Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Thrive Optimize Review 2023: Yllättävän yksinkertainen A/B-testaus WordPress-sivustollesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Thrive Optimize Review 2023: Yllättävän yksinkertainen A/B-testaus WordPress-sivustollesi

Tervetuloa Thrive Optimize -arvosteluani.

Saatat käyttää kaiken aikasi ja rahasi liikenteen ohjaamiseen verkkosivustollesi, mutta ilman verkkosivustosi optimointia jätät rahaa pöydälle.

Thrive Optimize on suositun Thrive Architect -laajennuksen lisäosa, jonka avulla voit suorittaa A/B-testejä helposti.

Thrive Optimize -arvostelussani sukeltamme syvällisesti tämän laajennuksen hyviin ja huonoihin puoliin ja autamme sinua ymmärtämään, sopiiko se sinulle.

Laajennus ei ole täydellinen – puhun yhdestä suuresta mahdollisesta haitasta – mutta mitä tulee WordPressin A/B-testauslaajennuksiin, se on ehdottomasti yksi parhaista mitä löydät.

Thrive Optimize -arvostelu: laajennuksen ydinominaisuudet

Kuvista Optimize on Thrive Architect -sivunrakennustyökalun lisäosa, jonka avulla voit helposti käynnistää A/B/n-testejä WordPress-sivuille Thrive Architect -editorin käyttöliittymästä.

Kun aloitat A/B-testin, voit:

 • Kopioi nykyinen sivusi muunnelman luomiseksi ja tee sitten pieniä muutoksia testattavaksi.
 • Luo uusi versio tyhjästä testataksesi radikaalisti erilaisia ​​muutoksia.

Voit jakaa liikenteen rajoittamattomien muunnelmien kesken haluamallasi tavalla. Voit siis lähettää esimerkiksi:

 • 50 % liikenteestä ohjaussivulle
 • 30 % liikenteestä vaihtoehdolle A
 • 20 % liikenteestä vaihtoehdolle B

Tai voit jakaa liikenteen tasaisesti tai valita minkä tahansa muun haluamasi jaon.

Valitse sitten, mitä tavoitetta haluat testata. Eli mitä toimintoa yrität optimoida testauksellasi?

Thrive Optimize tarjoaa kolme vaihtoehtoa:

 • Tulot – Syötät manuaalisesti arvon käyttäjälle, joka vierailee yhdellä tai useammalla kiitossivulla, ja Thrive Optimize seuraa kunkin muunnelman tuloja.
 • Vieraile tavoitesivulla – Voit seurata yhden tai useamman määrittämäsi sivun käyntien määrää. Tämä on tavallaan Tulot mutta käyntien seuranta tulojen sijaan.
 • Tilaukset – Seuraa kunkin muunnelman tilaajamäärää. Jotta tämä toimisi, sinulla on luonnollisesti oltava vähintään yksi Lead Generation -lomake jokaisessa versiossa.

Sitten voit aloittaa testin ja katsella tietoja suunnitellussa kojelaudassa.

Voit milloin tahansa pysäyttää jonkin muunnelmista manuaalisesti. Ja Thrive Optimize sisältää myös hyödyllisen Automaattinen Voittaja ominaisuus. Aktivoituna Thrive Optimize julistaa automaattisesti yhden muunnelman voittajaksi (ja pysäyttää muut muunnelmat), kun tietyt ehdot ja valitsemasi tilastollinen varmuusprosentti täyttyvät.

Tämä ominaisuus mahdollistaa todellisen hands-off-testauksen. Pohjimmiltaan se on asetettu ja unohda se.

Toimiiko Thrive Optimize vain Thrive Architectin avulla luomasi sisällön kanssa?

Kyllä, sillä tarvitset Thrive Architectin sivustollasi käyttääksesi Thrive Optimizea.

Ja kyllä ​​myös siinä mielessä, että sinun on muokattava sivua Thrive Architect -rakennustyökalun käyttöliittymällä aloittaaksesi jaetun testin.

Mutta tässä “ei” tulee sisään:

Toisin kuin monet muut sivunrakentajat, Thrive Architect antaa sinun itse asiassa avata sivuja, jotka luot tavallisella WordPress-editorilla, joka korvaa olemassa olevan sisällön.

Tämän toiminnon ansiosta voit käyttää Thrive Optimizea kaikki WordPress-sivut*jopa ne, jotka loit tavallisella WordPress-editorilla.

*Huomautus: Vaikka voit aloittaa A/B-testin sivulta, jonka loit tavallisella WordPress-editorilla, sinun on käytettävä Thrive Architect -käyttöliittymää muunnelmasivujen luomiseen. Teen tämän kaiken selvemmäksi, kun lähden käsiksi.

