Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TikTok julkaisi juuri uuden tavan ansaita rahaa sovelluksella

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TikTok julkaisi juuri uuden tavan ansaita rahaa sovelluksella

Sisällöntuottajilla on jo kourallinen tapoja ansaita rahaa TikTokin avulla, mutta nyt sovellus lisää sisällöntuottajille aivan uuden tavan ansaita rahaa äskettäin esitellyn TikTok-sarjan avulla.

Tänään ilmoitettiin TikTok-blogiviestissä, että sarjat ovat samantyyppisiä videoita, joita tavallisesti löytää sovelluksesta, mutta ne on piilotettu maksumuurin taakse, jonka yksittäiset tekijät voivat asettaa. Tämä tarkoittaa, että premium-sisällön toimittaminen TikTokissa on helpompaa kuin koskaan ennen sekä sisällöntuottajille että heidän yleisölleen.

Alexander Shatov / Unsplash

Sisällöntuottajat voivat tehdä yksittäisistä videoista sarjoja tai ryhmitellä jopa 80 videota yhteen soittolistaan, joka voidaan ostaa yhdellä ostotapahtumalla. Kuten TikTok huomauttaa nopeasti, sarjan sisältö on yleensä sama kuin se, joka on saatavilla ilmaiseksi, mikä tarkoittaa, että sen on noudatettava sovelluksen yhteisön ohjeita. Ainoa ero on, että sarjan sisältö voi olla jopa 20 minuuttia pitkä, mikä on ensimmäinen pitkän muodon sisällölle sovelluksessa.

Käytännössä sarjasisältöä voi ostaa suoraan yksinoikeudella videosisällöstä, joka näkyy käyttäjän syötteessä tai sarjan luojan profiilin kautta. Sisällöntuottajat asettavat omat hintansa yksinoikeudelle sarjasisällölleen, jotta he voivat “parhaan kuvastaa eksklusiivisen sisältönsä arvoa”.

Sarjan avulla TikTok pyrkii tarjoamaan tekijöilleen uusia tapoja kertoa tarinoitaan ja olla yhteydessä yleisöönsä, samalla kun he saavat suoraa tukea heiltä. Tällä hetkellä sarja on saatavilla vain pienelle kouralliselle valikoiduille sisällöntuottajille. Ohjelmaan liittymishakemukset ovat kuitenkin saatavilla niille, jotka etsivät lisää tuloutusvaihtoehtoja tulevina kuukausina. TikTokin mukaan se aikoo käyttää sarjan julkaisun alkuvaiheita “kuuntelemaan tarkasti [its] palauteyhteisö” ja saattaa mahdollisesti muuttaa kokemusta niin, että se sopii parhaiten alustalle ja sen tekijöille.

Koska kestää vielä jonkin aikaa, ennen kuin sarjan sisältö on kaikkien TikTokin tekijöiden saatavilla, sisällöntuottajat eivät muutu merkittävästi tavassa, jolla ansaitsevat työnsä. Riippuen kuitenkin siitä, kuinka kauan kestää ennen kuin Sarja vakiintuu kunnolla yhteisössä, kaikki tämä voi pian muuttua.

🔥 Empfohlen:  Meta ja TikTok käynnistävät aloitteita, jotka auttavat pienyrityksiä myymään enemmän vuoden lopussa