Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Thrive Theme Builder Review 2023: Verkkosivustojen rakentaminen on juuri nyt helpompaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Thrive Theme Builder Review 2023: Verkkosivustojen rakentaminen on juuri nyt helpompaa

Onko sinulla vaikeuksia saada WordPress-sivustosi näyttämään juuri sellaiselta kuin haluat?

Jos käytät mitä tahansa tavallista WordPress-teemaa tai teemakehystä, on erittäin todennäköistä, että jossain vaiheessa revit hiuksiasi irti.

Koska useimpiin teemoihin liittyy piilotettuja rajoituksia, jotka huomaat oston jälkeen.

Joten, mitä jos kokeilisit visuaalisen teeman rakentajaa perinteisen WordPress-teeman sijaan? Ei koodausta. Ei kehittäjiä. Vain suoraviivainen vedä ja pudota -muotoilu.

Tässä Thrive Theme Builder -katsauksessa sukeltaa syvälle teeman ominaisuuksiin, hyviin ja huonoihin puoliin ja siihen, kannattaako sitä käyttää WordPress-verkkosivustollasi.

Valmis? Aloitetaan!

Mikä on Thrive Theme Builder?

Thrive Theme Builder on Thrive Themesin uusi lippulaivatuote, joka korvaa heidän vanhat teemansa.

Heidän sanoin:

Mihin se sitten tiivistyy?

 • Se on teema, ei laajennus tai kiertotapa
 • Se on helppo asentaa ja käyttää
 • Se tarjoaa täydellisen visuaalisen vedä ja pudota -käyttökokemuksen

Visuaalinen editori on samanlainen kuin Thrive Architectissa, mutta Thrive Theme Builderin avulla voit hallita koko sivustoasi yksittäisten sivujen sijaan.

Voit esimerkiksi visuaalisesti luoda ja mukauttaa ylä-, alatunniste-, blogitekstimalleja, sivupalkkia, sivuasettelua, luokkasivuja, hakusivuja, 404-tiedostoja ja paljon muuta.

Lyhyesti sanottuna se on erilainen kuin mikään muu WordPress-teema.

Thrive Theme Builderin ominaisuudet

Tarkastellaanpa joitain tärkeimpiä ominaisuuksia, jotka tekevät Thrive Theme Builderista niin erilaisen ja helppokäyttöisen.

Useita kumppaniteemoja

Et pääse käsiksi vain yhteen teemaan täällä.

Thrive Theme Builderin mukana tulee useita erilaisia ​​täydentäviä teemoja. Ja heillä on suunnitelmia julkaista lisää tulevaisuudessa.

Tähän mennessä meillä on:

 • muodonmuutos
 • Kirjallisesti
 • Ommi
 • Kwik

Käytämme Shapeshiftiä tässä katsauksessa. Kwik on kuitenkin uusin versio, ja se on suunniteltu Core Web Vitals -arvoja ajatellen – se on uskomattoman nopea.

Ohjattu sivuston asennus ja mukauttaminen on helppoa

WordPress-sivuston rakentaminen voi olla stressaavaa, ylivoimaista ja aikaa vievää. Kun valitset teeman, joudut poikkeuksetta painimaan tiettyjen näkökohtien kanssa saadaksesi sivustosi näyttämään haluamaltasi.

Mutta Thrive Theme Builder on varustettu ohjatulla sivuston asennustoiminnolla, joka opastaa sinut läpi useita vaiheita, jotta ensimmäinen sivustosi saadaan käyttöön alle 15 minuutissa:

Jos sinusta tuntuu, että sinun on aloitettava uudelleen, sinulla on vaihtoehto “Käynnistä ohjattu toiminto uudelleen” joka poistaa kaiken ja vie sinut takaisin alkuun.

Vaihtoehtoisesti voit aina palata ohjattuun toimintoon milloin tahansa, jos haluat muuttaa jotakin elementtiä.

Voit esimerkiksi muuttaa omaa Otsikko valitsemalla mallivalikoimasta, mukaan lukien:

 • Logo – Valikko – Toimintakehotus
 • Logo – Valikko – Haku
 • Logo – Puhelin – Valikko
 • Logo – Burger (valikko)
 • Valikko – Logo – Sosiaalinen

Otsikkomalleissa on kaikki muodot, sävyt, koot ja rakenteet. Ja sama pätee Alatunnisteetmyös, mukaan lukien:

 • Keskitetty logo
 • Useita sarakkeita
 • Yhteydenottolomake
 • Yhteystiedot
 • Lead Generation

Ylä- ja alatunnisteiden jälkeen voit siirtyä omaan Kotisivujossa on malleja henkilökohtaista brändäystä, palveluyrityksiä ja paikallisia yrityksiä varten:

🔥 Empfohlen:  Kovo Credit Builder Review 2023

Lisäksi on paljon malleja Yksittäiset blogiviestit, blogiviestiluettelot, ja Sivutmyös.

