Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Text Blaze -menestystarina – tehosta tiimin suorituskykyä tehokkaalla viestinnällä murto-osassa aikaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Text Blaze -menestystarina – tehosta tiimin suorituskykyä tehokkaalla viestinnällä murto-osassa aikaa

Teksti Blaze

Vuonna 2021 perustettu ja New Yorkissa sijaitseva Teksti Blaze avulla käyttäjät voivat tallentaa ohjelmoitavia tekstinpätkiä ja lisätä ne mihin tahansa verkkoon pikanäppäimillä.

Yleiskatsaus Text Blazesta:

Markkinasegmentti: AI-kirjoitustyökalu

Paras: Ammattimainen sisältö

Suunnitelmat ja hinnat:

Perus: Free-Pro – 2,99 dollaria kuukaudessa
Liiketoiminta: 6,99 dollaria kuukaudessa
Yritys: Mukautettu hinnoittelu

Text Blaze lukee ja päivittää tiimisi tiedot helposti mistä tahansa, luo älykkäitä laskentataulukoita, poimii saumattomasti oleellisia tietoja taulukoistasi ja kirjoittaa ne minne tahansa, päivittää taulukot vaivattomasti ja lisää tietoja kirjoittaessasi.

Teksti Blaze – Visio ja tehtävä
Text Blaze – Markkina-/toimialatiedot
Text Blaze – Idea ja käynnistys
Text Blaze – Tuote/palvelu
Text Blaze – perustaja/jäsenet + tiimin tiedot
Text Blaze – nimi, tunnuslause ja logo
Text Blaze – liiketoimintamalli ja tulomalli
Text Blaze – Yrityksen käynnistäminen
Text Blaze – markkinointikampanja
Text Blaze – Haasteita
Text Blaze – Tulevaisuuden suunnitelmat
Text Blaze – Rahoitus

Teksti Blaze – Visio ja tehtävä

Virtaviivaista työtä missä tahansa – Käyttäjät luovat omia mini-tuottavuussovelluksia (vinoviivakomentoja), jotka toimivat missä tahansa käyttämällä tiiviisti integroituja, helppokäyttöisiä työkaluja.

Text Blazen missiona on tarjota käyttäjäystävällinen ja tehokas ratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat automatisoida tekstin lisäyksen ja laajentaa pikakuvakkeita helposti.

Lisäksi yhtiö on sitoutunut ylläpitämään korkeita tietosuoja- ja turvallisuusstandardeja ja varmistamaan, että sen käyttäjien arkaluontoiset tiedot ovat aina suojattuja.

Text Blaze – Markkina-/toimialatiedot

Text Blazen kohdemarkkinat sisältävät ammattilaisia, opettajia ja opiskelijoita jotka käyttävät verkkoselaimia ensisijaisena työ- tai opiskeluvälineenä. Yrityksen tavoitteena on tarjota kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen ratkaisu, joka vastaa kohdemarkkinoidensa tarpeisiin ja erottuu samalla joukosta ruuhkaisella markkinapaikalla.

Jokainen työntekijä, joka työskentelee tietokoneen edessä ja tekee toistuvia tehtäviä – asiakastuki, myynti, rekrytointi, operaatiot, lääkärit, opettajat, pienyritysten omistajat jne. Toisin sanoen kaikki, jotka käyttävät minkä tahansa tyyppisiä tai tuottavuusohjelmistoja (100 miljardin dollarin markkinat) .

Näitä työntekijöitä painetaan jatkuvasti työntämään tuottavuutta ja laatua, ja he haluavat pystyä hallitsemaan omaa työtään minimoidakseen vähäarvoisen työn ja päästäkseen eteenpäin.

🔥 Empfohlen:  Markkinoinnin tilaraportti 2023: 5 parasta markkinointitrendiä sijoitetun pääoman tuottoprosentin hyödyntämiseksi tänä vuonna

Text Blaze – Idea ja käynnistys

Idea Text Blazesta sai alkunsa sen perustajien Danin (toimitusjohtaja) ja Scottin (CTO) henkilökohtaisesta kokemuksesta, jotka tunnustivat usein käytettyjen lauseiden ja tekstinpätkien kirjoittamisen aikaa vievän ja toistuvan luonteen. He havaitsivat, että tarvitaan työkalu, joka voisi automatisoida nämä tehtävät ja virtaviivaistaa työnkulkuja, mikä johti Text Blazen kehittämiseen vuonna 2016.

