Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TikTok julkaisee oppaan, joka sisältää näkemyksiä siitä, kuinka myydä enemmän 2023 lomakaudella

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TikTok julkaisee oppaan, joka sisältää näkemyksiä siitä, kuinka myydä enemmän 2023 lomakaudella

Onko markkinointitiimisi jo alkanut suunnitella loppuvuoden juhlia? Rauhoitu, tiedän, on vielä kesäkuu. Mutta jos joulu on aikaa, joka lämmittää yrityksesi myyntiä, on aika valmistautua – ja TikTok tietää sen hyvin.

Mediasovellus on juuri julkaissut 2023 Holiday Marketing Playbookopas, joka auttaa brändejä käyttämään TikTokia myydäkseen enemmän lomakauden aikana.

Jos haluat ymmärtää tämän sisällön tärkeimmät oivallukset ja käyttää naapuriverkostoa myydäksesi lisää, tule mukaan!

TikTok ja myynti

TikTok on sosiaalinen verkosto, joka sitouttaa käyttäjän lyhyen videosisällön kautta. Tämän tiedät jo, mutta sovellus on myös osoittanut mielenkiintoisia lukuja, kun on kyse bränditietoisuuden luomisesta tai tuotteen myymisestä.

Pienet yritykset ovat jo löytäneet tämän taktiikan ja hyödyntävät helppoutta tavoittaa useita käyttäjiä kerralla houkutellakseen uusia asiakkaita. Tuotevideoista ei ole pulaa hauskan tarinan kera huomion vangitsemiseksi. Myös mainonnan vaikuttajat ja trendejä hyödyntävät brändit ovat yleisiä.

Alustan mukaan joka toinen TikTokin käyttäjä hakee sovelluksesta sisältöä juhliin ja ostoksille. Lisäksi käyttäjäsi ostavat 1,4 kertaa todennäköisemmin tuotteen, jonka he näkivät sovelluksessa. Ja tätä etua voidaan hyödyntää edelleen sesonkiaikoina.

Kuinka myydä TikTokissa tämän vuoden lopussa?

TikTokin julkaiseman materiaalin tarkoituksena on auttaa brändejä luomaan maksettuja kampanjoita TikTok for Businessin kautta. Vaikka juhlat ovatkin hieman kaukana kalenterista, voit jo aloittaa valmistautumisen – ja mikä tärkeintä, valmistautua potentiaalisille asiakkaillesi.

Ja mitä nopeammin tämä työ alkaa, sitä enemmän markkinoijilla on aikaa luoda bränditietoisuutta, sitouttaa ja valmistaa käyttäjiä ostohetkeen.

Seuraavaksi jaan tärkeimmät oivallukset materiaalista. Nämä ideat voivat toimia, vaikka brändilläsi ei olisi budjettia investoida alustaan, mutta se haluaa saavuttaa orgaanisesti positiivisia myyntituloksia tämän vuoden juhlakaudella.

🔥 Empfohlen:  Kuinka aloittaa online-urheilukorttiyritys

Käytä TikTokin äidinkieltä

TikTokin käyttäjät ovat tottuneet tiettyyn esteettiseen standardiin, jonka sovelluksen käyttäjät ovat luoneet orgaanisesti vuosien varrella. Ja jos brändisi haluaa saada yleisön luottamuksen ja huomion, kuten mikä tahansa muu sinulle-välilehden video, saattaa olla hyvä idea jäljitellä tätä mallia.

Käytä vain muutama minuutti sovelluksessa huomataksesi. Useimmissa videoissa ei ole monimutkaisia ​​muokkauksia, ne käyttävät viraalista ääntä, näyttävät ihmisten puhuvan läheisesti ja käyttävät äänitehosteita.

Yhteenveto: käytä alustan kieltä ja luo sisältöä, joka tuntuu orgaaniselta.

Ohjaa huomiota, arvoa ja toimintaa

Jokainen video voidaan nähdä suppilona: sinun on kiinnitettävä käyttäjän huomio, luotava hänelle arvoa ja vasta sitten kehotettava toimintaan.

Käytä ensimmäisiä sekunteja kiinnittääksesi huomio ja viimeisiä sekunteja ohjataksesi heidät muuhun sisältöön tai verkkosivustoosi.