Yleiset asetukset päivittääksesi sivustosi kaikkialla

Ohjatun sivustotoiminnon lisäksi on neljä muuta valikkovaihtoehtoa, joissa voit tehdä nopeasti muutoksia globaalilla tasolla:

1. Brändäys

Brändäysvaihtoehdon avulla voit muokata teemaa vastaamaan brändiäsi teemaväreillä, logolla ja faviconilla.

Ensin voit valita oletusbrändin värin, jota käytetään ohjatussa asennustoiminnossa, tai säätää sitä täällä:

Seuraavaksi voit ladata tumman ja vaalean version logostasi, jolloin Thrive Theme Builder käyttää automaattisesti oikeaa eri paikoissa koko sivustollasi:

Lopuksi voit ladata faviconin, jota käytetään sivustosi tunnistamiseen selaimen välilehdissä:

2. Typografia

Typografia-asetusten avulla voit mukauttaa kaiken teemasi yleisen typografian yhdessä paikassa. Voit esimerkiksi muokata kaikkia otsikoita (H1-H6) ryhmänä tai muuttaa yksittäistä otsikkoa, kuten vaihtaa H4-otsikon oranssiksi:

3. Mallit

Thrive Theme Builderissa on oletusmalleja Yksittäinen sisältökuten blogiviestit ja aloitussivut sekä Lista malleja, kuten blogiluettelosivuja ja arkistosivuja (luokat). Ja tässä voit muokata näitä malleja tai luoda uusia mukautettuja malleja:

4. Sivuston nopeus

Sivuston nopeuden optimointipaneeli on yksi viimeisimmistä lisättävistä maailmanlaajuisista ominaisuuksista. Pohjimmiltaan nämä kolme sivuston nopeusvaihtoehtoa antavat sinun esiladata tarkat laajennukset ja asetukset, joita Thrive suosittelee Web-sivustolle, joka käyttää Theme Builder -ohjelmaa, jotta saat loistavan nopean sivuston.

Pienentäminen ja välimuisti – Thrive tarjoaa yhden napsautuksen asetukset suosituilla suorituskykylaajennuksilla, kuten WP Rocket, W3 Total Cache ja WP Fastest Cache, joten sinun ei tarvitse viettää tuntikausia hämmentävän pienennys- ja välimuistiasetusten määrittämiseen. Valitse laajennus ja napsauta “Määritä optimaalinen välimuisti Thriven avulla” painike:

Kuvan optimointi – Toinen vaihtoehto antaa sinun valita kahden integroidun kolmannen osapuolen laajennuksen välillä, Optimole tai Smushpakata ja tarjota kuviasi toimitusverkostossa täsmälleen oikeissa mitoissa:

Accelerated Mobile Pages (AMP) – Kolmannen vaihtoehdon avulla voit kytkeä AMP:n päälle ilman tavallista hankalaa asetusta. Jos otat AMP-optimoinnin käyttöön, se auttaa sinua palvelemaan verkkosivujasi nopeammin mobiililaitteilla:

Huomautus:AMP-optimointiominaisuus on vielä betatestauksessa, joten sitä ei suositella live-sivustoille.

Osoita ja napsauta kaikkien elementtien muokkausta

Thrive Theme Builderin avulla on helppo muokata kaikkia teemaelementtejä, mukaan lukien ylä- ja alatunnisteet, ilman, että sinun tarvitsee kahlata läpi useita valikkoja.

Jos esimerkiksi muokkaat kotisivua, voit napsauttaa otsikkoelementtiä ja muokata sitä suoraan ilman, että sinun on palattava ohjattuun toimintoon.

Voit joko muokata siellä olevaa mallia napsauttamalla otsikkoa ja valitsemalla “Muokkaa osiota” tai vaihtaa sen toiseen malliin napsauttamalla “Korvaa”. Voit esimerkiksi lisätä kuvakkeen pudotusvalikon kohtiin:

Muista, että otsikko on yleinen asetus, joten tässä tehdyt muutokset vaikuttavat kaikkiin sivustosi sivuihin, mikä säästää arvokasta aikaa.

Integroidut liidien luontielementit

Kuten kaikki Thrive-tuotteet, myös Thrive Theme Builder on luotu konversioita ajatellen, mikä tarkoittaa, että voit lisätä sivuillesi liidien luontielementtejä, kuten osallistumislomakkeita ja yhteydenottolomakkeita, ilman muita laajennuksia.

