Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Thrive Ultimatum Review 2023: Hanki lisää myyntiä ajoitetuilla tarjouksilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Thrive Ultimatum Review 2023: Hanki lisää myyntiä ajoitetuilla tarjouksilla

Tervetuloa Thrive Ultimatum -arvosteluumme.

Ajastetut tarjoukset ovat yksi tehokkaimmista tavoista lisätä myyntiä. Ongelma? Useimmat aloitussivu- ja valintalomaketyökalut eivät tue niitä.

On olemassa pari pilvipohjaista alustaa, jotka tekevät, mutta ne ovat uskomattoman kalliita.

Tässä tulee esiin Thrive Ultimatum – WordPress-laajennus, jonka avulla on helppo jakaa ajoitettuja tarjouksia verkkosivustosi toimintakehotusten kautta.

Tässä Thrive Ultimatum -katsauksessa näytän sinulle tarkalleen, kuinka voit ottaa käyttöön ajoitettuja tarjouksia verkkosivustollasi ja luoda kampanjoita, jotka lisäävät myyntiä dramaattisesti.

Aloitetaan:

Mikä on Thrive Ultimatum?

Edistää Ultimatumia on WordPressin äärimmäinen kiireellinen markkinointityökalu.

Sen päätavoitteena on luoda aloitussivuillesi ja verkkosivustollesi kiireellisyyden tunne, joka saa ihmiset tekemään mitä haluat – toisin sanoen tuottamaan konversioita.

Tämän laajennuksen avulla voit hyödyntää erilaisia ​​ajoitettuja tarjouksia, mukaan lukien:

 • Kiinteäpäiväiset kampanjat
 • Automaattisesti toistuvat kampanjat
 • Meneillään ikivihreitä kampanjoita

Lisäksi voit lukita kampanjat näyttämään vain ihmisille, joilla on pääsy tarjouksiisi. Lisäksi se pystyy varmistamaan, että kaikki laskurit pysyvät käyttäjän tietoina, vaikka hän siirtyisikin toiseen laitteeseen.

Yhdessä tähän vaivattoman vedä ja pudota -suunnittelun ja suoraan laajennuksen sisäänrakennettujen yksityiskohtaisten opetusohjelmien kanssa kampanjasi voivat muuttua hetkessä.

Kampanjan luominen Thrive Ultimatumissa

Thrive Ultimatumin avulla voit luoda monisivuisia kampanjoita heti alusta alkaen.

Kun olet aktivoinut tuotteen WordPressissä, siirry Thrive Ultimatum -hallintapaneeliin. Tässä on kampanjasi luettelo, kun olet luonut ne.

Auttaaksesi pääset alkuun, napsauta Pika-aloitusopastuslinkki tai seuraa alla olevia ohjeita.

Napsauta ensin Uusi kampanja.

Tämä avaa valolaatikon, jossa on 4 mallivaihtoehtoa.

 1. Rakenna tyhjästä – Ei ennalta määritettyjä asetuksia.
 2. 7 päivän tarjous – Evergreen-tarjous käynnistyy, kun käyttäjä vierailee sivustolla ensimmäisen kerran. 3 päivää ennen loppua tila muuttuu niin, että tarjouksella on 3 päivää jäljellä.
 3. Joulun erikoisuus – Käynnistyy tiettyinä aloitus- ja lopetuspäivinä. Kun jäljellä on 2 päivää, tila muuttuu vastaamaan rajoitettua aikaa ennen tarjouksen päättymistä.
 4. Kuukauden lopun erikoistarjoukset – Käynnistyy alkamaan tiettynä päivänä kuukaudessa ja kestää 2 päivää.

Tässä esimerkissä valitaan 7 päivän tarjous. Tämä vaihtoehto, jonka mukana tulee valmiiksi tehty triggeri ja aikajanan tapahtumasuunnittelu.

Kun olet antanut kampanjalle nimen, näet seuraavan sivun. Täällä voit muuttaa asetuksia, hallita mallejasi ja paljon muuta.

Näyttöasetukset

Seuraava vaihe on valita kampanjasi näyttötila. Klikkaus Muokata näyttöruudussa. Näet seuraavan valolaatikon.

Näyttöasetukset liittyvät siihen, missä kampanjasi näkyvät sivustossasi.

