Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tietojen aktivointialusta: mikä se on ja kuinka saada liidejä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tietojen aktivointialusta: mikä se on ja kuinka saada liidejä

Tietojen hallinnassa on merkitystä riippumatta roolistasi yrityksessä. Myynti, markkinointi, toiminta – asiakastietojesi ymmärtäminen varmistaa, että saat kaiken irti jokaisesta vuorovaikutuksesta.

Tietojen aktivointialusta voi auttaa sinua tekemään asiakasdatasta helpompaa ja tehokkaampaa. Mutta mitä on tietojen aktivointi? Ja miten tietoalustat toimivat?

Jos haluat oppia lisää tietojen aktivointialustoista ja niiden prosesseista, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä postauksessa käsitellään seuraavia aiheita:

 • Mitä on tietojen aktivointi?
 • Miksi sinun pitäisi aktivoida tietosi?
 • Kuinka käyttää tietojen aktivointialustaa
 • Tietojen aktivointialustan usein kysytyt kysymykset

Lue lisää saadaksesi lisätietoja!

Haluatko hypätä tietojen aktivointiin? Puhelu 800-280-1062 puhua asiantuntijan kanssa MarketingCloudFX:stä – patentoidusta ohjelmistostamme, joka auttaa sinua aktivoimaan dataa myynnin ja tulojen lisäämiseksi!

Älä missaa Marketing Manager Insider -sähköpostiviestejämme!

Liittyä seuraan 200 000 älykkäät markkinoijat ja saat kuukauden kuumimmat markkinointiuutiset ja oivallukset suoraan postilaatikkoosi!

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle:

Sisäänrakennettu tilauslomake – CTA 72

“*” tarkoittaa pakollisia kenttiä

(Älä huoli, emme koskaan jaa tietojasi!)

Mitä on tietojen aktivointi?

Tietojen aktivointi on prosessi, jossa kaapattua dataa käytetään liiketoimintapäätösten tekemiseen. Aktivoitu data on mitä tahansa, mitä yrityksesi käyttää prosessien ohjaamiseen, kun taas dataaktivointialusta siirtää ensisijaisesti tietoa alustalta toiselle.

Monet yritykset käyttävät tiedonhallintaalustaa (DMP) tai asiakastietoalustaa (CDP) asiakastietojen, ostajatrendien ja toiminnan muutosten keräämiseen ja seuraamiseen. Se, että keräät tietoja, ei kuitenkaan tarkoita, että käytät niitä täysillä.

Oletetaan, että sinulla on useita sisäisiä sovelluksia, jotka seuraavat käyttäjiä verkkosivustollasi ja sosiaalisessa mediassa. Nämä tiedot voivat joutua erillisiin laskentataulukoihin, mikä vaikeuttaa trendien seuraamista. Tietojen aktivointi edellyttäisi tietojen kokoamista yhteen paikkaan, jotta jokainen tiimi voi käyttää niitä.

Miksi sinun pitäisi aktivoida tietosi?

Tietojen aktivointi saattaa tuntua lisävaiheelta keruuprosessissasi, mutta se on luultavasti syy, miksi keräät tietoja. Tietojen aktivointialustan avulla voit:

 • Tallenna kaikki vuorovaikutukset: Tietojen aktivointialustat huomioivat kaikki haluamasi vuorovaikutukset, mukaan lukien verkkokaupan ostot tai sosiaalisen median seuraukset. Voit myös käyttää samoja tietoja kaikille tiimeille sen sijaan, että keräät tietoja jokaisesta käytöstä.
 • Luo henkilökohtaista sisältöä: Kun olet oppinut, mitä sisältöä ja alustoja kukin asiakas haluaa, voit alkaa luoda henkilökohtaista sisältöä, joka puhuttelee heitä. Asiakkaat haluavat ainutlaatuisen kokemuksen – 54 % ihmisistä haluaa nähdä heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaisen sisällön.
 • Lisätietoja asiakkaista: Voit kerätä lisää tietoa uusista ja nykyisistä asiakkaista vastataksesi paremmin heidän tarpeisiinsa. Jos huomaat myös trendejä asiakaskunnassasi, voit räätälöidä lähestymistapasi, palvelusi ja tuotteesi heille sopiviksi.
 • Estä resurssien hukkaaminen: Jos et käytä tietojasi oikein, saatat tuhlata rahaa ja aikaa tehottomiin markkinointi-, myynti- ja mainontastrategioihin. Tietojen aktivointi ohjaa päätöksiäsi ja maksimoi resurssit.
🔥 Empfohlen:  Kuinka kehittää itseäsi: 20 käytännön itsesi kehittämisvinkkiä

Tietojen aktivointi on tärkeä askel yrityksesi pyrkimysten ohjaamisessa. Voit pysyä nykyisten trendien kärjessä ja ennustaa strategiasi muutoksia datan aktivointialustan avulla.

Kuinka käyttää tietojen aktivointialustaa

Nyt kun tiedät, mikä tietojen aktivointialusta on, miten aktivoit tietosi? Tietojen aktivointi on viimeinen vaihe tiedonkeruuprosessissa. Alla on neljä vaihetta tietojen aktivointialustan käyttämiseen tietojen käytön aloittamiseksi.

1. Tallenna tietosi

Ennen kuin teet mitään muuta, sinun on kerättävä tietoja asiakkailtasi ja liideiltäsi. Joitakin keskeisiä mittareita voivat sisältää seuraavat:

 • Mainosten sitoutuminen
 • Asiakkaiden demografiset tiedot
 • Kanavien vuorovaikutus
 • Ostohistoriat
 • Impressiot
 • Mainosliikenne

Kaikki nämä tiedot kertovat sinulle enemmän myynnistä, markkinoinnista ja mainonnasta aktivoinnin jälkeen.

