Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TikTok Creator Marketplace: The Ultimate Guide for 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TikTok Creator Marketplace: The Ultimate Guide for 2023

Jos haluat murtautua melun läpi nykypäivän kilpailluilla markkinoilla, yksi tapa on olla tuore ja luova. Sinun on ajateltava laatikon ulkopuolella ja käytettävä uusia alustoja yrityksesi brändin rakentamiseen. TikTok Creator Marketplace, maailmanlaajuinen yhteisö tekijöistä, taiteilijoista ja vaikuttajista, jotka luovat videoita TikTokissa, on yksi esimerkki.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka liittyä TikTok Creator Marketplaceen ja mitä etuja se voi tarjota yrityksellesi vuonna 2023.


TikTok Creator Marketplace: Lopullinen opas vuodelle 2023:


Mikä on TikTok?

TikTok on kiinalaisen ByteDancen julkaisema sosiaalisen median alusta. Se tunnetaan lyhyistä, tyypillisesti noin 15 sekunnin pituisista videoistaan, ja sen käyttäjät ovat pääasiassa Z-sukupolvea ja nuoria milleniaaleja. Toisin kuin muut sosiaalisen median alustat, kuten Facebook ja Instagram, TikTok on keskittynyt enemmän viihteeseen ja luovuuteen, mikä on tehnyt siitä erittäin suositun kohdedemografisesti.


Mikä on TikTok Creator Marketplace?

Vuonna 2019 lanseerattu TikTok Creator Marketplace on paikka sisällöntuottajille, jotka voivat myydä sisältöään ja tehdä yhteistyötä brändien kanssa. Se on myös yrityksille loistava tilaisuus ottaa yhteyttä lahjakkaisiin sisällöntuottajiin ja saada heidän videonsa näkemään miljoonat ihmiset.

Gen-Z-käyttäjien keskuudessa äärimmäisen suosittujen sosiaalisen median alustojen, kuten TikTokin, ansiosta brändit ovat siirtymässä pois perinteisistä menetelmistä, kuten TV-mainoksista, ja investoivat digitaalisiin markkinointistrategioihin. Tämä on loistava tapa ryntäämällä TikTok Creator Marketplaceen luomaan videoita, jotka resonoivat tämän yleisön kanssa.


Kuinka TikTok Creator Marketplace toimii?

Liittymällä TikTok Creator Marketplace -alustaan ​​brändit pääsevät laajaan joukkoon TikTok-tekijöitä, jotka voivat tuottaa videoita tuotteilleen tai palveluilleen.

Kun tilisi on määritetty, voit katsoa TikTok Creator Marketplacen kotisivua ja selata tekijöitä sijainnin ja luokan sekä jopa näyttökertojen, seuraajien tai tavoittavuuden mukaan.


Kuinka tuotemerkit voivat liittyä TikTok Creator Marketplaceen?

Jos sinulla on jo TikTok Ads Manager -tili, voit kirjautua sen avulla Creator Marketplace -alustalle. Jos et, kirjautuminen TikTok Creator Marketplaceen on helppoa ja kestää vain muutaman minuutin.

Sinun on luotava tili ja täytettävä kaikki vaaditut tiedot, kuten nimesi, yrityksesi sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Myöhemmin sinun on vahvistettava tilisi napsauttamalla TikTokin sinulle lähettämässä vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.

Kun olet luonut tilisi, voit nyt muokata profiiliasi. Voit lisätä yrityksesi logon profiilikuvaksi, linkittää sen brändiesi sosiaalisen median tileihin ja jopa lisätä kuvauksen yrityksestäsi.

Kun profiilisi on valmis, voit alkaa selata TikTok Creator Marketplacea, löytää kohdeyleisösi sopivia sisällöntuottajia ja ottaa heihin yhteyttä yhteistyöstä.

Kun löydät TikTok-sisällöntuottajan, jonka kanssa haluaisit työskennellä, lähetä hänelle viesti TikTok Creator Marketplace -alustan kautta. Voit myös seurata heitä TikTokissa ja kommentoida heidän videoitaan.


Mitkä ovat TikTok Creator Marketplacen edut?

Kun TikTokin suosio kasvaa, TikTok Creator Marketplacesta on tulossa yhä houkuttelevampi vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat tavoittaa uuden yleisön. Jos aiot liittyä TikTok Creator Marketplaceen vuonna 2023, muista pitää mielessä nämä edut.

