Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tietojen analysointi poliittisen kampanjan tekijän mukaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tietojen analysointi poliittisen kampanjan tekijän mukaan

Intian poliittiset kampanjat eroavat länsimaisten maiden kampanjoista; Intian väestön kohtaamat haasteet eivät kovin todennäköisesti muistuta esimerkiksi Yhdysvaltojen asukkaiden kohtaamia haasteita.

Yrittääkseen ymmärtää paremmin näitä haasteita Intian politiikan kontekstissa, Analytics India -lehti otti yhteyttä Namita Tiwari, joka valvoi Shiv Senan ja Trinamoolin kongressin kaltaisten puolueiden poliittisia kampanjoita. Hän tarjoaa arvokasta tietoa lukuisista poliittisten data-analyytikoiden ja kampanjoiden kohtaamista haasteista ja siitä, kuinka he vastaavat niihin.

Kampanjat, gallupit ja kaikki siltä väliltä

”Kun menimme Länsi-Bengaliin, halusimme ensin Didin (Mamta Banerjee) olevan yhteydessä ihmisiin – näin “Didi Ke Bolo” aloite sai alkunsa”, Namita Tiwari selitti samalla kun he keskustelivat siitä, kuinka he pystyivät keräämään tietoja vaikeuksista kärsivistä kansalaisista.

”Ihmiset tulivat ja esittivät valituksensa, jotka välitimme CMO:n kautta ja ratkaisimme onnistuneesti. Laadullisten ja kvantitatiivisten menetelmien avulla pystyimme ymmärtämään haasteita ja tavoitteita, jotka ovat olemassa eri puolilla osavaltiota ajanjakson aikana. Tämä toimi perustana kahdelle aloitteelle: “Duare Sarkar‘, jolla pyrittiin tuomaan erityisiä osavaltion hallitusohjelmia kansalaisten ulottuville hankkeiden kautta, jotka järjestettiin grampanchayat- ja kunnallisosastojen tasolla; ja ‘Paray Samadhan“, joka keskittyi pohjimmiltaan infrastruktuuriin liittyviin kysymyksiin.”

Puhuessaan edelleen poliittisista gallupeista ja niiden merkityksestä Namita Tiwari sanoi: “Poliittisia kyselyjä tehdään taustalla, kuten tiedätte, ja myös tiimimme pyrkii ymmärtämään ja arvioimaan asioita sen kokonaisymmärryksen perusteella, jonka saimme. puolue, primaaridata ja toissijainen tutkimus, jonka datapakettimme tekee.”

Namita Tiwari uskoo, että näillä tiedoilla on ratkaiseva rooli laajan näkökulman tarkan analyysin tarjoamisessa. Hän sanoo: “Kampanjatiimi luottaa siihen, koska voimme todennäköisesti arvioida näkökulmaa useista eri näkökulmista: poliittisesta näkökulmasta, median näkökulmasta ja suuren yleisön näkökulmasta.”

🔥 Empfohlen:  Kesän 2022 jäsenpäivitys

Hän väittää lisäksi, että kvantitatiivisen työn alkuvaiheessa hyödynnetään huomattava määrä dataa ja tekoälyä. Luodakseen lopputuloksen kaikista tiedoista ja analyyseista he käyttävät ihmisten tietämystä ja kokemusta, mutta tekoäly auttaa heitä ymmärtämään kaiken.

“Jos esimerkiksi haluamme tietää, miten media suhtautuu pääministeri Modin vierailuun osavaltiossamme, meillä on sanapilvemme vain ymmärtääksemme, mitä media on seurannut, minkä osan hänen puheestaan ​​media otti vastaan ​​ja miten se on Sosiaalisessa mediassa nämä kaikki ovat erittäin tärkeitä meille suunnitelman laatimisessa”, Namita Tiwari lisäsi.