Scott ja Dan olivat työskennelleet yhdessä Googlella luoden yritysohjelmistoja myynti- ja tukitiimeille ja näkivät omakohtaisesti kitkaa ja vähäarvoista työtä, jonka tuottavuusohjelmistojen rakentamisen ja käyttäjien työskentelytavan välillä synnytti ero.

Text Blazen tavoitteena oli antaa näille käyttäjille mahdollisuus eliminoida vähäarvoinen työ ja optimoida työnkulkunsa.

Scott jätti Googlen ja aloitti Text Blazen. Aluksi sivuprojektina. Dan toimi neuvonantajana vielä työskennellessään Googlella ja liittyi hieman myöhemmin kokopäiväisesti. Kävimme sitten YC:n läpi, nostimme Seed-kierroksen ja rakensimme joukkueen.

Text Blaze – Tuote/palvelu

Text Blazen avulla käyttäjät voivat tallentaa älykkäitä tekstikatkelmia ja lisätä niitä mihin tahansa verkkoon pikanäppäimillä.

Käyttäjät aloittavat pelkillä tekstikatkelmilla, jotka auttavat poistamaan toistuvan kirjoittamisen. Text Blaze intuitiivinen, helppo aloittaa käyttö ja ilmainen ikuisesti. He alkavat säästää tunteja viikossa muutamassa sekunnissa ja rakastavat sitä. Meillä on täydellinen 5 osioluokitus Chrome-verkkokaupassa ja arvostelut, kuten “missä tämä oli koko elämäni?” ja “tämä on hämmästyttävää”.

Sieltä Text Blaze vie käyttäjät läpi matkan, jonka avulla he voivat asteittain automatisoida suurempia osia työnkulustaan ​​luomalla “älykkäitä” malleja, jotka toimivat kaikkialla paikkamerkkien (lomakekenttien), ehdollisen liiketoimintalogiikan (jos/niin), kaavojen ja jopa integraatioiden kanssa. muiden sovellusten kanssa lukeaksesi ja kirjoittaaksesi tietoja näistä sovelluksista tai niihin mistä tahansa.

Katkelmia voidaan jakaa, ja tiimit käyttävät niitä mukautuakseen jaettuun viestintään, jolloin koko tiimi voi työskennellä älykkäämmin.

Text Blaze – perustaja/jäsenet + tiimin tiedot

Scott Fortmann-Roe hänellä on ympäristötieteiden, -politiikan ja -hallinnon tohtori Kalifornian yliopistosta. Työskenteli Googlen suunnittelupäällikkönä ennen Text Blazen aloittamista.

Dan Barak hänellä on MBA-tutkinto Wharton Schoolista. Työskenteli vanhempana tuotepäällikkönä Googlella.

🔥 Empfohlen:  Money View -menestystarina – kuinka se seuraa päivittäistä taloutta ja auttaa ihmisiä pysymään taloudellisesti kunnossa?

Tiimi on täysin etäinen ja globaali, ja sillä on jäseniä Intiasta, Kazakstanista, Egyptistä, Maltalta, Dublinista ja Yhdysvalloista.

Text Blaze – liiketoimintamalli ja tulomalli

Text Blaze on freemium PLG -yritys. Perustuote on ilmainen ikuisesti, ja siinä on joitain rajoituksia ominaisuuksiin (mutta ei käyttörajoituksia).

Pro-suunnitelma on tarkoitettu henkilöille ja kuluille 2,99 dollaria kuukausi. Liiketoimintasuunnitelma on tarkoitettu tiimeille ja yrityksille sekä kustannuksille 6,99 dollaria kuukausi käyttäjää kohti.

Text Blaze – Yrityksen käynnistäminen

Ensimmäiset 100 käyttäjää löysivät Text Blazen Chrome Web Storesta. CWS ja suusta suuhun olivat melko pitkään ainoat hankintakanavat.

Text Blaze – markkinointikampanja

Text Blaze julkaisee säännöllisesti blogikirjoituksia ja opetusohjelmia verkkosivuillaan kouluttaakseen käyttäjiä tuotteensa ominaisuuksista ja eduista. Yritys käyttää myös sosiaalisen median alustoja sisällön jakamiseen ja käyttäjien kanssakäymiseen.

Text Blaze tarjoaa viittausohjelman, joka kannustaa käyttäjiä kutsumaan ystäviään ja kollegoitaan käyttämään tuotetta. Sekä suosittelija että erotuomari saavat alennuksen Text Blaze -tilauksestaan ​​jokaisesta uudesta viittauksesta.

