Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tiedot: 9 asiaa, joita opimme julkaisemalla 25 infografiaa vuodessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tiedot: 9 asiaa, joita opimme julkaisemalla 25 infografiaa vuodessa

Jos olet WebFX:n säännöllinen lukija, olet todennäköisesti huomannut, että olemme julkaisseet sisältöä tänä vuonna. Se ei ole sattumaa. Kuten useimmat digitaalisen markkinointitoimistot, suunnittelemme vuositavoitteemme hyvissä ajoin, jotta meillä on aikaa saavuttaa (ja ylittää) ne.

Ennen vuotta 2016 julkaisimme infografioita ajoittain. Joku ajatteli aihetta tai jotain tapahtuisi uutisissa, ja me lakkoimme raudan ollessa kuumaa. Mutta meillä oli polttava kysymys, johon emme voineet vastata ennen tätä vuotta.

Mitä tapahtuisi, jos ajoittaisimme infograafin, jonka haluaisimme julkaista vuoden sisällä? Niin teimme – ja opimme paljon. Selvitetään kontekstia varten, mitä halusimme infografiikkasuunnitelmastamme.

Mitä halusimme

Tavoitteenamme oli rakentaa linkkejä.

Liikenne, sivulla käytetty aika ja sosiaaliset jaot olivat kaikki toissijaisia. Erityisesti tavoitteemme olivat:

  1. Useita linkkejä hyvämaineisista lähteistä
  2. Keskimääräinen linkkikohtainen hinta alle tietyn kynnyksen

Kun keksimme, kuinka mittaamme menestystä, ja aloimme työhön. Ensimmäinen infografiikkamme julkaistiin 1.11.2016. Viimeinen ilmestyy 19.12.2016. Tältä näyttävät tietomme tuolta ajalta…

… ja tämän opimme välillä.

1. Ihmiset rakastavat infografiikkaa

Jopa ilman Y-akselin etikettiä (se on huippusalaista), voit nähdä, että meillä oli ylä- ja alamäkiä – kirjaimellisesti. Mutta kaavion pointti on melko selvä: ihmiset pitävät todella infografiikasta. Pitää paljon.

Meidän nousut olivat nousuja.

Ja jos kartoittaisimme sosiaalisen median osuudet ja maininnat näinä aikoina, linkkien kokonaissummat näyttäisivät tasaviivaisilta. Heti portin ulkopuolella vuonna 2016 teimme hienoja asioita. Huomasimme, että infografiat, joissa yhdistettiin dataa ja hyödyllistä tietoa, toimivat parhaiten.

Sitten 14. maaliskuuta (kaksi kuukautta ennen Haramben kuolemaa) tuloksemme hidastuivat. Toivuimme melko hyvin 6. kesäkuuta, mutta törmäsimme jälleen suureen tiesulkuun elokuuhun asti. Sitten pompoimme, pudotimme ja pomppasimme uudelleen.

Yleisesti ottaen havaitsimme, että infografiat, joissa yhdistettiin dataa ja hyödyllistä tietoa, toimivat parhaiten. Kun tajusimme sen, käytimme tätä ideaa ohjaamaan tulevaa infografiamme. Mutta kuten näet, kaikki infografiat eivät toimi.

2. Joitakin infografioita rakastetaan enemmän kuin toisia

Meillä oli poikkeuksellisia infografioita vuonna 2016. Ihmiset rakastivat joitain niistä ja he vihasivat toisia. Tämä johtuu siitä, että jokainen infografiikka on erilainen – ja se sisältää sen, kuinka paljon ihmiset pitävät niistä.

Nämä esimerkit eivät toimineet yhtä hyvin useista syistä.

Joillakin heistä oli tietoja, mutta he eivät tarjonneet hyödyllistä tietoa täydentämään sitä. Muissa infografioissa oli hyödyllisiä neuvoja, mutta niillä ei ollut tietoja näiden neuvojen varmuuskopioimiseksi. Toiset taas olivat hieman liian kaukana markkinointitoimialasta, minkä vuoksi he eivät menestyneet.

