Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Testitilauksen tekeminen Shopifyssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Testitilauksen tekeminen Shopifyssa

Kun olet määrittänyt Shopify-myymäläsi onnistuneesti, on tärkeää tehdä testitilaus varmistaaksesi, että kaikki, erityisesti kassalla, toimii odotetulla tavalla.

Miksi tämä on tärkeää?

Kuvittele, että vietät unettomia öitä ja paljon rahaa verkkosivustosi perustamiseen. Se on upeaa katsottavaa. Ne viikot ja unettomat yöt olivat sen arvoisia.

Sitten muutama viikko verkkosivuston käynnistämisen jälkeen huomaat, että myyntiä ei tule, vaikka sivustolla on käynyt paljon ihmisiä. Jonkin diagnoosin jälkeen huomaat, että kassasi on ollut syyllinen koko ajan. Mutta siihen mennessä olet menettänyt paljon myyntiä.

Sydämesi vajoaa! Se on virhe, joka olisi voitu helposti välttää, jos olisit tehnyt testitilauksen ennen myymäläsi avaamista.

Vaikka yllä oleva skenaario on kuvitteellinen, sitä tapahtuu jatkuvasti. Siitä huolimatta et ole uhri, jos teet asianmukaisen testitilauksen sivustossasi.

Ja siitä tässä postauksessa on kyse; näyttääksesi, kuinka voit tehdä testitilauksen tehokkaasti Shopifyssa.

Mutta ensin, mikä on testimääräys?

Mikä on testitilaus?

Testitilaus on yksinkertaisesti se, mitä nimi tarkoittaa: tilaus, jonka teet testataksesi, toimivatko kaikki verkkosivustosi osat odotetulla tavalla.

Testitilauksen tekemisen avulla voit tunnistaa mahdolliset häiriöt, jotka voivat haitata kävijöiden ostokokemusta, ja ratkaista ne mahdollisimman pian.

Shopifylla on kaksi päävaihtoehtoa tilauksen testaamiseen, joista keskustelemme täällä. Ja ne ovat molemmat ilmaisia, vaikka saatat veloittaa käsittelykuluja, jos päätät tehdä jälkimmäisen. Lisätietoja pian.

Ovatko testitilaukset ajan, rahan ja stressin arvoisia? Ehdottomasti!

Mitä hyötyä testitilauksista on?

Tässä on muutamia muita syitä, miksi sinun kannattaa testata kassaprosessisi, erityisesti kun avaat verkkokaupan äskettäin:

Lisää luottamusta

Miltä sinusta tuntuisi, jos maksaisit esimerkiksi Internet-liittymästäsi, mutta et saisi sitä, vaikka sinulta veloitettiin koko summa? Ärsyttää ja suuttunut, eikö?

Näin asiakkaasi tuntevat, jos he joutuvat samanlaiseen tilanteeseen. Saatat menettää ne lopullisesti.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa Shopifyssa: 8 ideaa kokeilla

Tästä syystä sinun tulee tehdä testitilauksia mahdollisimman usein välttääksesi tällaiset, mikä lisää luottamusta asiakkaisiisi.

Ei enää menetettyjä myyntiä

Jos asiakkaat eivät pysty maksamaan tilauksiaan, et tee myyntiä. Siksi sinun on testattava kassaprosessia koko ajan varmistaaksesi, että se toimii ilman ongelmia.

Vältä negatiivisia arvosteluja

Asiakkaiden pahentaminen turhauttamalla heidän ostokokemustaan ​​epäonnistuneilla maksuilla voi saada heidät levittämään negatiivisia arvosteluja myymälästäsi verkossa. Et varmasti haluaisi sitä.

Mikä Shopify Bogus Gateway on?

Jos olet etsinyt tehokasta tekniikkaa tilausten testaamiseen Shopifyssa, on hyvä mahdollisuus, että olet törmännyt Shopifyn väärään yhdyskäytävään. Mikä se on ja miten se toimii?

Shopify valeyhdyskäytävä on pohjimmiltaan maksuportaali, jonka avulla voit tehdä koetilauksen varmistaaksesi, että maksukanavasi toimivat oikein.