Text Blaze on käyttänyt maksettua mainontaa alustoilla, kuten Google Adsissa ja Facebookissa, kohdistaakseen käyttäjiä, jotka etsivät tuottavuustyökaluja ja niihin liittyviä aiheita. Yhtiö on myös kokeillut vaikuttajamarkkinointia tavoittaakseen laajemman yleisön.

Text Blaze – Haasteita

Kuten mikä tahansa yritys, Text Blaze kohtaa useita haasteita kasvaessaan ja kehittyessään. Joitakin haasteita, joita Text Blaze saattaa kohdata, ovat:

Tuottavuustyökalujen ja selainlaajennusten markkinoilla on kova kilpailu, ja Text Blazella voi olla vaikeuksia erottua joukosta tungosta.

Freemium-tuotteena Text Blazen on houkuteltava suuri käyttäjäkunta tuottaakseen tuloja premium-tilauksista. Samalla yrityksen on säilytettävä nykyiset käyttäjänsä ja rohkaistava heitä päivittämään maksullisiin suunnitelmiin.

Text Blaze saattaa joutua mukauttamaan tuotettaan pysyäkseen mukana teknisten muutosten, kuten verkkoselaimien päivitykset tai käyttäjien käyttäytymisen muutokset.

Text Blaze – Tulevaisuuden suunnitelmat

Text Blazen tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu tulla täysin etäyritykseksi, tuottaa 1-2 miljoonan dollarin liikevaihtoa ja laajentaa käyttäjäkuntaansa yli 200 000 käyttäjäksi. Yhtiön tavoitteena on olla lähellä kannattavaa nettotulojen säilyttämisasteella (NRR) noin 150 %.

🔥 Empfohlen:  Sivuvaunun terveydenhuollon menestystarina – turvaa henkiä edulliseen hintaan

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi Text Blaze aikoo laajentaa kattavuuttaan jokaiselle näytölle, mukaan lukien pöytätietokoneet ja mobiililaitteet, ja jatkaa rakennuspalikoiden, kuten integraatioiden, automaation ja raporttien rakentamisen, lisäämistä. Yrityksen painopiste on käyttökokemuksen parantamisessa ja tuotteen arvon lisäämisessä.

Text Blaze – Rahoitus

Päivämäärä Vaihe Summa Sijoittajan nimi

Maaliskuu 2021 Siemen 3,5 miljoonaa dollaria Twi Sigma, Susa ja muutama muu

FAQ

Mikä on TextBlaze?

TextBlaze on tuottavuustyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat luoda mukautettuja tekstikatkelmia tai malleja, jotka voidaan lisätä mihin tahansa tekstikenttään tai asiakirjaan. Nämä katkelmat voivat sisältää usein käytettyjä lauseita, sähköpostivastauksia, koodinpätkiä tai mitä tahansa muuta tekstiä, jota huomaat kirjoittavasi usein.

Mitä Text Blaze tekee?

Text Blaze on sovellusohjelmisto, joka auttaa yrityksiä/käyttäjiä säästämään aikaa ja lisäämään laatua automatisoimalla toistuvia kirjoitustehtäviä missä tahansa verkossa. Käyttäjät tallentavat tekstinpätkät ja lisäävät ne minne tahansa käyttämällä ennalta määritettyjä pikanäppäimiä.

Toimiiko tekstiviesti Gmailin kanssa?

Text Blaze toimii Gmailissa, Google Docsissa, LinkedInissä, Salesforcessa ja missä tahansa muussa verkossa.

Toimiiko Text Blaze Wordissa?

Voit lisätä Text Blaze -pikakuvakkeita mihin tahansa Windows-sovellukseen tai verkkosivustoon (kunhan sivusto on Chrome-selaimessa). Voit säästää aikaa käyttämällä Textblazea Outlookissa, Slackissa, Notionissa, OneNotessa tai Wordissa.

Kuinka lisään tekstiä Chromeen?

  1. Vaihe 1: Asenna Text Blaze Chrome -laajennus.
  2. Vaihe 2: Kirjaudu Text Blaze Dashboardiin.
  3. Vaihe 3: Luo katkelma.
  4. Vaihe 4: Käytä katkelmaa verkkosivulla.
  5. Vaihe 5: Jaa katkelmia.

Table of Contents