🔥 Empfohlen:  Hakukoneoptimointi uutisjulkaisijoille: 9 ydinstrategiaa, jotka auttavat sinua nousemaan

1) TikTok on maailmanlaajuinen vaikuttajaalusta Facebookin ja Instagramin rinnalla.

TikTok on kasvanut kansainväliseksi ilmiöksi sosiaalisen median alustana. Yli miljardilla aktiivisella käyttäjällä se on Facebookin jälkeen toiseksi sosiaalisen median alustoilla. Tämä tarkoittaa, että jos haluat tavoittaa suuren yleisön videoillasi vaikuttajamarkkinoinnin avulla, TikTok Creator Marketplaceen liittyminen on loistava paikka tehdä se.

2) Sinulla on pääsy maailmanlaajuiseen sisällöntuottajien yhteisöön kohdeyleisösi sitouttamiseksi.

Rekisteröityminen Creator Marketplaceen voi antaa sinulle pääsyn maailmanlaajuiseen TikTokin tekijöiden yhteisöön. Yli 8 miljoonalla aktiivisella sisällöntuottajalla on täydellinen luoja brändillesi kohdeyleisöstäsi riippumatta.

TikTokin sisällöntuottajat ovat luovia ja intohimoisia työhönsä, joten heidän kanssaan työskenteleminen voi auttaa luomaan korkealaatuisia, mukaansatempaavia ja viihdyttäviä videoita, jotka resonoivat katsojien keskuudessa. Voit tavoittaa sisällöntuottajien suoraan alustan kautta heidän valmiilla malliviesteillään ja aloittaa keskusteluja yhteistyöstä.

3) Se on loistava tapa lisätä bränditietoisuutta kaikkialla maailmassa.

TikTok Creator Marketplace on loistava tapa lisätä bränditietoisuutta. Työskentelemällä sisällöntuottajien kanssa, joilla on paljon seuraajia TikTokissa, voit tavoittaa uuden yleisön, joka ei ehkä ole tietoinen brändistäsi.

Lisäksi, jos aiot laajentaa brändisi näkyvyyttä muualla maailmassa, TikTok on täydellinen alusta siihen. TikTok on suosittu Japanissa, Etelä-Koreassa ja Intiassa, joten yhteistyö näiden alueiden sisällöntuottajien kanssa voi auttaa sinua pääsemään uusille markkinoille.

4) TikTok Creator Marketplace on helppokäyttöinen 1-2-3.

TikTok Creator Marketplace -alustan käyttäminen brändikampanjoiden luomiseen on suoraviivainen prosessi. Kun olet päättänyt kampanjasi tarkoituksen, voit suodattaa luojaluetteloa heidän sijainninsa, yleisön kattavuuden ja keskimääräisen sisällön katselukertojen perusteella.

5) Data on kuningas TikTok Creator Marketplacessa.

Yhteistyö tekijöiden kanssa TikTokissa brändisi rakentamiseksi vaatii paljon valmistelua ja harkintaa. TikTok Creator Marketplacen avulla saat yksityiskohtaisen yleiskatsauksen kunkin sisällöntuottajan tilastoista ydinmittaussivulta yleisön demografisiin ja videoiden suorituskykytrendeihin.

Lisäksi voit myös saada tietoja sisällöntuottajien aiemmasta suorituksesta ja nähdä, kuinka he ovat menestyneet vastaavien tuotemerkkien kanssa. Nämä tiedot ovat erittäin arvokkaita, kun teet tietoon perustuvia päätöksiä yhteistyöstäsi. Näiden avulla voit tehdä valistuneen päätöksen siitä, kenen kanssa haluat työskennellä ja millainen sisältö olisi kampanjaasi tehokkain.

6) Saat pääsyn ensimmäisen osapuolen tietoihin TikTok Creator Marketplace -sovellusliittymän kautta.

Syyskuussa 2021 TikTok julkaisi Creator Marketplace -sovellusliittymän, joka tarjoaa brändeille pääsyn TikTokin ensimmäisen osapuolen tietoihin. Nämä tiedot sisältävät tietoja sisällöntuottajien tilastoista, videoiden tehokkuudesta ja yleisötilastoista.

