Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Thrive Ovation Review 2023: Yksinkertainen tapa tallentaa, hallita ja näyttää kokemuksia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Thrive Ovation Review 2023: Yksinkertainen tapa tallentaa, hallita ja näyttää kokemuksia

Tervetuloa Thrive Ovation -arvosteluumme.

Suosittelut ovat yksi parhaista tavoista osoittaa sosiaalinen todiste. Se on sosiaalinen todiste, joka lisää brändillesi uskottavuutta ja rohkaisee myyntiä.

Mutta kuinka voit kerätä, hallita ja näyttää suositteluja tehokkaasti? Thrive Ovation tarjoaa potentiaalisen ratkaisun.

Tässä Thrive Ovation -arvostelussa sukeltamme syvälle kaikkeen, mitä tällä WordPress-laajennuksella on tarjota. Käsittelemme ominaisuuksia, etuja ja haittoja, hintoja ja paljon muuta.

Mikä on Thrive Ovation?

Thrive Ovation on yksi laajennus työkalusarjasta, joka kuuluu laajemman Thrive Themes -sateenvarjon alle. Se väittää automatisoivansa suuren osan suositusten keräämis- ja näyttöprosessista () ja toivoo auttavan sinua keräämään “rikkaita, yksityiskohtaisia ​​ja vakuuttavia suosituksia” WordPress-sivustollesi.

Thrive Ovationin takana oleva tiimi menee jopa niin pitkälle, että se väittää, että Thrive Ovationin käyttäminen muunnostyökaluna, jonka avulla voit lisätä suosituksia aloitussivuille, myyntisivuille ja muuhun, poistaa kaiken ahdistuksen ja stressin, joka asiakkailla on ostopäätöstä tehdessään.

.

Thrive Ovationin avulla voit:

 • Kaappaa suosittelut: Löydä helppo tapa pyytää ihmisiä jättämään lausunto – .
 • Hallinnoi suosituksia: Thrive Ovationin automatisoidun hallintajärjestelmän ansiosta unohda lähettää keräämäsi tiedot manuaalisesti.
 • Näytä suosittelut: Valitse omasi, kun haluat esitellä hienoja asioita, joita ihmiset sanovat brändistäsi, tiimistäsi, tuotteistasi ja palveluistasi.

Ihmiset kysyvät aina hiljaa itseltään kysymyksiä tehdessään ostoksia verkossa:

Lisäämällä verkkosivustollesi kokemuksia, jotka vastaavat näihin kysymyksiin, voit muuttaa epäröiväistä vierailijoista maksavia asiakkaita hetkessä.

Itse asiassa Thrive Ovation puolustaa väitettä, että myyntikopio saa asiakkaat kiinnostumaan, mutta viime kädessä se on suosittelut, jotka vakuuttavat heidät ostamaan.

Joten siirrytään eteenpäin ja katsotaan, mitä Thrive Ovationilla on tarjota online-yritysten omistajille, jotka haluavat rakentaa liiketoimintaansa ja varmistaa lisää myyntiä suosittelujen avulla.

Kertomusten vangitseminen (helppo tapa)

Jos sinulla ei ole käytössä automaattista järjestelmää suositusten keräämiseen, huomaat olevasi hämmentynyt ja annat periksi hetkessä.

Loppujen lopuksi sinulla on yritystä täällä. Sinulla ei todennäköisesti ole aikaa asioihin, saati aikaa etsiä asiakkaita ja pyytää heitä sanomaan muutama mukava sana.

Tietysti, jos joku mainitsee sähköpostissa, kuinka tyytyväinen hän on ostokseensa, laita se sivuun käytettäväksi verkkosivustollasi. Tiedä vain, että Thrive Ovation tekee yrityksesi suositusten vangitsemisesta helppoa.

🔥 Empfohlen:  12 tyhmää yksinkertaista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa

Voit kerätä ja syöttää suosituksia WordPress-sivustollesi käyttämällä Thrive Ovationia useilla tavoilla: manuaalisesti, sosiaalisen median kautta ja käyttämällä suosittelun kaappauslomaketta.

Manuaalinen suosittelun syöttö

Thrive Ovation tekee suosittelun lisäämisestä kojelautaan () manuaalisesti helppoa. Sinun tarvitsee vain napsauttaa ‘Lisää uusi’ Thrive Ovationin kojelaudassa.

Lisää sitten keräämäsi tiedot ja tallenna muutokset. Voit syöttää suosittelun otsikon ja asiakkaan nimen, sähköpostiosoitteen, roolin tai ammatin, verkkosivuston URL-osoitteen ja tietysti heidän hienoja asioitaan.

Ehkä parasta on kuitenkin se, että voit määritä tageja suositteluihisi. Merkitse esimerkiksi tuotetyyppeihin perustuvat suosittelut, jotta voit helposti erottaa suosittelusi kojelaudassa, kun on aika hallita niitä ().