Voit esimerkiksi muokata tämän kotisivumallin liidien luontielementtejä napsauttamalla sisäänrakennettua “Kunnoi arkkitehtivaloa” painike:

Ja sitten käyttämällä tavallisia visuaalisia muokkausasetuksia muuttaaksesi liidien sukupolven asetuksia:

🔥 Empfohlen:  Bananatic Review | Sen arvoinen?

Theme Builder kuitenkin integroituu saumattomasti muihin Thrive-laajennuksiin. Joten voit esimerkiksi käyttää Thrive Leads-, Thrive Quiz Builder- ja Thrive Ovation -ohjelmia liidien ja suositusten luomiseen, jos haluat.

Rajoittamaton suunnittelupotentiaali

Thrive Theme Builderissa on kaksi valmiita kumppaniteemaa – Omni ja muodonmuutos. Jokaisessa teemassa on satoja malleja ja suunnitteluvaihtoehtoja, joiden avulla voit rakentaa verkkosivustosi juuri sellaiseksi kuin haluat. Lisäksi siinä on myös tyhjä sivumalli, joten voit aloittaa alusta, jos haluat.

Esimerkiksi Shapeshiftissä on viisi valmiiksi suunniteltua kotisivumallia, joista valita. Jokainen kattaa eri käyttötapaukset, kuten yrityksen, paikallisen yrityksen, palvelupohjaisen liiketoiminnan, sisältöön keskittyvän blogin ja henkilökohtaisen brändäyksen:

Mutta riippumatta siitä, minkä mallin valitset, voit myös lisätä valmiiksi suunniteltuja sivuosia, ns Sivulohkotjotta voit mukauttaa nopeasti tiettyjä sivusi osia:

Oletetaan esimerkiksi, että kotisivusi näyttää hyvältä, mutta haluat lisätä suositteluosion. Ei hätää, voit valita sivulohkon mallikirjastosta:

Napsauta sitten pudottaaksesi sivulohkon sivulle ja katsoa, ​​että se vastaa heti sivustosi yleisilmettä ja -tuntumaa. Esimerkiksi tässä on suositussivulohko, joka on muutettu vastaamaan nykyistä oranssia brändivärimalliani:

Sisäänrakennetut kuvakepaketit, fontit, kaltevuudet, hienot jakajat ja muut suunnitteluelementit tarjoavat sinulle loputtomasti vaihtoehtoja. Ja koska sinulla on sisäänrakennettu visuaalinen editori, voit mukauttaa mitä tahansa elementtiä (kuten tekisit Thrive Architectissa) ja nähdä tarkalleen, miltä se näyttää ennen kuin tallennat muutokset:

Kolmannen osapuolen integraatiot

Sen lisäksi, että Thrive Theme Builder integroituu Thrive-tuotteisiin, se integroituu myös lukuisiin kolmannen osapuolen verkkotyökaluihin ja sovelluksiin, mukaan lukien

 • Sähköpostimarkkinointipalvelut: ActiveCampaign, ConvertKit, MailChimp, Brevo jne.
 • Tapahtumaan liittyvät sähköpostipalvelut: AmazonSES, postileima, Mandrill jne.
 • Webinaari- ja videokonferenssialustat: Siirry Webinaariin, WebinarJamiin, Zoomiin jne.
 • Sekalaista: Zapier, reCaptcha, WordPress jne.

WooCommerce-tuki

Äskettäisen Thrive Theme Builder -päivityksen ansiosta WooCommercea tuetaan nyt sopivilla malleilla, joiden avulla voit luoda seuraavia sivutyyppejä:

 • Tuote
 • Myymälä
 • Tili
 • Kärry
 • Tarkista

Onko Thrive Theme Builder hidas?

Ei, se ei ole hidas.

Itse asiassa Thrive Theme Builder toimii paremmin kuin muut suositut WordPress-sivujen rakentajat testeissämme. Jopa mobiilissa.

Esimerkiksi kun Adam suunnitteli henkilökohtaisen bloginsa uudelleen, hän pystyi saamaan häikäisevän nopeat PageSpeed-pisteet, kun sitä käytettiin yhdessä Cloudways-isännöinnin ja WP Rocketin kanssa:

Ja se oli helvetin nopeaa myös mobiilissa, pisteet 70-luvulla.

Asian näkökulmasta: tämä on parempi mobiili PageSpeed-pistemäärä kuin Googlen oma blogi, jossa AMP on käytössä.

