Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

TikTok-mainonnan aloittelijan opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: TikTok-mainonnan aloittelijan opas

TikTok on yksi maailman suosituimmista sosiaalisista verkostoista. Siellä syntyy uusia trendejä ja haasteet leviävät viruksia.

Brändeille TikTok on loistava paikka olla yhteydessä yleisöönsä uudella ja tuoreella tavalla. Yksi tapa tavoittaa nämä yleisöt on mainosten avulla. Mutta mistä aloitat, ja mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin kirjoitat luottokorttitietosi?

Lue tämä opas saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä mainosten luomiseen TikTokissa.

Miksi sinun pitäisi näyttää mainoksia TikTokissa?

TikTokin suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina, eikä loppua näy. Yli miljardilla kuukausittaisella aktiivisella käyttäjällä TikTok on kuudenneksi suosituin sosiaalinen verkosto maailmassa. Tämä tarjoaa sinulle valtavan yleisön, johon voit kohdistaa.

30 % TikTok-käyttäjistä löytää tuotteita syötteensä mainosten kautta, ja kuluttajat kuluttavat 14 % enemmän, kun TikTok on osa heidän asiakaspolkuaan. Nämä ovat erinomaisia ​​syitä käyttää rahaa TikTok-mainoksiin.

Kuinka paljon TikTok-mainokset maksavat?

Se riippuu. Ilmeisesti.

millä? Ensinnäkin se riippuu kampanjan yleisistä tavoitteistasi. Toiseksi se riippuu siitä, kuinka laajasti ja kuinka kauan haluat näyttää mainoksesi. TikTok-mainosten hallinnassa voit rajoittaa ja määrittää, kuinka paljon haluat kuluttaa. Huomaa kuitenkin, että sinun on käytettävä TikTok-mainosten näyttämiseen vähintään 500 dollarin budjetti.

Mikä on TikTok-mainosten hallinta?

TikTok-mainosten hallinnan avulla voit helposti luoda mainoksia TikTokille. Mutta ennen kuin aloitat, sinun on määritettävä TikTok-mainostili. Kun olet määrittänyt tilisi, siirry TikTok-mainosten hallintasivulle ja kirjaudu sisään tilisi tiedoilla. Sukellaan nyt siihen, kuinka voit määrittää mainoksia TikTok-mainosten hallinnan avulla.

Kuinka määrittää TikTok-mainokset

Aloitat TikTok-mainosprosessin luomalla mainoskampanjan. Seuraavaksi luot mainosryhmäsi, ja viimeisessä vaiheessa luot mainoksesi ja valitset, mitä visuaalisia kuvia haluat käyttää. Alla käymme jokaisen vaiheen läpi yksityiskohtaisemmin.

1. Luo kampanjasi

Ensin sinun on määritettävä kampanjasi. Tätä varten siirry TikTok-mainosalustalle, napsauta “Kampanja” ja sitten “Luo”.

Tästä eteenpäin sinun on valittava tavoitteesi, annettava kampanjallesi nimi, asetettava budjetti ja luotava mainosryhmiä.

Katsotaanpa tarkemmin näitä vaiheita.

2. Valitse tavoitteesi

Kun olet määrittänyt kampanjasi, sinun on määritettävä mainoksesi tavoite. TikTok-mainosten hallinnassa voit valita eri tavoitteista. Valitsemasi tavoite riippuu tavoitteesta, jonka haluat saavuttaa mainoskampanjallasi.

Kampanjatavoitteesi on yleensä melko laaja ja siinä tarkastellaan sitä, mitä yrität saavuttaa pitkällä aikavälillä. Toisaalta tavoitteesi ovat konkreettisia askeleita, jotka haluat ottaa tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Tavoitteet keskittyvät lyhyemmän aikavälin tuloksiin.

