Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Thrive Leads Review 2023 – Ultimate List Building Plugin for WordPress

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Thrive Leads Review 2023 – Ultimate List Building Plugin for WordPress

Tervetuloa Thrive Leads -arvosteluihini.

Olet epäilemättä tietoinen sähköpostilistan luomisen ja liidien luomisen tärkeydestä. Mutta mitä WordPressin liidien luontilaajennusta sinun tulisi käyttää?

Thrive Leads on suosittu vaihtoehto, mutta sopiiko se sinulle?

Tämän pyrimme auttamaan sinua löytämään tässä Thrive Leads -arvostelussa. Näytän sinulle myös, kuinka laajennus toimii ja kuinka voit käyttää sitä WordPress-verkkosivustollasi.

Aloitetaan:

Thrive Leads -arvostelu: Tutustu ominaisuuksiin

Thrive Leads on all-in-one-sähköpostiluettelon rakennuslaajennus WordPressille. Se ei lähetä sähköposteja puolestasi – tarvitset silti sähköpostimarkkinointipalvelun sitä varten. Mutta se tekee siitä todella paljon helpompaa houkutella tilaajia lähettämään nämä sähköpostit.

Katso, useimmat sähköpostimarkkinointipalvelut keskittyvät eivätkä anna sinulle paljon vaihtoehtoja sähköpostilistan kasvattamiseen.

Thrive Leads täyttää tämän aukon auttamalla sinua luomaan erilaisia ​​WordPress-opt-in-lomakkeita, joita voit sitten kohdistaa ja optimoida monilla hyödyllisillä tavoilla.

Aloitetaan Thrive Leadsin tarjoamista lomakkeista. Yhteensä voit näyttää tämäntyyppisiä lomakkeita:

 • Popup Lightbox
 • Tarranauha/ilmoituspalkki
 • Sisältösi sisällä olevat lomakkeet
 • 2-vaiheiset osallistumislomakkeet, joissa vierailijat napsauttavat painiketta näyttääkseen lomakkeen ()
 • Avattavat lomakkeet ()
 • Opt-in-widget
 • Näytön täyteainepeitto ()
 • Sisältökaappi
 • Rullausmatto
 • Monivalintalomakkeet ()

Kun olet luonut lomakkeen, voit käyttää:

 • Liipaisee sen näyttämiseksi tarkalleen
 • Kohdistus näyttää se täsmälleen
 • A/B-testaus löytääksesi parhaiten toimivan kopion

Se on Thrive Leads pähkinänkuoressa, mutta se sisältää myös joitain muita pienempiä ominaisuuksia, jotka:

 • Voit näyttää erilaisia ​​tarjouksia ihmisille, jotka ovat jo liittyneet sähköpostilistallesi
 • Tarkastele yksityiskohtaisia ​​analyysejä luettelon luomista varten
 • Valitse valmiista malleista osallistumislomakkeillesi
 • Suunnittele tai muokkaa mallia tehokkaalla Thrive Architect -sivunrakennustyökalulla

Ja voit tietysti liittää Thrive Leadsin lähes kaikkiin tunnettuihin sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajiin.

5 ominaisuutta, jotka tekevät Thrive Leadsista erottuvan joukosta

Seuraavassa osiossa käyn läpi varsinaisen prosessin, jolla luodaan osallistumislomake Thrive Leadsin avulla, jotta näet kaikki perusominaisuudet. Mutta ennen kuin teen sen, haluan erityisesti korostaa joitain suosikkiominaisuuksistani, joita et välttämättä löydä muista WordPressin liidien luontilaajennuksista.

Luulen, että nämä vievät Thrive Leadsin “vain yhdestä luettelonrakennuslaajennuksesta” “yhdeksi parhaista luettelonrakennuslaajennuksista”.

1. Valtava valikoima osallistumislomakkeita antaa sinulle täyden hallinnan luettelosi rakentamiseen

Ensinnäkin rakastan erilaisia ​​osallistumislomaketyyppejä, joihin pääset. Vaikka voit löytää muita liidien luomiseen tarkoitettuja laajennuksia, jotka tarjoavat saman tyyppisiä osallistumislomakkeita, en tiedä yhtään Thrive Leadsin tarjoamista osallistumislomakkeista… ainakaan samaan hintapisteeseen:

Jos haluat vain luoda ponnahdusikkunoita, se ei ehkä ole suuri veto. Mutta jos haluat kokeilla erityyppisiä valinnaisia ​​lomakkeita, Thrive Leads tarjoaa sinulle paljon vaihtelua.

