Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

The Entrepreneur Monthly: TikTok for Business ja ilmaiset Google-mainokset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: The Entrepreneur Monthly: TikTok for Business ja ilmaiset Google-mainokset

Hei digiyrittäjät, palaamme jälleen uusimpaan The Entrepreneur Monthly -julkaisuun kesäkuussa 2020.

The Entrepreneur Monthly -lehdessä esittelemme kaikki uutiset, jotka sinun tarvitsee tietää kuluneelta kuukaudelta. Kerromme tärkeitä uutisia hakukoneoptimoinnista, sosiaalisesta mediasta, WordPressistä, markkinoinnista, tuotelanseerauksista ja kaikesta muusta, mikä saattaa vaikuttaa digitaaliseen liiketoimintaasi. Sitten jaamme sen täällä blogissa ja uutiskirjeessämme.

Jos haluat varmistaa, että et koskaan jää paitsi päivityksistä, tilaa Blogging Wizard -uutiskirje tämän sivun kautta, niin The Entrepreneur Monthly toimitetaan suoraan sähköpostiisi joka kuukausi.

Tässä kuussa TikTok julkaisi uuden liiketoimintatyökalunsa, joka tarjoaa sinulle toisen tavan tavoittaa nuorisokemografia sosiaalisessa mediassa. Google laajentaa myös joitain ilmaisia ​​mainosvaihtoehtoja auttaakseen yrityksiä selviytymään pandemiasta.

Ja voi, saatat pian twiitata äänelläsi… ainakin jos sinulla on iPhone.

Tämä on kesäkuulta 2020.

Google Shopping -mainokset ovat ilmaisia ​​päähakutuloksissa

Muutama kuukausi sitten kerroimme sinulle, kuinka Google teki ostosmainoksista ilmaisia ​​verkkokauppakauppoja.

Tuolloin muutos koski vain “Shopping”-välilehteä – se ei vaikuttanut Googlen päähakutuloksiin.

Kesäkuun lopusta lähtien se on muuttunut, ja voit nyt hyödyntää ilmaisia ​​ostosmainoksia Googlen päähakutuloksissa. Nämä ilmaiset mainokset näkyvät ainakin alussa tietopaneeleissa, jotka näyttävät ostovaihtoehdot henkilön etsimälle tuotteelle.

Muutos otetaan käyttöön tänä kesänä, ja se alkaa mobiilituloksista Yhdysvalloissa ja laajenee myöhemmin työpöytätuloksiin Yhdysvalloissa.

Jos haluat lisätietoja ja nähdä esimerkin siitä, miltä ilmaiset mainokset näyttävät, katso Googlen ilmoitusviesti.

Google tarjoaa myös ilmaisia ​​mainoksia Google Mapsissa

Google ei jaa vain herkkuja verkkokaupan myymälöille – Google julkaisee myös uuden ilmaistuotteen paikallisille yrityksille.

Erityisesti Google julkaisee mainostettuja nastat älykkäiden kampanjoiden mainostajille Google Mapsissa. Mainostettujen pinssien avulla voit korostaa paikallisen yrityksesi erityispiirteitä, kuten noutoa, toimitusta, noutoa ovesta, noutoa jne.

Jos olet älykäs kampanjamainostaja, jolla on Google My Business -tiedot, sinua ei veloiteta klikkauksista, puheluista tai myynneistä vähintään syyskuuhun 2020 mennessä.

Search Engine Journalissa on tästä enemmän sekä joitain todellisia esimerkkejä korotetuista nastaista.

TikTok for Business on saapunut

TikTok, lyhyt videosovellus, joka on erityisen suosittu nuorten keskuudessa, ei ole enää vain tanssiville sairaanhoitajille. Nyt se on tarkoitettu yrityksille, kun lanseerataan a uusi TikTok for Business -alusta.

🔥 Empfohlen:  7 parasta Havaijin VPN:ää vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelimet)

TechCrunchin mukaan TikTok for Business “palvelee kotina kaikille [of TikTok’s] Nykyiset ja tulevat markkinointiratkaisut brändeille”.

Voit valita useista eri mainosmuodoista, mukaan lukien:

 • Ylhäältä – Mainos, joka näkyy, kun käyttäjät käynnistävät sovelluksen ensimmäisen kerran.
 • Brändin haltuunotot – Kolmesta viiteen sekuntiin kestävä mainos, joka voi olla joko video tai kuva.
 • Hashtag-haasteet – Brändit voivat kutsua TikTokin käyttäjiä luomaan sisältöä tietystä aiheesta.

