Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tietotieteen koulutusalan konsolidointi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tietotieteen koulutusalan konsolidointi

Aiemmin toukokuussa edtech unicorn upGrad osti International School of Engineeringin (INSOFE) 33 miljoonan dollarin osakevaihtosopimuksella. Kannattava yritys INSOFE on tietotieteeseen, tekoälyyn ja koneoppimiskursseihin keskittyvä oppilaitos. Pelkästään viimeisen vuoden aikana upGrad on hankkinut muutamia merkittäviä toimijoita datatieteen edtech-avaruudessa, mukaan lukien nimet, kuten KnowledgeHut ja TalentEdge.

Tämä aggressiivinen hankintastrategia ei rajoitu vain upGradiin. Decacorn Byju lisäsi Great Learningin pitkälle listalleen yrityksistä, jotka se on ohittanut huikealla 600 miljoonan dollarin kaupalla.

Kuten useimmilla toimialoilla tapahtuu, nopean kasvun jälkeen useiden fuusioiden ja yritysostojen kautta ne etenevät konsolidoinnin elinkaaren ajan. Tällainen konsolidointi jättää usein muutaman yrityksen määräävän aseman. Kun tarkastellaan, kuinka datatieteen edtech-alue kasvaa, voimmeko odottaa tällaista konsolidoinnin elinkaarta tapahtuvan myös täällä?

Edtech-buumi

Samalla kun muilla toimialoilla oli kiire COVID-19-pandemian jäljiltä, ​​yksi ala, joka hyppäsi, sprintti ja hyppäsi tullakseen kiistatta jännittävimmäksi ja nopeimmaksi toimialueeksi, oli edtech. Massiivinen kasvupotentiaali sai suosion myös sijoittajien keskuudessa. Vain sähköisen kaupankäynnin (10,7 miljardia dollaria) ja fintech-sektorin (8 miljardia dollaria) jälkeen edtech-sektori keräsi 4,7 miljardia dollaria noustakseen kolmanneksi rahoitetuimmaksi sektoriksi vuonna 2021. Inc42:n tietojen mukaan testeihin valmistautuvat startupit poistuivat suurten yritysten kanssa. osan rahoituksesta – 65 prosenttia kokonaisvaroista (3,06 miljardia dollaria). Sitä seurasivat verkkosertifiointi (22 prosenttia eli 1,04 miljardia dollaria), K12 (5,7 prosenttia eli 270 miljoonaa dollaria) ja enterprise edtech (5 prosenttia eli 240 miljoonaa dollaria).

Edtech-sektorilla yksi alue, joka herätti tällaista kiinnostusta, oli datatieteen edtech-markkinat. Raportin mukaan datatieteen edtech-markkinoiden arvioidaan kasvavan 103 miljoonasta dollarista vuonna 2020 626 miljoonaan dollariin vuoteen 2025 mennessä, ja CAGR on 43 prosenttia tänä aikana. Kampuksen ulkopuolisten tai verkkokurssien markkinoiden ennustetaan kasvavan 239,6 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin.

Tämä tuskin on yllättävää, kun otetaan huomioon, että datatieteilijöiden kysyntä on jatkuvasti korkea, mikä merkitsee suuria palkkashekkejä ja jännittävää urakaaviota. Analyytikot uskovat, että datatieteen ja siihen liittyvien työpaikkojen määrä nousee 11 miljoonaan avoimeen vuoteen 2026 mennessä. Yksin Intian osuus maailmanlaajuisesta datatieteestä ja siihen liittyvistä avoimista työpaikoista oli 11,6 prosenttia. Joitakin tähän vaikuttaneita tekijöitä ovat kotimaisten yritysten jatkuva panostus edistyneiden datatieteiden/analyyttisten valmiuksien kehittämiseen; Monikansalliset yritykset ja IT-yritykset siirtävät suuria määriä datatieteen työpaikkansa Intiaan; tekoäly-/analytiikkapohjaisten startup-yritysten rahoituksen lisääminen.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen opas menestyksekkääseen tekniseen SEO-tarkastukseen [Workbook + Ebook]

Luotto: AIM Research

Tärkeimmät yritysjärjestelyt

Pelkästään vuonna 2021 Byju’s osti kymmenen yritystä yhteisarvoltaan 2,5 miljardia dollaria.

Tämä pakotti Byjun olemaan aktiivisin media- ja televiestintäyritys (TMT) maailmanlaajuisilla fuusio- ja yritysostomarkkinoilla vuonna 2021, GlobalDatan raportti sanoi.