2. Voit käyttää Thrive Architectia osallistumismahdollisuuksien rakentamiseen

Jos et ole tuttu, Thrive Architect on suosittu WordPress-sivujen rakennustyökalu, joka käyttää helppoa, kooditonta vedä ja pudota -muokkausta.

Kun käytät Thrive Leadsia, voit käyttää tätä tehokasta sivunrakennustyökalua osallistumislomakkeiden rakentamiseen.

Tätä useimmat muut liidien luontilaajennukset eivät tarjoa yksinkertaisesti siksi, että niiltä puuttuu vertikaalinen integraatio ().

Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että Thrive Leads helpottaa osallistumislomakkeiden muokkaamista ja mukauttamista, vaikka et tietäisi koodista mitään:

3. A/B-testaus, jotta voit optimoida valintasi

A/B-testauksen avulla voit optimoida osallistumislomakkeesi vertaamalla kahta tai useampaa eri versiota toisiinsa.

Pohjimmiltaan sen avulla voit selvittää tarkalleen, mikä lomake saa sähköpostitilaajat, jotta maksimoit jokaisen käynnin sivustollasi.

Thrive Leadsin avulla voit suorittaa A/B-testauksia tehokkaalla tavalla.

Erilaisten mallien ja kopioiden testaamisen lisäksi Thrive Leadsin avulla voit testata erilaisia:

 • Lomakkeiden tyypit
 • Lomakekäynnistimet
🔥 Empfohlen:  Slippry: ilmainen JQuery Responsive Slider Plugin nykyaikaan

Tämä tarkoittaa, että voit testata teknisempiä asioita, kuten toimiiko ponnahdusikkuna paremmin, kun se näytetään 10 sekunnin vai 20 sekunnin kuluttua. Tai muuttavatko ihmiset paremmin aggressiivisella näytön täytteellä vai vähemmän häiritsevällä sisäänvedolla.

Se on todella siistiä ja jotain, mitä monet liidien sukupolven laajennukset eivät tarjoa.

Jos joku on jo liittynyt sähköpostilistallesi, on melko outoa pyytää häntä kirjautumaan sähköpostilistallesi… uudestaan. Onko järkevää, eikö?

Tämä johtaa minut yhteen Thrive Leadsin hienoimmista ominaisuuksista:

Käyttämällä jotain ns SmartLinkitvoit näyttää erilaisia ​​tarjouksia (tai ei tarjousta) ihmisille, jotka ovat jo rekisteröityneet sähköpostilistallesi.

Pohjimmiltaan SmartLinkit ovat erikoislinkkejä, joita voit käyttää sähköposteissasi varmistaaksesi, että lähettämäsi sähköpostin lähettäjät eivät näe osallistumistarjouksiasi. Voit joko piilottaa osallistumisesi kokonaan tai näyttää sen sijaan toisen tarjouksen:

Jotkut SaaS-työkalut – kuten OptinMonster – tarjoavat jotain samanlaista. Mutta en ole tietoinen mistään WordPress-laajennuksesta, joka tekisi samoin.

5. Helppo omaisuuden toimitus auttaa sinua luomaan lyijymagneetteja

Thrive Leads voi myös auttaa sinua toimittamaan lataukset automaattisesti uusille tilaajille, jotta voit helposti käyttää lyijymagneetteja sivustossasi.

Kuten SmartLinks, jotkin SaaS-työkalut tarjoavat tämän ominaisuuden, mutta sitä ei yleensä löydy WordPress-laajennuksista.

Kuinka käytät Thrive Leadsia osallistumislomakkeen luomiseen

Nyt kun jaoin Thrive Leads -ominaisuudet, joista pidän ihastelemassa, haluan antaa sinulle kokonaisvaltaisemman kuvan siitä, miten laajennus todella toimii.

Mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin viedä sinut läpi Thrive Leadsin avulla lomakkeen luomiseen? Tässä on nopea opetusohjelma, jossa esitän omia ajatuksiani siitä, kuinka eri ominaisuuksista voisi olla hyötyä.

