Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tietovisan opetusohjelmat 3 tapaa muokata vuorovaikutteista tietokilpailuasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tietovisan opetusohjelmat 3 tapaa muokata vuorovaikutteista tietokilpailuasi

Tervetuloa! Jos olet uusi täällä etkä ole vielä luonut Interact-tietokilpailua, tässä on linkki, joka auttaa sinua pääsemään alkuun. Jos olet jo luonut tietokilpailun tai kaksi, olet oikeassa paikassa. Meillä on ilo jakaa kolme tapaa muokata Interact Quiz -testiäsi niin, että se on upeasti optimoitu konversioille.

Mukauta Interact Quiz -värejä

Värit voivat tehdä paljon yrityksellesi. Ne voivat herättää erilaisia ​​tunteita tai heijastaa tiettyä brändiä tai teemaa. Jälkimmäinen on erityisen tärkeä, jos Interact-tietokilpailusi on upotettu verkkosivustolle tai vaikka jaat sen vain erillisenä linkkinä.

Tietokilpailusi pitäisi liittyä yleiseen brändiisi. Tiesitkö, että voit muuttaa tietokilpailusi taustan värejä sekä valinta- ja edistymispalkkeja täydentämään verkkosivustosi tai brändisi värejä?

Sinä pystyt! Hyppää sisään ja aloita tietokilpailusi optimointi.

Siirry ensin johonkin olemassa olevista tietokilpailuistasi ja valitse “Muokkaa”. Voit tehdä tämän myös alussa, kun luot tietokilpailun tyhjästä tai käytät mallia. Napsauta väriä yläreunan taiteilijapaletissa, niin tietokilpailun värit muuttuvat. Voit myös käyttää Hex- tai RGB-koodia edustamaan mukautettuja merkkivärejäsi. Voit tehdä saman myös kysymys- ja vastaussivullesi.

Kun olet tyytyväinen väreihisi, älä unohda tallentaa muutokset.

muokata vuorovaikutteista tietokilpailuasi

Mukauta Interact Quiz -fontteja

Interactissa on tarjolla runsaasti fonttivaihtoehtoja. Sinun tulee valita fontti, joka sopii tai täydentää brändiäsi ja verkkosivustoasi. Fontit kertovat paljon brändistäsi ja teemasta tai tunnelmasta, jonka yrität asettaa.

Jos esimerkiksi työskentelet hääalalla ja puhut jostain romanttisesta, valitse klassinen sans serif -fontti.

Voit selata tai valita kirjasimen napsauttamalla “T” -kirjainta aivan artistipaletin vieressä. Oletuksena Google-kirjasimet näytetään ensin, mutta jos etsit tiettyä kirjasinta, kirjoita se hakupalkkiin. Kun olet valinnut fontin, tietokilpailu päivittyy automaattisesti.

Jos et ole varma käytettävästä kirjasimesta, tee haku kirjasintyypin mukaan. Serif-fontit ovat perinteisimpiä ja niillä on klassinen ulkoasu. Sans serif -fontit ovat siistejä, moderneja ja helppolukuisia. Käsikirjoitetut fontit ovat koristeellisempia. Riippuen siitä, mitä olet hakemassa, voit etsiä esimerkiksi suosituimpia kirjasimia, eri kirjasintarjoajien fontteja tai esimerkiksi perinteisiä kirjasimia.

🔥 Empfohlen:  9 parasta sivuhusteria sisustussuunnittelijoille (2023-opas)

Mukauta kuvia ja logoja

Voit myös vaihtaa logoasi ja kuvia tietokilpailussasi. Kuvien personoiminen voi auttaa viemään tietokilpailun tylsästä ja tasaisesta räätälöityyn ja brändättyyn. Voit ladata omia kuviasi, tehdä hakuja Unsplashista tai muista kuvasivustoista tai jopa upottaa multimediavaihtoehtoja, kuten GIF-kuvia, lisätäksesi hauskaa.

Jos haluat muokata kuviasi tai logoasi, napsauta tietokilpailun tekstin vieressä olevaa kuvakuvaketta ja lataa uudet kuvat. Kun olet tyytyväinen valintaasi, napsauta silmämunakuvaketta esikatsellaksesi. Voit vaihtaa jokaista tietokilpailun kuvaa, mukaan lukien kysymys- ja vastauskuvia ja GIF-tiedostoja. Muokkaa kansikuvaa napsauttamalla “Muokkaa kansikuvaa” ja voit muuttaa olemassa olevan kuvan kokoa, rajata sitä tai korvata sen kokonaan.

Nämä ovat vain muutamia vaihtoehtoja, joiden avulla voit tehdä Interact-tietokilpailustasi “ainutlaatuisen itsesi” ja auttaa sinua erottumaan joukosta.

Mukautetun Interact-kyselyn avulla voit aloittaa liidien luomisen heti. Katso lisää blogikirjoituksia tai Youtube-kanavaamme saadaksesi lisää vinkkejä ja temppuja Interact-tietokilpailun mukauttamiseen.