Voit valita seuraavista:

 • Perus asetukset
 • Luokat ja tunnisteet
 • Viestit
 • Sivut
 • Sivumallit
 • Viestityypit
 • Arkiston sivut
 • muu
🔥 Empfohlen:  Bing Chat AI näyttää pian lisää mainoksia

Tämä tarjoaa paljon joustavuutta. Jotta asiat olisivat yksinkertaisia, valitse Perusasetukset-välilehdeltä Kaikki sivut, joka näyttää kampanjamme kaikilla verkkosivuston sivuilla.

Suunnittelun ja mallin valinta

Thrive Ultimatumissa on vedä ja pudota -suunnittelutoiminnot ja ammattimaiset mallit. Tämä tekee kampanjoiden nopeasta suunnittelusta paljon helpompaa – varsinkin jos aikaa on rajoitetusti.

Valitse malli napsauttamalla nykyisen mallisi kynäkuvaketta.

Uusi ikkuna avautuu, jossa on esikatselu kampanjasi suunnittelusta ja muokkausmahdollisuus. Voit jopa vaihtaa mallia napsauttamalla pilvikuvaketta oikeanpuoleisessa työkalupalkissa.

Kun olet tyytyväinen suunnitteluun, napsauta Tallenna ja poistu palataksesi kampanja-asetuksiin.

Uusien valtioiden luominen

Seuraavassa osiossa käsittelemme aikajanatapahtumien hallintaa, jossa voit lisätä tapahtumia aikajanalle. Tämä saavutetaan käyttämällä erilaista kampanjasuunnittelun tilaa. Käsitellään siis valtioita hieman tarkemmin.

Jos haluat antaa sinulle esimerkin, jos haluat muuttaa kampanjasi näyttöä siten, että siinä korostetaan, että aikaa on enää kaksi päivää, sinun on luotava uusi tila.

Luo uusi tila napsauttamalla vihreää pluskuvaketta suunnittelueditorin näytön alareunassa. Napsauta Lisää uusi tila.

Anna osavaltiolle nimi ja napsauta Tallentaa.

Voit nyt työstää perussuunnittelun kaksoisversiota ja muokata sitä näyttämään lisääntyneen kiireellisyyden.

Aikajanatapahtumien hallinta

Tämä vie meidät Thrive Ultimatumin aikajanajärjestelmään. Aikajanan avulla voit muuttaa kampanjasi mainoksen eri tiloja, kuten yllä selitin.

Nämä tilat lisäävät sitä katsovien kiireellisyyden tunnetta entisestään.

Koska valitsimme tähän esimerkkiin 7 päivän tapahtuman, Thrive Ultimatum luo automaattisesti 3 päivän tila- ja aikajanatapahtuman sekä päätilan.

Jos haluat lisätä aiemmin luomamme 2 päivän tilan, lisää uusi tapahtuma napsauttamalla vihreää pluskuvaketta aikajanalla.

Yllä olevan kaltainen valolaatikko tulee näkyviin. Valitse avattavasta suunnittelutilan valikosta 2 päivää jäljellä tila ja varmista, että näyttöruutu on valittuna.

Sinun on myös kirjoitettava kuinka monta päivää ennen tapahtuman alkua. Meidän tapauksessamme 2, mutta muissa kampanjoissa tämä voi olla myös tunteja.

Kun olet tallentanut, aikajanasi näyttää tältä.

Tulostapahtumien lisääminen

Tulostapahtumat ovat toimintoja, joita vierailijat tekevät verkkosivustollasi. Meidän tapauksessamme haluamme ihmisten saavan mainostamamme tarjouksen, jolloin ostosta tulee konversiotapahtuma.

Lisää tulostapahtuma napsauttamalla Lisää uusi -painiketta tulostapahtuman otsikon vieressä.

Valolaatikko avautuu, jossa sinua pyydetään valitsemaan tapahtumalaukaisin.

Thrive Ultimatum on suunniteltu toimimaan saumattomasti Thrive Leadsin kanssa liidien luomiseksi, joten kun käytät niitä samanaikaisesti, sinulla on enemmän laukaisuvaihtoehtoja.

Jos et käytä Thrive Leads -ohjelmaa, sinulla on vain yksi laukaisuvaihtoehto, joka on “käynti tulossivulla”.