Tuo sosiaalisen median kautta

Thrive Ovation antaa sinulle mahdollisuuden tuoda kokemuksia joko Facebookista tai Twitteristä, mikä on hienoa, jos sinulla on vahva sosiaalinen media. Integroi vain sosiaalisen median verkostosi Thrive Ovationiin, napsauta muutamaa linkkiä ja aloita tuonti.

Kuvaa käyttämällä suosittelulomaketta

Thrive Ovation loistaa tässä, kun on kyse suositusten keräämisprosessin automatisoinnista. Sinulla on mahdollisuus luoda kahdenlaisia ​​suosittelulomakkeita:

1. WordPressin lyhytkoodilomake

minäJos et tällä hetkellä käytä Thrive Architectia (), voit helposti luoda verkkosivustollasi näkyvän perusselvityslomakkeen, jonka asiakkaat voivat täyttää.

Valitse vain malli, luo lyhytkoodi ja lisää lyhytkoodi mihin tahansa sivustosi kohtaan, jossa haluat lomakkeen näkyvän.

Anna sitten sivustosi vierailijoiden hoitaa loput.

2. Thrive Architectin käyttö

Thrive Architect on WordPressin visuaalinen editori, joka tekee suosituskaappauslomakkeen luomisesta helppoa. Käyttääksesi sitä, sinun tarvitsee vain avata viesti tai sivu, johon haluat lisätä suosittelulomakkeen, ja käynnistää Thrive Architect -työkalu.

Napsauta (+) ja avaa “Capture Testimonials” -elementti.

Valitse sieltä malli ja mukauta asetuksia:

 • Sisällytä lisää lomakekenttiä, kuten rooli/ammatti, verkkosivuston URL-osoite ja suosittelun otsikko
 • Ota kuvakenttä käyttöön
 • Mukauta menestysviesti
 • Lisää tageja
 • Aktivoi reCaptcha

Lisää lopuksi mukautettuja kysymyksiä suosituslomakkeellesi, jotta asiakkaat voivat vastata.

Suorien kysymysten esittäminen on tehokkain tapa saada ytimekkäitä, rehellisiä ja perusteellisia vastauksia. Lisäksi se varmistaa, että saat laadukkaita suosituksia, jotka todellakin tulevat olemaan auttaa sinua saamaan lisää asiakkaita.

Ihmiset, jotka haluavat ostaa sinulta, eivät halua nähdä yleisiä arvosteluja. He haluavat yksityiskohtaisia ​​syitä, miksi ihmiset päättivät ostaa sinulta. Ja mielestäni tämä on yksi parhaista tavoista saada juuri se.

🔥 Empfohlen:  Kuinka neuvotella lääkelaskuista kokoelmissa

Suositelmien hallinta: yksi kätevä sijainti

Yksi suurimmista ongelmista, joita ihmisillä on, kun se tulee lisätä suositteluihin verkkosivustoonsa, on keräämiensä suosittelujen hallinta.

Thrive Ovation poistaa suositusten hallinnan kivun tarjoamalla verkkosivustojen omistajille kojelaudan, joka tallentaa kaikki suosittelut riippumatta siitä, miten ne on tallennettu. Itse asiassa kaikki, mitä haluat tehdä suosittelulle – – voidaan tehdä suoraan Thrive Ovationin kojelaudassa.

Hallintapaneelissa näet:

 • Tiedot, jotka liittyvät suositusten tiloihin
 • Ladatut kuvat
 • Suositelmien keräämiseen käytetyt menetelmät
 • Kokemustekstin esikatselu
 • Tunnisteet
 • Suosittelun tila

Voit myös käyttää kuvakkeita, joilla voit kopioida, muokata tai poistaa suositteluita.

Tämä automaattinen prosessi, jossa lisätään sivustollasi tallennetut suosittelut Thrive Ovation -hallintapaneeliisi, tekee suositusten hallinnasta helppoa. Ja etsivät tapoja helpottaa elämäänsä.

Unohda laskentataulukon luominen ja lisää manuaalisesti kaikki positiiviset asiat, joita ihmiset sanovat yrityksestäsi. Sen sijaan anna Thrive Ovationin tehdä suurin osa työstä puolestasi, kun sinä vain sinä saada tulospalkkiot.

Näytä suosittelut ja seuraa konversioidesi lisääntymistä

Viimeinen vaihe suosittelujen lisäämisessä verkkosivustollesi on .