Lopuksi emme voi ymmärtää, miksi ainakin kolme näistä infografioista ei toiminut. Nämä poikkeamat ovat sivustomme omituisimmat infografiikat, koska sikäli kuin voimme ennustaa, ne ovat toimineet. Mikä vie minut seuraavaan kohtaan…

3. Menestyksen ennustaminen on vaikeaa

Kun aiot tuottaa ja julkaista infografian kahden viikon välein, vatsakipu on hyvä paikka aloittaa. Mutta tiesimme, että se ei pysyisi veden yläpuolella ikuisesti. Tarvitsimme tiettyjä onnistumisia kertoaksemme meille, mitä teimme oikein ja mitä meidän piti lopettaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää ihmisiä, joita seurata Twitterissä Googlen avulla

Periaatteessa me A/B testasimme vuoden infografiikkaa. Se tarkoitti paljon turbulenssia, jonka näet viimeisen osan kaavioista. Yli 12 epäonnistumisestamme olimme varmoja, että kaikki onnistuvat.

Muuten, miksi tavoittelemme niitä alun perin? Tätä silmällä pitäen on aivan liian helppoa ajatella tietäväsi infografiikan ainesosien maagisen yhdistelmän, joka johtaa takuuseen menestykseen. Mutta sen toteuttaminen käytännössä on haaste.

Rehellisesti sanottuna emme ole vieläkään 100 % varmoja, ja olemme seuranneet tätä . Mutta olemme testanneet muutamia toistuvia onnistumisia, ja ne ovat auttaneet meitä saavuttamaan vuoden lopun vuoriston, jonka näet tietojemme leviämisestä. Kaiken kaikkiaan emme voittanut jokaisella infografialla.

Mutta kun voitimme, voitimme.

4. Markkinat ovat kyllästyneet

Tämä on kiistaton tosiasia tämän päivän infografiikasta. Miljoonien ihmisten infografiat, mutta huonoja on niin paljon (anteeksi), että hyvien (tervetuloa) on vaikea erottua joukosta. Jos haluat todisteita, etsi vain “infograph” Twitterissä, napsauta “Viimeisin”, odota 10 sekuntia ja katso kuinka monta uutta twiittiä on.

Olen henkilökohtaisesti tehnyt tämän noin 100 kertaa tänä vuonna (ideoiden keksiminen on vaikeaa), ja ihmiset työntävät infografiikkaa kuin ne olisivat menossa pois muodista.

Ja se johtuu siitä. Mutta tämä ei ole päivän lopun juttu. Infografiikkaan on vielä vuosia aikaa Todella mennä pois muodista, ja digitaaliselle visualisoinnille tulee todennäköisesti aina olemaan markkinoita maailmassa.

Ongelmana on, että on olemassa kehittyneempiä ja interaktiivisempia tapoja näyttää tietoja. Infografiikka ovat staattisia kuvia, ja kun UX sulautuu VR:ään seuraavien vuosien aikana, infografiikasta tulee vähemmän jännittävää Internetin käyttäjille. Enemmän kuin todennäköistä, että ne korvataan interaktiivisilla tai tunnepohjaisemmilla tarinankerroilla, jotka käyttävät tietoja täydennyksenä.

Mutta sillä välin näyttää siltä, ​​​​että kaikki siellä haluavat saada osansa infografiikkalinkkien rakentamisesta. Se voi olla kauhea metafora, mutta sen pointti on silti totta – jokaisella on infografiikka, jonka he haluavat sinun näkevän.

5. Laatu on olennaista jokaisessa infografiassa

Infografioiden paras ja pahin puoli on, että tiedät yleensä 10 minuutin sisällä sen mainostamisesta, onko sinulla mahtava idea. Olipa kyseessä tiedottaminen, sosiaalinen media tai sen jakaminen vieressäsi olevan henkilön kanssa, voit kertoa, kun olet saanut idean. Kun teet niin, infografiisi myy melko paljon itsensä.

Todella hyvät julkaisut jopa inspiroivat sivustojen omistajia napsauttamaan takaisin alkuperäiseen julkaisuusi antaakseen sinulle asianmukaisen tunnustuksen. Jos et, infografiisi vain makaa siellä kuin kyllästynyt kultainennoutaja. Mutta lopputuloksesta riippumatta sinun ei pitäisi koskaan tinkiä laadusta.