Voit sitten valita tulossivusi. Yleensä ostosten ja sähköpostitilaajien tapauksessa se on “kiitos”-sivu.

Etsi sivusi ja napsauta Jatka.

Seuraava vaihtoehto on valita, mitä tapahtuu konversiotapahtuman käynnistämisen jälkeen.

🔥 Empfohlen:  GrowthBar Review: Onko tämä edullinen AI-sisältö ja SEO -työkalu hyvä?

Voit joko lopettaa kampanjan, jolloin kampanjaa ei näytetä kyseiselle vierailijalle, tai voit näyttää hänelle toisen kampanjan.

Tässä esimerkissä lopetetaan kampanja ja tallennetaan.

Lukitusvaihtoehdot

Toinen Thrive Ultimatumin käytettävissä oleva ominaisuus kampanjaa määritettäessä on Lockdown-asetus.

Lukituskampanja on kampanja, jossa vain tunnetut vierailijat pääsevät mainossivulle. Tästä on hyötyä, jos sinulla on myyntisivu, jolla et halua kenenkään vierailevan ennen kampanjasi alkamista. Tai jos haluat antaa pääsyn vain sähköpostitilaajillesi.

Tätä silmällä pitäen lukitusominaisuudet edellyttävät, että kampanjan triggerin on oltava joko Thrive Leads -tulos (jos käytät Thrive Leads -palvelua) tai Vierailu kampanjasivulle.

Aktivoi Evergreen-kampanjamme lukitusasetukset napsauttamalla muokata Evergreen Campaign -ruudussa ja valitse Joo Aktivoi lukitus -vaihtoehdossa. Valitse triggerin tyypistä Vieraile tarjoussivulla ja napsauta Tallenna.

Nyt sinun on valittava lukituksen kampanjasivut. Klikkaus Muokata Lukituskampanja -ruudussa.

Sinun pitäisi nähdä yllä olevan kaltainen kuva.

Täällä voimme lisätä sivut, jotka vierailijat näkevät ennen kampanjaasi, sen aikana ja sen jälkeen.

 • Ennakkokäyttösivu: Tässä voit valita sivun, jonka vierailijat näkevät ennen kampanjasi alkamista. Hyvä vaihtoehto olisi aloitussivu, joka selittää tulevaa kampanjaa kiinnostuksen herättämiseksi.
 • Promootiosivu: Tässä vierailijat näkevät mainoskampanjasi. Se on katsottavissa vain kampanjan aikana.
 • Vanhentunut sivu: Vierailijat näkevät tämän sivun, kun kampanja on päättynyt.

Muita vaihtoehtoja ovat mahdollisuus luoda sähköpostilinkki. Tämä antaa vain tilaajille mahdollisuuden tarkastella kampanjasivua.

Laajennus luo automaattisesti linkin, jonka voit liittää sähköpostiin lähettääksesi tilaajillesi. Kun he napsauttavat linkkiä, heidät ohjataan kampanjaan.

Kun olet valmis, napsauta Tallentaa.

Kampanjasi julkaiseminen

Kampanja-asetuksissa voit julkaista sen kahdella tavalla.

Napsauta kampanja-asetussivulla Kampanjan tila -kohdan vieressä olevaa punaista ympyrää. Se muuttuu vihreäksi julkaisun merkiksi.

Tai napsauta punaista ympyrää Thrive Ultimatum -hallintapaneelissa. Se muuttuu jälleen vihreäksi osoittaen, että kampanja on käynnissä. Voit keskeyttää kampanjan napsauttamalla sitä milloin tahansa.

Thrive Ultimatumin hallintapaneelinäkymässä näet kampanjasi tilastot sen kortilla sen alkamisen ja konversioiden kirjaamisen jälkeen.

Kuka voi hyötyä eniten Thrive Ultimatumista?

Mielestäni Thrive Ultimatumilla on tarjottavaa kaiken tyyppisille WordPress-verkkosivustojen omistajille, ja jokaisella on erilainen osallistumistaso.

Minun kaltaisilleni satunnaisille bloggaajille, joilla on rajoitetusti aikaa mutta jotka haluavat hyödyntää lukijoillemme annetuista tarjouksista ja tapahtumista kaikki, Thrive Ultimatumin perusasetusvaihtoehdot ovat helppokäyttöisiä, ja ne ovat enemmän tai vähemmän valmiita muutamalla säädöllä.