Vaihe 0: Thrive Leads -hallintapaneelin tarkistaminen

Kun pääset ensimmäisen kerran Thrive Leads -hallintapaneeliin, se antaa sinulle nopean yhteenvedon päivän tilastoista sekä luomisvaihtoehdot:

 • Johtavia ryhmiä – Nämä ovat muotoja, jotka voit automaattisesti näyttää sivustollasi. Voit kohdistaa kunkin liidiryhmän tiettyyn sisältöön tai näyttää yhden liidiryhmän maailmanlaajuisesti. .
 • Lyijyn lyhytkoodit – Nämä ovat perusmuotoja, jotka voit käsin lisää sisältöön lyhytkoodilla.
 • ThriveBoxes – Näiden avulla voit luoda kaksivaiheisia valintoja.
 • Rekisteröidy Segue – Näiden avulla voit luoda yhden napsautuksen kirjautumislinkkejä, joihin voit lähettää nykyinen sähköpostin tilaajat. Voit esimerkiksi antaa ihmisten rekisteröityä webinaariin yhdellä napsautuksella.

Tätä opetusohjelmaa varten aion näyttää sinulle a Johtava ryhmä koska jälleen kerran, se on luultavasti ominaisuus, jota käytät useimmin.

Vaihe 1: Luo liidiryhmä ja lisää lomaketyyppi

Johdinryhmä on pohjimmiltaan lomake tai lomakkeiden joukko, joka näkyy tietyssä sisällössä (voit joko näyttää sen maailmanlaajuisesti tai kohdistaa luokan, viestin, kirjautuneen tilan jne. mukaan).

Voit luoda useita liidiryhmiä – mutta jokaisella sivulla näkyy vain yksi liidiryhmä kerrallaan (voit valita, minkä liidiryhmän haluat vaihtaa muuttamalla järjestystä).

Aloita antamalla uudelle johtoryhmällesi nimi. Sitten Thrive Leads kehottaa sinua lisäämään uuden osallistumislomakkeen:

Sitten voit valita yhden 9 käytettävissä olevasta lomaketyypistä:

Käytän ponnahdusikkunaa (lightbox) tässä esimerkissä.

Vaihe 2: Lisää lomake ja mukauta laukaisinta

Kun olet luonut lomaketyypin – tämän esimerkin valolaatikon – Thrive Leads kehottaa sinua tekemään niin Lisää lomake:

Yllä oleva kuvakaappaus havainnollistaa jotain, mistä pidän Thrive Leadsissa – se opastaa sinua aina varmistamaan, että suoritat oikeat vaiheet! Tämän tyyppinen mikrokopio on asia, jota et aina ajattele, mutta se tekee kokemuksesta paljon sujuvamman.

Kun luot lomakkeen, annat sille ensin nimen. Sitten voit hallita:

 • Liipaisimet
 • Näyttötaajuus
 • Animaatio
 • Design
🔥 Empfohlen:  Alibaba vs AliExpress: Verkkokaupan jättiläiset

Voit mukauttaa kolmea ensimmäistä napsauttamalla. Esimerkiksi napsauttamalla Laukaista sarake avaa avattavan valikon, jossa on erilaisia ​​laukaisuvaihtoehtoja:

Samoin klikkaamalla Näytön taajuus voit käyttää liukusäädintä sen valitsemiseen, kuinka usein lomake näytetään vierailijoille:

Tämä on kätevä, jotta voit välttää vierailijoiden ärsyttämisen jatkuvilla ponnahdusikkunoilla.

Vaihe 3: Suunnittele lomake

Kun olet tyytyväinen laukaisimiin, näyttötiheyteen ja animaatioon, voit hypätä lomakkeen suunnitteluun napsauttamalla Lyijykynä kuvake.

Tämä käynnistää sinut Thrive Architect -käyttöliittymään, jonka mainitsin aiemmin. Voit joko aloittaa tyhjästä mallista tai valita yhden monista mukana olevista valmiista malleista:

Sitten näet lomakkeesi live-esikatselun:

Asiat, jotka tekevät tästä käyttöliittymästä niin käyttäjäystävällisen, ovat seuraavat:

 • Kaikki on WYSIWYG:tä ja sisäänrakennettua. Haluatko muokata ponnahdusikkunasi tekstiä? Napsauta vain sitä ja kirjoita!
 • Voit lisätä uusia elementtejä vetämällä ja pudottamalla. Haluatko lisätä uuden kuvan tai tekstin? Vedä vain elementti vasemmasta reunasta ja se tulee näkyviin lomakkeellesi.