Kun Shopifyn väärä yhdyskäytävä on käytössä, voit maksaa tilauksen käyttämällä vääriä luotto-/pankkikorttitietoja.

Mutta jotta Shopifyn väärä yhdyskäytävä toimisi, sinun on poistettava kaikki muut maksukanavat käytöstä.

Testitilauksen tekeminen Shopify Bogus Gatewayn avulla

Nyt kun tiedät, mistä Shopify valeyhdyskäytävässä on kyse ja miten se toimii, näytämme sinulle, kuinka sitä käytetään seuraavien vaiheiden avulla:

Vaihe 1: Siirry maksusivulle:

Kirjaudu sisään Shopify-järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja siirry sitten kohtaan Asetukset >> Maksut.

Shopify Test Order Bogus Gateway

Vaihe 2: Poista maksupalveluntarjoajasi käytöstä

Kuten aiemmin mainitsimme, sinun on poistettava oletusmaksutapasi käytöstä, jotta Shopifyn väärennetty maksuyhdyskäytävä toimisi. Tämä pätee erityisesti, jos käytät Shopify-maksuja.

Vaihe 3: Vaihda maksupalveluntarjoajaa

Kun oletusmaksutapasi on poistettu käytöstä, seuraava asia, jonka haluat tehdä, on vaihtaa maksupalveluntarjoajasi Shopifyn valemaksuyhdyskäytävään.

Voit tehdä sen napsauttamalla Vaihda kolmannen osapuolen palveluntarjoajaan sivun lopussa. Sinun on napsautettava sitä kahdesti, jotta Shopify vahvistaa pyyntösi.

Napsauttamalla näet (testausta varten) Bogus Gateway vaihtoehto. Aktivoi se ja Tallentaa muutoksia.

🔥 Empfohlen:  Sosiaalisen median huijaustilastot 2023: laajalle levinnyt ongelma

Vaihe 4: Tee testitilaus

Väärennetyn maksuyhdyskäytävän aktivoinnin jälkeen seuraava vaihe on tehdä varsinainen testitilaus. Voit tehdä tämän lisäämällä tuotteen ostoskoriin ja tarkistamalla, kuten asiakkaat tavallisesti tekevät.

Kun sinua pyydetään täyttämään luottokorttitietosi kassalla, syötä Valheellinen portti kuten kortissa oleva nimi. Luottokortin numero -osiossa sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  1. Syötä 1 simuloida onnistunutta kauppaa
  2. Syötä 2 simuloida epäonnistunutta tapahtumaa
  3. Syötä 3 simuloida virhettä

Jos kaikki meni hyvin, kassaprosessisi toimii melko hyvin. Älä unohda poistaa Väärennetty maksu käytöstä, kun olet valmis ja palaa takaisin alkuperäiseen maksutapaan.

Tee todellinen tilaus

Tilausmaksun simulointi Bogus-yhdyskäytävän kautta voi kestää jonkin aikaa. Jos sinulla on aika kiire, paras vaihtoehto on tehdä varsinainen tilaus myymälässäsi kuin olisit todellinen asiakas ja peruuttaa tilaus sen jälkeen.

Tämä menetelmä on nopeampi ja tehokkaampi, vaikka sinulle aiheutuu joitain tapahtumakuluja jopa tilauksen peruuttamisen jälkeen.

Johtopäätös

Kassaprosessin testaaminen voi auttaa tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmat, jotka voivat turhauttaa asiakkaidesi ostokokemuksen.

Kaiken täällä jakamamme ansiosta sinulla ei toivottavasti ole ongelmia testitilauksen tekemisessä verkkosivustollasi.

Saatko liikennettä Shopify-verkkosivustollesi, mutta sinulla on vaikeuksia muuntaa sitä myyntiin? Adoric voi auttaa.

Adoricin mukana tulee joukko työkaluja ja ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua muuttamaan kävijöitäsi maksaviksi asiakkaiksi. Lisää Adoric verkkosivustollesi heti kokeillaksesi sitä.