Kuinka luoda uusi A/B-testi Thrive Optimizen avulla

Thrive Optimize on erittäin helppokäyttöinen, mikä on yksi syistä, miksi pidän siitä. Kaikista WordPress-kohtaisista split-testausratkaisuista, joita olen kokeillut, mielestäni se on ehdottomasti yksinkertaisin.

Saadakseni sinulle katsauksen siitä, miten Thrive Optimize toimii, käyn läpi kuvitteellisen skenaarion, jossa haluan testata ohjaussivua kahdella muunnelmalla:

 • Yksi versio on ohjaussivun kopio, jossa vain CTA-painikkeen teksti on muutettu.
 • Toinen vaihtoehto on täysin uusi sivu.
🔥 Empfohlen:  Mitä tulosprosentin optimointi on? Pikaopas aloittelijoille

Tällä tavalla sinun pitäisi tarkastella kaikkia vaihtoehtoja hyvin.

Näin kaikki yhdistyy…

Vaihe 1: Avaa kontrollisivu, jota haluat testata

Sinun Ohjaussivu on olemassa oleva sivu, jolla haluat testata uusia muunnelmia.

Tätä arvostelua varten olen perustanut yksinkertaisen valesivun, jossa on perustekstiä ja toimintakehotuspainike.

Voit käynnistää uuden uuden A/B-testin seuraavasti:

 • Avaa ohjaussivu Thrive Architect -rakennustyökalulla ( ).
 • Klikkaa Luo uusi A/B-testi -painiketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2: Luo uusia muunnelmia

Kun napsautat painiketta, olet Muunnelmat käyttöliittymä. Kuten nimestä voi päätellä, tähän voit lisätä versiot, joita haluat testata vertailusivullasi.

Thrive Optimizen avulla voit lisätä niin monta muunnelmaa kuin haluat. Mutta pitääksesi asiat yksinkertaisina (ja varmistaaksesi, että sinulla on tarpeeksi liikennettä jakautuaksesi eri versioille), haluat todennäköisesti rajoittaa tämän 2–3 muunnelmaan.

Voit luoda uuden muunnelman jommallakummalla seuraavista tavoista:

 • Klikkaa Kopioi -painiketta ohjata -sivulle luodaksesi kopion ohjaussivusta, jota voit muokata tarpeen mukaan.
 • Klikkaus Lisää uusi muunnelma luodaksesi uuden muunnelman tyhjästä.

Alla näet, että olen luonut:

 • Yksi versio tyhjästä (Muunnelma 2)
 • Yksi kopio ohjaussivusta

Vaihe 3: Muokkaa muunnelmia

Voit muokata muunnelman nimeä napsauttamalla Lyijykynä kuvake. Ja voit itse muokata muunnelman sisältöä viemällä hiiren sen päälle ja napsauttamalla Muokkaa muunnelmaa:

Kun napsautat Muokkaa muunnelmaa, Thrive Optimize vie sinut takaisin Thrive Architect -käyttöliittymään. Tämän jälkeen voit suunnitella versiosi käyttämällä tavallisia Thrive Architect -vaihtoehtoja.

Valitettavasti ei näytä olevan mitään tapaa muokata varianttia tavallisella WordPress-editorilla. Tästä syystä sanoin, että voit jaettu testi sivulta, jonka loit WordPress-editorilla, mutta et voi muokata sivua tai sen muunnelmia WordPress-editorilla A/B-testin käynnistämisen jälkeen.

Vaihe 4: Valitse liikenteen jakautuminen

Kun olet lopettanut muunnelmiesi muokkaamisen, voit käyttää Liikenne liukusäätimiä säätääksesi, kuinka monta prosenttia liikenteestä Thrive Optimize lähettää kullekin versiolle ().

Kun olet valmis aloittamaan testin, napsauta Määritä ja aloita A/B-testi painiketta oikeassa yläkulmassa:

Vaihe 5: Valitse Automaattiset voittajaasetukset (valinnainen)

Seuraavalla sivulla voit kirjoittaa testille nimen ja kuvauksen.

Sitten voit myös valita valinnaisen Ota automaattiset voittajaasetukset käyttöön.

Pidän tästä ominaisuudesta, koska monet ihmiset eivät ymmärrä tilastollisen merkitsevyyden merkitystä A/B-testauksessa. Ihmiset näkevät eron varhain ja olettavat, että he voivat keskeyttää testin, . ConversionXL on hieno postaus kaivella tätä aihetta.

Thrive Optimize voi auttaa sinua torjumaan halusi soittaa asiat ajoissa antamalla sinun määrittää automaattiset voittajaasetukset jotka ovat itse asiassa tilastollisesti merkittäviä.

