Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

The Rising 2023: 5. laitos Intian suurimmasta Women in Tech -tapahtumasta, joka pidetään Bengalurussa 16. ja 17. maaliskuuta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: The Rising 2023: 5. laitos Intian suurimmasta Women in Tech -tapahtumasta, joka pidetään Bengalurussa 16. ja 17. maaliskuuta

Rising 2023, nyt viides painos, lupaa olla vielä isompi ja parempi!

Ajoitettu 16. ja 17. maaliskuuta 2023sisään Bangalore, tämä kaksipäiväinen konferenssi pyrkii olemaan suurin naisalan teknologiajohtajien tapaaminen eri puolilta alaa sekä naisalan ammattilaisille teollisuudesta ja tiedemaailmasta. Analytics India -lehden isännöimä Rising 2023 tarjoaa kipeästi kaivatun foorumin ajatusten vaihtoon ja inspiraationa muille naisille osallistumaan STEM-ohjelmaan. Se myös tuo esiin naisten saavutuksia ja kiinnostuksen kohteita teknologia-alalla.

Tänä vuonna vauhti on kasvanut viisinkertaiseksi, kun kaksipäiväiseen interaktiiviseen huippukokoukseen on osallistunut yli 50 puhujaa, 30+ keskustelua ja 200+ organisaatiota. Lisäksi yli 700 osallistujaa, jotka edustavat C-Suite-johtajuutta, analytiikan ammattilaisia, kehittäjiä, IT-arkkitehtejä sekä johtajia ja harrastajia, lähtevät liikkeelle yhden ydinoppimisen kanssa – kuinka naiset voivat ylläpitää menestyvää uraa jatkuvasti dynaamisessa teknologian maailmassa. Siellä on suoria Q&A-istuntoja, paneelikeskusteluja, teknisiä keskusteluja ja pääpuheenvuoroja, jotka antavat osallistujille enemmän aikaa kaivaa syvemmälle. Aloittelijoille ja harrastajille se toimii ainutlaatuisena alustana hänen yhteisönsä ja verkostonsa kasvattamiseen sekä paikka tavata yli 100 johtavaa yritystä, jotka pyrkivät kovasti rakentamaan osallistavampaa toimialaa.

MILLOIN MISSÄ:

– 16.–17. maaliskuuta 2023 | Torstai perjantai

– Hotel Radisson Blu, Outer Ring Road, Bangalore, Intia

Osoite: 90/4, Dr Puneeth Rajkumar Rd, Marathahalli Village, Marathahalli, Bengaluru, Karnataka 560037

Lisätietoja konferenssista saat osoitteesta: https://rising.analyticsindiamag.com/

Mitä odottaa The Rising 2023:lta

Vaikka The Rising kiinnittää huomiota naisiin datatieteessä, se on avoin kaikille, alkuvaiheen ammattilaisista johtaviin tekniikan visionääreihin. Tilaisuudessa esiintyy joukko asiantuntijoita, jotka kertovat näkemyksensä menestyksekkään datatieteen uran rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Konferenssi on valtava tilaisuus alan naisille laajentaa yhteisöään ja verkostoitua paremmin.

  • Konferenssissa on kaksi erillistä raitaa kaksipäiväisen kurssin aikana sekä pääpuheenvuoroja, teknisiä keskusteluja, paneelikeskusteluja ja työpajoja.
  • Näiden lisäksi Rising 2023 järjestää myös mentorointiistuntoja, hackathoneja, palkintoja ja näyttelyitä.
🔥 Empfohlen:  Top 10 Intian avoimen lähdekoodin projektia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2023

Women in Tech Leadership Awards

The Rising isännöi myös arvostettua Women in Tech Leadership Awards -palkintoa, jolla juhlitaan teknologiajohtajia, jotka ajavat häiriöitä ja innovaatioita Intiassa. Palkinto tunnustaa naisten merkityksen teknologiassa, ja se kunnioittaa johtajien saavutuksia, jotka ovat tehneet uskomattoman vaikutuksen teknologiayhteisössä.

Palkinnon ehdokkaat valitaan huolellisesti, koska heillä on huomattava kokemus innovaatioiden johtamisesta ja johtajista ja roolimalleista Intian teknologiateollisuudessa.

Vuoden 2023 ehdokkaat ovat nyt auki. Johtavat organisaatiot ja yksityishenkilöt voivat ehdottaa teknologiajohtajuuden parhaiten menestyneitä henkilöitä ja nimetä henkilöitä, jotka ovat antaneet vahvan panoksen ja osoittaneet asiantuntemusta liiketoiminnan arvon kasvattamisessa. Kutsumme myös henkilöitä, jotka uskovat olleensa häiriön kärjessä ja auttaneet teknologiaamme kasvun ja liiketoiminnan arvon edistäjänä. Toimituspaneelimme arvioi kaikki lähetykset, ja alan veteraanit ja palkitut valitaan huolellisen arvioinnin jälkeen ja vertaillaan luokkansa parhaisiin suorituskykystandardeihin.

Sponsorit ja puhujat

Jokaisessa The Rising -konferenssin numerossa on sponsoreina yli kymmenen organisaatiota. Tapahtuman aiempia sponsoreita ovat muun muassa Fractal Analytics, Gojek, Publicis Sapient, Quantiphi Analytics, Rakuten, Wipro, The MathCompany, dunnhumby, Stryker, SAP ja ThoughtWorks.

Ryhdy sponsoriksi ja liity tuhansien koneoppimisen ammattilaisten joukkoon, jotka ovat aktiivisia jäseniä ja sidosryhmiä Indian Women in AI -ekosysteemissä.

Jos haluat tietää lisää, voit kirjoittaa osoitteeseen [email protected] tai vierailla osoitteessa: https://rising.analyticsindiamag.com/sponsor/.

Early Bird Passit päättyvät 3. helmikuuta.

Ilmoittautuminen ja liput

The Rising 2023 on henkilökohtainen tapahtuma, jota isännöidään Hotel Radisson Blussa, Outer Ring Roadissa, Bangaloressa, Intiassa. Osallistujat pääsevät kaikkiin pääpuheenvuoroihin, paneelikeskusteluihin ja työpajoihin; AIM julkaisee myös kaikkien tapahtuman jälkeisten istuntojen tallenteet. Lisäksi molempina päivinä järjestetään konferenssilounas. Ryhmäalennukset ovat saatavilla. Tapahtuman aikataulu ja puhujalista julkaistaan ​​pian.

Pidä silmällä tätä tilaa saadaksesi lisätietoja.

Rising 2023 tarjoaa naiskehittäjille ja datatieteilijöille harvinaisen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua suurimpien teknologiayritysten asiantuntijoiden kanssa.

🔥 Empfohlen:  Linus Tech Tips palautettu kryptohuijauksen hakkeroinnin jälkeen

Odotamme sinua innolla The Rising 2023:ssa!

Ole nopea ja varaa paikkasi nyt.