Ansaitsimme silti linkkejä infografioihin, jotka eivät päätyneet toimimaan haluamallamme tavalla. Nuo linkit ovat lohdutuspalkintoja sisältömarkkinoiden tuolloin väärinymmärtämisestä, mutta ne ovat yhtä tärkeitä linkkien rakentamisen menestykselle kuin linkit, jotka osoittavat menestyneempiin infografioihin. Joten vaikka et olisi varma, tuleeko aiheesta hitti, suunnittele se sellaisena kuin se tulee olemaan.

🔥 Empfohlen:  Ansaitse rahaa Amazon-kumppaniohjelmalla: Ryhdy Amazonin yhteistyökumppaniksi

Koska jos et voi olla ylpeä siitä, miksi tehdä se ylipäätään?

6. Outreach toimii, mutta jotkut ihmiset vihaavat sitä

Suuri osa infografioiden hauskuudesta tulee ulkopuolelta. Sinun on kerrottava ihmisille verkossa, että olet tehnyt jotain – he eivät voi linkittää sinuun muuten. Siksi lisäsimme tiedotusstrategian infografiikkastrategiamme päälle.

Tarvitsimme tavan saada yhteyttä vaikuttajiin. (Twitter toimii myös, mutta sähköposti on kuningas.) Joskus se toimii…

…ja joskus ei.

Kuten koko infografiikkamme, olemme kokeneet paljon enemmän epäonnistumisia kuin menestystä tiedottamisessamme.

Mutta alle 50 % onnistumisprosentti ei tarkoita, että teet jotain väärin. Loppujen lopuksi useimmat tulosprosentit vaihtelevat 2–5 prosentin välillä, ja onnistumme paremmin hyvällä sisällöllä ja seurannan avulla. Saatko vihaisia ​​ihmisiä silloin tällöin?

Varma. Pohjimmiltaan koputat heidän digitaaliseen etuoveen ja kysyt, onko heillä hetki aikaa kuulla infografiaasi. Mutta useimmat ihmiset kieltäytyvät kohteliaasti, hyväksyvät tarmokkaasti tai yrittävät “takeutua” sinulle omalla sisällöllään.

Siitä huolimatta olet ollut yhteydessä johonkin alallasi. Se ei ehkä ole alku pitkäaikaiselle liikesuhteelle, mutta saat silti nimemme esiin. Sillä välin saat mukavia linkkejä.

7. Muut menestyvät työssäsi (enemmän kuin sinä)

Viime elokuussa julkaisin infografian siitä, kuinka mainonta houkuttelee ihmiset ostamaan. Muutama päivä sen jälkeen, kun julkaisin sen livenä, HubSpot otti sen vastaan. Olin innoissani – DA91-verkkosivusto, joka oli linkitetty yhteen ensimmäisistä käsittelemistäni infografioista.

Kuinka siistiä? (Lisäksi se tapahtui syntymäpäivänäni.) Mutta sitten huomasin jotain outoa.

HubSpot ylitti meidät oman alkuperäisen sisältömme osalta omalla avainsanallamme – .

Tämä oli aluksi yllätys, mutta kuten jokainen hakukoneoptimoija voi kertoa, ensimmäisenä julkaiseminen ei takaa, että olet ensimmäinen luomutuotteissa. Se oli vain ensimmäinen henkilökohtainen kokemukseni siitä, että minut lyötiin omassa pelissäni verkossa. Joten vuoteen 2016 mennessä tiesimme, että tämä olisi este WebFX:lle.

HubSpot on valtava nimi markkinoinnissa, heillä on loistava blogitiimi, ja he ovat vain yksi markkinointiblogi verkossa. Itse asiassa en usko, että olemme koskaan ottaneet yhteyttä heihin – mutta heidän tiimillään on erinomainen silmä laadukkaaseen sisältöön. Ratkaisumme oli mahdollisimman nopeasti ja tietyssä järjestyksessä (sekä muutamia muita tekijöitä, joita en voi kertoa).

Käytimme tätä strategiaa vuoden ensimmäisessä julkaisussamme. Ja no, se toimi.