Sitten Thrive julkaisi Project Light Speed ​​-päivityksensä. Tämä käytännössä estää sivustoasi lataamasta tarpeettomia komentosarjoja ja se voidaan toteuttaa helposti. Tuolloin Adamin blogiviestit alkoivat pisteyttää 90-luvulla Googlen PageSpeed-analysaattorilla.

Adam käytti Ommi-kumppaniteemaa, mutta todennäköisesti saavutat nopeampia nopeuksia uudemmalla Kwik-teemalla.

Thrive Theme Builder – plussat ja miinukset

Tehdään yhteenveto Thrive Theme Builderin eduista ja haitoista.

Plussat

 • Se on omistettu teema – ei sivunrakennuslaajennus, joka yrittää olla teema.
 • Sisältää vedä ja pudota visuaalisen editorin – Thrive Architect Light.
 • Se on nopea määrittää, kun siirryt ohjatun sivustotoiminnon läpi.
 • Sisältää eri malleja sivustosi teeman jokaiselle osalle – ylä-, alatunniste, kotisivut, blogiviestit jne.
 • Sisältää useita malleja eri teemakomponenteille – voit esimerkiksi valita joukosta erilaisia ​​kirjoittajan biomalleja ja muokata niitä haluamallasi tavalla visuaalisen editorin avulla.
 • Integroituu tärkeiden online-työkalujen ja -sovellusten kanssa – esimerkiksi suosituimmille sähköpostimarkkinoinnin tarjoajille on olemassa API-integraatioita.
 • Integroituu muihin Thrive Themes -laajennuksiin – voit esimerkiksi lisätä Thrive Leadsin avulla luotuja osallistumislomakkeita tai Thrive Ovationin avulla kerättyjä suosituksia.
 • Kolme täydentävää teemaa ja suuri valikoima tiettyjä sivu- ja lohkomalleja jokaisen kanssa.
 • Suunnittelupakettien avulla voit tuoda/viedä verkkomalleja massana WordPress-sivustoillasi.
🔥 Empfohlen:  Siirtyminen HubSpot CMS:ään: SEO-opastus uusille käyttäjille

Haittoja

 • Oppimiskäyrä on korkeampi kuin tavallisella WordPress-teemalla, mutta ohjattu asennustoiminto auttaa sinua pääsemään siihen nopeammin.
 • Suunniteltu enemmän suljetuksi järjestelmäksi toisin kuin muut WordPress-teemat. Tästä voi olla hyötyä riippuen siitä, miten asiaa tarkastellaan.
 • Hyötyisi enemmän teemamalleja, jotka sopivat erilaisiin käyttötapauksiin. Ne ovat kuitenkin niin muokattavissa, että tämä ei ehkä ole ongelma sinulle.

Kuinka paljon Thrive Theme Builder maksaa?

Thrive Theme Builder on saatavana hintaan 97 $/vuosi yhden sivuston lisenssillä.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa Thrive Theme Builderin osana Thrive Suitea, joka maksaa 299 dollaria ensimmäisenä vuonna, uusiminen maksaa 599 dollaria sen jälkeen tai 149 dollaria/neljännes.

Sarjassa pääset myös käyttämään muita mahtavia markkinointityökaluja, kuten Thrive Leads -työkaluja sähköpostilistan rakentamiseen, Thrive Ovation keräämään ja näyttämään suosituksia sekä Thrive Quiz Builder -sovelluksen liidien luomiseen ja sitouttamiseen.

Jos haluat tietää lisää Thrive Suitesta, tutustu Thrive Themes -arvosteluomme.

Thrive Theme Builder -arvostelu: viimeiset ajatukset

Thrive Theme Builder on täysimittainen WordPress-teeman ja -sivuston rakentaja. Sitä on vaikea verrata muihin tuotteisiin, koska mikään markkinoilla ei toimi tällä tavalla.

Ja koska se on teema (ei laajennus), se ei toimi kuten sivunrakennuslaajennukset.

Se on niin erilainen kuin perinteiset WordPress-teemat ja -kehykset, kuten saat:

 • Verkkosivustosi valmistuu nopeasti
 • Ammattimainen muotoilu ja täydellinen suunnittelun vapaus
 • Globaalit teemaasetukset ja loputon mukauttamisvapaus

Voisi sanoa, että Thrive Theme Builder on eri tarkoituksiin tarkoitettujen teemojen ekosysteemi.

Lyhyesti: kuka tahansa.

Koska se on konversiokeskeinen teema, joka eliminoi koodilla pelaamisen tai kehittäjän palkkaamisen edistyneeseen räätälöintiin, se sopii sisällöntuottajille, bloggaajille, yksinyrittäjille, infoyrittäjille, paikallisille yrityksille ja henkilöbrändeille.

Ja se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, joten kokeile jo tänään!