Reseptin opettaminen, lahjavinkin antaminen tai jopa matkaehdotukset ovat esimerkkejä siitä, kuinka sisällön avulla voidaan luoda arvoa tähän aikaan vuodesta. Mutta tietysti yhdistä sisältö brändisi tarkoitukseen tai sen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin.

Yhteenveto: keskity huomion herättämiseen, arvon lisäämiseen ja toimintaan kannustamiseen lomakertomuksellasi.

Tutustu editointiin ja audioihin

TikTok tarjoaa useita videonmuokkaustyökaluja sekä äänivaihtoehtoja sisällön luomiseen alustalle.

Brändisi voi tutkia käyttäjien jo paljon käyttämiä tehosteita, kuten kauneus- ja äänisuodattimia. On myös mahdollista tutkia yleisimmin käytettyjä äänitehosteita – ja käyttäjät tunnistavat sinut.

@maxthemeatguy

Millaista oli juhlia lomaa Kiinassa #kiitospäivä #Turkki #turkeyconfit #satuhetki Kasvaessani perheeni kiitospäivätraditio oli sama joka vuosi. Aamulla vaelsimme Wachusett-vuorelle (paikallinen hiihtovuori) ja sitten kelkkasimme alas. Parasta oli, että vaellukselle lähtiessämme emme koskaan tienneet, oliko sinä vuonna tarpeeksi kylmää, jotta maassa olisi vielä ihmisen tekemää lunta. Joinakin vuosina lensimme alas vuorelta lumella, joskus jäällä ja usein suoraan ylös mudassa. Se oli hienoa kalkkunaa edeltävää toimintaa, mutta mikä tärkeintä, loistava tapa viettää aikaa yhdessä perheenä. Kun muutin Aasiaan 2014-2019, tämä yhteisaika meni hukkaan. Kiinan ja Amerikan lomat kulkevat täysin eri aikatauluissa. Sen ja viisumikysymysten välillä se vaikeutti matkustamisen koordinointia. Sellaisena minun piti opetella viettämään lomaa poissa kotoa. Se kesti useita vuosia, mutta siitä tuli lopulta hämmästyttävä aika vuodesta, vaikka minun on sanottava, että olen innoissani kotiin ja voin viettää tämän vuodenajan perheeni kanssa. Eilen meillä oli todella hillitty kiitospäivä. Poltin kalkkunaa, siskoni @Sophia Rose teki sivuja ja me vain vietimme aikaa ja katsoimme jalkapalloa. Toivon, että kaikilla oli upea kiitospäivä ja he ovat yhtä innoissaan prime kylkiluiden ja kinkkujen kaudesta kuin minä!

♬ Ninja Hardcore Freestyle Rap Beat – Aesuno

Vastusta kiusausta luoda ylituotettuja videoita. TikTokia käyttävät ihmiset ovat tottuneet kuluttamaan videoita tarinan tai arvon vuoksi, eivät editointiin.

Yhteenveto: stimuloi yleisöäsi ja kiinnitä heidän huomionsa tehosteiden ja äänen avulla.

Hyödynnä alustatrendejä

Yhdistääkseen paremmin yleisöönsä brändit voivat hyödyntää alustalla kiertäviä trendejä. On mahdollista tunnistaa trendi hashtagista, ja jotkut keräävät miljardeja vuorovaikutuksia.

Tämä koskee hashtagia #unboxing, jota käytetään osoittamaan, että käyttäjä on avannut ostoksen ja jakaa reaktion ja tuotteen tiedot. Hashtag #giftIdeas on toinen esimerkki, jota brändit usein käyttävät, sillä tavoitteena on jakaa lahjaideoita.

Yhteenveto: Hyödynnä lomatrendejä luodaksesi yhteyden uusiin ostajayhteisöihin.

Lomakausi on yleensä lupaava monille brändeille, erityisesti verkkokaupassa. Siksi on erittäin tärkeää valmistautua etukäteen ja hyödyntää taktiikoita, kuten sisällön luomista ja vaikuttajamarkkinointia, houkutellaksesi, sitouttaaksesi ja luodaksesi lisää myyntiä.