Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Terveystietojen visualisointikilpailun voittajat

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Terveystietojen visualisointikilpailun voittajat

Ihmisen aivot käsittelevät kuvia 60 000 nopeammin kuin tekstiä. Siksi ihmiset ovat käyttäneet visuaalisia materiaaleja, kuten karttoja ja merkkejä, sivilisaation alusta lähtien.

Tietokonegrafiikka on vienyt asiat aivan uudelle tasolle. Visuaaliset materiaalit, kuten infografiat, interaktiiviset widgetit ja lämpökartat, tekevät tiedon välittämisestä tai pisteen tekemisestä helppoa.

Visualisointi auttaa ihmisiä muistamaan tiedot paremmin kuin muuten. Se herättää myös tunteita, jotka rohkaisevat ihmisiä toimimaan sen mukaan, mitä he näkevät.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Miksi tietojen visualisointi on tärkeää terveydenhuollossa?

Kaikkien toimialojen yritykset voivat hyötyä datan visualisoinnin käytöstä. Eniten hyötyvät kuitenkin alat, joita monien kuluttajien on vaikea ymmärtää.

Terveydenhuoltoalan ymmärtäminen on kasvanut COVID-19-pandemian vuoksi. Ihmiset tuntevat terveydenhuollon terminologian paremmin kuin ennen. Monet kuitenkin kamppailevat edelleen ymmärtääkseen terveydenhuollon monimutkaisuutta.

Terveydenhuollon visuaalien avulla on helppo selittää tärkeitä tilastoja ja trendejä. Visuaalisuus voi myös motivoida kuluttajia ryhtymään positiivisiin toimiin terveytensä parantamiseksi.

Esimerkiksi visuaalinen kuva terveellisten elämäntapojen vaikutuksista voi motivoida ihmisiä liikkumaan ja syömään terveellistä ruokaa. Visuaalinen kuva varhaisen hoidon vaikutuksista voisi motivoida ihmisiä tulemaan säännöllisiin tarkastuksiin. Sairauden esiintyvyyden osoittaminen tietyllä alueella motivoi ihmisiä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin sairastumisen välttämiseksi.

Visuaalisuus voi myös selittää terveydenhuoltoalan trendejä, jotka kuluttajien tulisi olla tietoisia. Uuden teknologian ja menettelytapojen ymmärtäminen voi auttaa kuluttajia tekemään tietoisia terveydenhuoltovalintoja.

Haluatko näyttää, miten tietty hoito on verrattuna vanhempiin? Tarvitseeko sinun näyttää, kuinka uudet lääkkeet parantavat terveyttä ja hyvinvointia? Visuaalit tekevät työn valmiiksi.

5 tapaa käyttää terveydenhuollon tietojen visualisointia

Jos et ole varma, kuinka aloittaa visualisoinnin käyttö terveydenhuoltoalalla, harkitse seuraavia vaihtoehtoja. Jokainen niistä on ihanteellinen tietyntyyppisten tietojen näyttämiseen selkeällä, ytimekkäällä ja mieleenpainuvalla tavalla.

🔥 Empfohlen:  8 hauskaa ja mukaansatempaavaa sisältömarkkinoinnin trendiä vieraanvaraisuudessa

Interaktiiviset widgetit

Vuorovaikutteisten datanäyttöjen avulla käyttäjien on helppo käsitellä tietojasi eri tavoin. Ne ovat huomiota herättävä muoto. Lisäksi ne säästävät vaivaa, joka aiheutuu useiden visualisointien luomisesta tietojesi näyttämiseksi.

Interaktiiviset widgetit ovat ihanteellisia, jos haluat vertailla tietoja eri muodoissa. Haluatko helpottaa tietojen lajittelua sijainnin, ikäjakauman tai sukupuolen mukaan? Jos näin on, interaktiivinen widget voi olla juuri sitä mitä tarvitset.

Interaktiivisen työkalun haittana on, että se ei korosta yhtä aihetta tai tilastoa. Jos yrität saada ihmiset tekemään tietyn toiminnon, interaktiivinen työkalu ei välttämättä ole se, mitä tarvitset.

Vaihtoehtoisesti interaktiivinen widget voi auttaa ihmisiä, jotka haluavat henkilökohtaista tietoa. He voivat tarjota mukautettuja vastauksia henkilön iän, sukupuolen, painon, sijainnin tai muiden kriteerien perusteella. Tällainen widget on täydellinen yhdistämään ihmiset heidän tarpeitaan vastaaviin palveluihin.

