Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TikTok haastaa Montanan oikeuteen vaatiakseen osavaltion laajuisen sovelluskiellon kumoamista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TikTok haastaa Montanan oikeuteen vaatiakseen osavaltion laajuisen sovelluskiellon kumoamista

TikTok haastoi Montanan oikeuteen sen jälkeen, kun siitä tuli äskettäin ensimmäinen osavaltio, joka allekirjoitti lakiesityksen, joka kieltää suositun sovelluksen koko osavaltiossa 1. tammikuuta alkaen vedoten sen kiinalaiseen omistajaan liittyviin kansallisiin turvallisuuteen liittyviin huolenaiheisiin.

“Haastamme Montanan perustuslain vastaisen TikTok-kiellon suojellaksemme liiketoimintaamme ja satoja tuhansia TikTok-käyttäjiä Montanassa”, TikTok sanoi lausunnossaan. “Uskomme, että oikeudellinen haasteemme voittaa erittäin vahvan ennakkotapausten ja tosiasioiden perusteella.”

Yhdysvaltain Montanan piirioikeuteen maanantaina nostetun kanteen tarkoituksena on kumota kielto, jonka se väitti olevan “laiton”, koska se on vastoin Yhdysvaltain sananvapautta. Se sanoi myös, että Montanan väite, että TikTok on kansallinen turvallisuusuhka, loukkaa yksinomaan liittovaltion kannalta tärkeitä asioita, ja siksi osavaltion ei pitäisi yrittää säännellä sovellusta tällä perusteella.

Pekingissä toimivan ByteDancen omistama TikTok, jolla on noin 150 miljoonaa käyttäjää Yhdysvalloissa, on joutunut yhä useammin tarkastelun kohteeksi monissa osissa maailmaa, koska pelätään, että Kiinan hallitus voisi päästä käsiksi käyttäjätietoihin. Jotkut Yhdysvalloissa ovat myös ehdottaneet, että Kiinan viranomaiset voisivat puuttua sovelluksen algoritmiin tarjotakseen Kiinaa suosivaa sisältöä tai sisältöä, joka on haitallista Yhdysvaltojen eduille. TikTok on aina kiistänyt syytökset väärinkäytöksistä.

Kanteessa sanotaan, että Montanan huolet siitä, että kiinalaiset viranomaiset pääsevät käsiksi yhdysvaltalaisten TikTokin käyttäjien tietoihin, ovat perusteettomia, sillä osavaltio on “ottanut käyttöön nämä poikkeukselliset ja ennennäkemättömät toimenpiteet perustuen vain perusteettomiin spekulaatioihin”.

TikTok ryhtyi haastamaan Montana oikeuteen muutama päivä sen jälkeen, kun viiden TikTokin luojan ryhmä ryhtyi samanlaisiin toimiin Treasure State -valtiota vastaan ​​kiellon jälkeen.

Yli puolet Yhdysvaltain osavaltioista on toistaiseksi kieltänyt sovelluksen käytön liittovaltion laitteissa, mutta Montana esitti viime viikolla ensimmäisenä lainsäädännön, joka yrittää estää sovelluksen lataamisen osavaltion rajojen sisällä.

🔥 Empfohlen:  Kaikki TikTok SEO:sta

Montanan kielto ei estä nykyisiä käyttäjiä käyttämästä sovellusta. Sen sijaan kiellolla pyritään häiritsemään sovelluksen saatavuutta uhkaamalla 10 000 dollarin sakolla yrityksille, kuten TikTok, Apple ja Google, jokaisesta päivästä, jolloin sovellus pysyy sovelluskaupoissa, joista Montanan käyttäjät voivat ladata sen.

Jotkut ovat ehdottaneet, että Montanan laki on symbolisempi, koska sen täytäntöönpano voi olla haaste, mutta jos Montanan toiminta saa joukon muita osavaltioita seuraamaan esimerkkiä, sen kielto nähdään varmasti eri valossa.