TikTok ei ole ollut kovin julkinen hinnoittelun suhteen, mutta sinun pitäisi odottaa maksavasi vähintään 50 dollaria päivässä, jos haluat mainostaa TikTokissa.

TikTok for Businessin lisäksi TikTok testaa myös uutta alustaa nimeltä Creator Marketplacejonka avulla brändit voivat löytää ja tehdä yhteistyötä sisällöntuottajien kanssa brändisisältökampanjoissa.

Voit oppia lisää koko TechCrunch-artikkelissa.

Huomautus: Jos olet uusi TikTokin käyttäjä, muista tutustua TikTok-tilastoihin ja faktoihin liittyvään artikkeliimme saadaksesi lisätietoja.

Jotkut suuret yritykset boikotoivat Facebook-mainoksia

Tämä ei ehkä vaikuta suoraan yritykseesi, mutta se on mielenkiintoinen kehitys digitaalisessa markkinoinnissa.

Jatkuvasti kasvava määrä yrityksiä lopettaa Facebook-mainoksensa, koska Facebook ei pysty torjumaan vihapuhetta.

Siellä on virallinen #StopHateforProfit hashtag/boikottiliike. Olemme jo nähneet joidenkin tunnettujen yritysten liittyneen mukaan, mukaan lukien:

 • Honda
 • REI
 • Pohjoinen kasvot
 • Patagonia
 • Upwork
 • Dashlane
 • Ben & Jerry’s

Starbucks, kuudenneksi suurin Facebook-mainostaja, sanoi myös lopettavansa kaiken mainonnan sosiaalisessa mediassa ().

Microsoft, Facebookin kolmanneksi suurin mainostaja, oli lopettanut mainoksensa jo toukokuussa. Adidas ja Clorox ovat myös lopettaneet mainoksensa, vaikka kumpikaan yritys ei virallisesti liity boikottiin.

Tämä boikotti yhdistettynä yleiseen pk-yrityksiin kohdistuvaan paineeseen ei varmasti tee hyvää Facebookin tulokselle. On mielenkiintoista nähdä, miten asiat ravistuvat Facebook-mainosten kanssa ja tekeekö Facebook muutoksia käytäntöihinsä.

CNN:llä on lista yrityksistä jotka ovat vetäneet mainoksia ja saat lisätietoja kampanjasta osoitteessa Stop Hate for Profit -sivustolla.

Google jakaa tietoja YouTube-haussa

Kun useimmat ihmiset ajattelevat “Google-hakua”, he ajattelevat hakukonetta. Mutta Googlen sateenvarjossa on toinenkin uskomattoman suosittu hakutyökalu – YouTube! .

🔥 Empfohlen:  5 parasta Bulgarian VPN:ää vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelimet)

Mutta miten YouTube-haku toimii? Miten se eroaa tavallisesta Google-hausta? Kuinka voit optimoida sen?

Auttaakseen ihmisiä ymmärtämään YouTubea paremmin, Google loi koko How YouTube Works -sivustonmukaan lukien a oma osio YouTube-haussayhtä hyvin kuin suositellut videot.

YouTube sanoo haun osalta priorisoivansa kolme pääelementtiä:

 1. Merkityksellisyys – Tekijät, kuten otsikko, tunnisteet, kuvaus ja videosisältö.
 2. Sitoumus – Tekijät, kuten kokonaiskatseluaika.
 3. Laatu – YouTube sanoo, että sen “järjestelmät on suunniteltu tunnistamaan signaaleja, jotka voivat auttaa määrittämään, mitkä kanavat osoittavat asiantuntemusta, arvovaltaa ja luotettavuutta tietystä aiheesta.”

Hieman asiaan liittyen, Google kokeilee myös joitain mahdollisia muutoksia YouTube-hakuun. Google saattaa alkaa näyttää linkkejä tavallisille verkkosivuille, kun ihmiset etsivät suosittuja aiheita YouTubessa.

Tämä ominaisuus näyttää olevan hyvin kokeellisessa vaiheessa, joten se saattaa pysyä paikallaan ja saavuttaa ensi-iltaan. Hakukonepäiväkirjassa on enemmän tai voit katso alkuperäinen Reddit-postaus käyttäjältä, joka huomasi tämän ominaisuuden.