Sitten, kun nämä tulokset ovat saavutettu, Thrive Optimize pysäyttää automaattisesti huonommin menestyneet ja jatkaa vain voittajan mukana:

Sen lisäksi, että pakotat itsesi kiinnittämään huomiota tilastolliseen merkitykseen, Thrive Themes ehdottaa myös toista todella hienoa käyttöä tälle ominaisuudelle:

Joka kerta kun luot uuden sivun, luo nopeasti yksi kaksoisversio muutamalla pienellä muokkauksella. Ehkä eri toimintakehotus tai eri otsikko. Jotain, jonka tekeminen ei vie paljon aikaa, mutta antaa sinulle mahdollisuuden nähdä kasvun.

🔥 Empfohlen:  AnyViewer Review 2023: Paras etätyöpöytäsovellus Androidille

Ota sitten käyttöön Automaattinen voittaja -ominaisuus ja unohda se.

Se vie vain 5–10 minuuttia aikaasi, ja vaikka se ei olekaan kohdistetuin jaetun testauksen toteutus, saat ainakin osan jaetun testauksen eduista sivustollesi ilman suuria vaivaa.

Vaihe 6: Valitse testin tavoite

Viimeinen askel! Nyt sinun on itse asiassa valittava toiminto, jota haluat testata.

Jos muistat alusta, sanoin sinulle, että vaihtoehtoja on kolme:

Tätä arvostelua varten aion valita Vieraile tavoitesivulla vaihtoehto.

Tämä tarkoittaa, että Thrive Optimize seuraa, kuinka monta ihmistä kustakin muunnelmasta vierailee määrittämilläni sivuilla.

Pidän siitä, että voit (valinnaisesti) lisätä useita sivuja, mikä antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta kuin jos olisit lukittu yhdelle tavoitesivulle:

Kun olet määrittänyt tavoitteesi, sinun tarvitsee vain lyödä Aloita A/B-testi tehdäksesi testisi livenä.

Katsotaan A/B-testisi analytiikkaa

Kun olen harjoitellut hiiren sormellani avaamalla toistuvasti incognito-välilehtiä tietojen luomiseksi, olen valmis tekemään kaksi asiaa:

 • Varmista, että Thrive Optimize todellakin seuraa tietoja tarkasti reaaliajassa (aina hyvä asia!). Vakavasti – Thrive Optimize päivitti tulostiedot kirjaimellisesti sekunteja sen jälkeen, kun kävin tavoitesivulla incognito-selaimessani.
 • Näytä, kuinka voit tarkastella tietoja. Thrive Optimize tarjoaa sinulle pari eri tapaa tarkastella A/B-testien raportteja.

Analytics-hallintapaneeli yksittäisiä testejä varten

Ensinnäkin Thrive Optimize tarjoaa sinulle perusanalytiikan Muokkaa sivua käyttöliittymä:

Pidän siitä, että Thrive Optimize on muutakin kuin tulosprosentin näyttäminen.

Se näyttää myös, kuinka kukin variantti vertautuu muihin versioihin Parantaminen ja Mahdollisuus voittaa alkuperäinen sarakkeita, jotta näet nopeasti nykyiset voittajat.

Nämä tiedot ovat hyödyllisiä nopeassa tarkastelussa. Mutta jos haluat todella kauniita raportteja, sinun on napsautettava Näytä testin tiedot linkki tämän käyttöliittymän oikeassa alakulmassa.

Tämä avaa koko raportin…

Edellisen kuvakaappauksen saman raporttitaulukon lisäksi tällä alueella on myös kaavio kaikista versioistasi eri ajanjaksoilta.

Vaihdan tässä Thrive Themesin demo-kuvakaappaukseen, koska testissäni ei ole tarpeeksi tietoa vaikuttavan kaavion luomiseen:

Totta kai – et ole kaunis kaavioita onnistuneesta A/B-testauksesta. Mutta se tekee asioista ehdottomasti mukavampaa!

Thrive Optimize Dashboard -raportit

Yksittäisten kaavioiden tietojen lisäksi saat myös Optimoi hallintapaneeli missä voit:

 • Katso kaikkien testiesi yleistilastot
 • Katso kaikki aktiiviset testisi
 • Hae tiedot vanhoista, jo suoritetuista testeistä

Pidän tästä, koska se poistaa sen “” hetken. Kaikki on aina saatavilla, jotta voit noutaa sen myöhemmin. Ja voit jopa käyttää hakukenttää löytääksesi todella vanhoja testejä.

Haittaako Thrive Optimize SEO?

Ei! Hakukoneet näkevät vain tarkistussivun testien aikana, joten sinun ei tarvitse huolehtia päällekkäisen sisällön rangaistuksista.