Pääsimme tavoitteeseen lisätäksemme todennäköisyyttä, että saisimme enemmän linkkejä kuin kukaan, joka on lähettänyt sisältöämme.

Älä ymmärrä minua väärin – olemme kiitollisia, että ihmiset julkaisevat infografiamme. Ja loppujen lopuksi se auttaa heitä yhtä paljon kuin meitä. Mutta meidän on taisteltava pysyäksemme huipulla, kuten minkä tahansa muun verkkosivuston.

Jos emme olisi keksineet kaavaa, jota käytämme tavoittamiseen, vuoden alku olisi ollut paljon rankempi. Emme ehkä ole edes oman sisältömme hakutulosten ensimmäisellä sivulla, jos emme olisi oppineet.

🔥 Empfohlen:  8 kaksikielistä etätyötä, joita voit tehdä kotoa käsin

8. Epäonnistuminen on väistämätöntä

Epäonnistuminen on samanaikaisesti vuoden paras ja pahin osa. Kun julkaiset infografian joka toinen maanantai, pyrit tekemään jokaisesta tuotteesta voittajan. Mutta kuten mikä tahansa Six Sigma musta vyö voi kertoa, 100-prosenttinen menestys on unelma – ehkä jopa pirtein.

Jos haluat kokeilla mitä teimme, tiedä vain etukäteen, että tulet epäonnistumaan. Mutta se ei ole huono asia, koska ne ovat mahdollisuutesi tehdä paremmin. Nämä mahdollisuudet ovat menestyminen infografioiden avulla.

Jos sinulla ei ole niitä, sinulla ei ole mahdollisuutta kasvaa. Tämä tarkoittaa, että olet joko pysähtymässä tai taantumassa, ja molempia ei voida hyväksyä alalla, joka kirjaimellisesti muuttuu joka päivä.

9. Seuraavat 5 vuotta eivät ole pelkästään infografiikkaa

Tämä ei ole niinkään jotain, mitä olen oppinut, vaan se on jotain, jonka huomaan nyt. Mutta viimeisen infografiikan parissa vietetyn vuoden aikana näyttää epätodennäköiseltä, että ne jatkossakin olisivat linkkien rakentamisen suosikkeja, jotka kaikki tietävät ja rakastavat. Ne toimivat edelleen – luultavasti vuosikymmeniä.

Mutta UX:n korostumisen, VR-selailun käyttöönoton ja tekniikan yleisen vauhdin myötä infografiikka korvataan melko vaikuttavalla tavaralla. Se on järkevää, oudolla tavalla. Yritykset julkaisevat infografiikkaa (ja muuta sisältöä), koska jokainen voi olla oma kustantaja, kun heillä on verkkosivusto.

Nyt kun jakaa sisältöä, se lisää kaikkien panoksia päihittää kilpailijansa. Tämä johtaa hulluihin hienoihin edistysaskeliin, erityisesti tarinankerronnan, interaktiivisuuden ja tietojen visualisoinnin osalta. Itse asiassa älä ylläty, jos näet yritysten julkaisevan omia Videopelit parin seuraavan vuoden aikana tapana kertoa bränditarinoita. Ennen kuin naurat tälle, harkitse tätä: Vuonna 2014 joku aloitti Kickstarter-kampanjan, jossa pyydettiin 10 dollaria perunasalaatin valmistamiseen.

He saivat yli 55 000 dollaria, koska he liittivät asiaansa tarinan. Tarinankerronta siis toimii. Mikä olisikaan parempi tapa kertoa brändisi tarina kuin tehdä asiakkaastasi oman videopelisi sankari?

Mutta tulevaisuus ei ole kiveen hakattu. VR, videopelit, sovellukset ja muut vielä keksimättömät sisältömuodot vievät markkinointimaailman myrskyyn seuraavien vuosien aikana. Joten kysymys ei ole siitä, tapahtuuko se – vaan kuka johtaa syyttämistä?

Käyttääkö yrityksesi infografiikkaa?

Oletko julkaissut infografioita yrityksellesi?

Millaisia ​​tuloksia olet nähnyt? Kerro minulle kommenteissa!

Table of Contents