Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TikTok Liven A–Z

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TikTok Liven A–Z

TikTok Live eli suoratoisto TikTokissa on tullut trendiksi. Tämän tyyppistä live-sisältöä ihmiset käyttävät yhä enemmän. Sen avulla voit olla yhteydessä seuraajiisi reaaliajassa ja ansaita siitä rahaa.

Joten jos haluat aloittaa suoran lähetyksen TikTokissa, tee muistiinpanot vaatimuksista ja siitä, mitä sinun on tehtävä ensimmäisessä live-istunnossasi.

Mikä on TikTok Live?

TikTok Live on alustaominaisuus, jonka avulla käyttäjät ja sisällöntuottajat voivat olla vuorovaikutuksessa seuraajiensa/yleisönsä kanssa suoratoiston kautta. TikTokin vaatimus kuuluisuudesta on edelleen sen lyhytmuotoiset videot, joissa on suodattimet, tehosteet, hymiöt ja mahtava kameran ohjaus.

Sama on ulotettu koskemaan TikTok Live -käyttäjiä rajoittamattoman tallennusajan lisäetuna.

Joten jos sinulla on vankka fanikunta tai aiot rakentaa sellaisen TikTokissa, Live tarjoaa sinulle loistavan tavan tehdä se. Luo syvempi yhteys seuraajiisi ja houkuttele jopa uusia lisäämällä tavoittavuuttasi TikTok-livestriimeillä.

TikTok Liven vaatimukset

On olemassa muutamia vaatimuksia, jotka on täytettävä, jos käyttäjä haluaa aloittaa live-lähetyksen TikTokissa.

Sinulla täytyy olla 1000 seuraajaa

Jos olet saavuttanut 1 000 seuraajaa, voit aloittaa suoran lähetyksen TikTokissa. Jos sinulla ei ole niin monta seuraajaa tai painike ei ole käytettävissä, sinulle jää vain Kamera tai MV.

Sinun on oltava yli 16-vuotias

TikTok-tilin vähimmäisikä on 13 vuotta, mutta live-lähetyksen aloittamiseksi sinun on oltava yli 16-vuotias. Sinun on kuitenkin oltava 18-vuotias, jos aiot vastaanottaa lahjoituksia.

Kuinka aloittaa live-lähetys TikTokissa

Jos olet päättänyt lisätä live-lähetyksiä TikTokin sisältöstrategiaasi, noudata näitä ohjeita.

1. Avaa TikTok ja napsauta +

Tästä eteenpäin prosessi on sama TikTokin tallentamisessa tai aiemmin tallentamasi videon lataamisessa.

2. Valitse Live

TikTokin tallennusvaihtoehdoista, punaisen painikkeen alapuolella tallennuksen aloittamiseksi, sinulla on vaihtoehto “Kamera”, “Mallit” ja lopuksi “Live”, mitä haluamme.

🔥 Empfohlen:  Tekstistä puheeksi TikTok 2023: Kuinka käyttää sitä + esimerkkejä

Napsauta viimeistä vaihtoehtoa.

3. Lisää otsikko suoratoistollesi

Ennen kuin aloitat suoratoiston, voit lisätä otsikon. Sinun ei tarvitse, mutta se on mukava saalis houkutella seuraajiasi ja muita käyttäjiä alustalla.

Päätä otsikko. Enintään 32 merkkiä sallitaan.

4. Valitse lahjoitusten teema ja paikka

Teeman valitseminen streamillesi on hyödyllistä käyttäjille, jotka katsovat streamiäsi, jotta he tietävät, mistä siinä on kyse. Valitse parhaista TikTok-kategorioista, kuten kuntoilu, musiikki, tanssi jne.

Lahjoitusosiossa voit valita yhden TikTokin oletusyhdistyksistä, jotta käyttäjät voivat lahjoittaa organisaatiolle.

5. Napsauta Aloita lähetys.

Kun kaikki on valmis, napsauta ‘Go Live’. TikTok näyttää lähtölaskennan näytön takana ennen kuin aloitat.

Streamit tallennetaan alustalle 90 päivän ajan, kun TikTok tarkistaa, oletko rikkonut heidän sisältösääntöjään. Löydät sisältösi kohdasta Asetukset ja tietosuoja > Live-toisto. Tästä osiosta voit ladata streamisi tai poistaa sen.

Jos et tee mitään, video poistetaan 90 päivän kuluttua.

Ajoitus on kaikki kaikessa!