TikTok Creator Marketplace API antaa sinulle mahdollisuuden seurata kampanjasi tehokkuutta reaaliajassa ja tehdä muutoksia vastaavasti. Voit myös käyttää sitä luomaan mukautettuja raportteja ja hallintapaneeleja tiimillesi. Näin ollen saat kaiken irti kampanjoistasi ja maksimoit sijoitetun pääoman tuottoprosentin käyttämällä näitä tietoja tietoon perustuvien päätösten tekemiseen yhteistyöstäsi.

7) TikTokiin pääseminen on hauska tapa rakentaa brändiäsi.

TikTokin brändi on hauskaa ja luovuutta, joten on järkevää, että TikTok Creator Marketplacen käyttäminen on hauska tapa rakentaa brändiäsi. Työskentelemällä sisällöntuottajien kanssa, joilla on luovaa ja mukaansatempaavaa sisältöä, voit luoda videoita, jotka ovat sekä viihdyttäviä että informatiivisia katsojille.

🔥 Empfohlen:  TikTok Automation: 8 parasta työkalua vuonna 2023 (tarkistettu luettelo)

Lisäksi TikTok on loistava alusta kokeilla uusia ideoita ja trendejä videomarkkinoinnissa. Jos löydät sisällöntuottajia, jotka tekevät jotain uutta ja mielenkiintoista, voit tehdä yhteistyötä heidän kanssaan ja tutkia trendiä lisää. Kuka tietää, saatat vain keksiä seuraavan suuren asian TikTok-vaikuttajamarkkinoinnissa.

On olemassa useita työkaluja, kuten Beacons, joiden avulla sisällöntuottajat voivat kaupallistaa sisältöä ja alkaa myydä käytännössä mitä tahansa. Tällaisten työkalujen avulla sisällöntuottajat saavat arvokkaita oivalluksia kohdeyleisöistä, jotka auttavat heitä tekemään dataan perustuvia päätöksiä.


Kuinka työskennellä TikTok Creatorsin kanssa?

TikTokin luojat voivat olla suuri voimavara brändillesi, mutta on tärkeää ymmärtää, miten heidän kanssaan työskentelee tehokkaasti. Tässä on joitain vinkkejä siitä, kuinka saada kaikki irti yhteistyöstä TikTokin tekijöiden kanssa.

Kuinka työskennellä TikTok Creatorsin kanssa?

 • Pidä selkeä tavoite mielessä: Pidä aina selkeä tavoite mielessä, kun teet yhteistyötä TikTokin tekijöiden kanssa. Halusitpa sitten lisätä bränditietoisuutta, ohjata liikennettä verkkosivustollesi tai lisätä myyntiä, varmista, että yhteistyön tavoitteet ovat alusta alkaen selvät.
 • Anna selkeät ohjeet ja ohjeet: Kun työskentelet TikTokin tekijöiden kanssa, on tärkeää antaa heille selkeät ohjeet ja ohjeet siitä, mitä haluat heidän luovan. Tämä auttaa varmistamaan, että lopputuote on linjassa brändisi tavoitteiden ja vision kanssa.
 • Älä pelkää antaa palautetta: Asiakkaana on tärkeää antaa rakentavaa palautetta koko yhteistyöprosessin ajan. Tämä auttaa sisällöntuottajia parantamaan sisältöään ja saavuttamaan kampanjalta haluamasi tulokset.
 • Ole valmis sijoittamaan: Vaikka voisit ehdottaa lahjakkuuksien palkkioita oman budjettisi perusteella, TikTokin tekijät eivät välttämättä ole halpoja, varsinkin jos haluat hyödyntää suurempia yleisöjä. Voitto voi kuitenkin olla sen arvoinen, jos saavutat haluamasi tulokset.
 • Pidä kirjaa tavoitteistasi: On tärkeää seurata kunkin yhteistyön tavoitteita ja mitata, kuinka menestyksekkäästi ne saavuttavat ne. Tämä auttaa sinua ymmärtämään paremmin, mikä toimii hyvin TikTokin tekijöiden kanssa ja mikä ei, joten voit muokata strategiaasi vastaavasti.
 • Rakenna suhdettasi vaikuttajaasi: TikTokin luojat eivät ole vain kertamaksun jälkeen, he haluavat rakentaa suhteen brändiisi. Ylläpitämällä avointa viestintää ja vastaamalla heidän tarpeisiinsa voit luoda pitkäaikaisen kumppanuuden, josta on hyötyä molemmille osapuolille.