Joten ensin tulee kampanjasi yleinen tavoite. Mihin haluat keskittyä? Haluatko…

 • Bränditietoisuuden lisäämiseksi?
 • Lisää ihmisiä videoihisi?
 • Lisää liikennettä verkkosivustollesi?
 • Konversioiden lisäämiseksi?
🔥 Empfohlen:  Kuinka tulla Instagram-pahaksi vuonna 2023

Kun olet määrittänyt kampanjasi tavoitteen, kampanjan tavoitteen valitsemisen pitäisi olla helppoa. TikTok jakaa tavoitteensa kolmeen eri luokkaan: tietoisuutta, huomioonja muuntaminen.

Tässä on yleiskatsaus seitsemästä käytettävissä olevasta tavoitteesta:

Tietoisuus

 • Kattavuus (lisää näyttökertoja)

Harkinta

 • Liikenne (ohjaa liikennettä tiettyyn URL-osoitteeseen)
 • Videon katselukerrat (lisää videomainosten näyttökertoja)
 • Liidien luominen (käyttäen ennalta täytettyä lomaketta liidien keräämiseen TikTokissa)
 • Yhteisön vuorovaikutus (ohjaa liikennettä profiilisivullesi sitoutumisen lisäämiseksi)

Muuntaminen

 • Verkkosivustokonversiot (toimien ohjaaminen sivustollesi, kuten osto tai tilaus)
 • Sovelluksen mainostaminen (animoi käyttäjät käyttämään sovellustasi tai uudelleenkäyttöä)

3. Anna kampanjallesi nimi

Kampanjasi tarvitsee tietysti nimen. Voit käyttää enintään 512 merkkiä. Tämä ei ole osa käynnissä olevaa mainosta, eikä se näy kuluttajille. Kampanjan nimi tarjoaa tietoa sinulle ja tiimisi jäsenille. Varmista, että valitset nimen, joka antaa tarpeeksi yksityiskohtia, jotta kaikki tietävät, mistä mainoksessa on kyse ja että se on helposti löydettävissä.

4. Aseta budjettisi

Seuraavaksi meillä on budjetti. Sinulla on erilaisia ​​vaihtoehtoja TikTok-mainosalustalla budjettisi määrittämiseen. Voit valita joko “ei rajoitusta”, “päivittäin” tai “elinikäinen”. Ilman rajoituksia et aseta rahallisia rajoituksia sille, kuinka pitkälle mainoksesi leviää. “Daily”-vaihtoehdon avulla voit asettaa päiväbudjetin rajan, kun taas “elinkaari”-vaihtoehdolla voit asettaa budjettirajan koko kampanjalle.

Voit myös asettaa budjetin jokaiselle luodulle mainosryhmälle (katso seuraava vaihe). Kun saavutat budjettisi rajan, mainoksen näyttäminen lopetetaan. Näin voit laskea käytetyn budjettisi tarkasti ja välttää ylikulutuksen.

5. Luo mainosryhmäsi

Voit luoda jokaiselle määrittämällesi Tiktok-kampanjalle useita mainosryhmiä (selitämme, mitä se on ja miksi haluat tehdä sen alla). Alue on yhdestä 999:ään. Voit antaa kullekin mainosryhmälle nimen, ja kuten kampanjan yleisnimessä, voit käyttää enintään 512 merkkiä.

Mainosryhmät ovat hyödyllinen tapa jäsentää erilaisia ​​mainoksia ryhmiin. Kampanjan jakaminen eri mainosryhmiin tekee tehokkuuden mittaamisesta ja mainosten optimoinnista paljon yksinkertaisempaa. Esimerkiksi kampanjasi yleinen tavoite muotikauppiaana on ohjata liikennettä verkkosivustollesi. Yksi tapa ryhmitellä mainoksia tässä kampanjassa on luoda mainosryhmiä eri tuotteille (kengät, paidat, mekot jne.).

Mainosryhmän asetuksissa voit valita eri mainosten sijoitteluista ja määrittää budjetit, aikataulut, tavoitteet, kohdeyleisöt ja hintatarjousstrategiasi.

Käydään nämä vaiheet läpi yksityiskohtaisemmin mainosryhmän määrittämiseksi.