Kuten useimmilla sosiaalisen median alustoilla, yleisösi läsnäolo oikeaan aikaan on puhdasta kultaa. Kuka tekee kohdeyleisösi? Onko se yrittäjiä vai valmentajia? Ammattilaiset, jotka työskentelevät heidän sivutoimissaan vai ammattilaiset? Kun markkinarako on tunnistettu, aloita lähetys, kun yleisösi on aktiivisin TikTokissa. Se auttaa sinua edistämään sitoutumista ja lisäämään innostusta tulevia live-lähetyksiä varten.

Ammattilaisen vinkki: Siirry TikTok-analytiikan kohtaan “Seuraa toimintaa” tunnistaaksesi, milloin yleisösi on yleensä verkossa. Voit tehdä sen seuraavasti:

  1. Siirry profiiliisi TikTokissa.
  2. Napsauta kolmea vaakaviivaa oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse valikosta Luojan työkalut.
  4. Napauta “Analytics” -vaihtoehtoa päästäksesi analytiikkaasi ja tilastoihisi.
  5. Valitse “Seuraajat” -osio ja vieritä alas “Seuraajien toiminta” -osaan.

Mitä moderaattori tekee TikTok Livessä?

Moderaattorit auttavat hallitsemaan live-kommenttejasi ja mykistämään tai estämään tilit tarvittaessa. Moderaattori tai moderaattoritiimi on hyvä askel kohti puhdasta ja terveellistä livestream-chatia. TikTokin avulla sisällöntuottajat voivat lisätä jopa 20 moderaattoria live-streameihinsä.

🔥 Empfohlen:  Voitko nähdä, kuka katseli TikTokia? TikTok Analytics & Lisää

Voitko ansaita rahaa TikTok-streameista?

Kyllä sinä voit! Voit ansaita rahaa TikTok Livessä, mutta sinun on täytettävä joitain vaatimuksia.

Täytyy olla rekisteröity tili.

Täytyy olla 18 tai vanhempi.

Kuinka se toimii?

Striimejäsi seuraavat ihmiset voivat ostaa kolikoita sosiaalisen median sivustolta erilaisten TikTokin hyväksymien maksutapojen kautta.

Kun he ovat ostaneet nämä kolikot, seuraajasi voivat lähettää sinulle virtuaalisen lahjan timanttien muodossa, jonka saat streamisi aikana. Timantit voidaan vaihtaa oikeaksi rahaksi, kun olet saavuttanut vähintään 100 timanttia, jotka siirretään sitten PayPal-tilillesi.

Voit tarkistaa, kuinka monta timanttia olet kerännyt, katsomalla TikTok-profiiliasi > Minä > Lompakko ja live-lahjat.

Timantteja ei voi ostaa tai siirtää toiselta tililtä; ne voidaan kerätä vain lahjojen kautta käyttäjiltä.

Näin voit ansaita rahaa TikTok-sisällölläsi, jos TikTok-livestreamisi on mielenkiintoinen ja houkuttelee katsojia.

Kuinka katsella TikTok Live -toistoa?

Pääset live-videotallenteisiin siirtymällä kohtaan Asetukset ja tietosuoja ja valitsemalla “Suoratoisto”. Voit nähdä live-toistosi täällä ja ladata tai poistaa ne tarvittaessa.

TikTok Liven edut

Miksi tehdä live-sisältöä sovellukselle, joka on tehty lyhyitä videoita varten?

Se tarjoaa erilaista sisältöä

Sovelluksessa, jossa kaikki videot ovat lyhyitä, muut käyttäjät aikovat nauttia jostakin uudesta, raitista ilmasta. Tapa luoda uutta sisältöä houkutellakseen uusia yleisöjä.

Se auttaa sinua pääsemään lähemmäksi seuraajiasi

TikTok Liven tarjoamat mahdollisuudet antavat yhteisöllesi mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa kanssasi vuoropuhelun tavoin: ratkaista kaikki kysymykset, lukea kommentteja ja voit huutaa heidän nimensä.

Opit tuntemaan yleisösi

TikTokin streamien avulla voit oppia tuntemaan yleisösi uudella tavalla: tunnistaa heidän mielipiteensä, tykkäyksensä ja kaikki kanavaasi koskevat kysymykset.

Johtopäätös

TikTok Live tarjoaa erinomaisen tavan houkutella uusia katsojia, sitouttaa yleisösi ja rakentaa uskollinen yhteisö. Nyt voit sisällyttää live-videoita digitaalisen markkinointistrategiaasi: Kokeile ja katso, mitä etuja nämä live-videot tuovat.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä Safemoon Trust Walletissa