Paljon puhutun miljardin dollarin hankinnan jälkeen Akash Institutesista, joka on synonyymi kilpailukoevalmennukselle, Byjun seuraava suuri metsästys on ollut Great Learning. Great Learning -ohjelmalla Byju’s merkitsi sen tuloa ammatillisen osaamisen ja elinikäisen oppimisen alueelle. Sen lisäksi, että Byju käytti Great Learningin hankintaan 600 miljoonaa dollaria, edellinen on myös varannut tälle segmentille 400 miljoonaa dollaria lähitulevaisuudessa. Julkisessa tiedotteessa Great Learningin edustajat sanoivat, että he työskentelevät nyt nopeuttaakseen orgaanista ja epäorgaanista kasvuaan Intiassa ja ulkomaisilla markkinoilla, kuten Pohjois-Amerikassa, Kanadassa jne.

Mielenkiintoista on, että Great Learning osti äskettäin Singaporessa toimivan Northwest Executive Educationin käteis- ja osakekaupalla. Vuonna 2015 perustettu Northwest Executive Education tarjoaa johtamis-, teknologia- ja muita johtamiskursseja MIT:stä, UC Berkeleystä, Yalesta, UCLA:sta, Chicagon yliopistosta ja Singaporen kansallisesta yliopistosta jne., ja se laajenee kaikkialle Yhdysvaltoihin, Eurooppaan, Aasiaan, ja Latinalaisessa Amerikassa.

Byjun tiellä on toinen suuri edtech-jätti – upGrad. Se on äskettäin hankkinut INSOFEn (viimeisimmän), TalentEdgen ja KnowledgeHutin.

Sähköpostiviestissä Analytics India -lehden kanssa Mayank Kumar, yksi perustajista ja MD, upGrad, sanoi: “Kun tarkastelemme yritysostoja, kyse ei ole vain liiketoimintamallista, vaan näkemyksemme yhteensovittamisesta kumppanibrändin kanssa tehokkaan koulutuksen edistämiseksi laajassa mittakaavassa. INSOFEsta ja TalentEdgestä tarkasteltuna nämä strategiset liiketoimintaliikkeet eivät vain lisää kustannustehokkuutta, vaan antavat meille myös laajemman yleisön tavoittaaksemme entisestään johtavaa asemaamme Intian elinikäisen oppimisen markkinoilla.

Hän mainitsi myös, että upGradin analytiikkateema, johon kuuluu muun muassa datatiede, koneoppiminen ja liiketoimintaanalytiikka, on kasvanut tuloissa mitattuna 50 prosenttia Q2FY21:n (JAS 2020) ensimmäisen Covid-19-aallon jälkeen verrattuna kolmanteen aaltoon. Q4FY22 (JFM 2022) aikana. Hän ennustaa, että analytiikan ala, jonka ytimessä on datatiede, jatkaa kasvuaan ja valmistaa näin ammattilaisia ​​tulevaan Teollisuus 5.0:aan.

🔥 Empfohlen:  Deeper Insights -sarja: #AMA ja tietotieteen johtajien palkkaaminen Intuitilta

Scaler, joka keräsi helmikuussa B-sarjan rahoituskierroksella 55 miljoonaa dollaria, osti AppliedRootsin oppimisalustan 50 miljoonan dollarin kaupalla vahvistaakseen datatieteen, tekoälyn ja ML-tarjontaansa. Tämä on yhtiön kolmas hankinta vuonna 2021 Coding Minutesin ja Coding Elementsin jälkeen.

Lisäksi Manipal Groupin tukema edtech-yritys UNext Learning osti Jigsaw Academyn vahvistaakseen korkeakoulutarjontaansa lisäämällä erikoistuneita ammatillisia sertifiointikursseja. Vuonna 2020 Pörssin haara NSE Academy osti Talentsprintin, joka on arvostettu nimi tekoäly-, ML- ja datatieteen koulutusalueella.

Suhteellisen pienet yritykset ovat myös edistyneet. Korkea-asteen koulutuksen ja ammatillisten kurssien kehittämisalusta iNurture osti äskettäin harjoittelu- ja ammattitaidon kehittämisalustan Krackin.

Markkinoiden konsolidointi

Toimialoilla havaitaan yleinen trendi, että useiden fuusioiden ja yritysostojen jälkeen monet edistyvät konsolidaatiossa. Tutkimuksen mukaan 1 345 fuusiota ja yrityskauppaa toteutettiin 13 vuoden aikana, kun toimiala muodostuu, se käy läpi neljä konsolidointivaihetta 25 vuoden aikana. Tutkimus ennustaa, että tämä kesto lyhenee tulevaisuudessa.