Toinen hieno asia, jonka voit tehdä, on ottaa käyttöön / poistaa käytöstä erityisiä elementtejä vierailijan käyttämän laitteen mukaan.

Voit esimerkiksi poistaa suuren kuvan käytöstä mobiililaitteissa, jotta mobiilivierailijasi eivät kuormituisi:

Ja tässä on todella hieno ominaisuus, jota et todennäköisesti näe muissa laajennuksissa:

Jos napsautat Plus -painiketta oikeassa alakulmassa, voit luoda erilaisia ​​”tiloja”. Voit esimerkiksi luoda toisen version ihmisille, jotka ovat jo tilaaneet:

Yhdistä tämä aiemmin mainitsemaani SmartLinks-ominaisuuteen ja hallitset paljon sitä, kuka näkee mitä.

Vaihe 4: Luo A/B-testejä (jos haluat)

Jos haluat luoda lomakkeestasi toisen muunnelman A/B-testausta varten, se on helppoa näin. Vain:

 • Luo uusi lomake tai kloonaa/muokkaa olemassa olevaa lomaketta
 • Klikkaus Aloita A/B-testi

Huomaa, että lomakkeen ulkoasun muuttamisen lisäksi voit myös vaihtaa laukaisimia ja taajuutta jokaiselle versiolle.

Tämän ominaisuuden yksinkertaisuus on suuri, koska se tarkoittaa, että voit nopeasti luoda useita muunnelmia lomakkeistasi hyvin lyhyessä ajassa. Vaikka jokainen lomake olisi vain hieman erilainen, voit löytää pieniä parannuksia tuhlaamatta aikaa.

Voit jopa perustaa Automaattinen Voittaja ominaisuus, jotta Thrive Leads deaktivoi automaattisesti häviävät lomakkeet tietyn ajan kuluttua, jotta sinun ei enää koskaan tarvitse miettiä testiäsi:

Ajan myötä nämä pienet parannukset voivat lisätä sähköpostitilaajien suurta kasvua.

Vaihe 5: Aseta liidiryhmällesi kohdistusasetukset

Lomakkeen näyttämisen aloittamiseen ei tarvitse enää muuta kuin määrittää kohdistusasetukset koko liidiryhmälle:

Sen siistin ominaisuuden lisäksi, jonka avulla voit helposti poistaa lomakkeen käytöstä tietokoneella tai mobiililaitteella (sopii erinomaisesti Googlen mobiili-ponnahdusikkunoiden välttämiseen), voit myös määrittää yksityiskohtaisia ​​sääntöjä, joiden avulla voit kohdistaa lomakkeesi tiettyyn sivustosi sisältöön.

Voit kohdistaa:

 • Kaikki viestit/sivut
 • Luokat
 • Yksittäiset viestit/sivut
 • Mukautetut viestityypit
 • Arkiston sivut
 • Etsi sivuja
 • Sisäänkirjautuneen tilan mukaan

Tämän ominaisuuden hieno käyttötapa on luoda erilaisia ​​liidiryhmiä sivustosi eri luokille. Jos sinulla oli esimerkiksi luokkia:

Sitten voit näyttää:

 • Blogikohtaiset tarjoukset Blogging-luokan sisällöstä
 • WordPress-kohtaisia ​​tarjouksia WordPress-kategorian sisällöstä

Kun valintasi ovat osuvampia lukijoitasi kiinnostavan sisällön kannalta, sinulla on parempi tulosprosentti!

Tutustu pariin muuhun Thrive Leads -ominaisuuteen

Alla tutkin muutamia muita ominaisuuksia, joista olet todennäköisesti kiinnostunut.

Thrive Leadsin yhdistäminen sähköpostimarkkinointipalveluusi

Thrive Leadsin yhdistäminen valitsemaasi sähköpostimarkkinointipalveluun on helppoa. Mene vain API-yhteydet tavallisessa Thrive Dashboard ja voit valita pitkästä avattavasta luettelosta:

Tässä on pidempi katsaus kaikkiin sähköpostimarkkinointipalveluihin, joita Thrive Leads tukee:

Yksityiskohtaiset raportit, jotta tiedät, miten osallistumislomakkeesi toimivat

Thrive Leads -sovelluksen avulla voit tarkastella tilastoja yleisistä luettelonmuodostustoimistasi sekä yksittäisistä osallistumislomakkeista.