Mitä pitää mielessä käytettäessä TikTok Creator Marketplacea?

Kun kyse on TikTokista, taivas on rajana. Jatkuvasti suosionsa kasvavana alustana yhä useammat käyttäjät etsivät tapoja luoda sisältöä ja jakaa sitä maailman kanssa.

TikTok Creator Marketplace tarjoaa kaikentasoisille tekijöille helpon tavan myydä videoitaan ja saada näkyvyyttä. On kuitenkin muutamia asioita, jotka tulee pitää mielessä ennen TikTok Creator Marketplacen käyttöä. Tässä muutamia vinkkejä:

Mitä pitää mielessä käytettäessä TikTok Creator Marketplacea?

 • Muista lukea käyttöehdot: Ennen kuin aloitat TikTok Creator Marketplacen käytön, lue käyttöehdot. Näin varmistat, että olet tietoinen markkinapaikan säännöistä ja määräyksistä.
 • Tee oma sisäinen tarkistusprosessi sisällöntuottajillesi: Yhteistyö TikTokin tekijöiden kanssa on ratkaisevan tärkeää kampanjasi onnistumiselle, mutta sinun ei tarvitse tehdä yhteistyötä kenen tahansa kanssa. Varmista, että käytät sisäistä tarkistusprosessia varmistaaksesi, että työskentelet sellaisten sisällöntuottajien kanssa, jotka noudattavat brändiäsi ja tavoitteitasi.
 • Varmista, että videot noudattavat sisältösääntöjä: TikTokilla on joukko sisältösääntöjä ja käytäntöjä. Jos olet juuri aloittanut yhteistyön TikTokin luojan kanssa, sinun saattaa olla järkevää esikatsella videoita varmistaaksesi, että ne noudattavat TikTokin ohjeita.
 • Pidä mittareita silmällä: Kuten kaikissa markkinointikampanjoissa, on tärkeää seurata mittareita ja mitata, kuinka onnistunut yhteistyö on saavuttanut haluamasi tulokset. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mikä toimii hyvin TikTokissa ja mikä ei, ja auttaa sinua päättämään tulevasta sisällöstä.
 • Valmistaudu odottamattomiin: Kuten kaikissa markkinointikampanjoissa, on aina mahdollisuus, että jotain odottamatonta tapahtuu. Se voi olla äkillinen muutos sisältösäännöissä tai mahdollisuus, että videosi julkaistaan ​​tavoitepäivän jälkeen. Olipa se mikä tahansa, valmistaudu varasuunnitelmaan.
🔥 Empfohlen:  TikTok julkaisi juuri uuden tavan ansaita rahaa sovelluksella

Noudattamalla näitä vinkkejä voit maksimoida onnistumismahdollisuutesi, kun käytät TikTok Creator Marketplacea. TikTok tarjoaa brändeille loistavan mahdollisuuden tavoittaa uusia yleisöjä ja saavuttaa markkinointitavoitteensa. Oikealla lähestymistavalla voit löytää TikTokin luojat, jotka sopivat täydellisesti brändiisi, ja käynnistää onnistuneen kampanjan.


Lopulliset ajatukset

Vuonna 2022 siihen oli kirjoitettu TikTok. Sovellus on jatkossakin tehokas markkinointityökalu kaikille, jotka haluavat tavoittaa uusia yleisöjä ja saavuttaa haluttuja tuloksia. Kun TikTokin suosio kasvaa, yhä useammat yritykset alkavat nähdä tekijöiden kanssa työskentelyn arvoa alustalla.

TikTok Creator Marketplaceen liittyminen on loistava tapa olla yhteydessä parhaisiin sisällöntuottajiin ja työskennellä heidän kanssaan saadaksesi brändisi TikTokin suuren yleisön eteen. Alusta on helppokäyttöinen ja tarjoaa pääsyn arvokkaaseen dataan, joka voi auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä yhteistyöstäsi.

Jos etsit hauskaa ja luovaa tapaa rakentaa brändiäsi, TikTok Creator Marketplace on oikea tapa edetä. Jos et vielä ole TikTokissa, nyt on aika liittyä hauskanpitoon.