Luotto: Harvard Business Review

Viime vuonna Hero Group lanseerasi Hero Viredin huhtikuussa. Heidän ensimmäinen ohjelmansa otettiin käyttöön heinäkuussa, ja yritys on sittemmin ottanut käyttöön monia samanlaisia ​​alaan liittyviä ohjelmia. Muutamien lähteiden mukaan Hero Vired työskentelee laajentumisstrategian parissa, ja he saattavat harkita samansuuntaisten yritysten ostamista.

Dipayaman Sanyal, Academics and Learning -yksikön johtaja, puhui Analytics India -lehdelle datatieteen edtech-tilan konsolidoinnista, sanoi: “Kuten fintech-teollisuus, myös datatieteen edtech-sektori on konsolidoitumassa. Näemme isojen yritysten ottavan haltuunsa pienempiä yrityksiä. Yksi tämän trendin ongelmista on, että se voi vaikuttaa ostettujen yritysten riskinottokykyyn, koska suuret yritykset pitävät yleensä kiinni perinteisistä ja testatuista toimintatavoista. Mutta niin ala kehittyy. Olen kuitenkin varma, että tämä vaihe antaa tilaa myös uusille kilpailijoille, jotka täyttävät tyhjiön.”

Tällaisten konsolidointien vaikutuksista, Mayank Kumar upGradista, sanoi: “Olemme nähneet keskittymistä edtech-sektorilla viimeisen 12 kuukauden aikana, ja uskon, että tämä voi hidastua nyt nykyisessä ympäristössä. Mutta tämän alueen suuremmat yritykset jatkavat mahdollisuuksia kasvattaa markkinaosuutta epäorgaanisesti. He jatkavat panostusta omien toimituskanavien kehittämiseen, hybridi-oppimisratkaisujen tarjoamiseen, alustakehityksen laajentamiseen ja globaaliin laajentumiseen päästäkseen lähi- ja liitännäismarkkinoille. Uskon myös, että yhteistyö ja kumppanuussuhteet kasvavat merkittävästi edtech-sektorilla. Kun jatkamme tästä eteenpäin, voimme odottaa paljon nuorempia yrityksiä pelissä, ja markkinat kääntyvät nostaakseen alustainnovaatioita kaikilla mikrotasoilla.

🔥 Empfohlen:  6 yritystä rekrytoi tietotieteen rooleihin Intiassa

Subramanyam Reddy, KnowledgeHutin perustaja ja toimitusjohtajaUpGradin äskettäin hankkima yritys uskoo, että jonkinasteista konsolidaatiota saattaa tapahtua lyhyellä aikavälillä. Hän sanoi: “Datatiedealan kasvu johtaa datatieteen edtech-teollisuuden suhteelliseen kasvuun, joka myös näkee kasvua useiden tekijöiden, kuten pandemia ja erilaiset hallituksen politiikat, myötä. Edtech-teollisuus jatkaa todennäköisesti nousussa vielä jonkin aikaa.

Kun otetaan huomioon, että rahoituksen määrä vähenee tulevina kuukausina, lyhyellä aikavälillä saattaa tapahtua jonkin verran konsolidaatiota. Online-korkeakoulusektorista puhuttaessa datatieteen tarve ei ole kuitenkaan koskaan ollut tärkeämpää, ja uskomme sen jatkavan yleistä kasvua tällä sektorilla.

Paul Kim, Stanfordin yliopiston Graduate School of Educationin teknologiajohtaja ja apulaisdekaani, sanoi aikaisemmassa haastattelussa, että Intia on paljon paremmassa asemassa datatieteen koulutuksessa, koska täällä on useita teknologiainnovaatioita. . Hän sanoi, että vaikka Yhdysvallat ja Kiina ovat suuria kilpailijoita, institutionaalinen rahoitus ja valtion tuki politiikan ja sääntelyn osalta varmistaisivat Intian nopean kasvun tällä alueella.

Vaikka maailma palaa normaaliin tilaan ja kivijalkalaitokset alkavat avata ovensa, nämä online-elinikäisen oppimisen ohjelmien tarjoajat eivät todennäköisesti kärsi suurta iskua. Kuitenkin, kuten professori Kim mainitsi, perinteisten oppilaitosten on muututtava mukautuakseen kilpailevien vaihtoehtoisten koulutusvaihtoehtojen kanssa.