🔥 Empfohlen:  Bright Datan Web Scraper IDE Review 2023: Onko se paras?

Voit jopa nähdä, kuinka tulosprosenttisi ja liidien kasvu on muuttunut ajan myötä:

Kuinka paljon Thrive Leads maksaa?

Voit ostaa Thrive Leads -tuotteen erillisenä tuotteena hintaan 99 $/vuosi ja sen jälkeen 1 sivuston uusimisen hintaan 199 $/vuosi.

Vaihtoehtoisesti voit saada pääsyn Thrive Leadsiin liittymällä Thrive Suiten jäseneksi, joka maksaa 299 $/vuosi ja uusiutuu 599 $/vuosi sen jälkeen.

Thrive Suite on täynnä hyödyllisiä ja tärkeitä työkaluja, joita jokainen markkinoija tarvitsee kasvattaakseen liiketoimintaansa verkossa. Näitä työkaluja ovat:

 • Kukoile arkkitehti – Suunnittele muuntamiseen keskittyviä aloitussivuja
 • Thrive Quiz Builder – Luo tietokilpailuja liidien luomiseen ja sitouttamiseen
 • Kuvista Optimize – Optimointiin ja jaettuun testaukseen
 • Thrive Theme Builder – Muokattava WordPress-teema, joka keskittyy muunnoksiin
 • Ja paljon enemmän…

Voit käyttää mitä tahansa näistä työkaluista enintään viidellä verkkosivustolla. Saat myös rajattoman tuen ja päivitykset. Toimiston lisensointi on myös saatavilla.

Oletko huolissasi, että saatat tuhlata rahaa, jos et käytä joitain muita Thrive Suiten työkaluja? Älä. Vaikka käyttäisit vain Thrive Leadsia, se toimisi paljon halvemmalla kuin vertaileva pilvipohjainen työkalu. Eikä sinulla olisi rajoituksia tuloksille tai liikenteelle.

Thrive Leadsin plussat ja miinukset

Plussat

 • Laaja valikoima valinnaisia ​​lomakkeita
 • Helppo vetää ja pudota muotojen rakentaminen Thrive Architectin ansiosta
 • Paljon valmiita malleja
 • Valtava luettelo sähköpostimarkkinointipalvelujen integraatioista
 • SmartLinks-ominaisuus näyttää erilaisia ​​tarjouksia olemassa oleville tilaajille
 • Sisäänrakennettu materiaalin toimitus helppoa lyijymagneetteja varten
 • A/B-testaus, joka määritetään nopeasti ja jonka avulla voit valita voittajan automaattisesti
 • Sivu- ja taksonomiakohdistus
 • Sisällön lukituksen osallistumislomakkeet
 • Erityisesti suunnitellut sisällön päivitysmallit

Haittoja

 • Jotkut vanhemmista valittavissa olevista lomakemalleista näyttävät hieman vanhentuneilta
 • Käyttöliittymä tuntuu välillä hieman kömpelöltä
 • Kun aloitat ensimmäisen kerran, voi olla hieman hämmentävää selvittää ero “Lead Groups”, “ThriveBoxes” ja “Lead Shortcodes” välillä.

Thrive Leads -arvostelu: viimeiset ajatukset

Mitä tulee WordPress-kohtaisiin liidien luontilaajennuksiin, Thrive Leads on ehdottomasti yksi parhaista. Vaikka saatat löytää muita laajennuksia, jotka vastaavat sen valintalomaketyyppejä ja kohdistus-/käynnistysvaihtoehtoja, en usko, että löydät toista laajennusta, joka voisi myös tarjota:

 • A/B-testaus
 • SmartLinkit ()
 • Toimitus lyijymagneeteille
 • Saman tason lomakkeenrakennustoiminnallisuus kuin Thrive Architectissa

Näistä syistä suosittelen ehdottomasti Thrive Leadsia, jos haluat WordPress-kohtaisen ratkaisun.

Ja pääsy kaikkiin muihin Thrive-tuotteisiin tekee tästä yhden luukun myymälän liidien luomiseen.