Tämän lisäksi luomasi muunnelmat:

 • Käytä noindex-tagia, jotta niitä ei indeksoida Googlessa
 • Käytä rel=”canonical” osoittamaan, että ne ovat kopio alkuperäisestä ohjaussivusta

Jos käytät Automaattinen Voittaja ominaisuus, hakukoneet alkavat nähdä voittaneen muunnelman jälkeen Thrive Optimize julistaa voittajan.

Kuinka paljon Thrive Optimize maksaa?

Voit ostaa Thrive Optimizen lisäosana Thrive Architectille – niiden yhteishinta on 199 $/vuosi ja uusitaan hintaan 399 $/vuosi yhdelle sivustolle.

Vaihtoehtoisesti Thrive Optimize on osa Thrive Suitea, joka maksaa 299 $/vuosi ja uusiutuu 599 $/vuosi sen jälkeen.

🔥 Empfohlen:  2023 LinkedIn-videoopas: miksi tarvitset sitä ja miten pääset alkuun

Tämä sisältää Thrive Architect -laajennuksen, jota käytät aloitussivujesi rakentamiseen, ja Thrive Optimizen – A/B-testauslisäosan.

Voit käyttää näitä laajennuksia jopa viidellä verkkosivustolla ja saat rajoittamatonta tukea/päivityksiä.

Se paranee, koska saat myös pääsyn kaikkiin muihin Thrive Suite -tuotteisiin – WordPress-teeman rakennustyökaluun, opt-in-lomakelaajennukseen, tietokilpailun rakentamiseen ja muihin.

On syytä mainita, että pilvipohjainen aloitussivuohjelmisto, joka sisältää A/B-testauksen, voi maksaa sinulle yli 70 dollaria kuukaudessa. Itsenäinen A/B-testausalusta voi maksaa noin 50 dollaria kuukaudessa.

Ja niillä kaikilla on rajoituksia vierailijoiden, sivujen ja suoritettavien testien suhteen.

Thrive Suitella sinulla ei ole mitään näistä rajoituksista, koska se kaikki toimii WordPressillä.

Haluatko täydellisen luettelon kaikista mukana olevista työkaluista? Tutustu Thrive Themes -arvosteluomme saadaksesi lisätietoja.

Thrive Optimizen plussat ja miinukset

Plussat

 • Super helppokäyttöinen
 • Rajoittamaton A/B-testejä ja muunnelmia
 • Upea käyttöliittymä ja raportointivaihtoehdot
 • Integroituu Thrive Lead -laatikoiden kanssa testatakseen muuntoprosenttia sähköpostin valinnalle
 • Automaattinen voittaja -ominaisuuden avulla voit “asettaa sen ja unohtaa sen”
 • Thrive Suite sisältää aloitussivujen rakennustyökalun ja joukon muita konversioihin keskittyviä työkaluja

Haittoja

 • Se toimii vain WordPress-sivujen kanssa
 • Se on sidottu Thrive Architect -sivunrakennusliittymään

Thrive Optimize -arvostelu: viimeiset ajatukset

Päätetään nyt tämä Thrive Optimize -arvostelu.

Toiminnallisesti Thrive Optimize on kiistatta liukas. Se pitää asiat yksinkertaisina ja antaa sinulle kuitenkin runsaasti joustavuutta merkityksellisten A/B-testien suorittamiseen.

Kaiken kaikkiaan se on ehdottomasti intuitiivisin käyttämäni ratkaisu WordPressin A/B-testaukseen.

Et voi suorittaa joitain kehittyneempiä split-testejä, kuten monimuuttujatestausta, mutta en myöskään usko, että useimmat bloggaajat haluavat tai tarvitsevat monimuuttujatestausta.

Ainoat mahdolliset negatiivit ovat:

 • Se toimii vain WordPress-sivuilla ().
 • Se on sidottu Thrive Architectiin niin tiukasti.

Jos käytät jo Thrive Architectia sivustollasi ja haluat suorittaa A/B-testejä, Thrive Optimize on täysin turha valita.

Mutta jos et vielä käytä Thrive Architectia etkä todellakaan halua käyttää sitä, on melko suuri haittapuoli, että joudut asentamaan uuden sivunrakennusohjelman A/B-testaustoiminnallisuutta varten. Lisäksi vaikka Thrive Optimize voi toimia tavallisten WordPress-sivujen kanssa, kaikki on silti sidottu Thrive Architect -käyttöliittymään.

Joten puhtaalla toiminnallisella tasolla mielestäni Thrive Optimize on yksi parhaista WordPress-kohtaisista A/B-testaustyökaluista, joita löydät.

Ainoa asia, jonka sinun on harkittava, on, haluatko Thrive Architectin osaksi kauppaa.

Jos haluat olla jossain määrin sidottu Thrive Architect -käyttöliittymään, Thrive Optimize tekee A/B-testauksesta helppoa.