosarja kuin mikä tahansa, ja se on tehty helpommin hallittavaksi innovatiivisilla työkaluilla, kuten Content Cloud. Lue lisää Content Cloud by Rock Contentista jo tänään ja hanki täydellinen sekoitus ihmisen lahjakkuutta ja teknologiaa.

Table of Contents