Ihmiset luovat 60 % enemmän LinkedIn-sisältöä kuin viime vuonna

Mitä ihmiset tekevät LinkedInissä, kun he ovat juuttuneet työskentelemään kotoa käsin (tai työttömänä, vaikka toivomme, että se ei koske sinua)?

Ilmeisesti he julkaisevat paljon enemmän ja käyvät enemmän keskusteluja. Kuten yli 1,5X enemmän.

Social Samosan haastattelun mukaan LinkedInin Srividya Gopanin kanssa LinkedIn näkee 55 % vuosittaisen kasvun keskusteluissa yhteyksien välillä ja 60 % vuosittaisen kasvun sisällön luomisessa.

Periaatteessa, olitpa yritys, freelance-työntekijä tai vain joku, joka etsii työtä, LinkedInissä on paljon toimintaa. Joten – mene sinne, missä ihmiset ovat!

Et tarvitse enää Facebook-tiliä mainostaaksesi Instagramissa

Tämä on pieni, mutta tervetullut säätö ihmisille, jotka haluavat mainostaa Instagramissa ilman Facebook-läsnäoloa.

Kesäkuun lopusta lähtien sinun ei enää tarvitse yhdistää Facebook-tiliä tai -sivua näyttääksesi mainoksia Instagramissa.

Tämä muutos koskee kuitenkin vain uusia Instagram-yritystilejä. Hakukonepäiväkirjassa on enemmän.

Twitter kokeilee äänitviittejä

Tässä on mielenkiintoinen:

Kesäkuusta alkaen sinun ei välttämättä tarvitse huolehtia vain merkkien laskemisesta Twitterissä – saatat laskea sekunteja!

🔥 Empfohlen:  GetYourGuiden, Viatorin ja Tiqetsin suositut retket ja aktiviteetit syksylle 2023

Twitter testaa uutta äänitweet-ominaisuutta, jonka avulla voit tallentaa jopa 140 sekuntia ääntä ja jakaa sen seuraajiesi kanssa. Ihmiset näkevät äänesi twiittisi aivan kuten muutkin. Toistaakseen niitä, heidän tarvitsee vain napsauttaa kuvaa.

On mielenkiintoista nähdä, miten tämä etenee – voin ehdottomasti nähdä sen luovan enemmän inhimillistä yhteyttä Twitterissä.

Myönteisissä keskusteluissa se voi auttaa sinua luomaan syvemmän yhteyden muihin ihmisiin. Ja negatiivisissa (eli vihaisissa) keskusteluissa se saattaa lieventää asioita lisäämällä inhimillisyyttä.

Tällä hetkellä ominaisuus on saatavilla vain iOS:lle. Toistaiseksi vain rajoitetulla määrällä ihmisiä on pääsy, mutta se otetaan pian käyttöön kaikille iOS-käyttäjille.

Kaikki, laitteestaan ​​riippumatta, voivat kuunnella äänitviittejä – tarvitset vain iOS-sovelluksen niiden kirjoittamiseen ().

Voit oppia lisää osoitteessa ilmoitusviesti Twitteristä tai tästä postauksesta The Vergessä.

Safari lisää vihdoin WebP-kuvatuen

Lopuksi, tässä on hyviä uutisia web-suorituskyvyn ystäville:

WebP on kuvamuoto, joka tarjoaa pienempiä tiedostokokoja ilman merkittävää laadun heikkenemistä.

Jos haluat nopeuttaa verkkosivustoasi, WebP-kuvien käyttäminen on loistava strategia sivustosi koon pienentämiseen.

Kuitenkin, vaikka suuret selaimet, kuten Chrome ja Firefox, ovat tuki WebP:tä jo jonkin aikaaSafari oli huomattava viive, mikä teki WebP-kuvien käyttöönotosta verkkosivustollesi hieman monimutkaisempaa.

Se menee muutos Safarissa 14joka toimitetaan iOS 14:n ja macOS 11 Big Surin kanssa.

Jos käytät WordPressiä, voit helposti aloittaa WebP-kuvien käytön liitännäisillä, kuten ShortPixel tai Kuvittele (samalta kehittäjältä kuin WP Rocket).

Ja tähän loppuu kaikki viimeisimmät uutiset, jotka sinun tarvitsee tietää kesäkuusta 2020. Palaa ensi kuussa saadaksesi lisää upeita uutisia hakukoneoptimoinnista, sosiaalisesta mediasta, WordPressistä, bloggaamisesta ja muusta.

Table of Contents