1. Valitse mainosten sijoittelut

Voit valita kullekin mainokselle eri sijoitteluja. Sijoittelut ovat alue, jossa haluat mainostesi näkyvän. Voit määrittää ne itse tai valita automaattiset sijoittelut. Automaattisten sijoittelujen avulla TikTok optimoi mainoksesi automaattisesti tavoittaakseen enemmän ihmisiä. Jos haluat määrittää sijoittelut itse, napsauta sen sijaan “Valitse sijoittelu”. Täällä voit valita manuaalisesti jommankumman:

 • TikTok sijoitus: Mainoksesi näytetään Tik Tok -sovelluksessa For You Feed -alueella
 • Uutissyötteen sovellusten sijoittelu: Mainoksesi näytetään TikTokin muissa sovelluksissa, kuten BuzzVideo, TopBuzz, NewsRepublic tai Babe
 • Panglen sijoitus: Mainoksesi näytetään TikTok for Businessin mainosverkostossa
🔥 Empfohlen:  Parhaat Ryzen 7000:n emolevyt tällä hetkellä saatavilla

2. Valitse kohdeyleisösi

Tässä vaiheessa voit valita kohdeyleisön, jonka haluat tavoittaa. Voit valita samankaltaisen tai mukautetun kohdeyleisön tai määrittää kohdeyleisösi iän, sukupuolen, sijainnin, kielen, kiinnostuksen kohteiden, käyttäytymisen tai laitetietojen perusteella.

3. Täytä mainoksesi tiedot

Seuraavaksi annat lisätietoja siitä, minkä tyyppistä mainosta haluat mainostaa. Tässä ovat tiedot, jotka sinun on täytettävä:

 • Promootiotyyppi: Voit valita sovelluksen asennuksen tai verkkosivuston välillä asettamasi tavoitteen mukaan
 • Näyttönimi: Kirjoita tähän tuotemerkkisi tai sovelluksesi nimi.
 • Profiilikuva: Lataa profiilikuva, joka näytetään osana mainosta.
 • Kategoria: Valitse luokka, joka kuvaa parhaiten ylennystäsi. Näiden tietojen avulla TikTok voi parantaa mainoksesi optimointia.
 • Määritä tunnisteet: Lisää tageja kuvaamaan verkkosivustoasi tai sovellustasi. Voit valita enintään 20 tunnistetta. TikTok-algoritmi käyttää näitä tageja näyttääkseen mainoksen oikealle yleisölle.
 • Käyttäjän kommentti: Täällä voit joko sallia käyttäjien kommentit tai poistaa ne käytöstä.
 • Videon lataus: Päätä, haluatko käyttäjien voivan ladata videomainoksesi.

4. Määritä budjettisi ja aikataulusi

Nyt on aika määrittää budjetti kullekin mainosryhmälle. Valitsetpa päivä- tai elinikäisen budjetin, vähimmäiskulutus on 20 dollaria päivässä.

Kun olet määrittänyt budjettisi, voit ajoittaa mainosryhmän. Määritä mainoksesi alkamis- ja lopetuspäivä tai valitse mainoksen jatkuva näyttäminen. Voit myös näyttää mainoksesi vain tiettyyn aikaan päivästä. Asetuksen dayparting-osiossa voit määrittää aikakehykset puolesta tunnista 24 tuntiin. Tämä vaihtoehto voi olla erittäin hyödyllinen, jos tiedät kohdeyleisösi olevan aktiivisempi iltaisin tai mainostarjouksesi on houkuttelevampi tiettyyn aikaan päivästä.

5. Valitse optimointitavoitteesi ja hintatarjousstrategiasi

Mikä on mainoskampanjoidesi tulos? Voit valita optimointitavoitteeksi joko Tulos, Napsautukset tai Kattavuus. Tämän päätöksen pitäisi olla helppo, koska se perustuu mainostavoitteisiisi. Jos esimerkiksi haluat ihmisten menevän verkkosivustollesi, valitse optimointitavoitteeksesi Tulos. Tiettyjen tavoitetavoitteiden optimointitavoitteet yhdistetään automaattisesti.