2. Käytä tietojen aktivointialustaa

Nyt kun sinulla on kaikki nämä tiedot, on aika aktivoida ne. Tietojesi aktivointi edellyttää trendien etsimistä ja niiden käyttämistä tietoisten päätösten tekemiseen. Joten voit kysyä itseltäsi seuraavat kysymykset analysoidaksesi tietojasi:

 • Mistä suurin osa liideistäni tulee?
 • Mitkä mainokset saavat eniten liikennettä?
 • Millä sivuilla on korkein poistumisprosentti?
 • Mitkä asiakasryhmät tuottavat todennäköisimmin tuloksen?

Näiden mallien luominen ja ihanteellisen asiakasprofiilin löytäminen johtaa luonnollisesti seuraavaan tietojen aktivointivaiheeseen.

3. Testaa menetelmäsi

Kun löydät trendit tiedoistasi, voit alkaa käyttää niitä päätöksentekoon.

Kuvittele esimerkiksi, jos verkkosivustosi palvelusivut saivat eniten liidejä, kun luulit alun perin sen olevan mainoksiasi. Kun tarkastelet tietojasi ja ymmärrät totuuden, voit sijoittaa enemmän aikaa ja rahaa palvelusivujen optimointiin sen sijaan, että kuluttaisit enemmän mainoksiin.

Voit käyttää hakukoneoptimointitekniikoita (SEO) auttaaksesi näitä sivuja sijoittumaan entistä korkeammalle ja hankkimaan lisää viittauksia.

4. Mittaa ponnistelusi

Kun käynnistät uuden prosessin tai muokkaat olemassa olevaa, sinun on seurattava liikenteen ja myynnin muuttumista. Tarkkaile tietojasi tietyn ajanjakson ajan nähdäksesi, mitkä muutokset toimivat.

Menetelmien testaaminen ja niiden tulosten arviointi on jatkuva prosessi. Jatkuvalla tietojen aktivointilla voit kuitenkin säästää aikaa strategiasi ongelmien löytämisessä ja ryhtyä parannuksiin.

🔥 Empfohlen:  Manan Shah: Indian Millionaire Ethical Hacker

Tietojen aktivointialustan usein kysytyt kysymykset

Tässä on muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä tietojen aktivointialustoista, jotka auttavat ymmärtämään.

Mikä on tietojen aktivointialusta?

Tietojen aktivointialusta on ohjelmistona palveluna (SaaS), joka yhdistää tiedonkeruumenetelmät analytiikkaan. Tietojen aktivointialusta saattaa esimerkiksi hakea tietosi verkkosivustosi sovelluksista Google Analyticsin kaltaiseen laitteeseen, jotta voit nähdä trendejä:

Onko tietojen aktivointi tarpeen?

Tietojen aktivointi on välttämätön osa tietojesi käyttöä hyödyksesi. Tietojen aktivoinnin avulla säästät aikaa ja resursseja samalla kun kohdistat oikeisiin yleisöihin tai malleihin.

Kuka voi käyttää tietojen aktivointia?

Jokainen yrityksesi tiimi voi käyttää tietojen aktivointia jollain tavalla. Esimerkiksi myyntitiimisi voisi käyttää aktivoituja tietoja nähdäkseen kanavat, jotka saavat eniten liidejä. Markkinointi voi käyttää liidejä nähdäkseen, mitkä materiaalit herättävät eniten sitoutumista.

Tietojen aktivointi varmistaa myös, että jokaisella tiimillä on pääsy tarvittaviin tietoihin, mikä estää viestintävirheitä ja tietopuutteita.

Mitä tietojen aktivointialustan pitäisi sisältää?

Tietojen aktivointialustan tulee vastata yrityksesi tarpeita ja tavoitteita. Joitakin tärkeitä ominaisuuksia, joita kannattaa etsiä, ovat:

 • Käyttäjäystävällisyys: Etsi alusta, jossa on käyttöliittymä, joka toimii tiimisi jäsenten kanssa. Kaikkien pitäisi voida nähdä, käyttää ja navigoida tiedot helposti.
 • Integrointiominaisuudet: Alustasi pitäisi toimia olemassa olevan teknologiasi kanssa. Tavoitteena on yksinkertaistaa tiedonkeruuta ja aktivointia – ei lisätä ylimääräisiä vaiheita.
 • Testaus: Testausominaisuuksien avulla voit helposti suorittaa A/B-testejä ja kerätä tietoja nähdäksesi, mikä lähestymistapasi tuottaa parhaat tulokset.

Ennen kaikkea alustasi pitäisi yksinkertaistaa dataprosessia. Kun löydät toimivan alustan, voit alkaa nähdä tiedon aktivoinnin edut.

Löydä ihanteellinen tietojen aktivointialusta WebFX:n avulla

WebFX voi auttaa sinua keräämään ja aktivoimaan tietoja MarketingCloudFX:n avulla. Ohjelmistomme avulla voit säästää aikaa tietojen keräämiseen, useampien liidien kohdistamiseen ja kaikkien tietojesi seuraamiseen yhdellä kätevällä alustalla, jota jokainen tiimi voi käyttää.

🔥 Empfohlen:  20 parasta faktaa McDonald'sista, joista et ehkä tiedä

Lisäksi, kun rekisteröidyt digitaalisen markkinoinnin palveluihimme, saat automaattisesti pääsyn Nutshelliin – johtavaan asiakassuhteiden hallintaohjelmistoon (CRM). Kun keräät ja hallitset tietoja, CRM auttaa sinua parantamaan asiakassuhteita ja rakentamaan uskollisen asiakaskunnan.

Haluatko oppia lisää? Pyydä sitomaton tarjous tänään nähdäksesi, kuinka MarketingCloudFX voisi integroitua strategiaasi!