Käsitellessaan erilaisia ​​demografisia ongelmia poliittisissa kampanjoissa ja niiden hallinnassa, hän huomautti: “Shivsena-kampanjan aikana Maharashtran GE 2019 -kaupunkialueella meillä oli useita haasteita. MH:n luoteisalueella oli yhtä paljon ääniä marathilaisilta ja itä-intiaaneilta (UP ja Bihar), jota seurasivat Gujrati-yhtye ja sitten eteläintiaanit. Ehdokkaiden kastianalyysin ja historiallisten äänestäjien suuntausten perusteella voisimme päätellä, että marathien äänestäjät ovat taipuvaisia ​​Shiv Senaan, mutta Itä-Intian äänissä on jakautuminen, mikä oli ratkaiseva tekijä. Tämä auttoi meitä suunnittelemaan yhteisöllisiä tapahtumia saadaksemme swing-äänestäjät meidän puolellemme.

Voivatko data-analytiikan tukemat kampanjat muuttaa äänestäjäpohjaa?

Namita Tiwari uskoo, että kunnollinen data-analytiikan tukema kampanja, jossa on riittävästi aikaa toimia, voisi lopulta muuttaa äänestäjäkuntaa.

Hän jakaa kokemuksensa ja ehdottaa, että äänestäjien mieltymysten muuttaminen on itse asiassa mahdollista – “Joten eduskuntavaaleissa työskentelin Worlin istuimella, jossa NCP:n entinen MLA liittyi meihin. Puolue luotti analyysin perusteella siihen, että voimme napata NCP Voters eli SC-yhteisön, jonka osuus alueella oli noin 20 %. Analyysimme osoitti, että Marathi on täysin linjassa kanssamme. Muslimit ja kerrostalon asukkaat on saatava vakuuttuneeksi kohdistetulla toiminnalla, mikä onnistui jossain määrin onnistuneesti. Koska meillä oli kuitenkin liian vähän aikaa (kuusi kuukautta), emme voineet siirtää NCP:n ydinäänipankkia, joka äänesti silti aivan uusia kasvoja (NCP:ltä). Ehdokas sai 20–23 prosenttia äänistä ja suurin osa heistä tuli vain siltä alueelta.

🔥 Empfohlen:  7 miljonäärien tulovirtaa (IRS:n mukaan)

Hän lisäsi edelleen: “Intiassa on nykyään erittäin vaikeaa muuttaa äänestäjäkuntaa lyhyessä ajassa tai kuuden kuukauden aikana; tarvitsemme vähintään kaksi vuotta, jotta data-analyytiikalla tuettu kampanja toimisi. Nyt on tarpeeksi hyvä aika voittaa ihmiset kentällä synnytetyillä vaikutuksillamme”

Puhuessaan Jion vallankumouksen merkityksestä tiedonkeruun kannalta Namita Tiwari huomautti: “Ennen Jion julkaisua vuonna 2015 tietojen kerääminen ei ollut yhtä helppoa. Suurin osa ponnisteluista sisälsi lentolehtisten jakamisen ja ovelta ovelle käymisen. Tietojen kerääminen kuitenkin helpotti sitä mukaa, kun yhä useampi kävi verkossa. Hän uskoo, että Jion käyttöönotto Intiassa ja data-analytiikan käyttö politiikassa liittyvät uskottavasti toisiinsa.

Mutta onko tieto kaikki mitä tarvitsemme?

Namita Tiwari uskoo, että vaikka data on näkyvästi esillä nykyisessä politiikan analyysissä, se ei ole vielä siinä vaiheessa, että se voisi korvata ihmisen osallistumisen kokonaan. Hän sanoo esimerkiksi: ”Emme voi varauksetta seurata, mitä tiedot osoittavat. Esimerkiksi pelkästään se, että tiedot osoittavat, että harvat puolueet maailmassa ovat historiallisesti hyötyneet konflikteista, ei tarkoita, että olisi moraalisesti oikein luoda uudelleen tällaisia ​​skenaarioita poliittisen hyödyn saamiseksi. Kun käytämme näitä taktiikoita kentällä, meidän on otettava EQ-komponentti huomioon, jotta politiikka asettaa sosiaalisen hyvinvoinnin valtapyrkimysten edelle”, Namita sanoi.