Optimointitavoitteistasi riippuen TikTok määrittää laskutustapahtumasi automaattisesti. Jos optimointitavoitteesi on esimerkiksi “Napsautukset”, sinua laskutetaan napsautuskohtaisen hinnan (CPC) perusteella. Täällä voit myös määrittää hintatarjousstrategiasi eli kuinka paljon olet valmis maksamaan napsautuksesta, videosta tai 1000 näyttökerrasta.

6. Aseta TikTok-mainoksesi

Kun olet määrittänyt kaikki edelliset vaiheet, on aika luoda TikTok-mainoksesi. Tässä vaiheessa päätät, mitä visuaalisia ominaisuuksia ja tietoja haluat näyttää mainoksessasi. Tämä sisältää kuvien tai videoiden lataamisen, kuvatekstien lisäämisen ja – mikä on erittäin tärkeää – toimintakehotuksen. TikTok-mainosten hallinnassa voit valita eri vaihtoehdoista: “Osta nyt”, “Ota yhteyttä” tai “Lisätietoja”.

🔥 Empfohlen:  Liikkuminen markkinoilla: Kattava opas kaupankäyntialustojen tilityypeistä

Voit ladata kuvasi tietokoneeltasi tai kirjastostasi tai luoda uuden videon suoraan sovelluksessa. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää videomallia. Kun olet tyytyväinen visuaaliisiisi, aseta kansikuva ja esikatsele mainoksesi lopullista tarkistusta varten. Kun olet kirjoittanut tekstin ja toimintakehotuksen, olet valmis ja voit julkaista mainoksesi.

Hyödyllisiä vinkkejä onnistuneisiin TikTok-mainoskampanjoihin

Ole aito

TikTokissa on kyse aitoudesta. Vältä käyttämästä liian kiillotettuja, hyvin tuotettuja videoita. Ole aito, puhu suoraan kameraan, käytä käyttäjien luomaa sisältöä tai tee yhteistyötä sisällöntuottajien kanssa.

Ravista sitä

TikTokin avulla sinulla on monia eri vaihtoehtoja viestisi välittämiseen. Muista olla luova ja pitää hauskaa. Ihmiset valitsevat TikTokin, koska he haluavat viihtyä. Voit olla tunteellinen sisällössäsi, mutta älä unohda pitää positiivista kulmaa.

Käytä ääntä

Ääni, kuten musiikki, on olennainen osa TikTok-kokemusta. Sinun tulisi lisätä mainokseesi ääntä tai musiikkia ja tehdä siitä osa tarinaasi. TikTokissa voit valita tuhansista kappaleista. Käytä nopeatempoisia kappaleita yli 120 lyöntiä minuutissa, sillä nopeatempoisia kappaleita sisältävät videot katsotaan todennäköisemmin alusta loppuun.

Tule asiaan

Älä tallenna avainviestiäsi loppuun. Siirry asiaan heti mainoksesi alussa. 63 % kaikista TikTok-videoista, joilla on korkein napsautussuhde, näyttää avainviestinsä kolmen ensimmäisen sekunnin aikana.

Sisällytä vahva toimintakehotus

Toimintakehotus on mainoksesi tärkein osa. Varmista, että sisällytät vahvan ja selkeän toimintakehotuksen. Olipa kyseessä ihmisten tuominen verkkosivustollesi, profiilivierailujen saaminen tai uusimman sisältösi lataaminen – toimintakehotuksen tulee olla paikallaan. Pidä se lyhyt ja käytä suoraa kieltä.

Se on kääre

Nyt kun sinulla on yleiskatsaus TikTok-mainoksista ja TikTok-mainosten hallinnasta, on aika kokeilla sitä. Seuraa mainostesi tehokkuutta määrittääksesi, mitkä mainokset toimivat parhaiten. Tällä tavalla voit parantaa tulevaa mainosstrategiaasi ja varmistaa parhaan lopputuloksen rahoillesi.