Infografiikka

Infografiikka on tehokas mutta monipuolinen visuaalinen kuva. Ne sisältävät usein kaavioita ja kuplapilviä. Ne voivat sisältää myös ympyräkaavioita ja kuvakkeita.

Infografiikka on erinomainen tiivistetyn tiedon näyttämiseen tietystä aiheesta. Se voi olla ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa, rokotusten tärkeyttä tai säännöllisten papa-kokeiden tarvetta. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Lisäksi, infografiat saa kahdeksan kertaa enemmän osakkeita sosiaalisessa mediassa tekstitiivistelmänä. Jos haluat lisätä tietoisuutta tärkeästä aiheesta, infografiikka on ihanteellinen työkalu työhön.

Kaaviot

Kaaviot voivat olla yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia. Niitä käytetään usein infografiikassa, mutta voit myös näyttää ne erillisenä visuaalina. Voit valita useista eri kaavioista näyttääksesi tietosi tehokkaimmalla tavalla.

Pylväskaaviot vertaavat kahta tai useampaa elementtiä. Viivakaaviot osoittavat edistymisen (tai sen puutteen) tietyn ajanjakson aikana.

Ympyräkaavioissa verrataan kokonaisuuden osia. Ne voivat näyttää prosenttiosuuden ihmisistä, joihin sairaus vaikuttaa. Ne sopivat myös erinomaisesti taloustietojen näyttämiseen.

Kuplakaaviot kontrastoivat eri arvoja eri elementeille. Jos haluat korostaa neljä tai viisi tärkeää tilastoa erilaisissa mutta samankaltaisissa luokissa, käytä kuplakaaviota.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen luettelo sähköisen kaupankäynnin tilastoista maailmanlaajuisesti [2023]

Histogrammit ovat samanlaisia ​​kuin pylväskaaviot, mutta niillä on tärkeä ero. Pylväskaaviot vertailevat elementtejä, kun taas histogrammit osoittavat tietyn tapahtuman tiheyden.

Kaaviot ovat hyviä tilastojen korostamiseen kapealla alalla. Ne auttavat yleisöäsi muistamaan yhden kohdan ja ryhtymään toimiin tämän asian suhteen.

Lämpökartat

Onko sinun näytettävä maantieteellisiä tietoja? Se voi olla tietyn sairauden esiintyvyys. Se voi olla erikoistuneiden terveydenhuoltolaitosten lukumäärä tietyllä alueella.

Lämpökarttojen avulla kuluttajat näkevät sijaintiin perustuvat tiedot yhdellä silmäyksellä. He voivat myös vertailla tietoja eri osavaltioiden tai maiden välillä.

Scatter Plots

Sirontakuvaajat ovat hyödyllisiä, jos muuttujasi liittyvät toisiinsa. Voit käyttää tällaista kaaviota painon ja pituuden välisen suhteen näyttämiseen. Se voi myös näyttää tietoja tietyn terveydentilan määrästä.

Toisin kuin muut visuaalit, sirontakaavioita ei heti ymmärretä. Sinun on oltava varovainen sisällyttämään vain tärkeimmät tietopisteet. Selitteen lisääminen voi auttaa lukijoita ymmärtämään tiedot yhdellä silmäyksellä.

Mitä seuraavaksi?

Datavisuaalit ovat olennainen työkalu, jolla jokainen terveydenhuoltoyritys voi tavoittaa yleisön. Visuaaliset tiedot auttavat levittämään tärkeitä tietoja. Ne auttavat ihmisiä ymmärtämään vaihtoehtoja ja tekemään parhaat lääketieteelliset päätökset.

Lisäksi oman mukautetun visuaalisen kuvan luominen ei ole enää niin vaikeaa kuin ennen. Aikaisemmin sinun piti palkata graafinen suunnittelija mukautetun visuaalin tekemiseen. Nyt kuitenkin voit tehdä sen itse, vaikka et osaa koodata.

Ion on alusta, joka on suunniteltu helpottamaan interaktiivisen sisällön luomista kenelle tahansa. Voit tehdä alustalle minkä tahansa tarvitsemasi visuaalin. Ion tarjoaa myös upotuskoodin, joka helpottaa sisällön jakamista useilla alustoilla.

Lisäksi Ionilla on työkalut, joita tarvitset visuaalisi A/B-testaukseen. Näin voit oppia tuntemaan yleisösi paremmin ja tavoittaa ihmisiä paremmin.

Oletko valmis käyttämään työkaluja, joita tarvitset huomiota herättävien visuaalien luomiseen? Jos näin on, pyydä esittely nähdäksesi, sopiiko Ion yrityksellesi.