Ja Thrive Ovation tekee tästä prosessista erittäin yksinkertaisen, joten et tuhlaa paljon aikaa.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, kun haluat näyttää suosittelut WordPress-sivustollasi:

 1. WordPressin lyhytkoodi
 2. Thrive Architect -elementti

WordPress-lyhytkoodin käyttäminen on yhtä helppoa kuin linkin napsauttaminen, mallin valitseminen ja lyhytkoodin lisääminen verkkosivustollesi, missä haluat näyttää suosittelut.

Kun käytät Thrive Architectia, sinulla on paljon enemmän vapautta ja kontrollia siitä, miten näytät suosittelut.

Voit esimerkiksi valita kymmenistä suositusten näyttömalleista.

Lisäksi voit valita suosittelut manuaalisesti näyttääksesi tai lajitellaksesi ne määrittämiesi tunnisteiden perusteella. Tämä merkintäjärjestelmä tekee useiden suositusosien luomisesta verkkosivustollesi nopeaa ja helppoa.

Ja tietysti voit muokata suosittelujesi ulkoasua. Muuta väriteemoja, asetteluja, paikkoja ja paljon muuta.

Kun olet tallentanut muutokset ja julkaissut viestisi tai sivusi, saat kauniin näköisiä suosituksia kaikkien sivustosi vierailijoiden nähtäville.

Ja hanki tämä, voit testata sivustosi suositusten näyttämistä myös mobiililaitteissa, kuten tableteissa ja älypuhelimissa.

Thrive Ovation -hinnoittelu

Thrive Ovation on 49 $/vuosi, uusiutuu sen jälkeen 99 $/vuosi yhdelle sivustolle.

Voit kuitenkin saada pääsyn myös Thrive Suite -jäsenyydellä, jonka hinta on 299 $/vuosi ja uusitaan sen jälkeen hintaan 599 $/vuosi.

🔥 Empfohlen:  6 parasta käytäntöä Amazon SEO -kampanjasi toteuttamiseen

Thrive Suitessa on joukko tärkeitä työkaluja, joita markkinoijat tarvitsevat, kuten Thrive Leads -työkalut sähköpostiluettelosi luomiseen ja hallintaan sekä Thrive Architect, joka on WordPress-sivujen rakentaja.

Hyvä puoli on, että saat käyttöösi:

 • Aloitussivun rakentaja
 • A/B-testaus
 • Opt-in lomakkeen rakentaja
 • Tietokilpailun rakentaja
 • Teeman rakentaja

Voit käyttää näitä tuotteita jopa viidellä verkkosivustolla ja saat rajattomasti päivityksiä/tukea. Siellä on jopa viraston lisenssi niille, joilla on asiakkaita.

Hienoa kaikissa näissä tuotteissa on, että ne on suunniteltu toimimaan yhdessä. Voit esimerkiksi rakentaa aloitussivun ja näyttää automaattisesti suosittelut, jotka on kerätty Thrive Ovationilla jne.

Vaikka et käyttäisikään kaikkia työkaluja, tämä on edullinen.

Saat lisätietoja siitä, mitä sisältyy lukemalla koko Thrive Suite -arvostelumme.

Thrive Ovation plussat ja miinukset

Plussat:

 • Helppokäyttöinen ja vahvasti automatisoitu
 • Täysin muokattavissa olevat mallit
 • Kätevä kojelauta suositusten hallintaan
 • Kehittynyt merkintäjärjestelmä
 • Mahdollisuus lisätä lisäkysymyksiä lomakkeen kaappaamiseen

Haittoja

 • Thrive Architect -laajennus vaaditaan edistyneen mukauttamisen mahdollistamiseksi. Tämä laajennus on kuitenkin tutustumisen arvoinen, ja se sisältyy Thrive Suiteen.

Thrive Ovation -arvostelu: viimeiset ajatukset

Päätetään nyt tämä arvostelu muutamaan viimeiseen ajatukseen.

Suosittelemmeko Thrive Ovationia? Joo. Se on ainoa WordPress-verkkosivustoille saatavilla oleva täydellinen testiratkaisu.

Se tekee suositusten tallentamisesta, hallinnasta ja näyttämisestä erittäin helppoa.

Markkinoilla on toki muitakin WordPressin suosittelulaajennuksia, mutta ne eivät yleensä tarjoa kaikkea mitä tarvitset. Siksi se tarkoittaa usein useiden erilaisten laajennusten yhdistämistä tehdäksesi sen, mitä voit tehdä Thrive Ovationin kanssa.

Tämä tekee Thrive Ovationista melkoisen ajansäästön.

Thrive Ovationin ainoa todellinen haittapuoli on, että se on ostettava osana Thrive Suitea – WordPress-tuotteiden kokoelmaa. Tämä tekee siitä hieman kalliimpaa, jos käytät vain Thrive Ovationia.

Jos kuitenkin päädyt käyttämään paria muuta tuotetta (teemojen rakentaja on hämmästyttävä!), saat valtavasti lisäarvoa Thrive Suitesta.