Vakiintuneet sivustojen omistajat, joilla on tarkempia tarpeita, voivat hyötyä laajennuksen kaikista osa-alueista. Advanced Evergreen -kampanjat tulisivat todella omalle kohdalleen tässä, kärsivällisyyden ja suunnittelun avulla.

Thrive Ultimatum plussat ja miinukset

Plussat

 • Helppokäyttöinen vedä ja pudota -malli
 • Monipuoliset suunnittelutyypit
 • Tehokkaat ajastimet
 • Lukitusominaisuudet yksinoikeudella
 • Erilaiset suunnittelutilat ajastinten jäljellä olevan ajan perusteella
 • Enemmän toimintoja kuin muut niukkuus-/kiire-laajennukset
🔥 Empfohlen:  IBM – johtava hosting- ja konsultointipalvelujen tarjoaja

Haittoja

 • Puuttuu joitakin yleisempiä liidien luonti-/opt-in-lomaketoimintoja, jotka voidaan kuitenkin helposti integroida Thrive Leadsiin (molemmat sisältyvät, jos valitset Thrive Suiten).
 • Edistyneiden ominaisuuksien käyttöönotto vaatii enemmän aikaa

Thrive Ultimatum-hinnoittelu

Yhden sivuston lisenssillä Thrive Ultimatum on 99 $/vuosi ja uusitaan sen jälkeen hintaan 199 $/vuosi.

Paremman vastineen saamiseksi voit kuitenkin hankkia pääsyn Thrive Suiten kautta, joka maksaa 299 dollaria ensimmäisenä vuonna ja uusitaan 599 dollarilla vuosittain sen jälkeen. Neljännesvuosittaiset suunnitelmat saatavilla hintaan 149 dollaria.

Muita sviitin laajennuksia ovat:

 • Thrive Leads – Ota käyttöön, testaa ja optimoi osallistumislomakkeet.
 • Thrive Ovation – Kerää kokemuksia autopilotilla.
 • Kukoile arkkitehti – Luo mukautettuja sivuasetteluja ja aloitussivuja.
 • Kuvista Optimize – Suorita A/B-jakotestejä Thrive Architect -aloitussivuillesi (lisäosa).
 • Thrive Quiz Builder – Luo viraalisia tietokilpailuja, jotka keräävät sinulle liikennettä, sosiaalisen median seuraajia ja sähköpostitilaajia.

On niitä muitakin, mutta nämä ovat suosikkejani. Saat täydellisen yhteenvedon Thrive Suite -arvostelustamme.

Saat rajattomasti päivityksiä, rajattoman tuen ja mahdollisuuden käyttää kaikkia tuotteita jopa viidellä verkkosivustolla. Toimistolisenssi on saatavilla, jos sinulla on asiakkaita.

Tämä voi tuntua ylivoimaiselta, jos aiot käyttää vain tätä yhtä työkalua, mutta vaikka käyttäisit tätä yhtä työkalua, se toimisi paljon halvemmalla kuin vertaileva pilvipohjainen työkalu. Varsinkin kun otetaan huomioon, että liikenteellä, liideillä tai tuloksilla ei ole rajoituksia.

Thrive Ultimatum -arvostelu: Viimeiset ajatukset

Mitä tulee menettämisen pelkoon, Thrive Themes -tiimi on onnistunut pullottamaan sen yhdeksi tehokkaaksi laajennukseksi, joka on niin täynnä ominaisuuksia, että se todella kilpailee useimpien muiden tarjousten kanssa.

Sekä aloittelijat että kokeneemmat WordPress-käyttäjät pitävät Thrive Ultimatumin kanssa loistavaa työskentelyä, ja vaikka et käyttäisikään kaikkia saatavilla olevia ominaisuuksia, voit silti kokea niukkuuden/kiireellisen markkinoinnin kaikki edut.

Yleensä ottaen, Edistää Ultimatumia on toinen korkealaatuinen Thrive Themes -tiimin laajennus, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti WordPress-sivustostasi.

Jos haluat lisätä tuloksia ja myyntiä ajoitettujen tarjousten avulla, miksi et kokeilisi sitä?