Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

The Hundreds and Holograph julkaisee NFT-kokoelman juhlistaakseen vuoden 2023 lavastettua protestia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: The Hundreds and Holograph julkaisee NFT-kokoelman juhlistaakseen vuoden 2022 lavastettua protestia

Streetwear-brändi The Hundreds tekee yhteistyötä moniketjuisten avoimien painosten Holograph-laukaisulevyn kanssa NFT-kokoelmaan.

Yritykset ovat luoneet grafiikkaa kunnioittamaan ensimmäistä vuosipäivää väärennetystä mielenosoituksesta, jonka The Hundreds järjesti 20. kesäkuuta 2022 New Yorkissa. Tapahtumasta käsiteltiin lukuisia medioita ja se levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa. Nykyään The Hundreds and Holographin ansiosta yksityishenkilöt voivat ostaa osan mielenosoitusmuistoesineistä.

”SIGNS”-nimetty kokoelma sisältää 15 ei-korjattavaa token-taideteosta. Jokaisessa on protestimainen iskulause, kuten “God Says You’re NGMI” tai “The End Is NFTs”. Avoimen painoksen kokoelma on saatavilla Ethereumin, Avalanchen, Polygonin, Optimismin, Arbitrumin ja BNB-ketjun lyöjille. Lyönti on suorana Holographin alustalla 23. kesäkuuta klo 9.00 PDT asti. Yksityishenkilöt voivat ostaa yhden ei-korjattavan tunnuksen 10 dollarilla.

“Protesti”-julisteita on havaittu myös Los Angelesin kaduilla, missä tuotemerkki perustettiin vuonna 2003.

Streetwear-vaatteiden lisäksi The Hundreds tunnetaan innovatiivisesta lähestymistavastaan ​​ja alkuperäisistä web3-projekteistaan. Yritys on äskettäin julkaissut mukaansatempaavan metaverse-kokemuksen juhlistaakseen 20-vuotissyntymäpäiväänsä. Brändi loi Fairfax-myymälänsä uudelleen Unreal Engine 5:llä. Virtuaalikokemuksen avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia ja seurustella muiden vierailijoiden kanssa. Alustan beta-käyttöoikeus oli alun perin Adam Bomb Squadin, Badam Bomb Squadin ja some.place NFT:n haltijoilla, joilla oli myös pääsy The Hundreds Santa Monican, The Hundreds New Yorkin ja The Hundreds San Franciscon henkiin herätettyihin tulkintoihin.

Brändi on myös aiemmin julkaissut kaksi ei-korjattavaa tokenkokoelmaa. Ensimmäinen, nimeltään “Adam Bomb Squad”, julkaistiin elokuussa 2021. Pudotukseen sisältyi 25 000 digitaalista taideteosta, joissa esiintyi ikoninen Adam Bomb -hahmo. Toinen kokoelma julkaistiin marraskuussa 2022. Se sisältää 5 000 generatiivista taideteosta, joissa on brändin “maskotti”.

Lue aiheeseen liittyvät viestit:

🔥 Empfohlen:  Luovat tekoälysovellukset yrityksille